Rabba wrote: ↑Fri Nov 10, 2023 9:22 pm
Deep Purple wrote: ↑Fri Nov 10, 2023 8:16 pm
Meni je dovoljno da pročitam komentare ispod ove izjave Popovića objavljene od strane mozzarta i da mogu da dozvolim sebi da kažem koliko je ovaj narod glup ili ja jednostavno gledam fudbal i svet drugim očima i ništa ne razumem.
Onaj gari sa kuvarom, koliko god inicijalno nepovezano zvučalo, zapravo meni najviše rezonovao. Ranko direktan krivac za gubitak minimum 6 bodova, vršio on selekciju ili ne. Niko nije očekivao da se bori za titulu, igra je bolja, ali nemoj bežati od svojih pogrešnih poteza. Da, neko ti viče da igrate ko pičke. Nemoguće. Nepristojni navijači? I u kulturnom Japanu su ti psovali porodicu kad si gubio, nemoj da se pravimo naivni. Ljudi su ljuti, jer nisu slepi. Igra jeste bolja, ali pojedine odluke, a nije ih bilo malo, su skandalozne(zaključno sa ovim produženjem ugovora Milosavljeviću).
Ne smeta mi taj komentar i slični već oni gde ispadne da neki domaći trener ne sme ništa da izjavi i odmah drvlje i kamenje po njemu ma šta god izjavio. Ranko i Lazetić na svakoj vesti dobijaju takve komentare, ma šta god da su rekli. Ljudi jedva čekaju da udare, da li to dolazi iz neke lične frustracije ne znam ali mi je više postalo mučno da ih čitam i slušam svakodnevno.
Ja sam uvek za konstruktivnu kritiku a ne po šablonu i automatizmu da se napiše nešto negativno samo da bi se napisalo.
Ranko da je grešio, grešio je, da je izjavio nešto sa čime se ne slažemo, izjavio je ali mi posmatramo stvari iz različitih pozicija u odnosu na njega. Mnoge stvari dolaze i do igrača. Naravno za novac koji igraju i trebaju da trpe kritike ali ne po principu da se kaže nešto samo da bi se rekli, da se opljuje da bi se opljuvalo, da se kaže “esam reko”.
Pa ovde se većina nas ne slaže i to je sasvim normalno ali dok god postoji konstruktivna kritika, gde se vodi konstruktivna diskusija, sve je to u redu jer na osnovu toga mi primetimo neke druge stvari koje je neki drugi forumaš rekao, menjamo mišljenja na osnovu te konstruktivne diskusije, dopunjujemo viđenje određenih situacija i nakon toga to doprinosi širem viđenju neke situacije, razumevanja i ostalog. I drago mi je zbog toga.
Mi smo jako frustriran narod, željan instant uspeha, rezultata i ostalog i to se jasno vidi po svakodnevnici, dr mrežama, da ne kažem komentarima po portalima.
Brzo poletimo a još brže se skrijemo u kućicu.