Ubedjen sam u ovo. No i ne zanima me, iskreno. Poklali se svi tamo dabogda.Savcic Luka wrote: ↑Sat Apr 20, 2024 10:50 pmNe verujem da će se to desiti. Idu cigani u finale kupa.
Zelim da vidim Vosu koja ce pokidati u Kragujevcu i otici u finale.
Ubedjen sam u ovo. No i ne zanima me, iskreno. Poklali se svi tamo dabogda.Savcic Luka wrote: ↑Sat Apr 20, 2024 10:50 pmNe verujem da će se to desiti. Idu cigani u finale kupa.
Ovi i ovakvi likovi su razlog zbog kojeg sam pre par dana ostavio upis da svaki klub koji završi sa manje od 20% poena u plejofu ide u baraž za ispadanje iz lige. Količina nesposobnosti, bahatosti i bezobrazluka ovog nazovi sportskog radnika, a verovatno sitnog lokalnog političkog poltrona, je zaprepašćujuća.Grbavica.021* wrote: ↑Mon Apr 22, 2024 11:24 am РАДИКАЛАН ПОТЕЗ НАПРЕТКА, ПРЕЦРТАНА ШЕСТОРИЦА
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ica/480275
Каже Поледица "Имали смо претходних година Пролетер из Зрењанина који се фузионисао са Новим Садом који је играо на градском стадиону у Новом Саду".
Cak su jedno vreme postojali i paralelno. A BSK-ov stadion je uzeo partizan, tako da ni ta veza ne postoji.