24. kolo: Cukaricki-Vojvodina 4:4
24. kolo: Cukaricki-Vojvodina 4:4
Prvenstvena trka se zahuktava, a nas u ovoj nedelji ocekuju dve utakmice sa beogradskim crno-belima. Najpre gostujemo na Banovom Brdu, a termin je sreda u 15:30. Ko moze da pretvori ovaj radni dan u izlet do beograda, neka to obavezno i uradi i (mozda) da nas obraduje nekim izvestajem iz prve ruke.
Last edited by budababa on Wed Nov 18, 2009 10:44 am, edited 2 times in total.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Re: 24. kolo: Cukaricki-Vojvodina
Najava sa sajta-
Grof Zekula wrote:24.kolo Jelen super lige
8.april u 15:30h
Vreme - meteorolozi najavljuju sunce.
Mesto zbivanja - Čukarička padina ili Banovo brdo, a sam stadion se nalazi u blizini ulice Kneza Višeslava a u nastavku Zimonićeve ulice, a pored tzv. Diplomatskog naselja, mada ne verujem da će i jedan diplomata prisustvovati utakmici!
Sastav tima - zna (a možda i NE) samo Zoran Marić.
Ove sezone smo već odigrali dva duela u kojima smo odneli isto toliko pobeda. U 3. kolu u avgustu u NS-u bilo je 2:1 (strelci - Igor Đurić i Vlatko Grozdanovski), a u BG-u u 14. kolu, u novembru 1:0 (strelac gola - Vladimir Buač). Oba puta, Čukarički je tada predvodio, naše nesuđeno pojačanje, gospodin Dragoslav Stepanović.
Ponovo igramo s timom koji se bori za opstanak - domaćin će nas u sredu dočekati sa pretposlednjeg mesta na tabeli domaćeg šampionata! Ovog proleća, svi znamo kako smo igrali i koliko smo pokazali u dva duela sa Kruševljanima i u po jednom sa Radom i Banatom. Nema nikakve sumnje da će Brđani (kako sami sebe nazivaju) probati da zabeleže sedmu pobedu u prvenstvu u pokušaju da sačuvaju prvoligaški status! Postoji u njihovim redovima čovek koji bi mogao da ima poseban motiv, a svi ćemo se složiti da taj momak vredi i da može "da nam dođe glave". Reč je, svakako, o gospodinu Sseppuya-i!
Mi i kod kuće igramo na kontru (sam Marić je to izjavio), tako da ne verujem da će i u sredu biti nešto drugačije. Dodajte na to činjenicu da u dva naredna vikenda imamo duele sa dva tima koja su ispred nas i čini mi se da će to i presuditi u izboru taktike pred meč koji nam predstoji! Na žalost, čoveku sa španskom profi trenerskom licencom, verovatno NEĆE biti najvažniji meč koji nadolazi prvi. Mogli bi i trećom pobedom u nizu i trećom pobedom nad Čukaričkim u tekućoj sezoni, uz povoljan rasplet i na ostalim utakmicama koje ćemo odigrati i mi, ali i ostali timovi naše lige, da oko pravoslavnog Vaskrsa zagospodarimo pozicijom broj 2 na tabeli!
To sve lepo zvuči! Ali biće šta biti MORA!!!
Dnevnik
Uf, ne znam ni kakvu postavu da ocekujem. Po meni najverovatnije ce istrcati sledecih 11:
Brkic, Lakic, Djuric, Lovric, Kizito, Tumbasevic, Djuorvski,Buac, Tadic, Lazetic, moguce Hucisvili. Najiskrenije bih zeleo da sam se prevario i da u startnoj postavi zaigra Aleksic
Meni to prosto izgleda smesno u naslovu: "Cuka snimljen do detalja"...Čuka snimljen do detalja
Fudbaleri Vojvodine igraju na beogradskom Banovom brdu s Čukaričkim Stankom. U pripremi utakmice šef stručnog štaba Novosađana pažljivo je saslušao utiske Branislava Novakovića koji je skenirao današanjeg rivala do detalja, pa iznenađenja ne bi smelo da bude.
- Znamo sve vrline i mane suparnika – kaže Marić. – Slabe strane Čukaričkog zadržaćemo za sebe, a najjače oružje našeg domaćina su prekidi. Izvode ih belo-crni odlično, na ivici faula i tome moramo da posvetimo punu pažnju.
