Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
Turija
Posts: 10779
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

SIVA EMINENCIJA wrote:.Dok mi ovde polemisemo o /jos uvek imaginarnom /Da Kosti, jos nam se ni nas Kiza nije vratio iz rodne mu Kampale .
Stari dobri Kiza. :lol: Verovatno nema direktnu liniju, pa mu se ne preseda, a možda ga i žena ne pušta, ko ova Ruskinja Kostu.Izgleda dobro je kod nas ispekla zanat MRS Merion :wink:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
CICA GLISA
Posts: 28
Joined: Sun Dec 02, 2007 10:14 pm

Post by CICA GLISA »

Imam osecaj da pojedinci ovde zaista neznaju sta hoce . Prvo je bila prica da netreba dovoditi polovne i neproverene igrace iz slabih ekipa poput bezanije , napredka , zete , itd , i sad kad treba da dodje igrac koji je nedavno bio jedan od boljih igraca u ligi jacoj od nase bar 5 puta i koji je igrao u mnogo jakim timovima neki spominju neke BABICE i DAVIDOVE koji kako neki ovde kazu ce nam doneti kvalitet koji je nama potreban :-) Posto bi na ovoj temi mogao da pisem 5 strana , samo cu reci sledece : DA KOSTA je mator , nemotivisan , problematican , itd (odakle te informacije neznam) a MOREIRA zbog kojeg je PARTIZAN osvajac duple krune dve godine za redom je MLAD , MOTIVISAN , NIJE PROBLEMATICAN sem sto voli ponekad da igra LAKTANJA , i nije promenio mnogo klubova , jok ....
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Ja se samo bojim da na kraju ne bude da nece doci ni Kosta,ni Davidov,ni Babic,a da Djurovskog proglase za alfu i omegu.Pa taj Djurovski je celu polusezonu protracio u potrazi za angazmanom,a kada to nije uspeo(jer ga niko nece) vratio se nama.On je poslednji igrac(uz donekle Popa kome ipak mislim da spremaju odlazak) za kojeg se niko ne usudjuje da ga otera,valjda zato sto ima najjacu pozadinu.
Ono sto je kristalno jasno-NAMA SU NEOPHODNA JOS 3 NOVA IGRACA.I to klasna.Stoper pod broj jedan(voleo bih Trajkovic),zatim kreator igre(videcemo u ovoj ujdurmi ko ce to biti) i jos jedan napadac da pojaca konkurenciju(Simic,Djilas ili neko treci).
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Siva Eminencija
Posts: 287
Joined: Fri Jan 23, 2009 7:00 pm

Post by Siva Eminencija »

OK jasno je i cinjenice govore da je Paolo odlican igrac , pitao sam drugara iz Francuske / Francuza / o njemu , kaze da ga se seca iz BORDEAUXA i da je nesporno odlican igrac , ali iskustvo i moje godine mi daju za pravo da sud donosim tek na osnovu vidjenog .Iskreno se nadam i navijam da taj momak dodje i donese nam toliko potrebnu igru .Valjda ce ga ubediti neko od odgovornih da doputuje konacno i predstavi se .
User avatar
Turija
Posts: 10779
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Super je ako se dovedu bolji od ovde spominjanih (vremena formalno za to ima, ali ono kvalitativno vreme nam curi).Problem je ako se zbog goluba na grani, ispusti vrabac u ruci (ako već ne može, iz objektivnih razloga, solidno pojačanje iz inostranstva, da bar uzmemo najbolje domaće.Da i tu ne zakasnimo)
Mislim da nema forumaša koji nije pozdravio pravovremeni dolazak dvojca iz Javora.Momci su zaista pojačanja.Kada bi u tom stilu završili prelazni rok, uz planirane odlaske, verujem da ne bi bilo nezadovoljnih.Ono što je evidentno je to da bez pleja i štopera ne možemo u ravnopravnu trku sa partizanima.Sa centarforom još možemo da se krpimo, ako ostale linije dobro zatvorimo.Gledali smo nedavno emisiju na SOSu o šampionskoj generaciji 1989, kada nismo imali izrazitog golgetera, već svi igrači davali gotovo ravnopravno golove.Neko 4-5, neko 7-8, neko 2.
Nekako, sa tom Titulom, mislim da je pronađen modus vivendi za Vošu narednih decenija.Međutim, niko nije (iz meni nepoznatih razloga), osim zimus Ljupka, pokušao da uhvati i ponovi taj fon.Zašto, nikad mi neće biti jasno?
Delom potvrđena dobitna kombinacija: 1.pravovremena i JEFTINA selekcija: nosilac energije 2.stabilnost: nekoliko zrelih igrača 3.temelj: jedan ili dva iskusna visokokvalitetna igrača 4.vezivni materijal: veliki trenerski rad i sloboda 5.kruna: savršena i neprimetna dirigentska palica Uprave, pokazalil su se najprikladnijim za Vošu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Alexandar
Posts: 194
Joined: Thu Jan 22, 2009 3:37 pm

