12. kolo: Crvena zvezda-Vojvodina 3:1

User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 3989
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Post by Rabba »

Usudio bih se da kazem, ako Sepi zaigra, bice svasta...
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Nek ponovi igru iz Sivca i nece biti problema! On i Panta + Aleksic i bice slavlja do duboko u noc. Ne treba zaboraviti da klub ume da premira igrace u duelima sa zvezdom kao i da ovaj mec moze da resi buducnost Gage Radojicica jer kako cujem Vojvodina bi veoma brzo mogla ponovo da zaigra u Hendriksovom ritmu!
User avatar
madda fakka
Posts: 1114
Joined: Wed Jun 04, 2008 7:15 pm
Location: Adice

Post by madda fakka »

B92:


Trener fudbalera Crvene zvezde Čedomir Janevski istakao je da bi predstojeća utakmica sa Vojvodinom u 12. kolu JSL mogla da bude odlučujuća za njegov tim.


"Utakmica sa Vojvodinom bi, što se tiče daljeg toka šampionata, za nas mogla da bude i krucijalna, jer bismo se u slučaju pobede sutrašnjem protivniku približili na bod zaostatka", rekao je Janevski na današnjoj konferenciji za novinare.

Vojvodina je u prvom kolu srpskog prvenstva Zvezdu u Novom Sadu pobedila sa 2:0, pa je Janevski ocenio da beogradski "crveno-beli" ne smeju da dopuste novo iznenađenje.

"U goste nam dolazi ekipa iz vrha srpskog fudbala. Trudićemo se da ne dozvolimo novo iznenađenje. Svestan sam činjenice da je Vojvodina izgubila na četiri od pet gostovanja, ali statistika ne sme da nas zavara", naglasio je makedonski trener.

"Od mene se traži da osvojim barem jedan trofej i u prvenstvu budem barem drugi. Niko mi to nije rekao, ali osećam to i sam sebi sam nametnuo taj pritisak. Ako si u Crvenoj zvezdi moraš da razmišljaš o trofejima", dodao je Janevski.

Gost Crvene zvezde na utakmici biće Ivana Španović, svetska juniorska prvakinja u skoku u dalj i veliki Zvezdaš.

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde, a sada član fudbalskog kluba Vojvodina Dragan Mrđa, izjavio je uoči sutrašnjeg duela dva tima da će se potruditi da novosadski tim pobedi.

Mrđa je na konferenciji za novinare rekao da pozitivna nervoza postoji kao i pre svakog derbija, ali će bez obzira na sve okolnosti dati sve od sebe da Vojvodina sutra pobedi.

"Sigurno nam sutra neće biti jednostavno, ali za nas sutrašnji duel ne predstavlja ništa specijalno, jer smo se pripremali kao i za svaku drugu utakmicu", rekao je Mrđa.

Trener fudbalera Vojvodine Dragan Radojičić izjavio je uoči derbija da njegov tim mora da igra borbeno, agresivno i disciplinovano, jer je to recept da se ekipa dobro predstavi publici i postigne dobar rezultat.

"Nećemo ni da pretimo, ali ni da ustuknemo pred Crvenom zvezdom, ali mislim da smo trenutno kvalitetnija ekipa od njih", rekao je Radojičić.

Strateg Novosadjana dodao je da se još nije opredelio za startnu postavu, ne zato što nešto želi da sakrije od rivala, već zbog toga što ima dilemu za neke linije u timu.

Trener Novosadjana istakao je da će po svemu sudeći u timu biti centarfor Judžin Sepija iz Ugande, koji je nedavno na pripremnoj utakmici postigao tri gola, kao i Brazilac Leandro.

Duel Crvene zvezde i Vojvodine počinje u subotu u 16.30


Svi znamo koliko puta je B92 (da izvinete) kenjao u vezi sa Vosom tako da se ne 'vatamo za njihove "proverene" informacije kao onomad kad su napisali da je Kacar otisao iz Voshe a decko rekao da je na moru preko novina saznao da je otisao za partizan :lol:
I Bog je Slaninar...
User avatar
Turija
Posts: 10739
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Čekam sastav, pa da se usudim za prognozu.
Ali, kako će on (sastav) pretpostavljam biti velika misterija, sve do samog početka meča, ostaće mi da komentarišem igru i rezultat post festum ( naravno, i ,,zaradim" epoletu pametnih generala posle izgubljene bitke.No nadam se, da ovaj put, neću ,,iskoristiti šansu", jer se uzdam u snagu protivnika :wink: ).
Gledajući, pak sa druge strane, možda je i dobro ako se sutrašnja jedanaestorica (18 orica) ne znaju 8) ( ili samo mi još ne znamo - da se ne kvari optimizam pred šesto jesenje gostovanje :?: ).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
021
Posts: 858
Joined: Fri Jan 21, 2005 6:46 pm

