Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Post by Grba_NS »

Da,ali ima ovoj ekipi i igraca koji zaista imaju kvalitet(Aleksic,Tadic ,Djuric,Mrdja,Stjepanovic,Grozdanovski,Lakic,Brkic,Kizito), ali ono sto nam treba kao voda zednom je STOPER i KREATIVNI VEZISTA(i da pruzimo ruku pojedinim igracima i pozelimo im srecu u daljoj karijeri) a za nesto vise ce biti potreban duzi period kao sto si i sam rekao 3-4 prelazna roka, ali za sad STOPER I KREATIVNI VEZISTA da bi ovaj tim izgledao malo ozbiljnije...Ja verujem da u ovoj ekipi ima dosta dobrih pojedinaca koji su u stanju da igraju dobar fudbal(a to su me uverili kod Brzica) ali i stvarno dosta promasaja koji su svi znamo kako dosli do nase Vojvodine!
Cika_toma

Post by Cika_toma »

Dzaba nama dobar, ili cak sta vise, odlican vajar (Djumi, Gruja, Brzic, Stepi), koji ce od loseg ili prosecnog blata, nakvasenog i sistematski unistavanog, napraviti fenomenalnu skulpturu, vrednu divljenja, kada su tu zle cike (svi znamo koje) da od iste izvuku maksimum, a onda je poruse i nacu novog vajara da radi SIZIFOV POSAO (pogledati pod: pokusati kvalitetno, samostalno i sistematski raditi u Vojvodini, ili u onoj sto je od nje, zahvaljujuci uticaj losih cika, ostalo...)
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8891
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Grba_NS wrote:Da,ali ima ovoj ekipi i igraca koji zaista imaju kvalitet(Aleksic,Tadic ,Djuric,Mrdja,Stjepanovic,Grozdanovski,Lakic,Brkic,Kizito), ali ono sto nam treba kao voda zednom je STOPER i KREATIVNI VEZISTA(i da pruzimo ruku pojedinim igracima i pozelimo im srecu u daljoj karijeri) a za nesto vise ce biti potreban duzi period kao sto si i sam rekao 3-4 prelazna roka, ali za sad STOPER I KREATIVNI VEZISTA da bi ovaj tim izgledao malo ozbiljnije...Ja verujem da u ovoj ekipi ima dosta dobrih pojedinaca koji su u stanju da igraju dobar fudbal(a to su me uverili kod Brzica) ali i stvarno dosta promasaja koji su svi znamo kako dosli do nase Vojvodine!
Slazem se - ima tu kvaliteta za DOBAR POCETAK, ali za ono sto mi zelimo (trofeje i Evropu) to nije dovoljno. A kvalitetnog stopera i kreativca mozes samo da sanjas dok prelazni rok odradjuju isti ono koji su odradili i ovo dosad.

I sad, dodje Stepi, i ukomponuje ovo sto imamo, budemo opet treci (umesto negde 5 ili 6 da je Beki ostao), i opet mu na leto prodaju kostur tima i dovedu pola Bezanije. Pa ili on popizdi i da otkaz ili ga sami najure jer nece da stavlja nova "pojacanja" u prvih 11. Pa dodje opet neki Beki ili Dzimi da bude poslusan i da sastavlja tim kako mu se izdiktira, dok ne rasturi sve sto je prethodni napravio, pa kad opet dogori do nokata daj mu otkaz i dovodi nekog da opet ispocetka od govana pravi pitu... I tako u beskraj.

Dok se taj nakaradni sistem rada ne promeni dzaba svi ti dobri poceci, nikada necemo ubrati plodove toga. A zapravo tako malo fali...
Cika_toma wrote:Dzaba nama dobar, ili cak sta vise, odlican vajar (Djumi, Gruja, Brzic, Stepi), koji ce od loseg ili prosecnog blata, nakvasenog i sistematski unistavanog, napraviti fenomenalnu skulpturu, vrednu divljenja, kada su tu zle cike (svi znamo koje) da od iste izvuku maksimum, a onda je poruse i nacu novog vajara da radi SIZIFOV POSAO (pogledati pod: pokusati kvalitetno, samostalno i sistematski raditi u Vojvodini, ili u onoj sto je od nje, zahvaljujuci uticaj losih cika, ostalo...)
E bas tako! Ako dovedu Stepija treba mu ostaviti odresene ruke, treba najesen razjuriti sve sto on kaze da nije za Vosu i dovesti pojacanja po njegovom predlogu. Onda naleto opet isto. Pa ako taj tim ostane do kraja te sezone, mozda necemu i mozemo da se nadamo one tamo trece sezone.

