"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj
Pa Mijata su razapeli navijaci blizanaca posle utakmice sa Madjarima i okrivili ga za poraz tako da me ne iznenadjuje da ga nema. Onaj cirkuzant pantić ga je tako nagadio da ga vise nikad nece pozvati u reprezentaciju .
A tacno bi banovao svakog ko ovde okaci opet neki njegov klip sa YT.
A tacno bi banovao svakog ko ovde okaci opet neki njegov klip sa YT.
@Stexman, potpuno si u pravu.
Takvu gadost momku moze uciniti samo ekstra kvaran covek.
Kao da je Mijat promasio kolosalnu sansu, nesto nepromasivo, npr. prazan gol sa peterca.
Gacinovic je sam stvorio tu polusansu iskosa u 16m, koja nije realizovana ( tesko je bilo iz te pozicije i sutirati u gol i probati pronaci saigraca i doturiti mu loptu).
Kazem ja, televizija i mediji su najveci protivnik ( blago receno) Vojvodine i onda se sve dalje kruni oko Kluba, igraca i navijaca.
Koliko je samo nepravdi bilo od nepozivanja i pozivanja nasih igraca u reprezentaciju, pocev od Toze Veselinovica na klupi za rezervne igrace, pa do hajke na Sergeja i sad Gacinovica.
Takvu gadost momku moze uciniti samo ekstra kvaran covek.
Kao da je Mijat promasio kolosalnu sansu, nesto nepromasivo, npr. prazan gol sa peterca.
Gacinovic je sam stvorio tu polusansu iskosa u 16m, koja nije realizovana ( tesko je bilo iz te pozicije i sutirati u gol i probati pronaci saigraca i doturiti mu loptu).
Kazem ja, televizija i mediji su najveci protivnik ( blago receno) Vojvodine i onda se sve dalje kruni oko Kluba, igraca i navijaca.
Koliko je samo nepravdi bilo od nepozivanja i pozivanja nasih igraca u reprezentaciju, pocev od Toze Veselinovica na klupi za rezervne igrace, pa do hajke na Sergeja i sad Gacinovica.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ma i Sergeju cekaju najmanju sitnicu da ga rastrgnu. A i Tadica ce uskoro, ipak je on na zalasku karijere i ocekivano je da ce mu forma padati, a onda kad ga dohvate... uh... sad bi se potukao sa nekim novinarom
Kad se razmisli, odijum na nase reprezentativne igrace u medijima je sasvim logican.
Neko se mora okriviti za lose rezultate. A nemaju muda da se zameraju ni jednom ni drugom blizancu i njegovim hordama navijaca nego im u svakoj prilici titraju jajca. Oni su uvek i bez obzira na sve najnajnaj, galakticke velicine, genijalci i magovi, nedodirljivi. I onda ko tu preostane da je slobodan za kritiku?
Znaci bukvalno jedini spas za sport u Srbiji je gasenje oba kancera uz kompletnu lustraciju svih koji su ikada na bilo koji nacin bili deo njih, dozivotne zabrane obavljanja bilo kakvih delatnosti u vezi sa sportom. Obrisati ih potpuno.
E onda s onim sto preostane graditi sve ispocetka od amaterskog nivoa pa dokle se dobaci...
Neko se mora okriviti za lose rezultate. A nemaju muda da se zameraju ni jednom ni drugom blizancu i njegovim hordama navijaca nego im u svakoj prilici titraju jajca. Oni su uvek i bez obzira na sve najnajnaj, galakticke velicine, genijalci i magovi, nedodirljivi. I onda ko tu preostane da je slobodan za kritiku?
Znaci bukvalno jedini spas za sport u Srbiji je gasenje oba kancera uz kompletnu lustraciju svih koji su ikada na bilo koji nacin bili deo njih, dozivotne zabrane obavljanja bilo kakvih delatnosti u vezi sa sportom. Obrisati ih potpuno.
E onda s onim sto preostane graditi sve ispocetka od amaterskog nivoa pa dokle se dobaci...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
-
Sad slusao Piksijevu konferenciju od juce, seti se covek Kabica i nahvali ga Ocigledno ce im posle Erakovica i Mitrovica to biti sledeci "projekat"
Kako bi to rekli Nadrealisti, kako da od ničega napraviš ništa.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Piksi polako postaje jako ogavna licnost
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Neizlecivi
Pa mora da ga nahvali, kad je ovoj sezoni zaista eksplodirao...
Doduse Kabic i jeste rekao sam na konferenciji kad je odlazio bas to, da ce biti "projekat".
- Red Marquis
- Moderator
Što polako? Njegove konferecije za štampu i sve oko svetskog prvenstva, su bile pokazatelj da je kreten. Sad samo ide progresija.
Io odio Belgrado
- slanobarac
https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1854660/ ... itena.html
Šta je ovo?!?
Na koga li je mislio kad je pričao o Srbiji?
Šta je ovo?!?
Na koga li je mislio kad je pričao o Srbiji?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Neizlecivi
Kakva slajmara od utakmice.
Od ovih musavaca u lozi koje prikazuju u krupnom kadru na svakih 3 minuta, preko ove dece koja mlataraju natpisima " xy moze dres " i pljuju u vuvuzele, do ovog idiota od komentatora koji ocigledno mora da prikaze kako nam je ovo zlatnih 12 godina drzave, sve med i mleko i idiotski se dere kao magarac...
Nek prodjemo, da makar nesto evropsko gledamo.
Od ovih musavaca u lozi koje prikazuju u krupnom kadru na svakih 3 minuta, preko ove dece koja mlataraju natpisima " xy moze dres " i pljuju u vuvuzele, do ovog idiota od komentatora koji ocigledno mora da prikaze kako nam je ovo zlatnih 12 godina drzave, sve med i mleko i idiotski se dere kao magarac...
- Red Marquis
- Moderator
Krenuo da gledam, očekivao da me sam fudbal ubije u pojam, ali ubilo me sve ovo što pominješ. Sad kad još počne priča o velikom uspehu, a znamo svi da bez proširenja ne bi nikad bili ni u šansi da prođemo.Neizlecivi wrote: ↑Sun Nov 19, 2023 4:39 pm Kakva slajmara od utakmice.
Io odio Belgrado
Kakve su ovo fudbalske neznalice...
Dusan Tadic jedini pismeni igrac na terenu trenutno.
Dusan Tadic jedini pismeni igrac na terenu trenutno.
УПРАВА НАПОЉЕ!
- Grbavica.021*
Сви комплет немају везе с везом кренувши од Вељковића па до Костића катастрофа, чим нису дали други гол при резултату 1:0 знао сам да ће овако проћи, после Катара сам рекао нећу више гледати али ова игра Србије од утакмице у Лисабону до данас катастрофа. Није у стању три године колико води репку да састави одбрану где даље. И да на крају по обичају биће крив голман који нас је много пута извукао из неких ситуација што се мене тиче са оваквом игром боље да не иду на Еуро.