Transferi
Re: Transferi
Tako je Marko, možda još dva leva beka dovesti da te ispravim od toga jednog iz tajlandske lige(eventualno Kambodže ili Laosa) s obzirom odakle nam je došao kouč.
Odatle ce izvuci nekog crnogorca od 31 godine kojeg je trenirao i koji mu satro treba jer poznaje njegove metode, odnosno nema nista protiv ugradjivanja u platu.
Kup je nas!
Kakva božićna poplava pesimizma u zamišljanju najgorih scenarija u režiji novog trenera, po imenu Božidar.
Ne znam, otkad je došao mi ne leži, mislim da možemo i moramo bolje uz Rosića. Velike greške sa početka je pravio, iako moram priznati da je podigao kvalitet partija. Ne dovoljno, po mom laičkom mišljenju, ali jeste.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Neizlecivi
Ja ne mogu da verujem da ovde svi zivi prizeljkuju i kukaju na levog beka, a imamo Bukinca, Gruzijca i Djordjevica, dok niko ne kuka na desnog gde nam je glavna opcija Lazarevic sa backup varijantom Bjekovicem. Bjeke mi je zao, jer deluje kao dobrica, ali je u horor filmu od forme. Lazarevic isto tako. Ima dobrih poteza, borben je za medalju, ali meni je pretanak i tehnicki limitiran bas bas.
Ako ce novi trener igrati sa trojicom u poslednjoj liniji, verujem da ce Djordjevic tu biti u kombinaciji ( Jelicic, Djordjevic i mozda jos neko od pojacanja?)
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Deep Purple
Trener treba da igra u formaciji koja najviše odgovara timu a ne u formaciji prema kojoj on gaji najviše afiniteta. Slažem se naravno da ako voli da igra sa tri pozadi da to treba probati da implementira ali ne po ceni svega.
Po tome šta se traži u ovom prelaznom roku više verujem da bi on igrao sa pet pozadi ili tri ali sa wing-bekovima.
Po tome šta se traži u ovom prelaznom roku više verujem da bi on igrao sa pet pozadi ili tri ali sa wing-bekovima.
Uz dužno poštovanje, jedva čekam neku vest na Mozzartu i komentar Prijatelja, ovo Tvoje je silovanje mozga. Bolje je da ćutiš, ako već nećeš pisati šta si saznao.Deep Purple wrote: ↑Mon Jan 08, 2024 4:09 pm Po tome šta se traži u ovom prelaznom roku više verujem da bi on igrao sa pet pozadi ili tri ali sa wing-bekovima.
Prvenstveno za @Maki, posto je Tedic bio nase dete
A, posto nas malo ko od bivsih igraca spominje, kad ode iz Vose, da prenesem ovde intervju.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... iju/471249
A, posto nas malo ko od bivsih igraca spominje, kad ode iz Vose, da prenesem ovde intervju.
Baš tad je Veselinović došao. Imali smo odličan odnos, kod njega sam napravio prve seniorske korake u Vojvodini. Doduše, bio je kratak period, posle toga sam ja otišao na Evropsko prvenstvo, tamo sam doživao povredu, a on je u međuvremenu otišao. Opet smo se sreli u Čukaričkom. Naravno, koliko sam zahvalan Čukaričkom toliko sam zahvalan i Vojvodini, tamo sam proveo više od deset godina, igrao za sve mlađe selekcije, bio kapiten... Klub je iz mog grada i stvarno volim Vojvodinu, ali pri seniorskom timu smo moj agent i ja procenili, pošto nisam dobio šansu, da bih možda u Čukaričkom imao konkretniju priliku da se dokažem. Mislio sam da je to u tom trenutku odlazak na Banovo brdo najbolji potez."
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Mislim da je sarkazam u pitanju, jer uvek dovodimo tamo gde nam ne treba.Neizlecivi wrote: ↑Mon Jan 08, 2024 3:40 pm Ja ne mogu da verujem da ovde svi zivi prizeljkuju i kukaju na levog beka, a imamo Bukinca, Gruzijca i Djordjevica, dok niko ne kuka na desnog gde nam je glavna opcija Lazarevic sa backup varijantom Bjekovicem. Bjeke mi je zao, jer deluje kao dobrica, ali je u horor filmu od forme. Lazarevic isto tako. Ima dobrih poteza, borben je za medalju, ali meni je pretanak i tehnicki limitiran bas bas.
Kup je nas!
-
Pisano iznad da treba pojačati konkurenciju na desnoj strani.Neizlecivi wrote: ↑Mon Jan 08, 2024 3:40 pm Ja ne mogu da verujem da ovde svi zivi prizeljkuju i kukaju na levog beka, a imamo Bukinca, Gruzijca i Djordjevica, dok niko ne kuka na desnog gde nam je glavna opcija Lazarevic sa backup varijantom Bjekovicem. Bjeke mi je zao, jer deluje kao dobrica, ali je u horor filmu od forme. Lazarevic isto tako. Ima dobrih poteza, borben je za medalju, ali meni je pretanak i tehnicki limitiran bas bas.
Na levoj je Bukinac dobar potencijal i ne treba mu zagorčavati. Mali je već dovoljno stabilan da može da igra ovu ligu i treba ga gurati. Uz ovu dvojicu ne treba levih bekova.
Zanimljivi su i komentari na intervju...Turija wrote: ↑Mon Jan 08, 2024 4:31 pm Prvenstveno za @Maki, posto je Tedic bio nase dete
Baš tad je Veselinović došao. Imali smo odličan odnos, kod njega sam napravio prve seniorske korake u Vojvodini. Doduše, bio je kratak period, posle toga sam ja otišao na Evropsko prvenstvo, tamo sam doživao povredu, a on je u međuvremenu otišao. Opet smo se sreli u Čukaričkom. Naravno, koliko sam zahvalan Čukaričkom toliko sam zahvalan i Vojvodini, tamo sam proveo više od deset godina, igrao za sve mlađe selekcije, bio kapiten... Klub je iz mog grada i stvarno volim Vojvodinu, ali pri seniorskom timu smo moj agent i ja procenili, pošto nisam dobio šansu, da bih možda u Čukaričkom imao konkretniju priliku da se dokažem. Mislio sam da je to u tom trenutku odlazak na Banovo brdo najbolji potez."
Nekako mi bas los intervju ovaj. Ali tipicni nas balkanski mentalitet. Mnogo izgovora.Turija wrote: ↑Mon Jan 08, 2024 4:31 pm Prvenstveno za @Maki, posto je Tedic bio nase dete
Drago mi je da je spomenuo Vojvodinu i rekao da voli taj klub, ali mi nema smisla ovaj izgovor da je otisao iz Vojvodine jer je sa agentom zakljucio da nece igrati u prvom timu. Pa decko, otisao si iz Vojvodine sa 15-16 godina... niko nigde u svetu u tim godinama ne igra u prvih 11.
Pa i u tom Cukarickom je prvu sezonu igrao za omladince, a ne za prvi tim. Tu je u pitanju neka druga sema sa agentom, a ne igranje u prvih 11.
I onda izgovori za promene trenera i povrede. Sve to mozda jeste tacno, ali ubedjivati da je to glavni razlog ako je sezona slaba je tipicno balkanski. Svi se povredjuju, trener kad se promeni promeninse celom timu, ne samo tebi. Ne pricas o tome kao izgovor, vec radis na sebi i boris se.