Ali znas kad ce to da se desi sa ovom upravom na %? :wink:
User avatar
Turija
Posts: 10786
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Evo kako vidi aktuelni trenutak naš (potencijalni) novi trener u razgovoru za Blic.
U Čukaričkom svake godine kreću iz pelena
Autor: D. Radović | Foto:M. Metlaš | 11.11.2008. - 05:00

Dragoslav Stepanović biće trener Čukaričkog, ako se samo on bude pitao, sigurno do kraja jesenjeg dela prvenstva. Posle toga neke stvari u klubu sa Banovog brda moraće jasno da se definišu, u suprotnom, doći će do razlaza, a Vojvodina je, u fudbalskim krugovima se priča, prva stala u red da na klupu dovede iskusnog stručnjaka.

- Vojvodini treba trener i ako je neko o meni razmišljao, ja sam zadovoljan zbog te činjenice. Opet, čovek sam koji voli neke stvari da dovede do kraja. Mislim da će se sa završetkom poslednjeg jesenjeg kola steći uslovi da se sa nekim ljudima pogledam u oči, da vidimo gde smo.
Nezadovoljstvo u Čukaričkom tinja već dugo?

- U klubu sam godinu i dva meseca, imam 60 godina i za mene nije problem. Međutim, već duže vreme treniram nezadovoljne igrače. Otišlo ih je već 15, a još njih petorica hoće da idu. Neprirodno je da se stalno kreće iz pelena. Kada su neke stvari postavljene na pravo mesto u sportskom kolektivu, igrače možeš da kažnjavaš i nagrađuješ, novčano, naravno. Ja moje igrače kažnjavam da pevaju pred saigračima. Mislio sam da tako šaljem signal, ali neki očigledno nemaju sluha. Gazda Žika Mihajlović sigurno nije potegao za mnom čak do Nemačke bezveze. Međutim, to moram da kažem, bilo je priče o fudbalskoj akademiji, tri puta sam pisao koncept, nisam dobio odgovor i više neću da pišem.
Ugovor sa Čukaričkim nije problem?
- Postoje neke stavke zbog kojih može da se raskine odmah i neke zbog kojih ne bih mogao da odem, ali u ovom trenutku ne bih pričao o detaljima - završio je Stepanović.
PS
Da li se i vama čini da smo o ovom boldovanom dosad mi ovde napisali stranica i stranica, za čitav jedan roman (i dosadili sami sebi)?Nadam se da će se Stepi najviše založiti baš za to - SISTEM. I, ako uspe, ostaće zapamćen kao lučonoša novih uspeha i stabilnosti Vojvodine :!:

A evo, šta je rekao za Novosti:
Fudbal, pa pare
V. T, 11.11.2008 18:52:48 Ocena: -.-- (Glasova: 0) Komentara: 0

BURA je prošla, ponovo je zatišje u Čukaričkom. Razmenjene su optužbe na liniji trener Dragoslav Stepanović - uprava kluba, o neisplaćenim platama, kršenju kodeksa kluba, ali sklopljeno je primirje do kraja jesenjeg dela sezone, da bi se ekipa rezultatski vratila na željeni nivo. Kada padne zavesa na polusezonu, arhivirani problemi će se ponovo prečešljati.
- Moj stav se ni u čemu nije promenio, ali dok god sam ovde, radiću najbolje što mogu, kao i do sada. Što se tiče plata, bitno je da nema problema koji opterećuju igrače kada izlaze na teren, mada sam u tom slučaju više mislio na sebe, nego na druge. Kada se završi jesenji deo videćemo šta ćemo i kako dalje - smiruje buru trener DragoslavStepanović.
Poslednjih dana pominjala se ponovo selidba šefa struke Stepanovića u novu sredinu - u Vojvodinu.
- To je zato što Novosađani sada nemaju trenera, a mene uvek tako negde "parkiraju", prvo u reprezentaciju, pa Zvezdu, sada Vojvodinu. Najbolje je da sačekamo da prođe još ovih nekoliko kola do kraja polusezone - kaže Stepanović.

