Lav Kup Srbije - sezona 2009/10

Locked
User avatar
021
Posts: 858
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:46 pm

Post by 021 »

Đumi je juče uspeo da sprovede u delo ono o čemu je dugo pričao – Vojvodina je konačno izgledala kao tim u punom smislu te reči, i ja mu na tome od srca čestitam. Sve ovo što smo uradili juče mora se ponoviti najmanje još u finalu, jer će u suprotnom ovaj trijumf biti upamćen samo kao jedno dobro izdanje u moru loših. Nadam se da će i protagonistima utakmice sa partizanom ova pobeda i njihova odlična igra omogućiti da na leto pronađu nove klubove, pa da se lepo prodaju i da rastanak bude na obostrano zadovoljstvo. Bilo je već krajnje vreme, ipak je zbog njih na kraju krajeva žrtvovana čitava sezona.

Najvažnije od svega je što smo obezbedili plasman u Evropu i što sada u prvenstvu možemo da igramo bez pritiska. Prema tome, očekujem da već u nedelju protiv Spartaka igrači koji su do sada bili u drugom planu dobiju šansu da odmene fizički i emocionalno ispražnjene kolege prvotimce, i da krenemo lagano sa uvođenjem momaka koji će dogodine činiti okosnicu ekipe (bar se nadam).
šumar
Posts: 253
Joined: Thu Feb 05, 2009 8:27 pm

Post by šumar »

Ono što je sigurno, svima nam je puno srce zbog ostvarene pobede,fantastičnih golova, ali ono što je nas sve strašno,strašno obradovalo je konačno već jednom, FANATIČNO ZALAGANJE I IZGARANJE NA TERENU. A kada na teren izađu takvi predatori kao što su Vule,Meda,Boba,Tumba i kada im se i ostali pridruže, rezultat teško može izostati.A i ako izostane, manje mi je žao nego kada se vuku kao drtine po terenu.
U nedelju treba pobediti ali i lepo ugostiti Spartak, tamo igraju i mnogi naši bivši igrači.
Ja lično ću im aplaudirati kada budu izlazili na teren, treba da budemo gospoda navijači i da se po tome od ostalih razlikujemo.
User avatar
madda fakka
Posts: 1114
Joined: Wed Jun 04, 2008 7:15 pm
Location: Adice

Post by madda fakka »

Posle duzeg vremena i ja nesto da napisem...
DJUMI ODLAZI!!!!

Do vidjenja
I Bog je Slaninar...
Cause
Posts: 458
Joined: Mon Nov 28, 2005 11:27 pm
Location: Kraljevo

Post by Cause »

Lepo nadigravanje i lepa utakmica. MOgu zamisliti kako je bilo veselo u povratku :)

Da spomenem samo i sudjenje koje je na pocetku bilo lose po nas ali vidim i da su se nasi snasli i izlezavali kako bi skrenuli paznju. Ovo je vec bilo pripremljeno :) Svaka cast za intuiciju.
PAŽNJA, PAŽNJA!
VAŽNO OBAVEŠTENJE!
U TOKU JE VELIKA AKCIJA VOJVOĐANSKE BANKE ZA SVE IGRAČE I NAVIJAČE PARTIZANA - ULOŽIŠ JEDAN, DOBIJEŠ 3!
Ovo je jako smesno :)
" Dečko je pun zmajova! "
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Да и ја кажем по коју,
овај меч је био огромна и велика победа омладинске школе фудбалског клуба Војводине. Чак шесторица младића који су своје фудбалско умеће избрусили у СЦ Вујадин Бошков, обукло је дрес у историјској победи над партизанима. Још када се њиме придруже Мудрински , Катаи и Митошевић..... то ће бити права НАША Војводина.....
Ђуми, скидам шешир зато што си склонио набеђене звезде из тима и што си пустио једну младост да у свој својој снази и лепоти процвета.
Свака част и свим форумашима који су подржали тренера ствараоца јер због тога ова победа је делом и њихова.
User avatar
Grof Žekula
Administrator
Posts: 2681
Joined: Fri Jan 28, 2005 10:25 pm
Location: Bulevar

Post by Grof Žekula »

Da ovo polako privodimo kraju, sledećom izjavom (Mondo):

"Fan klub Orlovi": Stevanović neznalica

Fan klub fudbalske reprezentacije Srbije oštro osudio izjavu bivšeg trenera Partizan Gorana Stevanovića u kojoj je svoj neuspeh pokušao da opravda odlaskom šestorice igrača sa selekcijom Super lige u Japan.

"Fan klub Orlovi", isprovociran izjavom Gorana Stevanovića, izdao sopštenje u kojem se kaže da se bivši trener Partizana "izgubio u sopstvenom neznanju".