Post by Alexandar »

vladans wrote:Jebote,fudbaler kojeg nikad u zivotu niste videli ni kako izgleda a kamoli kako igra,ispade i necovek,neprofesionalac,dedica sa 30 godina,los fudbaler i ko zna sto jos?!
Kazete da mu je karijera u silaznoj putanji,slazem se definitivno vise nije igrac ni za Porto ni za Sporting ali uz duzno postovanje nasem klubu zar vi zaista mislite da Vojvodina stvarno moze da dovede kvalitetnog evropskog igraca kojem je karijera u uzlaznoj putanji,pa to ne mogu ni bolji ni finansijski jaci klubovi od nas,mogu samo da zamislim kako bi se osecali da navijate za Kluz koji je uzgred prosle sezone igrao Ligu Sampiona i to vise nego korektno sa bar pet-sest igraca u silaznoj putanji po vasem misljenju!
Mnogo igraca se ovde pominju kao zelje,od toga mnogo nasih bivsih igraca,Od Davidova koji se iz cuvenog Madjarskog ZTE-a vratio u Kulu,Franciskovica koji dere u Grblju,Radivojevica koji ni u tu Madjarsku ne moze da ode,Bore Filipovica koji je eto uspeo da se proda u Slovacku,Bataka kojeg navijaci Crne Gore proklinju da se penzionise,Pekarica koji ni u mrtvoj zvezdi nije imao mesto i onda jedan igrac kojem u toj njegovoj silaznoj formi,karijeri ili kako vec hocete poslednji klub bude ucesnik Lige Sampiona koju mi mozemo samo da sanjamo bude etiketiran na takav nacin pre nego sto je uopste i stigao,uostalom niko se nije bunio ni kada je Hucisvili stigao kod nas,a imao je sve karakteristike igraca kakvog nezelite u Vojovdini-mator,silazna putanja u karijeri,nista od njega necemo zaraditi jer ce otici kao slobodan igrac...
Svaka čast za napisano, potpisujem svaku tvoju reč!

Inače u nekoliko predhodnih postova je izneto dosta neistine, sve priče rekla-kazala u kojoj ima 1% tačnosti. Ko šta čuje odmah to izmontira u svojoj glavi i malo doda i uvek dolazimo do opasnih teorija zavere i sličnih gluposti!
SAMO NAPRED VOJVODINA!!!
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4011
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Post by Rabba »

Negde se spominjao Dinamo i njihovi transferi. Pa gos'n predsednik dinama je ponudio pare za Venegor of Heselinka !?! E ako on ode u Dinamo skidam im kapu...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
limanfkv
Posts: 2845
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

Jebote,fudbaler kojeg nikad u zivotu niste videli ni kako izgleda a kamoli kako igra,ispade i necovek,neprofesionalac,dedica sa 30 godina,los fudbaler i ko zna sto jos?!
Meni se cini da smo mi njemu zadnja rupa posto vidim nikako da mu poleti taj avion za Surcin.Mi nemamo puno vremena, a kao ozbiljan klub trebali bi da prekinemo kontakte, a ne da ga jurimo po belom svetu. Po meni treba naci drugo resenje.

Sto se tice Buaca vrlo moguce da ce mu Vojvodina biti najveci klub za koji igrao, ali isto tako jako tesko da ce biti klub u kome je imao najvecu platu.Al` dobro to je za druge analize zasto Vosina deca imaju znacajno manje ugovore od igraca sa strane. Nadam se da ce naci dobar angazman, iskreno se nadam u inostranstvu, i da zaigra na svojoj poziciji napadaca.Ima Buki 25 godina, a to su , nazalost, kod nas godine kada igraci moraju preko u zadnjim vozovima.

Djuric - procitao sam sad sam zaboravio gde u nekim novinama da je prodat za 900.000 (ukoliko je istina odlicno s obzirom na situaciju sa njim kakva je bila). Inace sve igrace sa tim ugovorima 50% -50 % i sl. treba odma prodavati. Ne mogu da verujem koja glupost, pa igraci su JEDINI kapital klubova u ligama poput nase.

