26. kolo: Vojvodina-Jagodina 4:1

User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9755
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Ovaj mec ne zelim komentarisati,jer ovo je situacija koja bi trebalo da je standardna.Znaci,bilo koja ekipa koja dodje u NS bude domacinski docekana,i ispracena sa 3-4 gola u mrezi,a svi navijaci idu kuci srecni i zadovoljni.Verujem,da je ovo san svih nas.Cestitam na danasnjem uspehu!!!!
Image
User avatar
Xomep182
Posts: 26
Joined: Sun Apr 04, 2010 3:49 pm
Contact:

Post by Xomep182 »

Ja sam debil, majmun, idiot kreten...molim nastavite niz...

Pomesao sam datume u svojoj glavi i zaboravio da dodjem na utakmicu (ili je nisam zaboravio, posto sam mislio da je sutra)...

Ima neko linkove za golove??
User avatar
King
Posts: 298
Joined: Sun Jan 18, 2009 1:32 am

Post by King »

User avatar
Xomep182
Posts: 26
Joined: Sun Apr 04, 2010 3:49 pm
Contact:

Post by Xomep182 »

Zahvalljujem....
User avatar
lala sa Istoka
Posts: 64
Joined: Fri Feb 12, 2010 10:36 am
Location: Istok Karadjordja

Post by lala sa Istoka »

Najbolja utakmica ove sezone.Vuk maestralan,Boba odlican.Golovi prelepi.Danas je lepo bilo na Karadjordju!
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

Novakovic je veoma fizicki spreman.Moze da istrci 90 minuta bez pola muke.Veoma "dosadan" igrac po protivnike,ne odustaje lako,meni jako lici na Pienaar-a iz Evertona,mnogo volim tog igraca.Vuk je dobar,ali ocigledno da nema snage za 90 minuta.Odigrao je sjajnih 30 minuta,pa se 15 minuta nije video,a drugo poluvreme je vise odradio nego sto je odigrao.Mada,svakako je bolji i od Ajurua i od Tumbe.Nestorovic je opet kritican,po tom boku je duvala promaja,kriv je i za gol koji smo primili(ponisten zbog ofsajda).Brka veoma nesiguran,deluje odsutno.Onaj indirekt,kao i zakasnela reakcija kod gola to samo potvrdjuje.Tadic je onim promasajem sa 2 metra dokazao da je bogalj,a ne moze ga oprati ni onaj slobodnjak.Mrdja je bio neprimetan iako je dao gol ,a ono sto me je jako iznerviralo je potez pre gola Tadica.Naime on je iz besa sto nece izvesti slobodnjak sutnuo loptu i uvredjeno otisao u 16erac.Tadic daje gol,a Dragan ga ljubi i grli.Da trener sme da pravi prave poteze,odmah bi ga izvadio iz igre i pojasnio mu da on nije tu dosao da se samoreklamira,vec da doprinese na svaki moguci nacin pobedi tima.Minus za Djumija su i kasne izmene-Smiljanic i Mudrinski su morali uci mnogo ranije a ne u 79. i 86. minutu.Nije mi jasno zasto nema Adamsa ni na klupi,da li je moguce da je on ne moze da udje ni u 18,a bio je jedan od najboljih mladih igraca na svetu?
Sve u svemu,cestitke na pobedi,ali pravi ispit polazemo 5.5.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
User avatar
Qr0nJa
Posts: 416
Joined: Thu Sep 06, 2007 6:23 pm

Post by Qr0nJa »

Ovako bi trebalo da igramo svaku utakmicu...
A sto se tice Kize,sreo ga ja kad sam se vracao kuci sa utakmice,i tu se mi ispozdravljali(i dalje se javljam svima koji ga prepoznaju :D ) i ja ga pitam gde ce otici iz Vose,a kaze on: Videcemo na leto. I vidim ga kako je bio obucen,doteran, i setim se kakav je bio kad je dosao...Napred Kizito Hakuna Matata :hurray:
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
User avatar
Milan
Posts: 4188
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Gosn Turija je preneo moje razmišljanje u svom komentaru. Zaista sam zadovoljan današnjom partijom Vojvodine i postavljam pitanje zbog čega ovakav sastav i ovakvu igru nismo gledali od početka sezone.

Novaković me oduševljava! Dečko je otkrovenje sezone! Vuk mora biti u prvih 11, sjajan je. Ova utakmica je pokazala koliko nas ustvari Ađuru guši.

