1. kolo: c.z. - VOJVODINA 5:0 (2:0)

Marko93
Posts: 549
Joined: Fri Jul 18, 2014 1:32 pm

Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA 5:0 (2:0)

Post by Marko93 »

Nisam gledao utakmicu bio sam zauzet fantasticnom ruskom ligom pa ako neko moze da mi isece taj start Cumica nad frckavom kravicom ili bar kaze koji minut meca?
User avatar
Stexman
Posts: 2563
Joined: Wed Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA 5:0 (2:0)

Post by Stexman »

Ma nije to bio start vec povlacenje za dres.

Da se nadovezem na navodno odmaranje.
SSNIGD je lepo napisao, cuvali smo igrace od povreda a ne odmarali i nemojte vise plasirate te ciganske floskule. Onaj mesarski start djonom sto je Voja okacio sliku, gde igrac nije ni opomenut a ladno je mogao da ugasi karijeru prelomom, je jedan primer, start nad Čumićem drugi... udarac laktom na pocetku utakmice... bilo je primera. Druga stvar, naslovi tipa "zvezda pobedila kombinovani sastav Vojvodine" ili "evropska zvezda deklasirala Vojvodinu u najjacem sastavu", velika je razlika. Nemaju se cim hvaliti, niti mogu da procene sopstvenu snagu ni u prvenstvenom mecu. A nama je prioritet Evropa jer tu jedino nema lazi i prevare. Bar ne ocigledne kao u BG.

Za mene sezona pocinje u cetvrtak!
User avatar
Maki
Posts: 1111
Joined: Thu Mar 22, 2018 5:16 pm
Location: Liman III

Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA 5:0 (2:0)

Post by Maki »

@Stexman
+1
Upravo tako, ako se neko obrukao sinoć to su bili oni. Ništa veliko nisu pokazali i ako tako nastave nemaju se čemu nadati u LŠ. Sasvim opravdano je Bahar bio nezadovoljan.
Stiče se utisak da je Apoel mnogo više pokazao protiv nas od Zvezde.
User avatar
Salvador
Posts: 1071
Joined: Sun May 09, 2010 6:07 pm

Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA 5:0 (2:0)

Post by Salvador »

churguzijanac wrote: Mon Jul 31, 2023 1:14 pm
slanobarac wrote: Mon Jul 31, 2023 12:44 pm
churguzijanac wrote: Mon Jul 31, 2023 12:30 pm @Slanobarac, nema nista od bojkota i izlazenja sa terena.Samo im daš priliku da te jebu jos više.

Sa bojkotom ides do kraja, do beton lige.Drugo ne mož da očekuješ.Meni ne bi bio problem da mi odemo u beton ligu. I to ima svoje benefite.Ali ako oćeš u Evropu onda znaš gde ti je mesto i ne talasaš mnogo.

Nemamo mi tu mnogo izbora, država je tako postavljena, i dok je tako mi nećemo imati klub kakav želimo.
Juče nije bilo potrebe izlaska van terena ali se moglo izbeći kažnjavanje a igrati sa rezervama. Ovako su igrali sci prvotimci sem Traorea i šta smo uradili? Ako si hteo da odmaraš igrače onda odmaraj kad već nije odloženo.
Ja nisam bio za odmaranje.Meni je totalno glupo odmarati igrače na početku sezone kolko god da se putovalo i da je gust raspored.
Prošli bi verovatno isto ali bar bi se nekako iskristalisao prvi tim da ih je pustio da odigraju 60ak minuta a onda da je menjao.
Upravo to, tim se još uigrava i ovu utakmicu je trebalo ako ništa drugo za to iskoristiti.
Ovako nije ništa postignuto, a usput su se izblamirali.
Inače, ja zaista ne razumem da je mladim profesionalnim igračima, posebno na početku sezone, problem da igraju dve utakmice nedeljno, što je poprilično standard u ovom sportu.
A ovo da se uprava razočarala u zvezdu je blago rečeno tragikomično, em što su inače svi do jednog poltroni i poslušnici koji slušaju gazde iz Beograda, em što je fkcz UVEK bio takav klub, samo bebe rođene juče to nisu znale.
User avatar
churguzijanac
Posts: 2034
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:23 pm

Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA 5:0 (2:0)

Post by churguzijanac »

Što bi se reklo ciganski klub :mrgreen:
User avatar
Milan
Posts: 4152
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA 5:0 (2:0)

Post by Milan »

Stexman wrote: Mon Jul 31, 2023 3:57 pm Druga stvar, naslovi tipa "zvezda pobedila kombinovani sastav Vojvodine" ili "evropska zvezda deklasirala Vojvodinu u najjacem sastavu", velika je razlika. Nemaju se cim hvaliti, niti mogu da procene sopstvenu snagu ni u prvenstvenom mecu.


