Kup Srbije 2023/2024

Locked
Badaboom
Posts: 20
Joined: Sat Apr 20, 2024 12:24 am

Re: Finale Kupa: VOJVODINA - c.z. 1:2 (0:1)

Post by Badaboom »

Slozio bih se sa @Turija, verovatno smo trebali da izadjemo na teren sa dva zadnja vezna(Petrovic,Indio)i da stanemo malo nize,zuka i vukan dosta losi I spori u defanzivi,i Petrovic nije mogao sam da pokrije toliki prazan prostor protiv brzih i kvalitetnih ciganskih igraca.

Medjutim nema se sta zameriti Bandovicu,izveo je ultra ofanzivan sastav sa planom da se nadigrava sa zvezdom,na zalost nas visoki presing nije uspeo,i oni su suvise lako i brzo iznosili loptu do nase polovine,a mi nismo uspevali da se vratimo nazad u odbranu na vreme,sto im je ostavljalo mnogo praznog prostora u napadu i pred nasim golom.

Jednostavno u ovom momentu su kvalitetnija i uigranija ekipa od nas i to je to,nema se tu vise sta reci.
Mi smo izasli da igramo fudbal protiv njih,i da pokusamo da ih nadigramo,na zalost nismo uspeli u tome,i ja nemam sta da zamerim ni igracima ni Bandovicu.
Firma kej
Posts: 181
Joined: Tue Apr 04, 2023 12:34 pm

Re: Finale Kupa: VOJVODINA - c.z. 1:2 (0:1)

Post by Firma kej »

Dosta nepotrebnih i glupih izjava nekolicine forumaša, ali svi smo različiti. Bravo za Vošu, bravo za Firmu. U subotu ko ne dođe da podrži ove momke sram da ga bude
CRD FCV
Posts: 1717
Joined: Mon Dec 23, 2013 6:47 pm

Re: Finale Kupa: VOJVODINA - c.z. 1:2 (0:1)

Post by CRD FCV »

Изашли смо и дали 100% себе али наших 100% је њихових 30%.
Имају квалитетније играче, ширу клупу. Њима на клупи седе Красо и Ђига, прошле сезоне играчи Сент Етјена и Базела.

Нисам разочаран јер сам ово очекивао, видео сам шта сам очекивао. Ако још има пна понуда за Радуловића треба је прихватити.

Ајмо да затворимо ову сезону са победом и Европом.
User avatar
Grbavica.021*
Posts: 2229
Joined: Mon Jan 31, 2022 12:25 pm
Location: двора

Re: Finale Kupa: VOJVODINA - c.z. DANAS u 20.15h

Post by Grbavica.021* »

rykerfcv wrote: Tue May 21, 2024 11:02 pm Немам шта замерити,скупљи су бољи су у свим сегментима,али сам поносан на ову генерацију да смо дали у првом полувремену друга песма би се певала.Шта би било кад би било.
НЕДЕЉА СВИ НА СТАДИОН!
Субота 19 часова. :cheers:
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 4042
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: Finale Kupa: VOJVODINA - c.z. 1:2 (0:1)

Post by Rabba »

Ne znam šta ste vi gledali, ljudi, ali ovakve zube dugo, dugo nismo ciganima pokazali. Kapa dole momcima, nikakvih 30% cigana, namučili su se oni, opasno.

Ivaniću, smeće.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Vladimir
Posts: 125
Joined: Sun Aug 21, 2016 9:35 pm
Location: Telep

Re: Finale Kupa: VOJVODINA - c.z. 1:2 (0:1)

Post by Vladimir »

Ma, greška je što ih nismo dobili u prvenstvu. Sad bi bila druga priča....
Телеп
ssnigd
Posts: 3426
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Re: Finale Kupa: VOJVODINA - c.z. 1:2 (0:1)

Post by ssnigd »

Prvih 15min mi nismo postojali na terenu, razbili su nas. Nekoliko puta smo spasavali zivu glavu u 16m i to sve ispod nase tribine. Takodje, sve druge lopte i odbijene su oni osvajali, a tu je naravno bio i sudija sa sviranjem svakog kontakta.
Tek smo se posle trgli i poceli da igramo fudbal.
Ispada da oni sa 300 titula imaju jaci motiv i zelju za uzimanje 301., umesto mi za nas peti trofej ukupno.
Cestitke svakako momcima na borbi do kraja. Mozda je ovo i limit ekipe i mozda i ja gresim, jer sam ocekivao mnogo vise. Ne znam kako je preko tva izgledalo, vrlo moguce drugacije nego uzivo na tribini iza gola.