Ne pamtim kada smo poslednji put igrali ovako tečno, sa toliko pasova iz prve. Krivo mi je samo što je sudija bespotrebno seckao igru. Isto tako, velika je šteta što ovakvu partiju nismo pružili protiv Spartaka i kupili nove-stare navijače...
POŠTO OBRAZ ???!!!
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Ma manimo se već te priče o navijačima sa Spartaka.Ko voli Vojvodinu sigurno neće propustiti ove preostale utakmice.

Ulazimo u formu kada je najbitnije i to raduje.Djumi počinje da sprovodi u delo ono što je zamislio.Raduje me što i naši mladi momci konačno dobijaju priliku da se dokažu.To govori da nećemo na leto biti oslabljeni na tim pozicijama koje oni zauzimaju.Samo, brine me povratak Ađurua i to baš pred finale kupa.Njegova igra na tom meču posle ove pauze mogla bi da bude za nas problem.
Apel upravi, NE DOVODITE VEZNE IGRAČE NA LETO VEĆ PAMET U GLAVU I KONAČNO DA DOĐE JEDAN KVALITETAN ŠTOPER!Ubediti i Pleča da odigra još jednu sezonu.
Dobro guramo i optimista sam pred naredne utakmice.Sa ovakvom igrom mi Zvezdu možemo da demoliramo i od toga ne treba bežati već to treba svesno prihvatiti.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
Turija
Posts: 10718
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Ice, moje mišljenje je da je dobro što je Djura tu, jer treba on Vuku i Voši.
Pred meč sezone 05 05 2010, sa Vukom smo izvukli jednog keca iz špila, a mislim da ih imamo i za zvezdu još dva ,,iz rukava" - ali neću o tome pre meča.
Takođe, smatram da kad se određene stvari ovde kritukuju, pre svega mislim da su one uperene unapred, a ne unazad (odnosno kao priprema za sledeći nastup).Jer, uvek je nemerljivo lakše sklopiti kockice, kade se dođe kući posle utakmice, slegnutih utisaka, nego u njenom toku, dok se još ne zna konačan rezultata i kako će ko od aktera utakmice završiti svoj zadatak na meču.
I danas smatram da je meč sa Subotičanima bio jako važan za naš Klub, ali i da ne treba da se vraćamo na njega kao utakmicu, već pojavu koju moramo konačno eliminisati:
nedostatak kontinuiteta dobrih igara i (pod)nošenja pritiska važnosti utakmice.Bez toga nema trofeja i stalne, dobre, posete na tribinama
Zbog toga je meni bila jako važna ta utakmica.Priče da nam takvi navijači (sa te utakmice) ne trebaju, tipa je ,,kiselo je grožđe".
Nadam se da smo se sad razumeli.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
kej
Posts: 618
Joined: Sat Aug 08, 2009 10:58 am

Post by kej »

U Dnevniku pise da je Djurovski uputio centarsut kod prvog gola. I u proslom kolu je isto neko pomesao Mitosevica i njega, pa je i tad Djurovski bio asistent kod prvog gola. A nije da bas lice. Gledaju li ti izvestaci utakmicu uopste? Sve u svemu, svaka cast obojici za jucerasnju partiju.
User avatar
Xomep182
Posts: 26
Joined: Sun Apr 04, 2010 3:49 pm
Contact:

Post by Xomep182 »

kej wrote:U Dnevniku pise da je Djurovski uputio centarsut kod prvog gola. I u proslom kolu je isto neko pomesao Mitosevica i njega, pa je i tad Djurovski bio asistent kod prvog gola. A nije da bas lice. Gledaju li ti izvestaci utakmicu uopste? Sve u svemu, svaka cast obojici za jucerasnju partiju.
To sam i ja primetio, slicno je bilo i protiv OFK-e kada je Mudrinski dao gol, a vecina objavila da je dao Tadic...
Mare
Posts: 1030
Joined: Fri May 08, 2009 11:06 am
Location: Novi Sad

Post by Mare »

