Salvador wrote: ↑Sun Nov 12, 2023 8:42 pm
Gošin i Bjekovićev gol.
Neverovatno mi je da je posle svega sto smo videli Bjeković opet u prvom timu, i to opet protiv jačeg protivnika u gostima.
Mislim da je gruzijac napravio grešku.
Radulović 2 gola, Vukanović 2 asistencije.
Leve strane nema, a Bjeković na desnom beku mlak.
Last edited by Pera Centar on Sun Nov 12, 2023 9:25 pm, edited 2 times in total.
Čim sam video da igra Mateus i da nema Lazarevića, postao sam optimista. Još da gurne u igru Kembela i izbaci Malbašića, i to bi bio neki naš sadašnji maksimum.
Sad ide to naše fatalno drugo poluvreme. Ajde da se nadamo.da se nešto naučilo iz prethodnih grešaka. Ajmo momci, pokazali ste da možete, odradite ovo do kraja kako treba. Držimo im palčeve!
Igramo samo na momente... ko moze neka premota akciju pre suta Radulovica u Simica. Tome treba da tezimo direktna i brza igra uz jedan dodir. Rezultatski smo dobri, al ima mnogo promaje i mnogo rupa na terenu i nazad i napred. Sva tri gola na mecu su vise plod srece nego pravog fudbala
Guram i Bjeka slabi danas. Jedan od njih dvojice mora van jer duva na obe strane, pogotovo po Bjekinoj.
Ovo je poluvreme pokazatelj nas tokom cele sezone. Na minute odlični, na minute pasivni, na minute katastrofalni plus loša koncentracija koja rezultira žutim minutima i amaterskim greškama. Dobro je da ne vodimo dva razlike.
Odbrana bar što se tiče postavke dobro funkcioniše i hvatamo ih u ofsajd zamke ali to je rizična igra jer jedan kiks i pada gol. Bjeković najviše rizičan po pitanju toga.
Kembel ako je u stanju da odigra poluvreme, mora odmah da zameni Malbašića jer će stezati Tsc sve više i samim tim otvarati prostor krilima.
Radulović iskoristio sve što mi se omogućilo u prvom poluvremenu. Vukanović odsečen ali i pored toga jako opasan danas a i drugi gol je njegova i Simićeva zasluga.