Trener Vojvodine sve češće se susreće sa situacijom da nužno mora da menja tim.
- Povrede i kartoni primoravaju me na to da ne mogu uvek da izvedem postavu koju bih želeo. Eto, povrede Grozdanoskog i Stošića, kartoni i umor Popovića, sve to utiče da rasporedimo snage jer nas i posle ove utakmice čekaju veoma važni dueli – veli Marić.
Posle vrlodobrog izdanja u prvom poluvremenu i pada u nastavku duela s Napretkom, strateg novosadskog superligaša napominje:
- Težimo da uvek igramo kao u prvih 45 minuta duela s Kruševljanima, ili bar tome da periode dobre igre produžimo, a oscilacije svedemo na minimum. Nećemo se zaleteti, jer smo, ipak, u drugačijem položaju naspram minule subote. Sve to ne znači da nećemo iskoristiti i najmanju šansu koja nam se ukaže za pobedu.
Žarko Lazetić ispunio je trenerova očekivanja u meču s Napretkom.
- Uvek se trudim najviše što mogu, mada sam svestan da mogu i moram bolje. Sa te strane sam samokritičan i nisam zadovoljan onim što pružam. Neće me gol, ali se nadam da ću probiti i taj led, možda baš na Banovom brdu. Ipak, najvažnije je da kolektiv igra dobro – veli Lazetić.
U Beograd je otputovalo 19 prvotimaca među kojima je i nedovoljno oporavljeni Dragan Mrđa.
Uf, ne znam ni kakvu postavu da ocekujem. Po meni najverovatnije ce istrcati sledecih 11:
Brkic, Lakic, Djuric, Lovric, Kizito, Tumbasevic, Djuorvski,Buac, Tadic, Lazetic, moguce Hucisvili. Najiskrenije bih zeleo da sam se prevario i da u startnoj postavi zaigra Aleksic
Aleksic ce jos dobro proci ako pored svih tih "dusebriznika" ne zavrsi na psihijatriji,kardiologiji ili gastro-enterologiji.Vidite da je on proglasen za glavnog krivca nasih slabih igara,a posteno dete to jos i samokriticno prihvatilo.A Lazetic junak,novi Isus naseg vaskrsa,fudbalski mag.Neverovatno,ovoga samo kod nas ima.
Bato majstore vodi nas do titule
Поново Мијатовић? Па све да је Предраг Мијатовић након оног испада према навијачима на Западној трибини не сме бити места у тиму за њега. Да ли је кажњен,укорен или било шта друго? Сељо, пакуј кофере и на воз у код оног што те је довео.GRADJANSKI wrote:- Vlatko Grozdanoski nam se iz vratio povređen s utakmice makedonske reprezentacije, dok će kapiten Aleksandar Popović pauzirati zbog žutih kartona, kao i Miodrag Stošić, koji će predah iskoristiti i radi lečenja lakše ozlede koju vuče. Jasno, strategija je da sada "odrade" suspenziju, pa da budu spremni za utakmnicu koja nas očekuje u nedelju, kada ćemo dočćekati ekipu Partizana - govori Zoran Marić.
Kako objašnjava trener Novosađana, Beograđani imaju sasvim solidnu ekipu, koja je najopasnija posle prekida:
- Upozorio sam svoje igrače da se na taj momenat mora obratiti posebna pažnja.
Marić, u najkraćem, iznosi i strategiju pred ovo gostovanje.
- Ako budemo uspeli da nametnemo svoju igru i uspemo domaćine da zaustavimo kada se radi o prekidima, verujem da bismo mogli doći do pozitivnog rezultata, što bi nam i te kako mnogo značilo u nastavku prvenstva.
Napadač Žarko Lazetić takođe se nada uspehu, ali pod uslovom da Vojvodina prikaže izdanje iz prvog poluvremena meča s Kruševljanima:
- Računica nam je sasvim jasna - učinićemo sve kako bi naš rival nastavio lošu seriju. Naši domaćini treba bodove da traže u duelima s drugim ekipama.
Zoran Marić je najavio da će izvesti ovaj sastav: Brkić, Mijatović, Kizito, Lovrić, Đurić, Tumbasević, Buač, Đurovski, Tadić, Lazetić, Mrđa.
