Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
PRIJATELJ
Posts: 286
Joined: Wed Jul 13, 2005 12:08 am
Location: svugde

Post by PRIJATELJ »

Grbo,da li ti mislis da se radojcic pita nesto.On ti je ko Sloba Milosevic.Sve moze dok ne dodje kod Mire u krevet.Tako i Radojcic.Lepo prica dok ne udje u prostorije kluba.NIJE ON KRIV.isto bi bilo sa svakim ko pristane da radi u klubu.NAMA STVARNO NIJE POTREBAN TRENER.pozdrav
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Post by Grba_NS »

Upravo sam to rekao da mu najvise zameram-to sto prica u medijima, a ne moze da donosi odluke ...A kad se on tu vec nista ne pita nek onda cuti, jer posle svega pomislim da sam onu konferencijiu za stampu SANJAO i zapitam se jel to stvarno ili ja umisljam,sve ono sto je rekao tamo o Sepiju(koji mu se namece kako je rekao svojom borbenoscu i zalaganjem) a neki drugi pojedinci ga razocarali svojijm odnosom prema dresu, i sad kad ocekujes da nagradi onog kog je hvalio a u neku ruku kazni one sto je kudio on uradi totalno suprotno???Zato kazem ne treba ni da spominje to , jer gazi svoje reci i niko ga nece shvatati ozbiljno!
Brane
Posts: 517
Joined: Wed Jan 26, 2005 5:18 am
Location: Otava, Kanada

Post by Brane »

PRIJATELJ wrote:NAMA STVARNO NIJE POTREBAN TRENER.
Trener se nesto pita samo na treningu. Pa samo ime kaze. Mozda ne treba ni da putuje na gostovanja. Objasniti fizioterapeutu sta da uradi, koga da menja i kada i tako to. Nebi bilo razlike.

E moj Gago, nije problem sto ti hoces da igras otvoreno pa izgubis. Cak sta vise mnogi bi te i podrzali. Ali sa kojim to igracima mislis da izvedes je problem.
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8869
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

PRIJATELJ wrote:Grbo,da li ti mislis da se radojcic pita nesto.On ti je ko Sloba Milosevic.Sve moze dok ne dodje kod Mire u krevet.Tako i Radojcic.Lepo prica dok ne udje u prostorije kluba.NIJE ON KRIV.isto bi bilo sa svakim ko pristane da radi u klubu.NAMA STVARNO NIJE POTREBAN TRENER.pozdrav
Fala Bogu dragome da jos neko vidi ovo, vec sam mislio da sam lud i da se samo meni prividjaju aveti...
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

Mislim da bi Stepanovic bio pravi trener za nas.Onako opusten i otvoren.Cuka je realno krs od ekipe,a on je prosle godine izvukao maximum iz njih.Ova godina je skroz druga prica,jer ako ovako nastave mogu lako i da ispadnu.Opet,vise bih voleo da nam trener bude neko ko je malo video sveta,nego neko ko je samo video Bg ili neku zabit.
Jedino bolje resenje od njega bi bilo da na klupu stavimo Cvetka i Rabrena(ionako se sve oni pitaju),jer u nasem klubu samo treneri dobijaju otkaz,tako da bi i oni u tom slucaju kad-tad dobili otkaz,sto je bolje od bilo cega,cak i privatizacije... 8)
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Post by Grba_NS »

Mislim da je APSURD uopste onda i pricati o novom treneru, kad je vec tako, on trenira drugi sastvalja ekipu...Cemu onda novi trener,kad pojedini balvani moraju igrati???Ja se bojim da ce zbog naseg mirnog Vojvodjanskog mentaliteta ova dva djubreta jos dugo dugo ostati u Vosi, a ja kazem da bi mi sa ovog foruma(mi amateri) bolje vodili Vosu, i bolje selektirali igrace...Boze hoce li oni ikad otici iz Vose???Sta smo mi Bogu zgresili pa nam posla ta dva coveka da nam vode klub???
User avatar
Turija
Posts: 10727
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Mislim da će Stepanović, gotovo sigurno, biti novi trener Vojvodine.Jednostavno, tako se namestilo.
Stepenoviću je cilj da nastavi, daljom uzlaznom linijom, trenerski rad u Srbiji.Sve do svog konačnog cilja.A, to je crvena Zvezda.Ljudima u Vojvodini se fantastično posrećilo, baš kao kec na desetku.Sve će da legne, kao da su tako i sami planirali (hoće ih karta).
Prelaskom u Vošu popularni Stepi ubiće dve muve jednim udarcem.Napustiće (u poslednji čas) brod koji tone (Čukarički), a dobiće ulogu spasioca u Voši (najviše će spasiti stolice čuvenom dvojcu - na šta će oni pristati i po cenu da se jedno vreme ne mešaju treneru u posao).Medijski, pun pogodak za obe strane.
Kako Stepi ne gradi završne trenerske ambicije sa Vojvodinom, ni njemu se ne ostaje dugo u Novom Sadu (tek toliko da napravi zapažen rezultat, pa pravac marakana).Situacija savršena za obe strane.Vuk sit i ovce na broju.
Uprava dovodi poznatog trenera (velik plus za upravu i dvojac), a treneru prija ime i tradicija kluba.Taman da svi mirno prezime, a na leto svako svojim putem (sa obogaćenim kreditima u poznatu priču).
Vojvodini može da bude dobro samo to što će Stepanović uneti trenerski kvalitet u Klub.Neko će se afirmisti, neko će nešto naučiti, pružiće se verovatno šansa svima (ako Stepanović ne podlegne uticajima). U startu sigurno neće, ali na proleće, kad gora zazeleni, neće ga baš mnogo biti briga zbog toga, da bi se suprotstavio kao Ivan Brzić (Stepija Voša emotivno ne vezuje, već je čova samo poštuje).Isteći će ugovor, lepo završiti ,,saradnju" i džentlmenski napustiti Novi Sad.
Epilog: svi jahači i dalje jašu svoga konja.Ringišpil (trenerski) kreće iz početka. A navijačima, nažalost muka ne prestaje, jer uvek će se naći, bar donekle, poznat trener koji će sesti (na nekad) cenjenu i željenu klupu Vojvodine - ma kakva ona danas bila.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Milan
Posts: 4189
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Post by Milan »

