Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Red Marquis
Moderator

Re: Transferi

Post by Red Marquis »

A i taj kup nećemo uzeti.
Dosta više sa pozajmicama i instant rešenjima. Pravi smo ide gas šabanski klub.
Io odio Belgrado
Karlsson

Post by Karlsson »

Doće ovaj kao što je došao i Radoja i krilo iz moskovskog Dinama.
fkvtelep89

Post by fkvtelep89 »

Red Marquis wrote: Thu Jan 25, 2024 9:48 pm A i taj kup nećemo uzeti.
Dosta više sa pozajmicama i instant rešenjima. Pravi smo ide gas šabanski klub.
Slažem se, u leto će biti važna i velika kupovina ako se hoće išta učiniti...

Naša dva najbolja vezna, Indio i Njegoš (barem Njegoša odkupujemo) su na pozajmici, a sada i štoper??
U klubu treba stabilnost, a ne da smo aerodrom između neka druga dva kluba za bilo kog igrača na kome uprava misli da će profitira. :mafia:
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Dakle, samo da utvrdimo:

Startni štoper(14 od 17 odigranih utakmica) kojeg je Brondbi, drugoplasirani klub Danske, pre 6 meseci platio 3 miliona evra je želja našeg sportskog sektora da dođe na pozajmicu, u sedmu ekipu srpske superlige.

Gariju je ili otpala noga pre mesec dana ili su naši promenili dilera. Ne pada mi ništa više na pamet. Dodatno, ovoj "vesti" treba dodati info da je dečko levonog, znači igra levog štopera, što bi značilo da će da bude rezerva Crnomarkoviću.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
VošaNS

Post by VošaNS »

Sjajnu karijeru ima do sad, ali sam protiv pozajmica bez prava otkupa, tako da ovo bi imalo smisla samo ako se dogovori otkup. Ovako da se zadrži par meseci i ode nema smisla.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Rabba wrote: Thu Jan 25, 2024 10:14 pm Startni štoper(14 od 17 odigranih utakmica) kojeg je Brondbi, drugoplasirani klub Danske, pre 6 meseci platio 3 miliona evra je želja našeg sportskog sektora da dođe na pozajmicu, u sedmu ekipu srpske superlige.
I ja zelim da opstim sa Skarlet Johanson a i sanse su mi tu negde iste... :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Још мало па ћемо бити позајмица клуб, а не фудбалски, ако је ово уопште истина!? :frown:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ljudi, nemojte da se pecate, kakva dobra karijera i kakva opcija za otkup, ovo nema uporišta u realnosti. Na transfermarktu se može naći Jakob Rasmusen koji je igrao za Brondbi do 2021, a dve godine je bez kluba. Taj je realnija opcija za nas.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Uvek sa tobom wrote: Thu Jan 25, 2024 10:31 pm Још мало па ћемо бити позајмица клуб, а не фудбалски, ако је ово уопште истина!? :frown:
Pa ako je istina i ako je formula kao Indio i Njegoš onda je vrhunski potez i ja bih sve strance dovodio tako. Lepo bato pozajmica ako hoće klub iz nekog razloga da te se reši pa otkupna klauzula ako nam odgovara tvoj kvalitet.
fkvtelep89

Post by fkvtelep89 »

Radoye wrote: Thu Jan 25, 2024 10:28 pm
Rabba wrote: Thu Jan 25, 2024 10:14 pm Startni štoper(14 od 17 odigranih utakmica) kojeg je Brondbi, drugoplasirani klub Danske, pre 6 meseci platio 3 miliona evra je želja našeg sportskog sektora da dođe na pozajmicu, u sedmu ekipu srpske superlige.
I ja zelim da opstim sa Skarlet Johanson a i sanse su mi tu negde iste... :deal:
Mozzart je rekao da smo "blizu" dogovora sa njim, znači imaš šanse :D
Djisa

Post by Djisa »

Deep Purple wrote: Thu Jan 25, 2024 10:34 pm
Uvek sa tobom wrote: Thu Jan 25, 2024 10:31 pm Још мало па ћемо бити позајмица клуб, а не фудбалски, ако је ово уопште истина!? :frown:
Pa ako je istina i ako je formula kao Indio i Njegoš onda je vrhunski potez i ja bih sve strance dovodio tako. Lepo bato pozajmica ako hoće klub iz nekog razloga da te se reši pa otkupna klauzula ako nam odgovara tvoj kvalitet.
Pa sad su ga kupili za 3 miliona, nece ga dati za 300 hiljada. A vise sigurno necemo dati.
Kup je nas!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@djisa
Nevezano za ovog Danca varijanta pozajmica-otkupna klauzula koja zavisi od kluba nije loša stvar.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Deep Purple wrote: Thu Jan 25, 2024 10:55 pm @djisa
Nevezano za ovog Danca varijanta pozajmica-otkupna klauzula koja zavisi od kluba nije loša stvar.
Није лоша, ако га ми купимо након позајмице и остане код нас, а видели смо из приложеног да чим се нешто понуди одма се и прода. Ми штоперски пар не можемо да задржимо дуже од 6 месеци.
Last edited by Uvek sa tobom on Thu Jan 25, 2024 11:07 pm, edited 1 time in total.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Firma kej

Post by Firma kej »

Zašto ste izenađeni odlaskom Rosić pre neki dan sam najavio, a prošli celi prelazni rok sam kritikovao našeg sporckog direktora Marka "Kombinacija" Jovanovića koji je nesposoban za tu funkciju i samo gleda svoj džep i kako što više dovesti igrača koji ne moraju ni trenirati samo neka dođu i isto tako pušta i niko nije pokrenuo tu temu da kaže e gari upravu si ili nisi upravu. I tako kada nas razočara svi iznenađeni niko da pokrene tu temu i da kaže svoje mišljenje. Davao sam prošli celi prelazni rok u vezi njega i sada ću samo reći da je on jedan od glavnih krivaca rezultata i "kupljenja kajmaka" iz Voše
Maki

Post by Maki »

Ovo prosto nije moguće.
Ako ipak jeste, onda je to sve što nam treba u ovom trenutku. Na leto možemo dovesti ozbiljni štoperski par ako izborimo Evropu, a dotle bi uz ovog Danca procvetali i Jeličić i Tanjga i Crnomarković.
Sada bi ovo bila prava bomba i mamac za još neku krupnu ribu u ovom prelaznom roku.
Post Reply