Mediji i FK Vojvodina
Re: Mediji i FK Vojvodina
Au, strasno, najezio sam se.
Pocivaj u miru, saucesce porodici i prijateljima.
Predlog administraciji foruma da na par dana promeni stilove (background) u crnu boju (mogu pomoci oko toga ukoliko ima potrebe). Treba ispostovati, Krle je dugogodisnji clan foruma, sa preko 1000 upisa.
Pocivaj u miru, saucesce porodici i prijateljima.
Predlog administraciji foruma da na par dana promeni stilove (background) u crnu boju (mogu pomoci oko toga ukoliko ima potrebe). Treba ispostovati, Krle je dugogodisnji clan foruma, sa preko 1000 upisa.
Oh Boze. Procitao sam tu vest na portalu Dnevnika veceras i zapitao se sta se to dogadja da ima toliko iznenadnih smrti u poslednje vreme? Vidim sliku, covek zdrav, blagog pogleda, ima samo 47 godina, ali ni pomislio nisam da je to nas Krle. I dodjem na forum i pravi sok.
Pretuzno. Nemam reci. Pocivaj u miru, dragi nas Krle.
Pretuzno. Nemam reci. Pocivaj u miru, dragi nas Krle.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Strašna vest. Ostavlja bez teksta.
Pretužno.
Počivaj u miru.
Pretužno.
Počivaj u miru.
Шокиран сам. Саучешће породици.
Почивај у миру Крле.
Почивај у миру Крле.
Saučešće porodici.
Počivaj u miru Krle.
Počivaj u miru Krle.
Zbogom Krle.
Do neke nove dimenzije!
Ako ništa drugo, tvoji postovi te čuvaju od zaborava!
Do neke nove dimenzije!
Ako ništa drugo, tvoji postovi te čuvaju od zaborava!
O Boze greota mlad covek strasno...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
На овакву вест нема шта ни да се напише. Проклети живот. Хвала ти што си био део нас.
Saucesce porodici i prijateljima!
Pocivaj u miru!
Pocivaj u miru!
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Grbavica.021*
Почивај у миру Крле...
Počivaj u miru.
- Deep Purple
Podržavam ideju kolege @N13 , to bi bilo najmanje što bi mogli da učinimo. Na twitteru sam stavio crno belu sliku.
Još uvek sam pod šokom.
Još uvek sam pod šokom.
Ja sam izuzetno tezak na recima kada treba nesto da se kaze ovakvim povodom ili povodom nekog cestitanja, i onda sam nekako poznat samo po kopiranju tudjih poruka, ali ovo je zaista tezak udarac za sve nas. Bukvalno onaj osecaj kao kad ostanes bez nekog iz familije. Zaista velika tuga. Ionako nas ovde nema mnogo, a i to sto nas ima eto nazalost pocelo zadnjih godina da se osipa po najgorem scenariju... prvo Djumi, sad Krle... veliki gubitak za forum, a mogu zamisliti koliko tek gube ljudi koji su ih licno poznavali.
Počivaj u miru, Krle, ovo boli više od bilo kog poraza...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...