Turija svaka ti cast za ovaj post!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Slaninar sa detelinare
Posts: 4
Joined: Sun Oct 05, 2008 9:41 pm
Location: Detelinara

Post by Slaninar sa detelinare »

Mislim da je konacno doci pravi covek bez obzira da li je on neki veliki cigan ili grobar. Covek je za ove nase nazovi strucnjake Kapelo. E sad ako dodje, verovati novina je zaista tesko jer skoro u 80% slucajeva lupetaju gluposti. Ja se zista nadam da ce on doci bar ako treba neka osvoji taj kup ja cu biti zadovoljan. Ja sam siguran da posao u Vosi mu ni je siguruno stepenica do cigana jer da su ga hteli vec bi ga odavno uzeli, ne bi sigurno uzimali nekog anonimusa iz makedonija ako im je ovaj ispred nosa. Stepi je covek koji sigurno nece se obazirati na ovu dvojicu jer da je tako hteo sigurno bi vec bio kod cigana. Stepi je trenutno najbolje resenje za klub pa ako on moze da uradi nesto sa ovim nasim babama ja cu biti zadovljan. Ja sam jako razocaran nasim vracanjem u sezone deljenja bodova na strani. Mukami je da gledam kako moj klub moze da pobedi i neki Rad koji do tada nije imao ni jednu pobedu. Sad nam ide Hajduk koliko vidim drze fenjer u drugoj lizi e sad ako mi njima nemozemo da damo 3 ili 5 komada mislim onda. A ako izgubimo treba ih sve kazniti oduzimanjem godisnjih primanja jer ne zasluzuju da budu u klubu. Mislim da sam malo otisao od teme ali koliko pratim Vojvodinu najvise strepim protiv seljackih timova kojih igramo u kupu poslednjih godina, Rajevac kad je vodio mirno sam spavao medjutim nocne more nam se polako vracaju. Jos jednom STEPI bi bilo odlicno resenje dok ne nadjese neko bolji ako takvog u opste ima.
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Slazem se da bi Stepi bio dobro resenje.Davno se u nasem fudbalu nije pojavio covek sa toliko optimizma,toliko novih ideja kao Dragoljub Stepanovic!Cigan jeste svakako,ali to nema veze sa poslom.
E sad,pitanje je sta ce biti uopste...Gaga je jos uvek trener
Napred Voso!
User avatar
Turija
Posts: 10727
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Pošto je povratak Ivana Brzića nemoguć (u ovakvom odnosu snaga u FK Vojvodini), trenutno realno, i najbolje, rešenje je Dragoslav Stepanović. I ja jesam za to da sedne na Vošinu klimavu klupu, jer je prema referencama najpribližniji Ivici Brziću.Što bi se reklo:proverena Stara Garda.
Koristi za Vošu će biti, a koliko videćemo.A, videćemo i šta će još biti (pored novaca) Stepijev uslov za potpis.Neće to baš ići tako glatko, kao sa Rajevcom, Brzićem, Radojičićem, kako možda očekuju vrli direktori.Stari je to vuk, iako deluje veoma opušteno i simpatično.Meni jeste drag, zbog takvog nastupa i lakoće vođenja ekipe.To je čovek iza koga stoji debelo znanje i iskustvo, pa se čini da je fudbal pesma koju može da nauči svako.
Zbog svega toga pozdravljam dolazak Stepanovića i nadam se da će u prelaznom roku svojim autoritetom i ambicijama naterati upravu da najzad kupe par kvalitetnih igrača koji nedostaju ovoj ekipi (vezni i stoper), da ne prodaju Kizita i Aleksića, kao i da rasčisti sa onim koji nemaju kvalitet za evropsku Vojvodinu.Za dobar početak dosta.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8869
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Turija wrote:Za dobar početak dosta.
Turija, sve mogu da potpisem i ovo i ono prethodno, mislim da si ub'o u sustinu sto bi se reklo. Ali da se zadrzimo na ovoj poslednjoj recenici:

