Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Pošto je prodaja Medojevića skoro sigurna, moj prvi pik za Medinu zamenu je Secundo Castillo. Trenutno igrač LDU Quita. Svi znamo da se radi o kompletnom i formiranom zadnjem veznom, zanmo i da proveren igrač nama treba. Mislim da bi doneo dodatan kvalitet našem veznom redu. Menađer mu je Miroslav Nestorović, koji zastupa još, Beniteza i Fanklina Salasa.

Kada se sve sumira, klasičan napadač, levi bek, kao i veznjak (ako Meda ode, a verovatnoća za to je velika). S obzirom da igramo sa dva tipična vezna, ostati samo na Tumbaseviću, Mitoševiću i Đuri je jako riskantno! Kartoni, povrede, umor.

Pretpostavljam da se već sada zna za kog od naših igrača su stigle ponude i da se znaju mušterije. Uzdam se da Panta radi planski i da neće doći do novih gomilanja igrača na pozicijama koje su dobro i kvalitetno popunjene.

Prelazni rok za Vojvodinu mora da se završi pre odlaska na zimske pripreme!
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Dejan

Post by Dejan »

Slazem se sa ovim za veznjake, iz nase lige mogu da konkurisu jedino Filip Stanisavljevic iz Javora koji ove sezone igra jako dobro i mladi Maksimovic iz Slobode!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Dzony

Post by Dzony »

Dovesti bracu Davidov, stopera, levog beka, napadaca i golmana Spartaka Branimira Aleksica!
U subotu igra VOJVODINA-zato SVI NA SEVER!!!
ice

Post by ice »

Dzony wrote:Dovesti bracu Davidov, stopera, levog beka, napadaca i golmana Spartaka Branimira Aleksica!
Verovatno si se za ovog poslednjeg šalio.

Pored naših odličnih mladih golmana (Pajović će biti čudo) i još prisutnog Brkića da dovedemo onog ko sa petokrakom namešta golove, ni u snu.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Ako nam na nekoj poziciji ne treba pojacanje, to je stoper!
Levi, desni bek, klasicni napadac, nista vise!
Dzony

Post by Dzony »

ice wrote:
Dzony wrote:Dovesti bracu Davidov, stopera, levog beka, napadaca i golmana Spartaka Branimira Aleksica!
Verovatno si se za ovog poslednjeg šalio.

Pored naših odličnih mladih golmana (Pajović će biti čudo) i još prisutnog Brkića da dovedemo onog ko sa petokrakom namešta golove, ni u snu.
Treba sto vise omladinaca u prvi tim.Cuo sam da ce Pajovic biti pravi naslednik kapitena Brkica.Naravno da sam se salio za Aleksica.cigani su morali pobediti u Subotici, da bi se ratne sekire zakopale izmedju zvezde i saveza.Tole im sve obezbedio...
Karana prodati, a kao 4. stopera ubaciti nekog talentovanog omladinca.
Klasican napadac i levi bek moraju biti primarna meta ovog prelaznog roka!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Čekajte da vidimo koga će Brka i Eminem da prodaju pa da pričamo. Kad se oni upetljaju ko zna gde ćemo naprasno postati deficitarni. Da se ja pitam, rešio bih se jedino Ađurua i Antwija, zauzimaju mesta strancima. Brku i Medu bih pustio tek na leto, pogotovo ako dobijemo zvezdu.
Da li zna neko do kada Mojsov ima ugovor?
Io odio Belgrado
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Мислим да Бркић за викенд брани последњу утакмицу за Војводину!
Dzony

Post by Dzony »

AntonioKasano wrote:Мислим да Бркић за викенд брани последњу утакмицу за Војводину!
Odkud ti to?
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Да не пишем овде рекла-казала све ће се видети ускоро, ако се испостави да не буде тако, признаћу овде да сам погрешно написао.
soderstorm

Post by soderstorm »

AntonioKasano wrote:Да не пишем овде рекла-казала све ће се видети ускоро, ако се испостави да не буде тако, признаћу овде да сам погрешно написао.
Samo da nije onaj Levski ocajan bi bio potez. Gledajuci njihovu reprezentaciju mogo sam ladno da zaspim. Liga im je verovatno jos gora.

Zadatak za ovaj prelaznik rok je pojacavanje na nekim pozicijama:

Mozda levi bek neznam sta je sa onim Novakovicem sta on igra.
Obavezno desni bek ili staviti Smiljanica na tu poziciju
Ako ode Meda naci zamenu.
Napadac tipa Despot, Mrdja.
I to je to.
Turija

Post by Turija »

soderstorm wrote:Ako ode Meda naci zamenu.
Za Medu ne možemo naći zamenu (jer toliko u Klubu nisu spremni da plate) i ne bi smeo biti na prodaju.Nijedan igrač koji ,eventualno, dođe u Vojvodinu, neće toliko trčati za Nju.
Ako neodgovorno polomimo osovinu tima (Brkić, Trajković, Mojsov, Mitošević, Medojević), ni dogodine, nema ništa od evropske Vojvodine.Da bi imali realne šanse u Evropi, pomenuti igrači moraju ostati još godinu dana u Vojvodini.Svi ostali potencijalni odlasci igrača se daju nadoknaditi kupovinom u prelaznom roku.
(naravno, moje lično viđenje i mišljenje o aktuelnom igračkom sastavu današnje FK Vojvodine)
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
mihailov

Post by mihailov »

Ne smemo dozvoliti da nas napusti Medojević u polusezoni ukoliko imamo ambicije u Kupu i Evropi naredne godine.
Brkić je, ruku na srce, za naše uslove, već dugo tu i ne bi bilo fer prema njemu ne pustiti u slučaju zadovoljavajuće ponude koja je i u njegovom interesu, ali i interesu kluba.
Idealno bi bilo osloboditi se par rezervnih igrača, najpre Đurovskog i dovesti kvalitetnog napadača, eventualno bekove kako bi se pojačala konkurencija.
Možda je i najbitniji prelazni rok pred nama, jer posle dugog niza godina mi imamo jaku bazu koju treba na pravi način nadograđivati ukoliko želimo rezultat. Ovo je drugo poluvreme letnjeg prelaznog roka, koji smo odradili na pravi način, jedino je pitanje imamo li snage i volje za svih 90 minuta!
Napred Voso!
ice

Post by ice »

Da imamo pravu i sposobnu upravu kao što nemamo svašta bi bilo moguće pa i to da utrapimo nekom Đurovskog, a za te pare kupimo napadača i još malo odvojimo na stranu za tekuće troškove.I to je sve, neko bi rekao sitnica, ali za mene bi to u našem slučaju bio maestralno odrađen prelazni rok.Prvom timu pridružiti Šušnjara, Milićevića i još par mlađih klinaca da budu tu i Bog da nas pogleda.
Na leto eventualno prodati ponekog igrača uz dobru ponudi i dovesti odgovarajuće zamene ako ih nema među našim klincima.
Tako bi funkcionisao normalan klub sa snalažljivom upravom.
Post Reply