28. kolo: Vojvodina-Rad 2:3

User avatar
novosadjanin
Posts: 1353
Joined: Mon Nov 13, 2006 12:30 pm
Location: CURVA OCCIDENTALE

Post by novosadjanin »

Tuzna slika juce na Karadjordju. Jedva 500 gledalaca, ako racunamo i 100ak Radovaca. Pomislio sam da je u pitanju neki bojkot u koji nisam upucen. Protiv Napretka ocekujem 200-300 gledalaca, sreca pa je kraj prvenstva, inace bi nas uskoro vise bilo na forumu nego na stadionu.
Na teren se ne vredi ni osvrnuti.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Izgleda da mnogi bojkotuju trenutno stadion, a zato i zastave nisu kačene.Sreća pa je kraj sezone.Valjda će se zapitati neki iz uprave, mada je veliko pitanje od koga tu šta zavisi?Dosta zamršena situacija.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Mare
Posts: 1030
Joined: Fri May 08, 2009 11:06 am
Location: Novi Sad

Post by Mare »

Da su naš trener i igrači kojim slučajem shvatili ozbiljno ovu utakmicu sa Radom i pobedili taj klub posle 5 godina posta (ne mogu da verujem da mi Rad nismo dobili 5 godina), nakon jučerašnjih rezultata mi bi još imali dobre šanse da se domognemo jednog od 3 i 4 mesta na tabeli i Evrope. Sa jučerašnjih 3 boda, razlika između Sparataka i Vojvdine bila bi 5 bodova, a OFK-a bi nam bežala 6 bodova. Spartak sledeće kolo gostuje Smederevu a u poslednjem dočekuje CZ, što znači realno bod u Smederevu i poraz od Zvezde. Mi da smo dobili juče i ove dve do kraja (Javor u gostima i Napredak kući) imali bi isti broj bodova ko Spale i bili ispred njega na tabeli zbog bolje gol razlike. OFK-a sledeće kolo čeka Partizan i poslednje "gostuje" BSK-u koji se bori za opstanak. Realno je opet poraz od Partizana, a onda u poslednjem kolu moguć je i poraz od BSK-a (mnogo teže ali...) jer uvek je jači motiv da se ostane u ligi nego izlazak u Evropu, znači postojale su teoretske šanse da se izjednačimo po broju bodova i sa njima i da ih prestignemo zbog bolje gol razlike. Iako za većinu ovo sad nije ni bitno, morao sam ovo da iznesem kako bi svi shvatili da jučerašnja utakmica nije bila za nas bez ikakvog značaja, itekako su nam bili bitni bodovi protiv Rada, a pogotovo nakon poraza u finalu kupa. Sve u svemu zanimljivo bi bilo čuti našeg Murinja da nam objasni šta se to desilo u finalu ali i juče protiv Rada, kakve nove sisteme igre je imao u glavi, zbog čega je vršio onakva tumbanja u ekipi u sred vrlo bitne utakmice i zašto mu se igrači svađaju na terenu u toku utakmice i fizički obračunavaju nakon iste.
P.S. Fizički obračun uzeti sa rezervom, nisam video svojim očima pa ne mogu da tvrdim, ali i ovo ostalo je sasvim dovoljno!
fruskogorac
Posts: 169
Joined: Sat Jun 07, 2008 5:38 pm

Samo kratko ...

Post by fruskogorac »

Nisam bio na ovoj zadnjoj utakmici NASE VOSE. Razlog mog neodlaska na stadion nije bila nikakva vrsta bojkota ili tome sl. Objektivno nisam bio u mogucnosti da prisustvujem jucerasnjoj utakmici.
NASU VOSU sam na nasem stadionu gledao dok je trener bio Vukasin Visnjevac, i sedeo sam na Istoku kada je bio na nasem stadionu gost klub iz komsiluka koji je u svojim redovima imao jednog Vasu Orlovica, Pecu Kurcubica ... NASU VOSU voleo sam tada, navijao sam i onda ali i u godinama, sezonama koje su dolazile posle apostrofiranih imena. Stariji forumasi znaju o kojim sezonama pricam, kuckam. Za mladje koji sigurno pogadjaju, NASA VOSA je tada bila slaba ili je pak igrala u Drugoj ligi. Prema tome ovo nije moje objasnjenje niti pravdanje vec samo konstatacija da sam od daleke 1981 uz NASU VOSU. Trudicu se i verujem da cu uspeti da prenesem tu VELIKU LJUBAV PREMA NASOJ VOSI i na moja buduca pokolenja.
Posto je ovaj uvod bio i vise nego opsiran ja se izvinjavam. Ok. izgubili juce jesmo ali se pitam a pitam i vas da li su fudbaleri NASE VOSE krivci ?! Mislim da je, gledano malo unazad, njima bila velika konfuzija u glavama. Tri trenera, znamo svi, su promenjena u ovoj sezoni. I Stepi i Sosa i Djumi imaju svoju filozofiju fudbaske igre. Nije lako privikavati se na nesto novo. Zapravo u globalu gledano novog se uglavnom bojimo.
Djumiju svaka cast za rizik i vadjenje iz igre Marsela i Tumbe. Ne, ne, nisu bilo juce losi ovi neosporni fajteri mekog srca. Nesto je moralo da se promeni. Djumiju verujem da je uvodjenjem Marebe i Slavena hteo da nesto poboljsa. Mozda je Djumi zeleo da igra bude kreativnija ( Mareba ) i brza ( Slaven ) ?! Kao sto sam na samom pocetku rekao, nisam gledao utakmicu uzivo ali na osnovu snimka, TV izvestaja ponovo dolazim do zakljucka da je jako slaba sinhronizacija (razgovor) medju nasim igracima. U dublju analizu utakmice nemam nameru da ulazim jer misljenja sam da je jedno kada se utakmica posmatra sa terena (klupe), drugu dimenziju vidjenja imamo kada je posmatramo kada smo na tribinama, a skroz nesto trece je kada se odgleda TV izvestaj.
Izvinjavam se na moralisanju, filozofiranju ali izneo sam samo svoje misljenje koje je mozda moglo da stane samo u jednoj recenici "Primecena slaba sinhronizacija fudbalera NASE VOSE, grc, panika bespotrebni. Rad pobedio. Idemo dalje".
User avatar
novosadjanin
Posts: 1353
Joined: Mon Nov 13, 2006 12:30 pm
Location: CURVA OCCIDENTALE