Post by 021 »

Kao igraće Sepuja od starta, a 'vamo Mrđa na press konferenciji... Muka mi je više od kojekakvih foliranata. Svi su oni zajedno jedan veliki fake. U svakom slučaju - NAPRED SEPUJA!
Gost Crvene zvezde na utakmici biće Ivana Španović, svetska juniorska prvakinja u skoku u dalj i veliki Zvezdaš.
:evil: :evil: :evil:
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Ajd evo jedan klip za dizanje raspolozenja. Panta vs zvezda!
http://www.youtube.com/watch?v=7LudQb-M81E
User avatar
masta_ace
Posts: 216
Joined: Mon Aug 13, 2007 9:12 pm

Post by masta_ace »

021 wrote:Kao igraće Sepuja od starta, a 'vamo Mrđa na press konferenciji... Muka mi je više od kojekakvih foliranata. Svi su oni zajedno jedan veliki fake. U svakom slučaju - NAPRED SEPUJA!
Gost Crvene zvezde na utakmici biće Ivana Španović, svetska juniorska prvakinja u skoku u dalj i veliki Zvezdaš.
:evil: :evil: :evil:
ona je iz NSa jelda? ko je j**e..
a ko j**e i nas, jer da neka osoba sličnog profila ili bilo koja poznatija navija za nas, ne bi znali da izreklamiramo to... tako da štadaseradi.
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

DNEVNIK wrote:Kao igrač davao je golove svakome ali ne i Crvenoj zvezdi, pa baš zato trener novosadske Vojvodine Dragan Radojičić nada se dobrom rezultatu na Marakani.
- Zvezdi ne pretimo, na to niko nema pravo, ali verujemo u sebe. Znam dobro kvalitet današnjih igrača Vojvodine. Bolji smo kao celina i to treba da pokažemo na terenu. Za nas je povoljan rezultat samo pobeda, ali, iskreno, ni remijem ne bih bio nezadovoljan. No, igraćemo tako da osvojimo sva tri boda – najavljuje Radojičić.

O imenima za sastav tima Radojičić se nije izjašnjavao.
- Atmosfera je odlična, motiv imamo, samo me brinu povrede pojedinih igrača. Zato ćemo sačekati do pred sam meč, pa ću videti koji će tim početi – ne otkriva sve karte strateg crveno-belih.

Uzdanica navijača Vojvodine danas će biti Dragan Mrđa, centarfor koji je nekada nosio dres tima sa Marakane.
- To vreme je iza mene. Sada branim boje Vojvodine i sve ću učiniti da se Voša vrati zadovoljna iz Beograda. Zvezda je izašla iz krize, beleži dobre rezultate u poslednje vreme. Dajem Beograđanima ulogu favorita jer igraju na svom stadionu, pred svojom publikom, ali verujem u svoje drugove. Možemo da ostvarimo dobar rezultat – smatra Mrđa.

Aleksić u Nionu
Supertalentovani Danijel Aleksić dobio je novo priznanje. Iz sedišta UEFA pozvali su Aleksića da bude 3. i 4. decembra u Nionu i u ime delegacije FS Srbije primi priznanje za fer-plej – nagradu koju je naša omladinska reprezentacija osvojila na turniru u Antaliji.
- Priznanje je to za Aleksića, Srbiju ali i za FK Vojvodinu – rekao je direktor novosadskog superligaša Cvetko Riđošić.

Iskusni Miodrag Pantelić takođe je nekada nosio Zvezdin dres.
- Orni smo za meč, spremni da ispoštujemo trenerove zamisli i vratimo se radosni iz Beograda. Rezultat ne bih da prognoziram, ali osećam da će ishod po Vojvodinu biti povoljan – širi optimizam iskusni napadač.

Utisak je da Vojvodina odavno nije imala ovakav asortiman dobrih napadača: Mrđa, Stojanović, Sepuja, Aleksić, Pantelić, Buač...svaki od njih mogao bi da bude danas koban po Zvezdinu odbranu. No, pita se i domaćin za kranji ishod.

Vojvodina je prenoćila u karantinu hotela “Park”, a danas posle ručka odlazi na megdan Crvenoj zvezdi. Očekivani sastav: Brkić, Stošić, Đurić, Mijatović, Kizito, Popović, Trivunović, Buač, Aleksić, Grozdanovski, Mrđa.