ČUKARIČKI SUSPENDOVAN
ZAJEDNICA superligaša suspendovala je Čukarički! Status "brđana" je zaleđen i ukoliko žele da nastave takmičenje, moraće sve obaveze da ispune do vikenda.
Podsetimo, Mirko Poledica je dobio spor sa Čukaričkim, koji mu je dugovao 70.000 evra. Zasad je, međutim, isplaćena samo polovina. (M. M.)
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
limanfkv
Posts: 2845
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

:lol: :lol: :lol:
ČUKARIČKI SUSPENDOVAN
ZAJEDNICA superligaša suspendovala je Čukarički! Status "brđana" je zaleđen i ukoliko žele da nastave takmičenje, moraće sve obaveze da ispune do vikenda.
Podsetimo, Mirko Poledica je dobio spor sa Čukaričkim, koji mu je dugovao 70.000 evra. Zasad je, međutim, isplaćena samo polovina. (M. M.)
Jadan Cukaricki kad je on jedini duzan u ovoj ligi!

p.s. LIMENI PER SEMPRE!
ZarkoIn
Posts: 45
Joined: Sat Nov 08, 2008 8:29 pm
Location: Indjija, Srem, Vojvodina

Post by ZarkoIn »

Neško Milovanović nije više trener Borca iz Čačka!

Možda je i on kanditat za našeg trenera, možda se i sa njim vode neki ,,velom tajni obavijeni’’ pregovori!?
Zadovoljava nekoliko uslova: ima profi licencu, mlad je a ide i uzlaznom linijom (Mladost Lučani pa Borac). Mada mi stvarno nije jasno zbog čega više nije trener Borca: ima je dobre rezultate u kvalifikacijama za UEFA ligu (za razliku od nas!) a i u poslednje vreme Borac ima dobre rezultate (pobedili Zvezdu kod kuće i Čukarički u gostima), plus koliko mi je poznato u Borcu je sasvim dobra finansijska situacija.

Sa onom našom (nadam se uskoro bivšom) dvojicom R&R nikad se ne zna...
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Predpostavljam da svi znate sve o Stepiju, ali evo jedno malo predstavljanje

Image

BIOGRAFIJA
Rođen 30. avgusta 1948. u Rekovcu
Igračka karijera: OFK Beograd, Crvena zvezda, Ajntraht Frankfurt, Vormatija Vorms, Mančester Siti
Reprezentacija Jugoslavije: 34 utakmice/1 gol
Trenerska karijera: Progres Frankfurt, FSV Frankfurt, Rot Vajs, Ajntraht Trir, Ajntraht Frankfurt, Bajer Leverkuzen, Atletik Bilbao, AEK Atina, Lajpcig, Štutgart Kikers, Ofenbah, Rot Vajs Oberhauzen, Šenjang, Zamalek Kairo, Cukaricki
Trofeji: Kup Nemačke 1995.
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8891
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Koliko sam ja cuo Stepiju je samo jedna mana, voli malo da popije. Zato kazu da i nije vise trener u Nemackoj. Ali da zna znanje, u to nema sumnje, samo sto kod nas znanje ne znaci puno ako ti sastav diktiraju iz uprave vodjeni % a ne fudbalskim i sportskim motivima.
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Ko je u danasnjem trenutku trener Vojvodine? Saraba, Radojicic, Maric ili neko treci. Izgleda da na klupi imamo vise trenera nego igraca? Dzimi je ocigledo zalegao svojim obrzom za ovu upravu i zaista puno pomogao svom kolegi Radojicicu. Mene je licno razocarao.
PRIJATELJ
Posts: 286
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:08 am
Location: svugde

Post by PRIJATELJ »

Ma sta te je razocarao.Obicna ljigavstina.Jezim se od ovih reci jer neznam da li sam i jednog igraca voleo ko njega,(e koliko sam puta na zapadu skocio na noge posle njegovih triblinga i prodora)bio sam ubedjen da ce biti veliki trener a on je postao Cvetkov pion i marioneta.Sto se vrati Dzimika,i sad bi bio bog za mnoge i potajna nada da si ti onaj pravi za klub.Svaka ljubav je slepa(ovo je fudbalska)ali si mi otvorio oci.Ma bolje da ne pisem.Ajd.....
User avatar
Milan
Posts: 4232
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Hteo bih da čujem mišljenje cenjenih forumaša o Slobodanu Krčmareviću. Naime, za vikend je gostovao u sportskoj emisiji na b92 zajedno sa Belim Milovanovićem i nekim novinarom Sporta, i tu sam po prvi put slušao čoveka. Jako mi se svidelo kako je pričao. Iako je radnik fudbalskog saveza, u par navrata se vrlo kritički osvrnuo na stanje u našem fudbalu + je imao još neka interesantna razmišljanja. E sad, ako neko zna više o njemu, voleo bih da to ovde iznese, kao i da li mislite da bi kao mlad trener, koji već postiže određene rezultate, bio dobar kandidat za klupu FKV.
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Post by Grba_NS »