Post by novosadjanin »

Zasto Brkic nije branio? Sve mi vise smrdi na namestaljku. Brkic sklonjen da ne mora on da prima golove, a jos dogovoreno da Mrdja i Kaludjerovic daju po jedan. Kao onomad u zadnjem kolu kad smo u Zelezniku pustili Bezaniju da pobedi za Evropu sa 3:2, a Despotovic dao 2 gola za prvo mesto na listi strelaca.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
User avatar
igoork
Posts: 781
Joined: Tue Jul 21, 2009 11:09 pm
Location: Na brdovitom Balkanu

Post by igoork »

novosadjanin wrote:Zasto Brkic nije branio? Sve mi vise smrdi na namestaljku. Brkic sklonjen da ne mora on da prima golove, a jos dogovoreno da Mrdja i Kaludjerovic daju po jedan. Kao onomad u zadnjem kolu kad smo u Zelezniku pustili Bezaniju da pobedi za Evropu sa 3:2, a Despotovic dao 2 gola za prvo mesto na listi strelaca.
Bez zezanja. Ja nisam taj da propagira da je sve zivo namesteno kao neki ali ova utakmica je sumnjiva velikom broju ljudi. :roll:
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

A predsednika nije bilo.... :roll:
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
aNS
Posts: 327
Joined: Sun Jun 28, 2009 2:00 pm

Post by aNS »

ice wrote:A predsednika nije bilo.... :roll:
Па он има обичај да се сакрије у кућици али сада га ни тамо нисам видео. Канда се лагано повлачи....
User avatar
Passion
Posts: 1161
Joined: Thu May 07, 2009 7:08 pm
Location: 21114

Post by Passion »

aNS wrote:Па он има обичај да се сакрије у кућици али сада га ни тамо нисам видео. Канда се лагано повлачи....
Nece se taj nikad sam povuci ;)
User avatar
Lala sa zapada
Posts: 688
Joined: Sat Jan 30, 2010 7:52 pm

Post by Lala sa zapada »

novosadjanin wrote:Zasto Brkic nije branio? Sve mi vise smrdi na namestaljku. Brkic sklonjen da ne mora on da prima golove, a jos dogovoreno da Mrdja i Kaludjerovic daju po jedan. Kao onomad u zadnjem kolu kad smo u Zelezniku pustili Bezaniju da pobedi za Evropu sa 3:2, a Despotovic dao 2 gola za prvo mesto na listi strelaca.
Zanimljiva konstatacija, pomislio sam i ja isto. Ja sam poput Igora, nisam od onih koji paranoicno tvrde da je sve namesteno.

Smrdi na stelu. Brka ne brani, lose bi bilo da u danima kada treba da bude predstavljen kao 2. golman reprezentacije dobije 6 komada u 2 meca.

Posle milion godina, gledao sam nasu Vosu na tv. Burazer mi je iznenada doneo poziv za svadbu, te je on krivac za moj bojkot Karadjordja. :D

Meni je najsumnjivije sto smo mi u prvih 10 minuta igrali furiozno, prosto smo leteli po terenu. I onda tek tako, u narednih 80 minuta nismo napravili cestitu akciju. Jos je i Rad ovom pobedom prebrinuo strah od ispadanja.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

Jel istina da su se Mereba i Dragan potukli posle meca?
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
User avatar
newnowapv
Posts: 589
Joined: Sun Dec 06, 2009 4:05 pm
Location: Telep

Post by newnowapv »

Potukli se direktori Vojvodine!
Sta je sad ovo, sve se resava tucom?
Eee Vojvodino, dokle si stigla...
Locked