"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
Qr0nJa
Posts: 416
Joined: Thu Sep 06, 2007 6:23 pm

Post by Qr0nJa »

Voja wrote:
Qr0nJa wrote:Ako nista drugo,drago mi je zbog Brka i naravno Vulicevica...
Veeeeeeeeeliki test i ispit za Brxa.Narodski receno il pokojnik il pukovnik.
Iako me vecina vas zna,i zna da nisam bas cest poklonik "teorija zavera",ovde sam se i ja zapitao: "da li je Brx zaista izbor od srca,ili kolateralna steta!?"

Coveku ce se prema najavama pruziti sansa da brani svih 90 minuta,za ekipu koja je skupljena s brda s dola,i igra protiv turbo japanaca.Lucidno su sklonjeni i zvezdin golman,i "svoj" (Javor) Kahriman.Osta Brx na streljani!!!!

Mislim da nam ne gine bar 2 komada samo u drugom poluvremenu,kad trcanje dodje do izrazaja,ali opet nekako verujem i nadam se da ce ovaj mec biti Brxov povratak iz "klinicke smrti",uzdam se najvise u njegove prethodne nastupe za reprezentativne selekcije gde je uvek bio na visini zadatka.

stoga,evo ovako i javno,da pozelim Zeljku (nadam se da cita ovo)veliki "kambek" u top-formu i da napokon ove sezone i Turija nabaci smajli na lice :wink:

Srecno Brko,budi najbolji kad je najpotrebnije!!!!
Pa vecina nas navijaca je sretna zbog toga sto je Brka dobio sansu...moguce je da postoji neka pozadina ali mislim da sve zavisi od Brke,pa nije ni golman kriv za svaki gol tu je valjda i odbrana(imace to u obziru Antara,ipak je on Veliki). U svakom slucaju,Brx ima punu podrsku od mene i zeleo bih da 7. aprila zapusi usta svima koji su protiv toga da je on u repki :!:
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Firma Bulevar
Posts: 23
Joined: Wed Jan 19, 2005 3:40 pm
Location: Novi Sad, SRBIJA

Post by Firma Bulevar »

Ovo je komedija...

http://www.alo.rs/sport/25849/Bas_mi_je_tesko

Pa dokle ce vise ovaj da se nudi u svim mogucim novinama... Ovo me tako podseca na Kezmana. Pred svako okupljanje reprezentacije Kezman mesec dana ranije u svim zivim novinama, prica kako je na raspolaganju selektoru, kako se trudi, radi... :roll: Dokle vise... Daj boze da Brka dobije to mesto za Juznu Afriku pa nek se ovaj rasplace...
User avatar
Buca
Posts: 753
Joined: Wed Sep 20, 2006 7:50 pm

Post by Buca »

Jer to i nas sportski direktor u Japanu?
Željko Brkić jedan je od nas!!!
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

El capetano 2:0 :lol:

Brka odlican za sada,nadam se da necu da ga ureknem :wink:
Napred Voso!
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Post by Grba_NS »

Kapiten kapitenski :lol:
Koliko se svi vise trude nego u svojim klubovima, strasno!
Iskren da budem za mene je ovaj Ninkov daleko kompletniji igrac od naseg Vuleta, ako gledam iz ugla navijaca Srbije!
User avatar
Passion
Posts: 1161
Joined: Thu May 07, 2009 7:08 pm
Location: 21114

Post by Passion »

Mislim da je Brka svima zapusio usta :D
____________________________________
...JER NAS JE OSNOVALA GOSPODA,A NJIH - DRUGOVI
User avatar
igoork
Posts: 781
Joined: Tue Jul 21, 2009 11:09 pm
Location: Na brdovitom Balkanu

Post by igoork »

Brkić i Ninkov pod hitno u A tim!
Mare
Posts: 1030
Joined: Fri May 08, 2009 11:06 am
Location: Novi Sad

Post by Mare »

Prvo poluvreme Japan - Vojvodina 0-2! :D
Složio bih se sa Grbom i igoork-om, stvarno ovaj Ninkov je strašan igrač, svaka čast našem Vuletu, ali ovaj je za klasu bolji, brži je i energičniji. Vule pretrči puno kilometara ali nema tu žustrinu kao Pavle, ne znaš da li je bolji u defanzivi ili ofanzivi, sa tim svojim konstantnim ubacivanjem u napad optereti i protivničko krilo, a taj ako nije dovoljno fizički spreman crno mu se piše!
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Post by Zeljafcv »

Mare, prvo poluvreme Japan - Mrđa 0:2 :D :wink:
Naši odlični!
Brkić je položio test i to me je najviše obradovalo. Da čujem sada onog Stamenkovića ako sme! Mrđa na malo drugačijoj poziciji nego kod nas igrao je iza Lekića, odlično se snašao, posebno je opasan u kontrama što bi trebalo i Voša da koristi. Tadić bolji nego kod nas, valjda zato što ima neko ko će da mu dobro doda u noge. Vule rutinski.

Neporcenjivo koliko su sudije imale grešaka prilikom ofsajda na našu štetu.

Dobra partija Milovića, pokazao je da je suvi kvalitet i voleo bi da ga dovedemo na leto umesto Pleča.
Last edited by Zeljafcv on Wed Apr 07, 2010 2:25 pm, edited 1 time in total.
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

Kao subjektivni navijac Vojvodine,mogu reci,da nikad i ni po koju cenu ne bih menjao naseg Vuleta za ninkova!

