Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Radoye wrote:
novosadjanin wrote:Radoye cemu ta slika?
Zato sto je to sto se dogadja zadnjih par godina sa i oko voljenog nam kluba postalo pravi cirkus.
novosadjanin wrote:Da li si spreman da se javno izvinis predsedniku ako Mrdja ne predje u partizan?
Sta si ti, njegov advokat mozda? Koliko si placen?

Jedini cirkusant ces ispasti ti, ako se ispostavi da Mrdja ne ode u partizan. Pravis sprdnju od foruma. Ovaj forum je od svih vojvodinaskih po meni najozbiljniji i bilo bi lepo da tako i ostane.
Jeste, ja sam advokat, ali advokat FK Vojvodine i kada neko napada klub koji volim ja cu da ga branim! Placen sam: minus 1000, minus 2000 ili minus 3000 dinara u zavisnosti od toga kolika je cena godisnje karte i u zavisnosti od toga na koju tribinu idem. Takodje ne znam koja je mera izgubljenih zivaca i slobodnog vremena u poslednjih dvadesetak godina, tu sam takodje placen. U istih tih poslednjih 20ak godina isao sam na veliku vecinu domacih utakmica i poneko gostovanje... A ti, Radoye? Na koliko si ti utakmica prisustvovao u zadnjih par godina na koje stavljas akcenat i predstavljas ih kao cirkus?
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
Salvador

Post by Salvador »

Ljudi, čemu tolike emocije oko Mrđe?
Meni on ionako nikada nije bio pravi čovek za naš klub; niti nas je zadužio nekim partijama, niti svojim pristupom igri i klubu. On je za mene bio čista smetnja u timu i nije mi bilo drago što je baš on bio naš kapiten.

Slažem se da generalno nije dobro da jačamo svoje glavne protivnike, ali prodavanje Mrđe njima za dobru kintu je što se mene tiče dobro odrađen posao, ili drugim rečima iskorišćavanje. Nikako jačanje protivnika.
Nešto kao kada smo prodali Vukelju .
Sa druge strane, sasvim drugačija priča bi bila da smo onomad prodali Kačara, ili sada nekog od naše dece.
aNS

Post by aNS »

Бране слажем се ја са тобом. Али ако може Бата нешто да каже па да тако ипак на крају не буде, зашто то онда не би Радоје могао?
То мени смета, што неки овде поистовећују Бату са ФК Војводина.
Волим и ја Вошу али ми се овај цео циркус никако не свиђа.
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Trebalo bi da smo blizu kraja ove zavrzlame.

http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.ht ... u-Erkulesu
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

novosadjanin wrote:A ti, Radoye? Na koliko si ti utakmica prisustvovao u zadnjih par godina na koje stavljas akcenat i predstavljas ih kao cirkus?
Na svakoj zvanicnoj utakmici koja se igrala na manje od 1000 km od mesta u kome bih se taj dan zatekao. Malo li je?

Samo da te podsetim derane moj da FK Vojvodina i Bata Kankan nisu jedno te isto, iako mozda neki vole da misle da je tako Vojvodina je postojala i pre njih a dace Bog postojace i posle njih. Pa ti ako si pravi advokat FK Vojvodine a ne onog koji zeli da je poistoveti sa samim sobom, ti bi prvi trebao bas od njega da je branis. Od mene Vojvodinu niko ne mora da brani jer ja joj zelim sve najbolje, niti je potkradam, niti joj rusim ugled, niti izvrgavam ruglu njenu skoro stogodisnju tradiciju...
car jovan

Post by car jovan »

Neusatzer wrote:Ljudi, čemu tolike emocije oko Mrđe?
Meni on ionako nikada nije bio pravi čovek za naš klub; niti nas je zadužio nekim partijama, niti svojim pristupom igri i klubu. On je za mene bio čista smetnja u timu i nije mi bilo drago što je baš on bio naš kapiten.

Slažem se da generalno nije dobro da jačamo svoje glavne protivnike, ali prodavanje Mrđe njima za dobru kintu je što se mene tiče dobro odrađen posao, ili drugim rečima iskorišćavanje. Nikako jačanje protivnika.
Sa druge strane, sasvim drugačija priča bi bila da smo onomad prodali Kačara, ili sada nekog od naše dece.
Ај кажи ми молим те коју то добру кинту може да исплати партизан?
igoork

Post by igoork »

car jovan wrote:
Neusatzer wrote:Ljudi, čemu tolike emocije oko Mrđe?