Kad je Beki dao ostavku on je bio moj prvi predlog, kao neko dugotrajno i kvalitetno resenje...
Secam se jos uvek one polusezone sa Ofk Beogradom kad su cak bili i prvi na tabeli i igrali ubedljivo najlepsi fudbal, nas su ovde dobili lagano 2:0!Ali onda je dao ostavku jer se neka njegova razmisljanja nisu poklopila sa upravom Ofk-e , makar je on tako rekao, i tada nastaje brodolom u tom klubu, od borbe za titulu dosli su u situaciju da se bore za opstanak!Treba reci da je covek veliki Grobar, ali to meni ne predstavlja nikakav problem kada je trener u pitanju a pogotovo tako mlad jer jos uvek ima vremena da ga izvdemo na pravi put :lol:
Proveo je veci deo trenerske karijere u Partizanovim omladinskim skolama i ucestvovao u stvaranju nekih izuzetno perspektivnih i talentovanih fudbalera danas!
Mislim da bi bio odlicno resenje, jer je dobar, mlad i perspektivan strucnjak, koji odlicno poznaje nase igrace i nasu ligu!
User avatar
Jan
Posts: 374
Joined: Mon Jan 24, 2005 12:18 pm
Location: Novi Sad

Post by Jan »

Krasimir Balakov kandidat za trenera Vojvodine...
piše današnje (štampano) izdanje Dnevnika, ukoliko u preostala dva kola (Hajduk,Partizan) Vojvodina zabeleži povoljan rezultat i ostane u borbi za titulu.

... novogodišnje želje, pozdravi i čestitke, krećemo...
VOŠA ZAUVEK !!!
User avatar
Friend
Posts: 664
Joined: Wed Sep 20, 2006 12:18 am

Post by Friend »

Krasimir Balakov,auuuuuuuuu gde su njega iskopali :lol: .Sta reci,nemam vise snage ni napisati bilo sta o njihovim brljarijama.
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Post by Zeljafcv »

Krasimir Balakov na klupi Vojvodine?
Petak, 5. decembar 2008. 11:45

Da Vojvodina traži trenera, iako ga trenutno ima, nije novost. Ali, da je jedan od kandidata Krasimir Balakov, jeste.

Jedan od najboljih bugarskih fudbalera svih vremena, piše "Sport", kandidat je za mesto trenera FK Vojvodina. Taj posao trenutno obavlja Dragan Radojčić, stručnjak koji se nekako od starta svog mandata, odnosno smene Dragoljuba Bekvalca, suočio sa činjenicom da će raditi sa ekipom, dok Uprava upored bude tražila novog šefa struke.

To bi mogao da bude Balakov, koji velemajstorsko fudbalsko umeće još nije dokazao i u ulozi trenera. Posle blistave karijere i godinama provedenim u Sportingu iz Lisabona (1991-1995), odnosno Štutgartu (1995-2003), Balakov se povukao sa terena, a od 2006. godine pokušava da izgradi trenersku karijeru.

Do sada, trenirao je Grashopers i Sent Galen, a novu priliku mogao bi da dobije u srpskom fudbalu.

Da nije bilo Hrista Stoičkova, Bugari bi verovatno Balakova smatrali najboljim igračem svoje zemlje. On je bio član tima, koji je na Mondijalu 1994. godine u SAD osvojio četvrto mesto.

Dok se u Srbiji spekuliše o njegovom angažmanu u Novom Sadu, bugarski mediji tvrde da je jedan od potencijalnih naslednika otpuštenog selektora te zemlje Plamena Markova, koji je posao izgubio najvećim delom zbog poraza na stadionu Partizana od Srbije - 1:6.

Upravni odbor Vojvodine imao je sastanak do kasno u četvrtak uveče, a potvrda ili demanti ove spekulacije mogla bi uskoro da usledi...

(MONDO)
Post Reply