Cestitke Draganu Mrdji na golovima,dok Tadic ni pored silnog guranja kako kod nas,tako i u reprezentaciji nikako da nadje tu svoju formu,al ima vremena..
User avatar
igoork
Posts: 781
Joined: Tue Jul 21, 2009 11:09 pm
Location: Na brdovitom Balkanu

Post by igoork »

Apsolutno se slazem za Milovića!
On i Stankovic su me prijatno iznenadil danas.
ZarkoIn
Posts: 45
Joined: Sat Nov 08, 2008 8:29 pm
Location: Indjija, Srem, Vojvodina

Post by ZarkoIn »

Odlično izdanje Brkića i Mrdje na današnjoj utakmici sa Japanom. Posle ove utakmice jedno je sigurno, a to je da će Brkić sigurno putovati na Svetsko prvenstvo i biti drugi golman reprezentacije. Takodje i Mrdja ima veoma velike šanse da bude član reprezentacije u Africi (ako se ne varam, na Svetsko prvenstvo obično idu 5 napadača i za sada su sigurni Žigić, Pantelić i Lazović, dok se ostala dva mesta bore Sulejmani, Lekić i Mrdja). Bar mene je svojom igrom i borbenošću zadovoljio i Vulićević, mada je imao i par grešaka posle kojih su Japanci imali par centaršuteva. Tadić ko Tadić, ništa novo. Jeste se borio i trudio više nego u dresu Vojvodine, ali sama igra je bila dosta slaba i bleda. Ne sećam se da je napravio nijedan prodor ili centaršut što je u opisu njegove pozicije. Ali dobro, navikavamo se na njegovu takvu igru.
Vrlo me interesuje komentar gospodina Djuričića današnje utakmice reprezentacije, uz poseban osvrt na igrače iz našeg kluba, i da li je on u kontaktu sa gospodinom Antićem, a ako jeste o čemu razgovaraju, odnosno razmenjuju mišljenja, preciznije kakav je Antićev stav o našim igračima.
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

Ne znam sto ste svi navrli na Vuleta,pa Vule je dobar igrac!I ja bih vise voleo da umesto njega imamo Maicona,ali to nije realno.Imamo mi mnogo rupa u timu,a Vule sigurno nije jedna od njih.Da se kapiten trudi ovako i u ligaskim utakmicama,bio bi mi jedan od drazih igraca.Tadic najgori,nije ni cudo sto je zamenjen u 51.minutu,mada iskreno on je zalutao ne samo u repku vec i u fudbal uopste.Brka vrlo dobar,zaista se sad ne moze prigovoriti nista ni njemu ni Anticu.Ako moze Stojkovic da se drzi na golu samo na osnovu forme iz repke(a u klubu brani kriticno) sigurno isti arsin mora vaziti i za Brku.Mislim da je ovim nastupom osigurao mesto rezervnog golmana,ma koliko momak one pevacice kukao po novinama.Sledeci put treba pozvati i Medu,mislim da ima mesta i za ovog momka,a mnogo ce mu znaciti taj poziv za dalji napredak u karijeri.
Ono sto zabrinjava je da mi u poslednje 2 utakmice igramo podredjenu ulogu i branimo se,a ipak smo pobedili sa po 3:0,ne toliko zahvaljujuci nasoj stamenoj odbrani i inspirisanom napadu,vec cinjenici da smo igrali protiv osrednjih ekipa.Bojim se da Nemci i Gana nece propustiti da nas kazne za tu terensku inicijativu.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Slazem se sa Totijem da nema potrebe sad uporedjivati Ninkova i Vuleta,za nasu ligu je i vise nego zadovoljavajuci bek.Brka i Mrdja su odlicno odigrali,dok je Tadic jos jednom pokazao da nema kvalitet za velike domete.
Ono sto najvise raduje jeste da je izgradjen kult reprezentacije i da pocinjemo da dobijamo utakmice i na racun ne samo kvaliteta,vec i slave.Siguran sam da bi ova ekipa "popila"sigurno 2-3 komada da su gostovali recimo pre 2 godine.Izgradjuje se pobednicki mentalitet i to je ono cemu treba da tezimo i kada jednog dana ode Antic.
Curcic je demonstrario svoje umece igranja na rezultat i kontranapadi su nam doneli trijumf.Cestitke svima,narocito nasim momcima koji su nas u ove tmurne dane po nas klub ucinili ponosnim :!:
Napred Voso!
User avatar
djape_ns
Posts: 385
Joined: Sat Dec 13, 2008 6:34 pm
Location: Novi Sad

Post by djape_ns »

Pored svega vidjenog danas, bravo za Brku, uz agresivniju i kvalitetniju odbranu dolazi do izrazaja i njegova sigurnost....

Bravo za Mrdju, iako sam i dalje misljenja da su i on i Lekic igraci koji su daleko od reprezentacije (izuzev ovako neke varijante ''jelen super Srbija'')

Vule, korektno odigrao po meni, moze on i bolje... Nas Vule ima jednu strasnu vrlinu, a to je da decko izgara bilo da brani dres Srbije ili Vojvodine!!! KAPA DO PODA!

Tadic :shock: :roll: sto se mene tice poziv za reprezentaciju mu ne treba slati do daljnjeg a sto se tice igre u Vojvodini, NI TU MU NEMA VISE MESTA, ako vec nece da igra fudbal na pozajmicu u Proleter sa Slane bare, Veternik... pa ponovo nek se dokazuje, a ne da mi ovde grizemo nokte cekajuci da njegov ''strasan'' talenat proradi i pocne da igra fudbal!
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Post Reply