Ај кажи ми молим те коју то добру кинту може да исплати партизан?
To je i poenta ne moze,tako se odvraca od kupovine.

Odvalis cifru pa ako su ludi nek plate. Ovako bolje da ide u inostranstvo nego za iste pare da igra protiv nas. :roll:
shecky

Post by shecky »

Nije uoste rec ovde dal neko voli Mrdju ili ne..
Cinjenica je da je decko naj strelac lige,da odlazi i ako vec odlazni NE SME da ode u jedan od ona 2 jaja..pa makar ponudili i 5 miliona za njega,
to je neka satisfakcija za nas navijace cisto da se zna da nije sve u parama.Sve ostalo je nebitno za ovu pricu kao i svadja ove dvojice..oladite malo!
A sto se tice Marka Perovica ako je to taj sto je igrao u Vosi pa zajedno sa Bratislavom Zivkovicem otiso u cigane , e tog treba pljuvati na SVAKOJ utakmici! I sta ce sad Ljube da radi?
Sto se novajlija tice jel to to ili ima jos neko da dodje?
Ne volim da kazem pojacanja jel su za mene to igraci koji su bolji od nasih i jedino mi tu Milovic ispunjava taj uslov.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

shecky wrote:pa makar ponudili i 5 miliona za njega,
to je neka satisfakcija za nas navijace cisto da se zna da nije sve u parama.
Dobio si stare cene pretplatnih,samim tim i satisfakciju da nije sve u parama... a za Mrdju... mi forumasi nismo kompetentni :lol: :wink:
Image
novosadjanin

Post by novosadjanin »

Radoye wrote:
novosadjanin wrote:A ti, Radoye? Na koliko si ti utakmica prisustvovao u zadnjih par godina na koje stavljas akcenat i predstavljas ih kao cirkus?
Na svakoj zvanicnoj utakmici koja se igrala na manje od 1000 km od mesta u kome bih se taj dan zatekao. Malo li je?

Samo da te podsetim derane moj da FK Vojvodina i Bata Kankan nisu jedno te isto, iako mozda neki vole da misle da je tako Vojvodina je postojala i pre njih a dace Bog postojace i posle njih. Pa ti ako si pravi advokat FK Vojvodine a ne onog koji zeli da je poistoveti sa samim sobom, ti bi prvi trebao bas od njega da je branis. Od mene Vojvodinu niko ne mora da brani jer ja joj zelim sve najbolje, niti je potkradam, niti joj rusim ugled, niti izvrgavam ruglu njenu skoro stogodisnju tradiciju...