Meni je najupečatljiviji ovaj naslov i lepo podseća na niz od 20 utakmica protiv njih bez pobede (samo 3 nerešene)... :oops:




Image
POŠTO OBRAZ ???!!!
Cane
Posts: 1021
Joined: Fri Jul 07, 2017 9:16 am

Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA 5:0 (2:0)

Post by Cane »

Vezano za ovaj gornji naslov, odgovor bi mogao biti - PA ŠTA? :mrgreen:
Da se našalim malo i odgovorim u stilu njihovog gurua i stvarnog tvorca poslednjih ne znam koliko titula i svih ostalih rezultata, uključujući neplaćanje poreza, otpisivanje dugova,masovna sponzorstva Gaszproma i drugih, dovođenje silnih pojačanja itd Kad se "čestita" njima trebalo bi u stvari čestitati njemu.
Sve je to sjajno, čarobno i bajno, ali kao i svaka bajka jednom će joj doći kraj. Ma koliko to sada izgledalo daleko, istorija nas uči da se nekada stvari dese i pre nego se moglo predvideti. Do tada neka kolektivno uživaju u svom orgazmičkom raspoloženju, ne treba im smetati u tome niti se petljati na bilo koji način. A pamtiti i ako se ukaže prilika za vraćenje svakako treba. Nego, manimo sad te nepomenike, imamo mi prečih naših poslova i naših briga, držimo se toga.
Minja
Administrator
Posts: 1903
Joined: Thu Jan 13, 2005 12:45 am

Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA 5:0 (2:0)

Post by Minja »

Вратили сте нас у 2001. годину. Свака част.

Моји пријатељи се форума вероватно се сећају да сам док је Батко доводио добре играче и док смо гузили звезду када и где смо хтели, да уживају, пошто је то сада и никада више, барем не за наредних 20-30 година, и да се може десити да је то последње моћно од Војводине што ћемо гледати за наших живота. На жалост, то је наша реалност. Јутрос сам тек видео да смо уопште и играли бесмислену Европу и да смо танко изгубили... Извините, шта уопште вијате у Европи? Који је смисао? Који је уопште смисао постојања ФК Војводине? Кога од вас је више брига да прати ово што ми овде погрешно називамо фудбал? Осим самих нас, жао ми је и свих оних наивчина из прошлости овог клуба, Вујадина и Тозе и Јошке и Шандора. Јебига... Ајмо звездо јеби нас, боље нисмо ни заслужили.
User avatar
churguzijanac
Posts: 2034
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:23 pm

Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA 5:0 (2:0)

Post by churguzijanac »

Pošto su mi se malo slegli utisci mogu da kažem da cigani nisu na mene ostavili neki utisak i da sa njima nije nemoguće igrati egal.
Goša im je vrhunski, Stamenić i aj da kažem ovaj Bukari.Jači su oni od nas na svim pozicijama al ova trojica mi nekako baš odskaču.
Kad bi mi doveli malo kvalitetnije igrače u vezi na štoperskim pozicijama i bekove ladno bi mogli da se pošibamo sa njima.
User avatar
Milan
Posts: 4152
Joined: Wed Sep 14, 2005 5:44 pm
Location: Vojvodina

Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA 5:0 (2:0)

Post by Milan »

churguzijanac wrote: Tue Aug 01, 2023 6:39 pm Kad bi mi doveli malo kvalitetnije igrače u vezi na štoperskim pozicijama i bekove ladno bi mogli da se pošibamo sa njima.

Pa to je više od pola tima. Skroman si... :mrgreen:
POŠTO OBRAZ ???!!!
Locked