Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
lapo-lapo
Posts: 218
Joined: Fri May 20, 2022 11:47 am

Re: Transferi

Post by lapo-lapo »

Ne znam zasto se toliko potencira cigan ili ne vazno je da ima profesionalan odnos prema dresu koji nosi i naravno, da dobro igra i da se bori na terenu. Ja ne mogu nista zamjeriti npr. Vukanovicu na borbenosti na terenu pa sve sto nije slaninar nema veze, zamjerka je jedino sto se od njega ocekuju golovi a odnos prema dresu koji nosi je veci od nekih slaninara ako cemo tako gledati, sto mi je skroz bzv da se tako posmatra. Uostalom, sto oni ne mogu postati slaninari? Cumic nerijetko dolazi da gleda Vojvodinu, mislim da je on postao nas pa mogu tako i oni zavoliti klub a i ne moraju, rekoh vec sta je vazno.
Kafa
Posts: 32
Joined: Wed Dec 06, 2023 10:06 pm

Re: Transferi

Post by Kafa »

Odličan posao uprave! Od kada je došao Mandarić potpisan novi ugovor sa Ivanovićem i otkupljen Njegoš sve pravi potezi :lala:

Nego ako ćemo stvarno verovati u bajke i titulu 2025/26 Seri, Korać, Petrović i Ivanović imaju ugovor do 2027. stvarno deluje kao sjajna okosnica za to napadanje titule, još 3 prelazna roka i 5-6 igrača te klase uz decu iz naše omladinske škole, sve je moguće.
Cane
Posts: 1031
Joined: Fri Jul 07, 2017 9:16 am

Re: Transferi

Post by Cane »

Šalu na stranu (jer ja tako doživljavam onaj post koji odudara) ali je zaista dobar i pravovremen posao. Opravdano i igračko-fudbalski i ekonomski. Obrazac kako treba raditi u budućnodti uz nadu da ćemo uskoro početi s plaćanjem milionskih obeštećenja i onda shodno tome i realizacijom još većih izlaznih transfera. Bravo za sve koji su učestvovali i doprineli, uključujući svakako i samog Njegoša koji je od dolaska do sada pokazao želju da ostane ovde, a na terenu ono što se od njega i očekivalo :cheers:
Last edited by Cane on Sat Apr 20, 2024 11:07 am, edited 1 time in total.
draganas
Posts: 193
Joined: Thu Sep 15, 2016 2:44 pm

Re: Transferi

Post by draganas »

Svaka čast za Njegoša :lala:

Dečko kida; igra srcem, apsolutno me briga za koji klub navija, sve dok isto igra za Vojvodinu kao što bi igrao za klub koji mu je u srcu.
Karlsson
Posts: 2119
Joined: Wed Aug 21, 2013 9:39 pm

Re: Transferi

Post by Karlsson »

Mislim da bi moderatura morala malo da pooštri kriterijume za ponašanje forumaša, jer mi se čini da neki ovde pišu samo da bi pisali, da bi provocirali i izazivali (uglavnom negativnu) reakciju.
Možda se i varam, ali treba obratiti pažnju.


Što se tiče samog transfera Njegoš je svakako pojačanje, ali je 800 000 evra baš mnogo za naše uslove. Ogroman je skok sa 100-120 000 na 800 000 za transfer. Za te pare mogli su da dovedu 2-3 igrača koja bi pravila razliku.
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4800
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Transferi

Post by gospodinFKV »

Karlsson wrote: Sat Apr 20, 2024 11:10 am Mislim da bi moderatura morala malo da pooštri kriterijume za ponašanje forumaša, jer mi se čini da neki ovde pišu samo da bi pisali, da bi provocirali i izazivali (uglavnom negativnu) reakciju.
Možda se i varam, ali treba obratiti pažnju.
Znas kako, dokle god se pravila foruma ne krse, nije pecaros kriv ako se riba upeca.
S tim u vezi, mislim da je ovo podbadanje vrlo dvosmerna ulica, jer (ako mislimo na isti upis) i mi cesto podbadamo nazad. Sve je okej, nema potrebe da sad trosimo kolektivnu energiju na trolovanje.

Potpisao je decko koji srce i dusu daje za klub ovog proleca, a sa takvim ''ciganima'' ja problema nemam.

Njegose, ako je paraf stavljen, nema nazad, sad si nas. :cheers:
fkvtelep89
Posts: 59
Joined: Tue Oct 31, 2023 1:36 pm

Re: Transferi

Post by fkvtelep89 »

Karlsson wrote: Sat Apr 20, 2024 11:10 am Što se tiče samog transfera Njegoš je svakako pojačanje, ali je 800 000 evra baš mnogo za naše uslove. Ogroman je skok sa 100-120 000 na 800 000 za transfer. Za te pare mogli su da dovedu 2-3 igrača koja bi pravila razliku.
Ako hoćeš igrača koji pravi razliku, Njegoš je jedna od naših najboljih opcija. Očigledno je kliknuo u klub i za sada tokom pozajmice nam je bio jedan od ako ne i najbolji igrač. Ovo što je cena 800 000 evra samo pokazuje ambiciju kluba za nove uspehe, ali da budem iskren i ta cena je premala!
User avatar
rykerfcv
Posts: 759
Joined: Thu Oct 06, 2022 8:50 pm

Re: Transferi

Post by rykerfcv »

Njegos je za mene radovac!
Sto je neko rekao ljudi nije bitno da li je on cigan,grobar ili na kraju krajeva taurunum,ako se on za grb Vojvodine bori.
Нови Сад је наш,значи хвале се ал серу!
Savcic Luka
Posts: 344
Joined: Mon Sep 04, 2023 6:24 pm

Re: Transferi

Post by Savcic Luka »

