churguzijanac wrote: ↑Sun Jul 30, 2023 1:14 pm
Pa cigani sigurno neće dobiti takmičarsku utakmicu večeras.A i Batak ako ne može da izvede najače što ima bar prvih 45 minuta o čemu ima da pričamo.
Obiće nam se o glavu sto posto.
Nema nikakve potrebe rizikovati. Sigurno znas, da kad zapnes iznad svojih mogucnosti, povredices se. Klinci treba da osete gde su i koliko im jos fali rada. Imamo mi tu par dobrih decaka, tehnickih i brzinskih, i kako je rekao Sosa Babic, pustio sam decu da igraju fudbal. Niko im nece nista zameriti, a mogu i prijatno da iznenade.
Zna li se ko ce od decaka za Beograd?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Budalaština bi bila da se stavljaju klinci večeras.
Treba igrati da najjačim timom, ići na pobedu i što više uigrati tim.
Sve ostalo bi bio čist kukavičluk.
churguzijanac wrote: ↑Sun Jul 30, 2023 1:14 pm
Pa cigani sigurno neće dobiti takmičarsku utakmicu večeras.A i Batak ako ne može da izvede najače što ima bar prvih 45 minuta o čemu ima da pričamo.
Obiće nam se o glavu sto posto.
Nema nikakve potrebe rizikovati. Sigurno znas, da kad zapnes iznad svojih mogucnosti, povredices se. Klinci treba da osete gde su i koliko im jos fali rada. Imamo mi tu par dobrih decaka, tehnickih i brzinskih, i kako je rekao Sosa Babic, pustio sam decu da igraju fudbal. Niko im nece nista zameriti, a mogu i prijatno da iznenade.
Zna li se ko ce od decaka za Beograd?
Pa ni Sosa Babić nije izveo samo klince.Ni u finalu kupa ni protiv partizana kad je Sergej dao gol za 1-1.Mislim da treba da izadje sa najacim sastavom, Čumić, Radulović i Jonathan napred,Zukić i Uros Nikolic...a onda zadnjih pola sata nek mu igraju deca.
Naravno da nece izaci na megdan samo deca. Niko to ovde ni ne trazi, nego da se sacuvaju kljucni igraci.
Sta sad treba izvesti umorne i rovite npr. Cumica, UN...pa da se povrede.
Ljudi, shvatite da su zavrsili utakmicu u cetvrtak uvece posle 22h, pa let sa Kipra, pa kada su mogli leci da spavaju? I za dan ipo protiv najaceg protivnika u ligi da odigraju maksimalno. Manje navijackih zelja, a vise realnosti nam treba ovaj put. Ko god se bavio sportom, zna o cemu pricam.
Jos uvek postoji sansa za prolaz u sledece kolo u Evropi, pa mozda onda dodje jos neko dobro pojacanje.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Највише ме нервира што ћемо ми њима изаћи у сусрет ако буду тражили одлагање. Само тражите ви децу, па ако не дај Боже буде опет 7:0, 7:1 видећемо онда коментаре
Voja wrote: ↑Sun Jul 30, 2023 11:47 am
Ima li negde da se nadje ona slika kada Meri moli Lalata za samo 15 minuta na terenu protiv zvezde? Ta slika mi je ostala urezana u secanju. Da mu je tada dao 15 minuta ko zna kako bi tekle karijere i Merija i Lalata i da l bi bilo bolje po Vosu.
Turija, da li zaista verujes da neko daje svoj novac u Vojvodinu?
Vojo, shvatio si bukvalno daje.
Nisi samo ti napisao, cesto se ovde pise "daje novac iz svog dzepa". Iskreno nikad nisam verovao u to.
A sto se tice ovog spiska ko sve nece igrati, previse taktiziranja i filozofiranja se uvek obije o glavu i ako posle sledeca dva meca budu dva krompira, ne smemo se ljutiti ako postanemo predmet sprdnje i ismevanja
Ако ће се са нама спрдати близаначки навијачи, сузу нећу пролити због тога. Они су сами себи једна спрдачина са четници север и слично а навијају за звезду и партизан.