Ciganima, savezu i arenisport da se jos jednom nacestitam mile rodbine, a posebno nasem govedu Ivanicu. CKO mala ciganska.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Wild Srem
Posts: 136
Joined: Mon Feb 21, 2022 7:54 pm

Re: Finale Kupa: VOJVODINA - c.z. 1:2 (0:1)

Post by Wild Srem »

Jaoj da ih je Ivanovic naceo u 2,3 minutu..... Jednostavno mislim i da je Bandovic pre utakmice rekao da cemo imati 2,3, sanse i da ih moramo iskoristiti, nismo ih iskoristili i nemamo za cim da zalimo, svaka cast momcima, i pored poraza, nisam bas mogao celu utakmicu da ispratim od barjaka i svega ali mi je nekako utisak utakmice da smo imali sanse ali slaba realizacija danas, bar da je Radulovic ono potrefio imali bi jos 10tak minuta + nadoknadu, inace je nadoknada morala biti baar 15 minuta, 5 minuta sklanjanje najlona njihovih, odma posle toga 5 minuta povreda i ukazivanje pomoci, zatim 2,3 vara po ne znam par minuta, plus sve ostalo, minimum 15 da je produzio ne bi pogresio....
Bravo za sve koji su se danas uputili u Loznicu, sjajno nase izdanje danas! IMA NAS :cheers:
User avatar
Stexman
Posts: 2599
Joined: Wed Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: Finale Kupa: VOJVODINA - c.z. 1:2 (0:1)

Post by Stexman »

Vratio se kuci mokar kao mis, odmah vratio i gledam snimak prvog poluvremena.
Nista mi nismo slabije izgledali od njih. Nijanse su samo bile u pitanju. Doduse oni jesu bili konkretniji ali to je sve. Igra izmedju dva šesnaesterca - egal.
Mateus je morao igrati umesto Savicevica. Zukic, slab. Vukanovic i dobar i nije, ne znam sta da mislim. Petrovic isto podbacio ali opet jedan od boljih.
Korać, dobar. Seri dobar.

Navijanje odlicno al mislim da je moglo i bolje, da je cela tribina bila cisto navijacka mnogo bi to jace bilo. Ovako je tu bilo puno simpatizera koji jednostavno nisu u tom fazonu pa je malo pokvarilo utisak. Sve u svemu lep dan danas, steta za rezultat al razbismo maler i dali ciganima gol. Sledeci put ih dobijamo 100%! :cheers:
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4855
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Finale Kupa: VOJVODINA - c.z. 1:2 (0:1)

Post by gospodinFKV »

Kao neko ko je, silom prilika, gledao ovo u prenosu, prvo sto danas zelim reci je "svaka cast" svakom ko je juce bio. Oduuuuvali ste gamad u navijanju. Oduuuuvali! Jedno 70% prenosa smo se samo mi culi. :lala:

Sto se tice igre, slazem se sa Rabbom mnogo vise nego sa ostalima. Pokazali smo zube, ali mi u kontinuitetu moramo da igramo velike utakmice da bismo imali stomak za iste. Dobili su nas na iskustvo. Car dobar, nista spec. Zadnja linija - Crnomarkovic toplo-hladno, Lazarevic klasika.

Jezivo smo limitirani na bekovskim pozicijama. Razlog zasto Gio nije poceo je taj jer u prenosu lopte iz nase trecine, mi igramo sa trojicom u liniji, pa se to posle prenosa vrati u 4-2-3-1, a Djordjevic je u tome bolji.

