FK Indjija

Locked
ZarkoIn
Posts: 45
Joined: Sat Nov 08, 2008 8:29 pm
Location: Indjija, Srem, Vojvodina

FK Indjija

Post by ZarkoIn »

Danas u 13h Indjija igra protiv Hajduka sa Liona u okviru 15. kola Prve lige Srbije. Indjija je trenutno 13. na tabeli, dok je Hajduk poslednji. Indjija nekoliko poslednjih kola nema pobedu, ali od dolaska Milana Djuričića za trenera vidi se veliki pomak u igri, tako da je ovo odlična prilika za njega da zabeleži prvu pobedu. Mislim i da su se igrači Hajduka pošteno ispraznili protiv Vojvodine i da još uvek žive na lovorikama pobede u Kupu, tako da se nadam danas njihovoj slabijoj igri. Preporučio bih vam i da pogledate stranu www.fkindjija.com

Napred Indjija!
ZarkoIn
Posts: 45
Joined: Sat Nov 08, 2008 8:29 pm
Location: Indjija, Srem, Vojvodina

Post by ZarkoIn »

FK Indjija – FK Hajduk Lion 5:1 (2:0) !

Posle nekoliko sušnih kola najzad pobeda i za Indjiju! Takodje, i prva pobeda za trenera Djuričića od kada je došao na čelo stručnog štaba ’’Seltika iz Srbije’’ (tako nas zovu zbog dresova). Najzad je i Indjija zaigrala kako svi očekuju, mada se mora priznati da je i ekipa iz Beograda odigrala jako slabu utakmicu, očigledno previše izmorena s’ obzirom da joj je ovo treća utakmica u samo sedam dana (u nedelju pobeda nad Dinamom, u sredu nad Vojvodinom). Primetne su i velike promene u ekipi iz Indjije u načinu igre i shvatanju fudbala, što je samo dokaz da trener Đuričić polako nameće svoj način rada, taktike i traži od igrača napadački fudbal, sa puno golova (što bi oni stariji rekli za gol više), jer zbog toga i dolazi svake druge nedelje preko 1.000 ljudi na stadion kraj železničke pruge.

Napred Indjija ! :D
ZarkoIn
Posts: 45
Joined: Sat Nov 08, 2008 8:29 pm
Location: Indjija, Srem, Vojvodina

Post by ZarkoIn »

Kolubara Lazarevac - FK Indjija 2:3 !

Druga pobeda za redom za Indjiju, druga u ovoj sezoni na strani, odnosno četvrta u nizu utakmica bez poraza (dve nerešene i dve pobede). Povela je Indjija u prvom poluvremenu, zatim joj je isključen igrač (Tijeri Ako - imamo i mi stranca :D ), potom je Kolubara sa dva pogotka preokrenula rezultat, da bi Naglić sa dva gola u zadnjih 10 minuta u potpunosti preokrenuo rezultat, utišao navijače u Lazarevcu, a igračima Indjije i treneru Djuričiću doneo veliku radost! Trenutno je Indjija osma na tabeli sa 22 boda, 3 manje od petoplasiranog ČSK-a i mesta koje vodi u Superligu. Sigurno da sa ovakvim trenerom Indjija vrlo lako može u elitni rang, ali pitanje je koliko su Ješić i opština za tako nešto zainteresovani, jer i u ovoj ligi su troškovi ogromni, a koliki su tek u Superligi... Za sad, super !
ZarkoIn
Posts: 45
Joined: Sat Nov 08, 2008 8:29 pm
Location: Indjija, Srem, Vojvodina

Post by ZarkoIn »

FK Indjija – FK Mladi radnik (Požarevac) 1:1 (0:1)

U poslednjem kolu jesenjeg dela Prve lige Srbije, ekipa Indjije je na svom terenu odigrala nerešeno protiv vrlo dobre ekipe Mladog radnika iz Požarevca (ala sam smislio ovu rečenicu... Vide se godine i godine čitanja sportske štampe... :-) )!
Šalu na stranu, nisam bio na utakmici ali iz onoga što sam pročitao i čuo bila je zanimljiva utakmica. Mislim da požarevljane trenira Miloljub Ostojić i oni su trenutno treći na tabeli. Mi smo imali šansu na samom kraju za pobedu preko Pavkovića ali ništa od toga. Završila je Indjija kao deveta na tabeli (zlatna sredina) sa 23 boda što i nije tako loše, jer da bi se ostalo i dogodine u ovom rangu takmičenja potrebno je oko 40 bodova. Sad sledi pauza sve do 6. ili 7. marta! Znači, tri meseca bez fudbala u Indjiji...
Locked