п.с.Једном је то исто учинио Саво Барац па се сећате како је прошао.
Иначе, мене је само један пут опсовао играч на Стадиону. Био је то тадашњи играч Земуна Гаго Радојичић(шта сам му све рекао није ни чудо ).
Ako tako budemo igrali izgleda da ce Mijat biti desni bek. Vec se nazire neka promaja po desnoj strani. Taj isti Maric je "pronasao" poziciju Stosicu na beku i od tada on stalno igra beka umesto stopera.podbara wrote:Поново Мијатовић? Па све да је Предраг Мијатовић након оног испада према навијачима на Западној трибини не сме бити места у тиму за њега. Да ли је кажњен,укорен или било шта друго? Сељо, пакуј кофере и на воз у код оног што те је довео.GRADJANSKI wrote:- Vlatko Grozdanoski nam se iz vratio povređen s utakmice makedonske reprezentacije, dok će kapiten Aleksandar Popović pauzirati zbog žutih kartona, kao i Miodrag Stošić, koji će predah iskoristiti i radi lečenja lakše ozlede koju vuče. Jasno, strategija je da sada "odrade" suspenziju, pa da budu spremni za utakmnicu koja nas očekuje u nedelju, kada ćemo dočćekati ekipu Partizana - govori Zoran Marić.
Kako objašnjava trener Novosađana, Beograđani imaju sasvim solidnu ekipu, koja je najopasnija posle prekida:
- Ako budemo uspeli da nametnemo svoju igru i uspemo domaćine da zaustavimo kada se radi o prekidima, verujem da bismo mogli doći do pozitivnog rezultata, što bi nam i te kako mnogo značilo u nastavku prvenstva.
Napadač Žarko Lazetić takođe se nada uspehu, ali pod uslovom da Vojvodina prikaže izdanje iz prvog poluvremena meča s Kruševljanima:
- Računica nam je sasvim jasna - učinićemo sve kako bi naš rival nastavio lošu seriju. Naši domaćini treba bodove da traže u duelima s drugim ekipama.
Zoran Marić je najavio da će izvesti ovaj sastav: Brkić, Mijatović, Kizito, Lovrić, Đurić, Tumbasević, Buač, Đurovski, Tadić, Lazetić, Mrđa.
Иначе, мене је само један пут опсовао играч на Стадиону. Био је то тадашњи играч Земуна Гаго Радојичић(шта сам му све рекао није ни чудо ).
Izgleda da nas samo povrede "kljucnih" igraca mogu da spasu. Naravno, za Smiljanica opet nema mesta. Valjda zato sto kasap na tranfermarktu vredi 1,2 miliona ojra. Maric kaze da je licencirao Trivunovica, a o Purketu cuti kao k..., a ovaj se u subotu bas dobro zagrevao pod topovskim udarima. Sta se desava ovo, jel uopste neko vodi racuna o tome da prvenstvo traje ili je rasprodaja u toku?
-
Imamo mi jednog desnog beka koji je bio interesantan Barseloni,a kod nas nema mesta ni na klupi.Svi znate o kome je rec...SlobaNN wrote:Ako tako budemo igrali izgleda da ce Mijat biti desni bek. Vec se nazire neka promaja po desnoj strani. Taj isti Maric je "pronasao" poziciju Stosicu na beku i od tada on stalno igra beka umesto stopera.podbara wrote:Поново Мијатовић? Па све да је Предраг Мијатовић након оног испада према навијачима на Западној трибини не сме бити места у тиму за њега. Да ли је кажњен,укорен или било шта друго? Сељо, пакуј кофере и на воз у код оног што те је довео.GRADJANSKI wrote:- Vlatko Grozdanoski nam se iz vratio povređen s utakmice makedonske reprezentacije, dok će kapiten Aleksandar Popović pauzirati zbog žutih kartona, kao i Miodrag Stošić, koji će predah iskoristiti i radi lečenja lakše ozlede koju vuče. Jasno, strategija je da sada "odrade" suspenziju, pa da budu spremni za utakmnicu koja nas očekuje u nedelju, kada ćemo dočćekati ekipu Partizana - govori Zoran Marić.
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
- madda fakka
- Grof Žekula
- Administrator