.
ssnigd
Posts: 3395
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

Ivana Spanovic, kada smo se vec nje nepotrebno dotakli, je iz Panceva, a trenira atletiku u Vosi.

A sto se tice tekme, neka izadju najbolja jedanaestorica momaka, sutra verovatno u plavim dresovima, protiv cigana pa da vidimo gde smo i ko smo. Na toj utakmici ce se pokazati i Radojicic i igraci. Nadam se da ovoga puta nece biti dogovora izmedju uprava, poluciganske nase i ciganske njihove.

Svi za bg :!:

AJMO VOSO :!: :!: :!:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

GRADJANSKI wrote:INapadačka igra i osvajanje tri boda. Tako je juče glasila Radojičićeva najava crveno-belog derbija.

– Imamo ponovo odličnu atmosferu i verujem da s pravom očekujem da naši momci budu maksimalno borbeni na "Marakani". Iako svi poštujemo sastav Zvezde, ne krijem da idemo na pobedu, pošto smatram da imamo kvalitetniju ekipu. Znam i to da nikog među nama nisu zavarali loši ovosezonski rezultati našeg suparnika, a ubeđen sam da Beograđani svim srcem priželjkuju da nam se revanširaju za poraz na početku prvenstva, kada smo ih savladali sa 2 : 0. Međutim, ubeđen sam da ih možemo zaustaviti agresivnom igrom na svakom delu terena – govori Radojičić. Napadač Dragan Mrđa dodaje da ulogu favorita prepušta svom bivšem klubu, ali kako objašnjava, to čini jedino stoga što se derbi igra na "Marakani":

– Za Zvezdu važi uvek isto. Opasna je pred svojim navijačima, bez obzira na to da li je u formi ili nije. U poslednje vreme naš domaćin pruža promenljive partije i može se reći da je srećno savladao Rad u prethodnom kolu. S te strane, trebalo bi da je Zvezda potrošila svoj deo sreće, dok bi nas mogla barem malo da pogleda kako nam se ne bi ponovili pehovi s dva prethodna gostovanja u Beogradu.

Vojvodina će igrati u ovom sastavu: Brkić, Stošić, Kizito, Đurić, Mijatović, Popović, Tumbasević, Grozdanoski, Buač, Aleksić, Mrđa.
Malo statistike-Уочи дербија 12. кола Јелен Суперлиге, ево мало статистике досадашњих првенствених дуела две црвено-беле екипе.

Данашњи меч биће укупно 127. за бодове, а у претходних 126 Црвена звезда је остварила 72 победе, 31 сусрет завршен је без победника, а Војводина је свавила у 23 наврата.

Гол-разлика је, разумљиво, – 242 постигнута -137 .

Ви у иностранству можете пратити меч на сајту www.crvenazvezdafk.com
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

Sta je sa TV prenosom?Nije valjda da gledamo Arsenal-Mancester,derbi srpskog fudbala :oops: ?
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
User avatar
Turija
Posts: 10739
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

ssnigd wrote:Ivana Spanovic, kada smo se vec nje nepotrebno dotakli, je iz Panceva, a trenira atletiku u Vosi.
AJMO VOSO :!: :!: :!:
Pa, pošto mnogi koji i vode Vojvodinu, u raznim oblastima, javno izjavljuju da ne navijaju za nju, zašto bi Ivana, koja ,,samo trenira" u Voši, bila drugačija :?: :oops: Ma, Voša je super za treninge i stvarno smo se toga nepotrebno dotakli.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

Danas ce na Marakani Aleksica pratiti Arsenalovi skauti.
User avatar
Zeljafcv
Posts: 1473
Joined: Wed Jun 25, 2008 1:41 am

Post by Zeljafcv »

Bojim se jako sudjenja!!! Svidja mi se sastav, ali videcemo mozda izadje malo drugaciji. Nadam se da ce Sepuja igrati od pocetka umesto mrtvog Mrdje, a i mislim da je bolje resenje na desnog beka staviti Lakica, jer je evidentno da mu bolje ide od Stoleta. Ocekujem pobedu Vose od najmanje 2 gola razlike, ako se ovima posreci, bicu zadovoljan samo sa pobedom!

RASTURAJ VOSO!!!
Anonimus
Posts: 407
Joined: Fri May 26, 2006 9:30 pm
Location: Novi Sad

Post by Anonimus »

Sep nije u prvoj postavi...a evo i gola...1-0.
STOP MAFIJI!!!
Locked