Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
Deep Purple
Posts: 3907
Joined: Thu Aug 13, 2020 11:42 am

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

Stexman wrote: Tue Aug 01, 2023 8:08 pm
Deep Purple wrote: Tue Aug 01, 2023 2:47 pm Klub razmišlja o angažovanju Seko-u Sanoga koji je bio u zvezdi. Navodno nema ništa protiv povratka u Srpski fudbal. Jedino godine (34) brinu sportski sektor ali teško da bi doveli boljeg vezistu od njega. Recimo Jablonski je klasa ispod njega ali je i mlađi pa se nismo dogovorili. Zdrastveno je dobar.
Rizikujem da se naljutis na mene ali druze, ti koga ishvalis ovde taj ne vredi nista 😁. Kakav crni Sanogo, mesarcina moze samo u zvezdi da igra jer im se gleda kroz prste. Kod nas ce na robiju oterati.

Ponudite jos para Jablonskom. Sta ce nam lova kad treba da strepimo za peto mesto u ligi? Prvenstvo pocelo mi jos uvek nismo doveli pojacanja osim Bolingija.
Ne ljutim se svako ima pravo na svoje mišljenje.

Sa tobom se izgleda ne bi složio Young Boys.

Meni je kod Sanoga samo upitno stanje jer ima 34 godine. Kvalitet se ne dovodi u pitanje.
Danilo
Posts: 1012
Joined: Sun Aug 17, 2014 1:07 pm

Re: Transferi

Post by Danilo »

Koliko got neko pricao, mi u nasim redovima nemamo ni blizu zamenu za Topica sto se sada dobro vidi.Zukica gubimo na mestu defanzivnog veznog ,nema on sta tu da trazi....ostale ne spominjem jer nema materijala nikakvog pa ajde Zuka.Jako sam se razocarao u Miletica decko ima takvu fiziku , potencijal bio, ali nije se razvio kako je trebalo bar za sad do sad .....dal ce ?
Nekad je i nasa skola proizvodila izbacivala dobre defanzivne vezne....a sad je dugo neka rupa tu.Miletic je uvezen iz Zvezde kao jedan od njihovig vecih projekata,nekako otet.
Rosic je opravdao nase boje dok je bio ovde itekako.Napokon cemo dobiti i taj ofanzivni skok.
Sanogo je stena razbijac...ali godine ....da ima bar 5 g manje toppp ali onda tesko da bi dosao kod nas.Treba nam radilica kao onaj Stamenic iz Zvezde.Decko je brutalan a bio slobodan.
Danilo
Posts: 1012
Joined: Sun Aug 17, 2014 1:07 pm

Re: Transferi

Post by Danilo »

Maki wrote: Tue Aug 01, 2023 5:27 pm
Deep Purple wrote: Tue Aug 01, 2023 5:05 pm Upravo ako čitate Maki se samo zajebava sa Fejsom. Svi se zalažemo za Sanoga samo nemojte Fejsu… :mrgreen:
Počeo sam od muke da uzimam komentare na Mozzart sportu za ozbiljno. Neko je napisao da se pregovara sa ovom dvojicom:
https://www.transfermarkt.com/sulayman- ... ler/264046
https://www.transfermarkt.com/isaac-sac ... ler/259943
Koliko li ovo zadovoljstvo košta?
Ovaj Marrey izgleda odlicno
User avatar
MiSmoFKV!
Posts: 1276
Joined: Fri May 24, 2013 11:39 pm

Re: Transferi

Post by MiSmoFKV! »

Sanogo trenira kod Andre Milutinovića, tako da verujem da je u dobrom fizičkom stanju. Nama treba 6ca ko voda u pustinji. Sasvim realan transfer.
Postavljaju se dva pitanja: 1. Zašto nije ranije doveden? 2. Ako se toliko čekalo na transfer, da li postoji bolja, jeftinija i mlađa opcija.
Voša le
Posts: 16
Joined: Sat Jul 29, 2023 4:44 pm

Re: Transferi

Post by Voša le »

Raduje me sto rade na dovođenju igraca. Sto vise igraca to bolje. Mi smo ozbiljan klub i samim tim trebamo da imamo vise igraca na pozicijama...Verujem da ce Sanogo da se ukopi ako dođe
Last edited by Voša le on Tue Aug 01, 2023 9:48 pm, edited 2 times in total.
Volim te Vošo ludo🤍❤️
User avatar
Deep Purple
Posts: 3907
Joined: Thu Aug 13, 2020 11:42 am

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

MiSmoFKV! wrote: Tue Aug 01, 2023 9:37 pm Sanogo trenira kod Andre Milutinovića, tako da verujem da je u dobrom fizičkom stanju. Nama treba 6ca ko voda u pustinji. Sasvim realan transfer.
Postavljaju se dva pitanja: 1. Zašto nije ranije doveden? 2. Ako se toliko čekalo na transfer, da li postoji bolja, jeftinija i mlađa opcija.
Postoji zato i vagaju. Igrača kvaliteta Sanoga a mlađeg ne možemo da ugrabimo i to je istina. Belorus nije taj nivo i opet nisu finansije bile problem. Mi moramo kako znamo i umemo da budemo bar treći ove sezone pa da se sklapa tim kako treba i da postoji neka solidna osnova iz ove sezone za nadogradnju i finansijsku stabilnost koju dobijamo dodatni kroz evropu.
Last edited by Deep Purple on Tue Aug 01, 2023 9:42 pm, edited 2 times in total.
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 3984
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by Rabba »

Danilo wrote: Tue Aug 01, 2023 9:28 pm Treba nam radilica kao onaj Stamenic iz Zvezde. Decko je brutalan a bio slobodan.
Pričao sam svojevremeno, dok su bili u razgovorima, da bi bila krađa veka da im dignemo malog Samoanca, pride mu je otac iz Novog Sada. Ali avaj, kontakta očigledno ne bi nigde.

