Transferi
Re: Transferi
Voleo bih da odu Malbašić, Vukić, Kajević i Nikolić pre svih.
Nikolic je odlican igrac, ako mozemo da ga vratimo u formi iz prolecne polusezone, on bi bio bas pojacanje. Za ostalu trojicu dizem obe ruke za odlazak.
Kup je nas!
-
Skroman vam je taj spisak. Za mene barem još Crnomarković, Milosavljević, pa i Carević, onda svi ranije navedeni uhlebi...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Deep Purple
Da Maradona pojačanje pogodi mir Božiji Hristos se rodi.
Opet ložana kao za svaki prelazni rok.
Nisam napisao novogodisnje zelje, pa hajde sad da kazem sta bi bio minimum zelja, a da se znatno pojaca ekipa.
Vosa ne moze, i ne treba, da promeni pola startera, dok rezervista treba (i time sto ce ta 3 preseliti na klupu).
Treba da dovedu 3 igraca na pravim (najkriticnijim) pozicijama ( zadnji vezni, desetka i spica realizatora) i napravili bi ozbiljan korak napred. Ekipa bi izgledala daleko bolje, a sa jos 2 igraca da ojacaju konkurenciju na desnom beku i stoperskoj poziciji.
Na leto jos 3 prava igraca, da bi mogli nesto uraditi u Evropi.
Ko da ode?
Moze svako ko god zeli, a i oni koji ne zele.
Vosa ne moze, i ne treba, da promeni pola startera, dok rezervista treba (i time sto ce ta 3 preseliti na klupu).
Treba da dovedu 3 igraca na pravim (najkriticnijim) pozicijama ( zadnji vezni, desetka i spica realizatora) i napravili bi ozbiljan korak napred. Ekipa bi izgledala daleko bolje, a sa jos 2 igraca da ojacaju konkurenciju na desnom beku i stoperskoj poziciji.
Na leto jos 3 prava igraca, da bi mogli nesto uraditi u Evropi.
Ko da ode?
Moze svako ko god zeli, a i oni koji ne zele.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Red Marquis
- Moderator
Izgleda ja jedini želim da se rešimo svih naših bekova. Jeste da zajedno ne bi za kikiriki zaradili, ali šta će nam pare, predsednik je rekao kako smo na tom polju briljirali.
Kajević i Vukić mislim da ne treba ni spominjati da je sramota da ih plaćamo.
Kajević i Vukić mislim da ne treba ni spominjati da je sramota da ih plaćamo.
Io odio Belgrado
Izvini, ali dramatično se ne slažem da nam treba desetka! Na toj poziciji imamo Zukića i dva najperspektivnija srpska igrača u generaciji 2006: Butrakovića i Jovanovića. Gotovo je sigurno da nam sada neće otići sva tri ofanzivna vezna (Kajević, Nikolić, Zukić), pa se pitam šta će biti sa ova dva klinca, ako još dođu Gojak, Paločević ili Savićević?
Isto mislim da je glupost i što imamo 4 leva beka, pa Bukinac mora da tavori.
Treba nam malo više strpljenja za našu decu, jer ionako nemamo rezultate. Do leta će vredeti milione, samo ako budu dobijali šansu u kontinuitetu.
Odakle ti sad to? Mislim to da si jedini?Red Marquis wrote: ↑Sun Jan 07, 2024 8:08 pm Izgleda ja jedini želim da se rešimo svih naših bekova.
Bez dobrih bekova nema ni dobrog spica (nema od koga dobiti centarsut) ni dobre desetke (nema kome dati loptu nego nazad ili spicu kog cuvaju 4 odbrandbena). Mada bih ja zadrzao Bjekovica...
@Maki
Ne moze nijedan od njih nositi igru Vojvodine ( za sada). Da li i mogu i to ne znam(o)?
Ako za Zukica nismo bili strpljivi, ne znam za koga jesmo ?
Zukic, iako ima kontinuitet igara, nema kontinuitet kvalitetnih partija u nizu utakmica, pa cak ni u pojedinacnoj ( po jedno solidno poluvreme, a u drugom ga nema, a tako i u bloku utakmica). Borbenost OK, ali i ona, isto tako, varira. Takav igrac ne moze biti nosilac igre, a narocito u Vojvodini, ne moze niko ni sa 17 godina .
Moras imati stabilnog organizatora igre. Trenutno je tome najblizi Mateus Indio. Medjutim, fali Vosi jos takvih igraca.
Ne moze nijedan od njih nositi igru Vojvodine ( za sada). Da li i mogu i to ne znam(o)?
Ako za Zukica nismo bili strpljivi, ne znam za koga jesmo ?
Zukic, iako ima kontinuitet igara, nema kontinuitet kvalitetnih partija u nizu utakmica, pa cak ni u pojedinacnoj ( po jedno solidno poluvreme, a u drugom ga nema, a tako i u bloku utakmica). Borbenost OK, ali i ona, isto tako, varira. Takav igrac ne moze biti nosilac igre, a narocito u Vojvodini, ne moze niko ni sa 17 godina .
Moras imati stabilnog organizatora igre. Trenutno je tome najblizi Mateus Indio. Medjutim, fali Vosi jos takvih igraca.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Zasto Crnomarkovic? Po mom misljenju bice
jos bolji na prolecu u paru sa Rosicem.
ps( inace odbijene su jako lepe ponude i za Rosica i za Crnomarkovica).
Banujte me molim vas
- Mare_Liman
+1
Дражи ми од скоро сваког нашег детета у последњих пар година што су гурнути у први тим, какав однос има према грбу, од већине наше деце то нисмо видели, и против црних и црвених буквално изгине, ко да је неко од нас са трибина на терену, сећам се другог кола против Партизана, буквално најбољи на терену, изашао због повреде, једва дочекао да прошета поред запада да добије аплауз и да поздрави навијаче. Требало му је и апдаптације сигурно, на пролеће он и Росић заиста мислим да ће сјајно функционисати...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Vidim da većini nije opcija za odlazak, ali ja bih se rešio i Gruzina. Prilično nesiguran, dosta puta su ga pretrčavali kao pionira, a kao stranac bi trebao da unese dodatni kvalitet u odnosu na domaću zamenu (to, vidimo, nije slučaj). Pored njega već navedeni Bjeković, Nikolić, Malbašić, pa i Carević (previše amaterskih kikseva, džabe što nekad odbrani nemoguće). Ni Rosić i Crnomarković mi nisu na nivou, ali rasturiti totalno zadnju liniju na polusezoni ipak nije opcija. Nažalost, nema igrača koji odskače kvalitetom (kao Čumić prošle sezone), koji bi bio reperna tačka za kvalitet. Sve je mešano meso, približno istog (sumnjivog) kvaliteta.
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Vrlo jasno treba nam levi bek da pojacamo konkurenciju,2 veznjaka sklona povredama 34+godine i krilo koje nije igralo bar godinu dana iz crnogorske lige ,i treci rezervni golman Vozdovca i udri