Ko treba da ode?
Ko treba da ode?
Obzirom da se priblizava prelazni rok a otvoren je topik o pojacanjima mislim da bi trebali i da se izjasnimo o igracima koje nebi voleli vise da vidimo u Vojvodini
Do sad se nisam ukljucivao u diskusije o pojacanjima a sada sam morao.Sve ovo mi lici na zelje i pozdrave i mislim da ovo izjasnjavanje nema svrhe zbog toga sto svako od nas ima neko subjektivno misljenje o igracima,koje mozda nije zasnovano na fudbalu.A i brat bratu sumnjam da bi samo par igraca izbeglo stavljanje na crnu listu navijaca.Ono sto je realno je:Iz kluba moze da ode svako i slovima svako ko ima ponudu.Drugo:para za pojacanja nema i ako nikoga ne prodamo tesko da ce mo uspeti da dovedemo pravo pojacanje(osim ako ne bude kao i zimus da se dovedu privatni igraci i da je bitno da im se upise pokoji mec u Vojvodini.Trece:ako nam ostane trener on bi trebao da bude kljucni u izboru i dovodjenju pojacanja a ako ne ostane onda ce novi verovatno kao i prethodni dovesti svoje igrace i opet ce mo slusati hvalospeve o novopridoslim.Sve u svemu ovo je vrzino kolo u kome navijaci mogu samo da statiraju.Situacija u klubu opet nije sjajna,ima opet problema sa finansijama i ponovo je prisutno nezadovoljstvo igraca,cak mislim da je danasnji slobodan dan(meni je cudno)dat da bi se malo igraci smirili.Bez obzira na ranije date optimisticke izjave u pogledu sredjivanja stanja u klubu,izgleda da ne ide po planu i da nas ocekuje varljivo leto a mozda i jesen 2005e.Pozdrav.
Sta si ti prijatelju Generalni direktorPRIJATELJ wrote:Iz kluba moze da ode svako i slovima svako ko ima ponudu.Bez obzira na ranije date optimisticke izjave u pogledu sredjivanja stanja u klubu,izgleda da ne ide po planu i da nas ocekuje varljivo leto a mozda i jesen 2005e.Pozdrav.
Moraju da odu Maradona,Bihorac,Maslic.
Slažem se da MBM treba da odu.
Treba da prodamo u paketu tandem V&S i tako im ostvarimo dečačke snove, kao što smo to ispunili dvojcu B&K i onom malom P pre njih. Samo što se tamo ne zna ni ko pije ni ko plaća, pa ćemo se teško tu ovajditi.
Ima još kandidata, ali ne znam koga ćemo mi dovesti, pa moramo biti malo strpljiviji.
Treba da prodamo u paketu tandem V&S i tako im ostvarimo dečačke snove, kao što smo to ispunili dvojcu B&K i onom malom P pre njih. Samo što se tamo ne zna ni ko pije ni ko plaća, pa ćemo se teško tu ovajditi.
Ima još kandidata, ali ne znam koga ćemo mi dovesti, pa moramo biti malo strpljiviji.
Guest,neznam sta te interesuje i u vezi cega pitas.Na veternik su igraci dosli na poslednji trening a ja bi rekao molitveni jer im je obecano da ce dobiti koji dinar pred odmor i molili su boga da se to ostvari.Ali bog voli samo hrabre pa im nije molbe uslisio.Dobili su samo po kartu za sutrasnju utakmicu mladih reprezentacija.Onda su pojedini igraci zvali Cvetka i sta im je on obecao neznam.Trener je malo kasnio na trening ali mislim da mu niko nije zamerio i uljudno se ispozdravljao sa svima(bas kao da je zadnji put) i zahvalio na saradnji.Mozda mu je strucni stab samo zamerio u sebi zbog dobijanja pune premije u ponedeljak ali ko im je kriv on nije sigurno sto su manje dobili.Treneru bih zazeleo dobro uradjen rad za licencu.Sto se kluba tice tj.uprave trka je velika za parama. Mozda bude velikih pozitivnih promena u klubu ali jos je rano o tome govoriti.Gvest,ako mislis na nesto konkretno pitaj.Sto znam napisacu.Pozdrav.
Guest,ako dodje novi veliki sponzor,automatski ce morati da ode i predsednik i mnogi clanovi U.O.No to je jos u fazi pregovora i na dugackom stapu.Vec sam rekao da su trenerove sanse za opstanak manje od 20% i cini mi se da je jedino Cvetko siguran u svim kombinacijama.Na ostali deo pitanja ne bih ti odgovorio iz licnih razloga.Pozdrav.P.S.Sto se tice igraca ,u panici su jer im se pare obecavaju stalno sutra pa non stop zivkaju sto klub sto direktora.
Budababo,uopste ne delim informacije sakom i kapom,vec pisem samo ono sto mislim da je interesantno navijacima naseg kluba i uopste ne mislim da sam ekskluzivac jer znam 100%da iste imaju i mnogi clanovi ovog foruma samo neznam iz kog razloga ih ne pisu.Ocigledno je nekima dobro i ovako stanje i uzivaju u njemu.Sto se tice igraca koji su sigurni za odlazak raspitaj se medju njima za 10ak dana ko nije dobio obecane pare i znaces na koga se ne racuna.Sto se tice prodaje najvece sanse da ode ima nam ,,omiljeni" Jovanovic i kapiten.Za ostale je interesovanje nula.Neki ce biti vraceni odakle su dosli.Spremaju se nekoliko pojacanja ali po meni su isluzeni igraci.Samo nas novi sponzor moze preporoditi.Pozdrav.