Pa ako je ta cifra jednaka nuli, onda jeste malo.
Naravno da je Vosa postojala i ranije i da ce postojati posle Bate. Ne treba zaboraviti situaciju u kojoj smo se nalazili pred njegov dolazak (Govedaricino prase) i kako je lako Proleter nestao sa fudbalske mape u isto to vreme...
Hajde da vidimo sta kazu ostali navijaci u Srbiji o Bati. Sa jedne strane imamo fanove blizanaca, koji nam (nadam se da se slazes) ne zele dobro, a sa druge strane imamo Nislije, Kragujevcane...koji su nasi saborci u borbi da u ovoj drzavi prestane izjasnjavanje o navijanju za samo dva kluba.
Zasto navijaci blizanaca ne mogu da smisle Batu? Ismevaju ga kad god stignu, komentarisu njegov stil oblacenja... Zasto se javljaju na svaku vest o nasem klubu, zasto ne komentarisu vesti o Spartaku, OFK-i, Radu, Jagodini? Zato sto su navikli na trku u dvoje i vide pretnju u nama da se prikljucimo kao treci! Bata ne samo da je promenio praksu da nasi najbolji igraci odlaze u blizance, vec je poceo da uzima najbolje igrace iz lige istim tim blizancima ispred nosa (Vulicevic, Adjuru, Bilbija, Jao, Abubakar, Nenadic...)!
Navijaci koji simpatisu Vosu u odnosu na ona dva kluba, mahom vicu svaka cast Bato, govore gde bi njima bio kraj da i oni imaju tako nekog na celu kluba koji se nece dodvoravati Beogradjanima. I oni su prepoznali da mi mozemo da se umesamo u trku. Time mi predstavljamo Srbiju koja je nazalost u manjini, Srbiju kojoj se smucilo da se titule dele izmedju dva kluba.
Covek je ulozio svoj novac u klub, red je i da ga vrati. E sad sto to nije transparentno, pa ovo je Srbija... Reci mi jedan nas klub gde mogu da se pogledaju finansijski izvestaji? Jednog dana ako ti i ja postanemo akcionari, tada cemo moci da vidimo gde ide svaki dinar, a ovako ostajemo "samo" navijaci kojima to nije omoguceno.
Ni ja nisam zadovoljan sa rezultatom iz prosle godine. Bilo je gresaka i sto se tice dovodjenja igraca (Lazetic, Stojka, Nestorovic...), to se popravlja, verujem da je vecina zadovoljna sa ovim prelaznim rokom. Vazno je da se greske iz proslosti sto manje ponavljaju. Te greske koje su se desavale ja gledam kao plod neiskustva, ne kao neke namere. Ne moze se uspeh postici preko noci. Postavljeni su temalji (fc Vujadin Boskov). Nisam zadovoljan ni igrom jos od postave sa Davidovim, Despotovicem, Kacarem... Puno smo trenera promenili, nadam se da ce Milinkovic izgurati celu sezonu.
Mozda pod cirkusom u zadnjih par godina mislis i na to sto nismo osvojili titulu. Vojvodina nije klub koji titulu u proseku osvaja svake druge godine... Kad smo vec kod titule, shvatite da u ovoj nasoj ligi moramo da budemo duplo jaci od blizanaca da bismo je osvojili. Oba ta kluba imaju po 3-4 svoje filijale u ligi od 16 klubova. Koliko je to sigurnih bodova u startu? Kada se na to doda i pomoc "ljudi u crnom"...i Barselona bi morala da se pomuci da svrgne blizance sa trona JSL.
Ovde se 24 sata dnevno vodi borba za svakog coveka, da privolimo sto vise navijaca u Novom Sadu i okolini. Neko zalepi nalepnicu, neko ispise grafit, neko ostavi komentar na internetu, neko brani Vosu kada se povede rasprava u drustvu... Imaj to sledeci put u vidu kada budes postavljao sliku, razmisli na cijoj si strani kada to radis, da li pomazes mozda nasim neprijateljima? Ako treba nas saka jada koja se ne predaje, borice se i dalje i protiv blzanaca i protiv vas iz nasih redova koji odmazete.
I za kraj, molim te prokomentarisi vest da Mrdja ide u Spaniju, moze i putem slike :wink:
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Novosađanin, za ovakav post ti ipak skidam kapu :!: :!: :!:
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Passion

Post by Passion »

trelos gia fcv wrote:Novosađanin, za ovakav post ti ipak skidam kapu :!: :!: :!:
Takodje....moram priznati da se slazem sa vecinom stvari.Mada nije Bata bas tolki svetac,kako si ga ti predstavio...ali ja iskreno,ali iskreno mislim da on stvarno zeli nesto da napravi od Vojvodine.

PS: Respect za post :wink:
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

@novosadjanin

Odlican post, samo da se malo nadovezem: savremeni fudbal kao i savremeni svet se zasniva ISKLJUCIVO na novcu i shodno tome vlasnici vecine fudbalskih klubova u 4 najjace lige na svetu (a i sire) su ljudi vrlo sumnjive proslosti. Nemojte gajiti iluzije da Celsi, Barselona i ostali rade transparentno, a da smo jedimo mi netransparentni. Razlika je samo u tome sto su najbolji fudbalski klubovi na svetu pretvoreni u masine za novac pa samim tim i njihove maticne drzave imaju svoj interes da ih odrze u zivotu iako su prakticno odavno zreli za bankrot.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Jel ima nekih novih vesti kod nas u klubu sto se tice prelazaka?

Pre svega tu mislim na Lovrica, Jovanovica, Kovacevica i ostale klince
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Sad nesto razmisljam, Mrdja ce ladno preci u Partizan, ako crni danas prodju neugodne Jermene(za koje navijam veceras iz sveg srca, cak sam sinoc sanjao da su poveli 2:0 negde sredinom 2. poluvremena, a ja srecan ko malo dete), zivi bili pa videli. Ako crni ispadnu od Pjunika, onda bi Mrdja mogao da se odluci za bivseg(i buduceg) spanskog drugoligasa.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Post Reply