"Zbog odlaska nekoliko fudbalera crno-belih sa selekcijom lige Partizan je potonuo. Zaista neverovatno! U pobedi nad Japanom igrali su i fudbaleri Vojvodine. I to baš oni koji su u sredu uveče blistali u Humskoj. Napadač Mrđa (strelac dva gola i u meču u Osaki), sjajni Tadić i odlični golman Brkić. Baš oni koji su srušili Partizan! Niko iz tabora Novosađana nije ni pomislio da se žali na Japan, jer je svima, tačnije ogromnoj većini, nacionalni tim svetinja".
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Post by Grba_NS »

Ovakve stvari prave atmosferu, ovakve stari prave TIM, one dve stvari koje su nama bile najproblematicnije ove sezone! Pouceni ovim uspehom uveren sam da ce nasi igraci konacno poceti da se ponasaju onako kako Vosa od njih ocekuje i zahteva, na terenu i van njega!
Ovo je mnogo vise od pukog plasmana u finale, ovo je pokazalo ovim omcima i svima koji su sumnjali u njih da kada hoce, oni mogu, mogu sve! Jedini problem koji imaju je sto nisu tim, a od utakmice sa partizanom i to pocinju da budu, zaista bravo svima, ponajvise Djumiju, a potom i svim igracima, i koji su igrali i koji su bili na klupi! Kada smo poslednji put dali partizanu 3 gola na Jna i pobedili (dala je generacija sa Kacarem i Despotom al nije pobedila), kad je bilo koji klub dao 3 gola na njihvom stadionu?! To sto je partizan igrao i delovao jadno, zasluga je iskljucivo naseg trenera i nasih momaka, koji su zaista briljantno odigrali! Nije to bilo bog zna kako lepo za oko, ali takticki i trkacki besprekorno! Posle ove utakmice mogu da kazem smo odlicno fizicki spremni, ali zaista, svi su trcali u jednakom tempu u prvom i poslednjem minutu, dakle bravo i Sale Jankovicu! Oduseveljen sam, jer sam ubedjen da je ovo prekretnica, da je ovo nedostajalo nasem timu da bi se probudio, i zaista tek sad ocekujem dobre partije od ovog tima! Nadam se da ste primetili da se iz utakmice u utakmicu na terenu nalazi sve vise i vise momaka iz nase skole fudbala, dakle Djumi ih sve postepeno uvodi, cime zaista pokazuje da zna kako se radi sa mladima!

Bravo Djumi, bravo momci!
User avatar
Friend
Posts: 664
Joined: Wed Sep 20, 2006 12:18 am

Post by Friend »

Svi ste već sve napisali,a ja ću se samo zahvaliti momcima sa terena i treneru na veličanstvenoj večeri u beogradu,kada smo se ponovo osetili ponosni na svoj klub.
PS.
Klovnovi iz uprave,još jednom ste pokazili ko ste i šta ste,ako znate šta znači reč sramota,e onda i treba da vas je :oops: !
User avatar
Grof Žekula
Administrator
Posts: 2681
Joined: Fri Jan 28, 2005 10:25 pm
Location: Bulevar

Post by Grof Žekula »

Image


OVAKO SE BORI U DUELU.
BRAVO MOMCI, JOŠ JEDARED.
User avatar
newnowapv
Posts: 589
Joined: Sun Dec 06, 2009 4:05 pm
Location: Telep

Post by newnowapv »

madda fakka wrote:Posle duzeg vremena i ja nesto da napisem...
DJUMI ODLAZI!!!!

Do vidjenja
a? aj molim te objasni ovo...
uporan
Posts: 562
Joined: Mon Apr 04, 2005 7:49 pm
Location: CENTAR
Contact:

Post by uporan »

UH!
User avatar
Passion
Posts: 1161
Joined: Thu May 07, 2009 7:08 pm
Location: 21114

Post by Passion »

madda fakka wrote:Posle duzeg vremena i ja nesto da napisem...
DJUMI ODLAZI!!!!

Do vidjenja
Ajde pojasni majke ti?
User avatar
One and only
Posts: 481
Joined: Sun Sep 27, 2009 8:08 pm
Location: Zapad

Post by One and only »

Bogdan96 wrote: Ajde pojasni majke ti?
Ne obracaj paznju. Ne treba ulaziti u raspravu zbog jadnih provokacija, kao sto je ova. 'Ajde da je dao neko obrazlozenje nego je samo napisao "Do vidjenja". Ne treba kvariti raspolozenje pred vazne utakmice i finale kupa.
United of Vojvodina
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9746
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Tadic se igrao,Mrdja uzivao u fudbalu,Brka se busa u grudi... koliko samopuzdanja i "nadmenosti" na jednom mestu u istom trenutku.Djumi,kako ti je to uspelo? :lol:
Image
User avatar
Passion
Posts: 1161
Joined: Thu May 07, 2009 7:08 pm
Location: 21114

Post by Passion »

One and only wrote:Ne obracaj paznju. Ne treba ulaziti u raspravu zbog jadnih provokacija, kao sto je ova. 'Ajde da je dao neko obrazlozenje nego je samo napisao "Do vidjenja". Ne treba kvariti raspolozenje pred vazne utakmice i finale kupa.
A i to sto kazes...
Locked