Njegos slab, ali borben. Vukan isto. Onaj pas za Serija ili Djordjevica sa nekih 30m je bio fenomenalan. Falilo nam je malo vise mu*a u zavrsnici u situacijama gde smo mrljali loptu umesto da opucamo.

Nasi "cigani" su pokazali da su slaninarcine. Svaki do jednog je pokazao htenje i zelju da ih pobedi. Sto se Makijevog komentara tice, mene mnogo vise razjaruje to sto je ona jajarica nosila tu traku, nego sto je ovaj borac za dres i grb preuzme kada Zuka izadje. Cak i to sto nije proslavio gol vise mislim da je do toga sto nije bas bilo vremena za to, samo se potrcalo ka centru. Da je bilo za 2:2 ili za pobedu, sudio bih onda, ali pitanje je da li bi mi i tada smetalo necije gospodstvo na utakmici u kojoj smradina mala slavi svaki gol sa ciganima kao da su najrodjeniji.
User avatar
Maki
Posts: 1178
Joined: Thu Mar 22, 2018 5:16 pm
Location: Liman III

Re: Finale Kupa: VOJVODINA - c.z. 1:2 (0:1)

Post by Maki »

Kada pogledam prenos moći ću više da lažem, ali meni se celu utakmicu činilo da naši cigani ne žele da daju gol, a svi su bili u prilici. Da su se borili kao lavovi to nije sporno i za to kapa dole.
Radulović i Ivanović da su imali samo još par ovakvih velikih utakmica rutinski bi dali one zicere, i ta razlika u iskustvu je bila ključna sinoć.
Jedino me Vukanović nervirao celu utakmicu jer je upravo on morao da realizuje onaj zicer, a posle se sklanjao i preskakao loptu u gol šansama. Za onaj pas ka Ivanoviću za zicer, svaka čast. :lala:
Po meni, Bandović je trebalo da ga menja za Radulovića, a Savićevića da ostavi u igri, jer je Vukan dobro igrao i bio pokretljiv, čak i imao naš prvi ozbiljan šut u okvir.
Treba reći da su sva tri naša napadača, a posle i Radulović imali odlične šanse za gol i tu su pokazali klasu protiv moćnog protivnika. Samo Aleksa od njih ima neko veće iskustvo i zato jedine zamerke idu njemu.
Ne znam, pomešana su mi osećanja, ali zadovoljan sam, pogotovo što smo konačno dali taj gol i razbili maler finala protiv Zvezde, jer činilo se decenijama, a videlo se to pogotovo sinoć, da je mreža prosto kao začarana. Čak sam bio uveren da se Vukanović ne raduje jer gol nije regularan i da će ga Var poništiti. Nevera.
ssnigd
Posts: 3426
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Re: Finale Kupa: VOJVODINA - c.z. 1:2 (0:1)

Post by ssnigd »

Posle odgledanog izvestaja od juce, nas je ubio Ndiaye. U X situacija je bio brzi od Koraca i Crnomarkovica i dva puta je bio minimalni ofsajd, pa su mu ponisteni golovi. Ako bismo sklonili to da je bio ofsajd, bukvalno je duplo brzi od njih i lako se postavljao i cekao povratnu loptu.
Plus, koliko je lopti sacuvao u igri ledjima.
Slazem se sa nekim koji je izneo da nam treba i stoper, kvaliteta minimalno na nivou Koraca. Vrlo verovatno i bolji.

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Cane
Posts: 1097
Joined: Fri Jul 07, 2017 9:16 am

Re: Finale Kupa: VOJVODINA - c.z. 1:2 (0:1)

Post by Cane »

Posle poluprespavane noći još se nisu sredili utisci do kraja.