Imali smo mi nekoliko dobrih pocetaka zadnjuh godina - eto bio Djumi, posejao seme iz kojeg je nikla jedna talentovana generacija i medju njima jedan Gojko Kacar. Pa ga je oteralo, pa su drugi gajili, zalivali, okopavali i na kraju brali plodove - i znamo kako se zavrsilo. Kada si nestrucan pa zanemaris ili jednostavno ne umes onda i plodovi budu nikakvi. Pa je onda dosao Brzic, bio je to ponovo dobar pocetak da se opet vratimo na pravi put i da konacno dosegnemo taj nesumnjivi potencijal koji postoji u klubu. Pa ga je oteralo i opet dosao drugi da ubira plodove i opet ista prica kao i ranije. I sad opet jos jedan dobar pocetak...

Nazalost nama ne trebaju dobri poceci, vec nam treba NADGRADNJA. Sa ovolikim pocinjanjima mi smo vec ostvarili limit, to je dobro za do treceg mesta, izlaska u pretkolo kupa UEFA gde dozivljavamo tezak brodolom. I gotovo. Nama treba kontinuitet, da se ti treneri kojima je dozvoljeno da naprave taj dobar pocetak zadrze barem nekoliko sezona, da se ispostuje njihova vizija i da oni mogu da zaokruze ekipu. E onda vise nece biti samo dobar pocetak vec ce moci i da se prica o ambicijama da se uradi nesto vise, pa i uzme neki trofej ili plasira u Evropu (liga kupa UEFA ili zasto da ne i liga sampiona).

Mada svi smo svesni da se to nikada nece desiti, jer interesi kluba i trenera koji ima ambicije da ih ostvari su jedno a intersi pojedninaca iz rukovodstva su nesto sasvim drugo. Tako da ce opet posle dobrog pocetka da nastupi vec vidjen scenario - smena trenera, pa zatim agonija i propadanje i zatim novi pocetak.

Sa takvom politikom smo tu gde smo i bolje ni ne mozemo. Ali ipak, da nema cak ni tih takvih pocetaka, pa vec nas odavno nigde ne bi bilo...
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

Nema tu puno filozofije,nama treba SISTEM a ne inprovizacija,pa makar sutra ispali u drugu ligu ali ukoliko se uspostavi dobar sistem on na kraju uvek da dobar rezultat,ali je opste mesto da dobar sistem neuspostavljaju sibiceri vec ljudi koji znaju znanje,narocito to ne mogu ljudi koji su kao ovi nasi naucili da sve dobiju preko noci,prvi milion,mercedes,trzne centre,fudbalski klub....za sistem je potrebno vreme!
Inace sto se tice Stepija,ukoliko dodje imace moju punu podrsku!
User avatar
Grba_NS
Moderator
Posts: 2056
Joined: Wed Aug 20, 2008 3:30 pm
Location: Grbavica

Post by Grba_NS »

Stepi kao trener nije sporan, odlican strrucnjak i ono sto posebno cenim GOSPODIN I DZENTLMEN u fudbalu!E sad, kad bi Stepi bio pusten da radi bez mesanja R&R verujem da bi ovaj tim licio na nesto i da bi svi mi sa zadovoljstvom i nestrpljenjem isli na svaku sledecu utakmicu Vose, a ne ko sad-vise idemo iz neke ljubavi prema grbu i dresu nego fudbala i nekog uzitka u istom...Podrzavam izbor Stepija ali sa odredjenom rezervom u svemu zbog naseg dvojca iz uprave i njihovih balvana koji moraju igrati!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8869
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Grba_NS wrote:E sad, kad bi Stepi bio pusten da radi bez mesanja R&R verujem da bi ovaj tim licio na nesto i da bi svi mi sa zadovoljstvom i nestrpljenjem isli na svaku sledecu utakmicu Vose...
Ma nije stvar u tome da OVAJ tim lici na nesto... To ti je samo taj pocetak o kome Turija i ja pricamo. Ono sto je najvaznije je da SLEDECI tim lici na nesto! Znaci, koga iz ove ekipe prodati (zato sto su neperspektivni) a koga dovesti (zato sto imamo rupu na toj poziciji). E to je vec nadgradnja na taj pocetak, i bez toga dzaba sve. Kada to odradimo, jedno 2-3 prelazna roka planski uoblicavanje ekipe a ne ovako nasumice gomilanje igraca sumnjivog kvaliteta jes moze da se na njima makne neki procenat, e onda mogu i da se pricaju price o titulama, Evropi, duploj kruni... dotle je sve to sarena laza za naivne budale.
Post Reply