Naravno da je bitno da li je neko po opredeljenju cigan, grobar itd jer FKV ima svoj identitet koji ne treba izgubiti. Mi se po tome razlikuje od crnih i crvenih. Dobro i po broju nameštenih titula. Ali ako se izgubi identitet šta ostaje?!
S druge strane, nemamo sportski luksuz da igraju samo igrači koji su od malih nogu Slaninari, ali se zato poštovanje ka klubu i gradu može izgraditi kao što je Čumić, nadam se Njegoš, a u prošlosti je bilo primera Videli ste šta je Mateus pisao mom klincu, a bilo je još sličnih reči…
Ako hoćemo da imamo uspeh moraju se dovoditi dobri igrači sa pobedničkim mentaliteton, ali se isto tako mora znati da je FKV iznad svih, kao što je desilo sa Malbašom.
User avatar
Maki
Posts: 1126
Joined: Thu Mar 22, 2018 5:16 pm
Location: Liman III

Re: Transferi

Post by Maki »

Dajte ljudi, šta se ložite, pišemo, diskutujemo. :cheers:
Samo da podvučem po n-ti put, ne smeta mi cigan, ili dva u timu, nego mi smeta pola tima cigana, a to je više nego što ih Zvezda ima.
Aleksa, Njegoš, Andrija su velika pojačanja, ali niko od njih ne sme da nosi kapitensku traku, potencira svoje sveto aristokratsko cigansko poreklo, ili da otima loptu Zukiću da izvodi penal. Vukan još nije imao ispada, a Stefana računam u naše dete.
Djisa wrote: Sat Apr 20, 2024 10:48 am
Maki wrote: Sat Apr 20, 2024 8:18 am ...posle onog autovanja osramotio je klub...
Sta je uradio? Nisam ispratio. I sta je autovanje?
Autovanje je kada mladić javno obznani porodici i prijateljima da je peder.
(Nisam mislio da se autovao kao gej, već kao cigan. Gejevi su ljudi)
Savcic Luka
Posts: 344
Joined: Mon Sep 04, 2023 6:24 pm

Re: Transferi

Post by Savcic Luka »

Aleksa je iz Gajdobre i navija za svoj Hercegovac. On je cigan koliko što i Mbappe navija za Real.
Ako bude bilo kako treba može do kraja da bude i Slaninar jer svima će biti draža titula sa Vošom nego za zvezdom.
Andrija jeste, ali se ponaša i igra, bar koliko ja vidim, tako da ok…
1892
Posts: 1054
Joined: Fri Jan 28, 2005 3:34 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by 1892 »

ultra komsa wrote: Sat Apr 20, 2024 10:58 am Jako bi voleo recimo igrače PSG a da vidim za koga navijaju. Decu iz omladinske treba tome učiti a ne da se hvata neko za neku izjavu. Malbašić je sankcionisan, i ćao. Kapiten je onaj koji ima srce. I ako mene pitate, Njegošu je stalo. Profesionalno naravno. Ali nije gmizavac koji se vuče. I kida. Zuka nema recimo autoritet kapitena. Crnomarkovic ima. Radulovic nema. Indio ne jos. Najednostavnije, to se vidi kada je neka sporna odluka. Igrac koji prvi dotrci agresivno, ili gura ostatak ekipe. Taj je kapiten
Sa ovim se nikako ne slažem. Taj koji tako natrčava je dziber a ne kapiten. Kapiten je neko prema kome saigrači imaju respekt i neko ko je zavredio njihovo poštovanje a ne psovač majke sudiji.
Karakterno (ne po zaslugama ili navijački) mislim da trenutno u timu kapitensku crtu poseduju Korać, Zuka, Njegoš, Aleksa Vukanović
Come on you Reds!
User avatar
Mare_Liman
Posts: 984
Joined: Fri Jun 16, 2023 8:21 pm
Location: Лиман III

Re: Transferi

Post by Mare_Liman »

Капитенску траку носи онај који се највише залаже, који гине,пре свега који је лидер на терену, прича, даје информације, свакако онај који приговори судији, стане у одбрану играча и сл. по мени од наредне сезоне по свим критеријумима Кораћ мора бити капитен екипе јер се види да је прави лидер и његово одсуство би ме највише и бринуло... Свакако да су ту Зукић, Вукановић и Његош, ал ко што је неко реко горе, "цигани" нек се боре и гину и покаже да им је стало до клуба, временом ако заслуже, заслуже, ал на капитену да буде сланинар који зна шта је Војводина, то су свакако били Роцков, Веселиновић и сад Зука...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
vdn slaninar
Posts: 1014
Joined: Fri Mar 30, 2012 9:46 am

Re: Transferi

Post by vdn slaninar »

Одличан посао управе за Његоша,он сад вреди дупло више.Одличан посао довођење играча на позајмицу са правом откупа,јер тако најбоље видимо квалитет,повреде,како се уклапа,а ако се не покаже вратимо га.Ми немамо луксуз да доведемо скупог играча и да промашимо,то би нас много уназадило.
Пустите те приче ко за кога навија,нисмо деца,сви би волели 11 Сланинара у првој постави,држимо се односа према клубу и учинка на терену.Ево потписао је Ивановић,даће Бог да Јовановић буде носилац наше игре у дужем периоду.Са стабилизацијом и подизањем клуба направиће се средина где можемо развити квалитетног омладинца у играча,још ако будемо могли да га задржимо пар сезона,то је то.
VošaNS
Posts: 765
Joined: Tue May 23, 2023 12:44 pm

Re: Transferi

Post by VošaNS »

Mali Jovanović je provereno grobar pa mu ne zamerate, sada smeta Njegoš... Ko ne veruje za Jovanovića samo neka ode na tik tok profil i objave koje lajkuje, sve će vam biti jasno.
Post Reply