Davidov - Nadam se da ce ostaviti coveka na miru i da ga nece vise nikad zvati u Vojvodinu.Bolje i to, nego ovako ponasanje.Cim je on to zasluzio da mi je znati? P.s. malo kasno al pitanje za Voju : Kad gledas Barsu i stavis Mesija,Eta i Cavija i cija ti slika najmanje upecatljiva :wink:

Babic je, po meni, nemoguca misija.

Neko je spominjao zagrebcane.Glupo je i razmisljati u tom pravcu, taj klub je za Modrica,Eduarda i Corluku dobio para koliko mi necemo zaraditi za 50 godina.(Mozda i hocemo, ukoliko u prvom timu konacno krenu da dobijaju sanse igraci iz omladinske skole).Inace, oni su i privatizovani, jer eto, doneli su zakon,pa moze im se.Bice to i kod nas,evo obecavaju tek 9 godinu,a i taj sto ga najavljuju ima ce 2 nejednake zivotinje...
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Ђурића је у клуб довео Ђуми када је клуб био без пребијене паре. Ако је уговор 50-50 онда је то још и добро јер је Ђурић(на коме смо и добро зарадили) фактички дошао бесплатно.
Не разумем зашто се толико повела жестока дебата о довођењу играча? Да ми пустимо генерала Степија да види прво са чиме он тренутно располаже па онда дамо човеку времена да појача конкуренцију за првих 11?
Можда Степи крене да гради тим на основу наше деце(Смиљанић, Алексић, Митошевић и Секулић)?
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

sportal.rs wrote:Nim je odustao od pokušaja dovođenja kapitena Partizana Nenada Đorđevića, ali nije digao ruke od srpskih defanzivaca. Francuski drugoligaš, posle neuspele misije sa Đorđevićem, planira da angažuje Miodraga Stošića (28, 183 cm, 80 kg). Štoper Vojvodine je bio na meti i podgoričke Budućnosti, ali je više preferirao odlazak u inostranstvo. Ta želja možda će mu se i ispuniti...
CICA GLISA
Posts: 28
Joined: Sun Dec 02, 2007 10:14 pm

Post by CICA GLISA »

Posto situacija sa Da Costom nije jasna a on odugovlaci , uprava je odlucila da stupi u kontake sa Alin Tudor Adi Stoica , bivsi (a mozda i sadasnji rep Rumunije nisam siguran) , igra na mestu poluspica ili klasicnog pleja sto nama treba. Vise informacija o njemu imate na netu. Ocekuje se dolazak Trajkovica i Gasica vrlo brzo , mozda vec u pon ili utorak. pozz
User avatar
Turija
Posts: 10779
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

CICA GLISA wrote:Posto situacija sa Da Costom nije jasna a on odugovlaci , uprava je odlucila da stupi u kontake sa Alin Tudor Adi Stoica , bivsi (a mozda i sadasnji rep Rumunije nisam siguran) , igra na mestu poluspica ili klasicnog pleja sto nama treba. Vise informacija o njemu imate na netu. Ocekuje se dolazak Trajkovica i Gasica vrlo brzo , mozda vec u pon ili utorak. pozz
Odlično!
Jer, čini mi se da smo bili počeli ,,turirati u mestu", a 1 jul je veoma blizu.Možda, odmah, i Kosta pronađe liniju za Novi Sad (kad sazna za Rumuna :wink: ).
Što se tiče odlazaka, tu i ne mora toliko da žurimo.Najvažnije je da novajlije uhvate ritam i snađu se u novoj sredini.Da Stepi vidi na delu čitav fudbalski potencijal, napravi strategiju i tempira formu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Siva Eminencija
Posts: 287
Joined: Fri Jan 23, 2009 7:00 pm

Post by Siva Eminencija »

Sa Milanom Davidovim pregovara BORAC CACAK , kako pise SPORTSKI ZURNAL .
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8891
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Turija wrote:
SIVA EMINENCIJA wrote:.Dok mi ovde polemisemo o /jos uvek imaginarnom /Da Kosti, jos nam se ni nas Kiza nije vratio iz rodne mu Kampale .
Stari dobri Kiza. :lol:
:lol: :lol: :lol:
User avatar
Krle
Posts: 1365
Joined: Mon Jun 16, 2008 4:36 pm

Post by Krle »

Radoye wrote:
Turija wrote:
SIVA EMINENCIJA wrote:.Dok mi ovde polemisemo o /jos uvek imaginarnom /Da Kosti, jos nam se ni nas Kiza nije vratio iz rodne mu Kampale .
Stari dobri Kiza. :lol:
:lol: :lol: :lol:
Samo da se ne opusti i pomisli da je jos na Fruskoj gori.
Post Reply