Suštinski, rečeno je sve u prethodnim postovima i ne bi se ponavljao, ključni utisak je da se nismo osramotili pristupom, borbenošću, zalaganjem i svim onim što smo i očekivali od naših. Realizacija je problem i još ponešto ali to je jednostavno posledica toga da su oni igrački jači i iskusniji za ovakve utakmice, pri tome i mnogo skuplji, plaćeniji ... tako da je objektivno i bilo teško očekivati neki mnogo bolji rezultat. Pri tome, ni za njih nije ono sinoć bila baš posebno laka utakmica, tako da nikako ne mogu reći na da su nas razbili i ponizili što se u prošlosti prilično često dešavalo. Bilo im je važno, izbacili su na teren najbolje što imaju kod sebe, prethodnu utakmicu za razliku od nas odmorili ključne igrače, pa i pored toga da je naša realizacija bila bolja ko zna šta bi bilo.
Ovako, ne vredi sad mnogo kukati za propuštenim šansama, sve je to iskustvo više i nadam se da ćemo i iz ovoga nešto naučiti, to je odlika uspešnih ekipa. Realno, treba još da napredujemo i kao klub i kao tim da bi se ozbiljnije nosili sa ovakvim protivnicima a ja verujem da smo na dobrom putu.
Lični utisak za mene je i da smo sinoć ozbiljno delovali na tribini i da sva gamad koja je bila preko puta, kao i na ostale dve tribine za koje su "volšebno" došli do karata, nije uspela da nas pobedi. Pokazali smo da se uz malo organizacije i osmišljenosti može i tako treba nastaviti, što bi se reklo ćeraćemo se još sa tim talogom i šljamom.

Sad nam nema druge nego doći u subotu, dati ovim momcima podsticaja da pobedom završimo ovu sezonu i time zaokružimo pomak koji je definitivno ostvaren ovog proleća i što mora biti obrazac kako nastaviti dalje uz sva neophodna pojačanja o kojima smo već milion puta govorili. Ako Bog da, ove godine ostavljamo iza nas čukuraše i spremamo se da se ozbiljno pobijemo s TSC-om, tako da idemo korako po korak, a ako nastavimo tako uz stabilnost kluba doći će vreme da se i se možemo ravnopravnije odmeriti i s ovima.

Na kraju, negativan utisak večeri je ono skroz neprimereno radovanje Ivanića, to mu nikako nije trebalo, pokazao se kao jedna bedna, sitna i jadna duša, odnosno pi...ca u ljudskom obliku koja ne poštuje ono što ga je stvorilo kao fudbalera. Takvo ponašanje nikako nije pametno i nikome nije donelo dobro pa neće ni njemu, vratiće mu se ovako ili onako i nadam se da će toga postati svestan kad ne bude imao razloga za onakvo slavodobitno seirenje kao sinoć, nego za sasvim drugačije raspoloženje. Ja sam inače bio prvi koji je zamerao psovke koje su mu upućivane i donekle opravdavao njegovu reakciju na to ali sinoć je sam pokazao da je zaslužio svaku psovku i uvredu i za sva vremena se izbrisao kao osoba o kojoj treba bilo šta pristojno reći. Treba ga zato zaista "dostojno" dočekati priliko svakog sledećeg gostovanja na Karađorđu i treba mu otežati svaki trenutak na terenu. Nije mi jasan, debil je povezan s Novim Sadom porodično i na druge načine i krajnje je glupo tako se ponašati, proći će jednog dana i karijera i sve ali neke stvari se neće zaboraviti nikada.
User avatar
Mark Renton
Posts: 150
Joined: Wed Mar 22, 2023 9:21 pm

Re: Finale Kupa: VOJVODINA - c.z. 1:2 (0:1)

Post by Mark Renton »

Nakon izdanja i na terenu i na tribinama mislim da se svi mozemo sloziti da nam je srce puno.
User avatar
Turija
Posts: 10806
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Finale Kupa: VOJVODINA - c.z. 1:2 (0:1)

Post by Turija »

Sad nemam vremena za opsirniji post, pa cu kasnije, ali sinoc su, za mene, bili najveci pozitvni utisci:
1.Nasa tribina ( da vise ne kenjaju kako Vojvodina nema navijace)

2. Seri ( poigravao se sa cz reprezentativcima i vozao celu odbranu zvezde)

3. VAR soba ( najzad postena).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Locked