Pride, brate, da li je realno da posle 1000 upisa na forumu i dalje ne koristiš edit dugme...

@Vosa le Imamo 29 igrača registrovanih za superligu. Nismo Real.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
User avatar
Milan
Posts: 4189
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Re: Transferi

Post by Milan »

Deep Purple wrote: Tue Aug 01, 2023 9:40 pm Mi moramo kako znamo i umemo da budemo bar treći ove sezone pa da se sklapa tim kako treba i da postoji neka solidna osnova iz ove sezone za nadogradnju i finansijsku stabilnost koju dobijamo dodatni kroz evropu.


Čekaj, zar to nije bio plan za prošlu sezonu? :whistler:
POŠTO OBRAZ ???!!!
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9756
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: Transferi

Post by Voja »

Ja volim ovakve zadnje vezne, kad umeju da proslede loptu ala Sergej, a ne da budu drvo



Mada i taj Sulayman Marreh na video snimcima deluje cool.
Image
Dragojlo
Posts: 692
Joined: Tue Jul 09, 2013 9:36 pm

Re: Transferi

Post by Dragojlo »

Rabba wrote: Tue Aug 01, 2023 9:41 pm
Pričao sam svojevremeno, dok su bili u razgovorima, da bi bila krađa veka da im dignemo malog Samoanca, pride mu je otac iz Novog Sada.
Još je deran nedavno rekao i da mu je ćaća bio navijač Voše dok se nije kao mlad odselio na NZ.... A realno i objektivno, mali je igračina i mrcina, sa samo 20 godina... Ko da se hrani koncentratom i prekrupom, jbt.... :mrgreen:
ssnigd
Posts: 3389
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Re: Transferi

Post by ssnigd »

Dakle skaut sluzba u vidu menadzerskih agencija.

Menadzerska agencija:"Evo ti ovaj gari, vidi je li za tebe. Nije!?! Ok, evo ti drugi. Ni on ne valja. E jbg, evo ti ovaj treci. "
Vosina skaut sluzba:"Aha, cek da pitam na forumu."

Jbt... Koji ce nama sportski direktor, kada se o potencijalnim pojacanjima prvo proverava na forumu...
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
User avatar
Deep Purple
Posts: 3907
Joined: Thu Aug 13, 2020 11:42 am

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

Da li neko od vas uopšte zna kako se danas skautiraju fudbaleri ?

To što je Voja nešto insinuirao ne znači i da je istina. Meni je drugar rekao za informaciju i ja sam je ovde podelio. Ne branim nikoga nego se ne bavim ni špekulacijama. Da li je podeljeno da bi se opipao puls forumaša ili nije i sl. Meni je najlakše da ovde ne delim ništa i ne pravim problem ni sebi da ostanem bez informacija. Niti da se stresiram kako da vam podelim nešto što još uvek nije za deljenje i ostalo pa da pišem u zagonetkama a ne moram to sebi da radim. Ne pišem ovo da bih glumio žrtvu pa da mi se ovde zahvaljuju i govore da pišem dalje i ne obazirem se. Nemam ja satisfakciju nikakvu od ovoga i pišem jer želim da podelim. Nego ne mogu stalno te teorije. Još treba da ispadne kako i ja ovde manipulišem.

A zanima me odgovor na ono pitanje iznad.
Istocno stajanje
Posts: 544
Joined: Thu Jul 23, 2015 11:20 am

Re: Transferi

Post by Istocno stajanje »

Ako Sanogo zaista ima zelju da dodje onda i treba da dodje.
Nismo u situaciji da mnogo biramo, a njegovim dolaskom bismo dobili na cvrstini. Zaista mi je tesko da gledam ovako bezivotnu Vojvodinu. Ovaj bi uneo zivosti, a da ne govorim koliko su ga se svi plasili protivnicki igraci.
Moramo imati sto vise kvalitetnih igraca, sta cemo sledece godine ako budemo igrali grupnu fazu? Za to treba veliki fond igraca za igranje na 3 fronta!
Karlsson
Posts: 2131
Joined: Wed Aug 21, 2013 9:39 pm

Re: Transferi

Post by Karlsson »

Meni je zanimljivo kako smo se svi slagali gotovo celu sezonu, a i uprava je navodno bila svesna da nam fali desetka i sada gotovo da smo se pojačali na svim pozicijama osim te, a desetku više niko ni ne spominje.
jackson
Posts: 34
Joined: Wed Feb 10, 2010 2:45 pm

Re: Transferi

Post by jackson »

Ja da se pitam doveo bi i njega i još jednog zadnjeg veznog, desetku i rezervnog desnog beka ako ne može bolji od Lazarevića.
Post Reply