Lav Kup Srbije - sezona 2008/09

Locked
Bata
Posts: 30
Joined: Mon Aug 15, 2005 11:08 pm

Post by Bata »

Nije svirao dva (a ne jedan) penala za nas i jedan za Hajduk. Penal koji je svirao za nas čist kao suza i ne znam što pričaš da nije bio penal koji je Buač promašio? Verovatno hoćeš da kažeš kako je sudija hteo da nam pomogne.
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Post by Grba_NS »

Ruka je bila penal a to nisu svirali, a ostalo nista nije bilo za penal...Mijatovicev faul je bio preblag-fudbal je kontakt igra, znaci nema crvenog!!!Penal nad Mrdjom je sramota-ja bih mu dao zuti da sam bio sudija!!!
User avatar
Turija
Posts: 10666
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

A šta bi se tek reklo za današnje suđenje Partizanu protiv OFK-e :oops: Drugi gol partizana iz čistog ofsajda, i odmah potom (kod 2:1) poništen regularan gol OFK-i.Iznervirani igrači OFKe kardinalno greše u zadnjoj odbranbenoj liniji i na kraju OFK je izgubio meč 5:1. Prema rezultatu, sada izgleda da sudija nije uticao na rezultat. Ali, to apsolutno nije tačno, iako će vešto biti gurnuto pod tepih.
Na seredini terena OFK je čak lepo igrao, pritiskao partizanovu odbranu koja je bila zbunjena i slala lopte u aut ili, napamet, napred.Po meni, bilo je samo nepoznato pitanje da li OFK ima snage za takvu igru čitavih 90 minuta.To se danas nije moglo razlučiti, jer su ofkovci bili razbijeni sudijskom nepravdom i lošom postavkom igrača ispred svog golmana, pa su doživeli pravu katastrofu.
Međutim, Vojvodina iz takve igre (presinga na sredini i na protivničkoj polovini) može dobro profitirati u predstojećem derbiju.Partizanova odbrana je katastrofa i čitav tim se zbuni, kad ga protivnik pritisne.Ne liči ni na šta.
Partizani su pali u formi, gotovo svi (Tošić, Moreira, Žuka..), osim Diare koji je vrlo opasan u napadu .E sad, da li ćemo mi imati snage za presing i iskoristiti evidentne slabosti partizana, zavisi kakav će sastav izvesti Radojičić na predstojećoj utakmici u Novom Sadu :?:
I, NARAVNO, OD SUĐENJA.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd
Posts: 3365
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Bata wrote:Nije svirao dva (a ne jedan) penala za nas i jedan za Hajduk. Penal koji je svirao za nas čist kao suza i ne znam što pričaš da nije bio penal koji je Buač promašio? Verovatno hoćeš da kažeš kako je sudija hteo da nam pomogne.
Samo sam preneo izvestaj iz novina koji je bio objavljen i koji je sudijska komisija objavila. A nikakvih skrivenih namera nije bilo.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Locked