Maki wrote: ↑Sat Dec 09, 2023 4:07 pm
CRD FCV wrote: ↑Sat Dec 09, 2023 3:37 pm
Хоће ли издржати Раднички још 20 мин са играчем мање.
Eto, izdržao je i sada nam je prišao na tri boda, a TSC je na 11 više.
И са победом у понедељак ТСЦ нам на 8 а ми Радничком на 6. Треба гледати како стићи ове напред, ови назад нека гледају како нас да стигну.
Ево и осврт на остале наше конкуренте и њихов распоред.
ТСЦ:
Имају тешку серију са црвенима (Д), Напретком (Г), Младост (Д), Спартак (Г), Вождовац (Д), Пазар (Г), Чука (Д), Ми (Г). Једини предах ће им бити Напредак који тренутно нема неке амбиције да се бори за неке од европских позиција.
Пазар:
Имају тешку серију са црвенима (Д), Напретком (Г), Младост (Д), Спартак (Г), Вождовац (Д), Ми(Г), Чука (Г), ТСЦ (Д), црни (Г). Такође једини предах им је Напредак.
Младост:
Имају тешку серију са црвенима (Г) - тренутно се игра, резултат 1:1, Напретком (Д), Ми (Г), Спартак (Г), Вождовац (Д), Пазар (Г), Чука (Д), ТСЦ (Г), црни (Д). Такође једини предах им је Напредак.
Чукарички:
Имају тешку серију са црвенима (Г), Напретком (Д), Лучани (Г), Спартак (Д), Вождовац (Г), Пазар (Д), Ми (Г), ТСЦ (Г), црни (Д). Такође једини предах им је Напредак. Њима је ово серија до краја редовног дела сезоне. Такоже им долази ИМТ 2 дана наког гостовања Генту, не знам да ли могу да одложе ИМТ.
Спартак:
Имају тешку серију са црвенима (Д), Напретком (Г), Младост (Д), Ми (Г), Вождовац (Г), Пазар (Д), Чука (Г), ТСЦ (Д), црни (Г). Такође једини предах им је Напредак.
Вождовац:
Имају тешку серију са црвенима (Г), Напретком (Д), Лучани (Г), Спартак (Д), Ми (Г), Пазар (Г), Чука (Д), ТСЦ (Г), црни (Д). Такође једини предах им је Напредак.
Што се тиче нас, најтежа серија нам је Чука (Д), Железничар (Г) и ТСЦ (Д). Све остало нам је испресецано, имамо утакмицу са неким из плеј аута па онда са неким из плеј офа и тако до краја.
На све ово треба додати да има једно заостало коло које треба негде убацити + Куп утакмице, неко ће одиграти једну, неко две а неко и три.
Када се погледају ови распореди, ми смо у доста добром положају.
У неком каснијем писању бих написао и на којој позицији нам је најбоље да започнемо плеј оф ако ухватим времена.