Pre svega moram da istaknem da smo vrlo nedosledni u našim komentarima. Kad čovek pogleda komentare pre samo nedelju dana i ove sad ne bi mogao da veruje da se radi o istom forumu. Preterujemo kako u kritikama tako i u hvalospevima. Mi smo juče dobili ekipu koja ima samo 7 bodova u 13 utakmica na gostujućem terenu, po tom učinku jedine dve ekipe koje su još slabije od njih su Rad (5) i Napredak (6). Jagodinci su isključivo domaćinska ekipa, prvu pobedu u gostima su ostvarili tek na njihovom prošlom gostovanju ekipi BSK-a, do tada su imali jadnih 4 boda u gostima. Ovim ne želim da omalovažim našu jučerašnju odličnu igru i pobedu, hoću samo da budem što realniji. Što je rekao Voja ovo bi trebalo da bude normalno kad igramo protiv ovakvih ekipa kući. Učinak pojedinih igrača bi takođe uzeo sa rezervom baš zbog protivnika i onoga što je on do sada prikazao na gostujućim terenima! Po mom skromnom mišljenju najbolji na terenu juče je bio mali Novaković, odma za njim slede Mario i Vuk. Za Novakovića ovo već postaje izgleda standard, sve njegove partije do sada su bile na visokom nivou, bio je jedan od ključnih igrača u našoj pobedi nad Partizanom u kupu, a evo i juče odičan, pravi borac. Za Đurovskog ću samo reći da je velika razlika u našoj igri sa i bez njega, jedini čovek u našem timu koji igra šmekerski fudbal, koji u svom repertoaru ima poteze zbog kojih publika dolazi na stadione, pored toga juče je dosta radio i u defanzivi. Mali Vuk je pravo osveženje za naš vezni red, puno bolji u ofanzivnim zadacima od Đure, tehnički je mnogo potkovaniji nego Đura, međutim fizička snaga i defanziva su na strani Đure. Mnogi su Đuru već izbacili, ali mislim da nisu u pravu. Vuk nema snage da izdrži celu utakmicu u visokom ritmu, a ako uzmemo u obzir da Požarevac i Jagodina - kao gost i nisu baš najmerodavniji onda ne treba tako lako otpisati Đuru. Evo ako uzmemo za primer našeg protivnika iz finala kupa. Svi znamo da je osnovna karakteristika njihove igre do sada bila fantastična borbenost i mnogo, mnogo trčanja, gde se vrši veliki presing na protivničke igrače kako sa loptom tako i bez lopte. Vuk je imao par kriznih momenata i u jučerašnjoj utakmici koja nije imala tako visok ritam, tako da on taj tempo ne može da izdrži. Čak ni po fizičkoj građi ne verujem da se može nositi sa veznim igračima iz CZ. Međutim, sa druge strane Vuk je mnogo korisniji u ofanzivi od Đure, i za nekih pola sata mislim da ima snage, tako da je svakako on jedna nova opcija našem treneru na koju on sa sigurnošću može da računa. Juče je bilo izuzetno lepo videti na terenu u isto vreme Brkića, Karana, Medojevića, Mitoševića, Tadića, Novakovića, a nešto kasnije, Mudrinskog i Smiljanića (s obzirom na rezultat možda su mogli malo ranije ući). Moram još nešto da dodam, juče sam mnogo više na terenu priželjkivao Kataia nego Smiljanića. Nisam siguran ali čini mi se da su do sada imali podjednak broj ukazanih prilika za dokazivanje, na mene je puno bolji utisak ostavio Katai od Gorana. Gledajući ga na nekim prijateljskim utakmicama ali pogotovo na zvaničnim ne mogu još uvek da vidim zbog čega je toliko hvaljen ovde. Uzmemo li u obzir sve te klince (Katai, Mudrinski, Mitošević, Novaković...) svi su do sada prikazali više od Smiljanića. Ja verujem u procene članova foruma da je on izuzetno talentovan i iskreno se nadam da će uspeti taj talenat da pokaže i na terenu, do sada...
User avatar
Grof Žekula
Administrator
Posts: 2682
Joined: Fri Jan 28, 2005 10:25 pm
Location: Bulevar

Post by Grof Žekula »

Xomep182 wrote:
kej wrote:U Dnevniku pise da je Djurovski uputio centarsut kod prvog gola. I u proslom kolu je isto neko pomesao Mitosevica i njega, pa je i tad Djurovski bio asistent kod prvog gola. A nije da bas lice. Gledaju li ti izvestaci utakmicu uopste? Sve u svemu, svaka cast obojici za jucerasnju partiju.
To sam i ja primetio, slicno je bilo i protiv OFK-e kada je Mudrinski dao gol, a vecina objavila da je dao Tadic...
Novinari se u loži međusobno konsultuju, a najgore je kad to urade pogrešno! I u "Večernjim novostima" piše da je Mario centrirao kod prvog, a Vulićević kod drugog gola. Obe informacije su netačne... Ko sad od njih (novinara) mari za to?
ssnigd
Posts: 3389
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Mare wrote:Pre svega moram da istaknem da smo vrlo nedosledni u našim komentarima. Kad čovek pogleda komentare pre samo nedelju dana i ove sad ne bi mogao da veruje da se radi o istom forumu. Preterujemo kako u kritikama tako i u hvalospevima.

Ovim ne želim da omalovažim našu jučerašnju odličnu igru i pobedu, hoću samo da budem što realniji.
:!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Locked