Ми треба да гледамо себе и своје ресурсе распоредимо како нама то одговара. У овом случају битнија нам је утакмица у четвртак од данашње и састав екипе то треба и да одрази.
Шта ми имамо да изводимо најјачи састав да би увеличали њихову фешту. Нека их.
Zasto rizikovati povrede igraca koji ce nam biti nosioci igre u najvaznijoj utakmici? Idemo sa klincima pa neka ubacuje zadnjih pola sata prvotimce cisto zbog treninga, i onako ce dotle sve biti reseno. Upravo ocekujem da bude 7+ i to uopste nije nerealno.
Nemojte se zanositi da ce biti drugacije. Kad su oni kiksnuli u prvenstvu a da su imali ovakvu euforiju? Eto ako mi neko kaze, ja se vise necu javljati na ovu temu. Mada i nije ostalo mnogo vremena za pisanje
Da sam Batak, samo Čumić, U.Nikolić i Malbašić mi ne bi igrali jer su skloni povredama.
Da sam Red Marquis, igrali bi mi samo i jedino juniori, jer je najvažnije pokazati barem kakav takav bunt.
Ako bi igrala samo deca bukvalno, nije me briga za debakl, pogotovo ako se prođe Apoel. Ali ako isteraš ovako polovičan sastav niti si pokazao zube režimu niti imaš šanse za povoljan rezultat.
naseljekolumbija wrote: ↑Sun Jul 30, 2023 2:11 pm
Највише ме нервира што ћемо ми њима изаћи у сусрет ако буду тражили одлагање. Само тражите ви децу, па ако не дај Боже буде опет 7:0, 7:1 видећемо онда коментаре
A, sta ako ne bude 7:1 sa podmladjenim sastavom. Ko garantuje da ne moze biti 7:1 sa umornim i rovitim prvotimcima? To je igra, nema tu garancije. Mozda im Jovanovic junior pobegne par puta ( odbrana im je najslabiji deo tima), mozda Dzonatan da gol, da li je Antonijevic bolji od Bukinca...mnogo otvorenih pitanja, pa videcemo veceras.
Ne znam, meni sve ovo lici na veliko srozavanje ugleda naseg kluba. Ajde pre kada su nas vodila sumnjiva lica nikad nisu ni krili zasto su u klubu niti su se kleli da ga vole, pa sam mogao nekako i da razumem situaciju. Al danas, ljudi se kunu da vole klub, a iz dana u dan se srozavamo sve vise i vise. To ipak ne mogu da razumem. Imas istorijsku priliku da se izboris kroz ligu za neko grupno evro takmicenje i umesto da priones na posao i das sve od sebe da uspes, ti to pokusavas odraditi slatkorecivim intervjuima. I sad kad imas za protivnika u najmanju ruku prosecnu evropsku ekipu, ponovo nista ne uradis, dovedes brdo igraca od kojih nema koristi i uzdas se u Boga, srecu... pa sad i ovo taktiziranje za veceras. tacno znam sta ce biti, nece izaci ni deca ni prvi tim. Bice neki bezopasni miks igraca gde ce pola tima biti nesnadjeno, a pola ce dati iznad svojih mogucnosti da bi vuklo ekipu i za prvu navedenu polovinu i samo cemo dobiti kontraefekat.
I posle ce cudimo sto nam niko ne daje paznju, sto nas se niko ne seca, sto igraci beze od nas, sto nema novih navijaca, sto nema igre, fudbala.... TONEMO!!!
p.s. mene zvezda ne zanima, ne zanima me ni rezultat, al zelim da gledam Vojvodinu, najbolje od onog sto Vosa ima.
Voja wrote: ↑Sun Jul 30, 2023 2:19 pm
p.s. mene zvezda ne zanima, ne zanima me ni rezultat, al zelim da gledam Vojvodinu, najbolje od onog sto Vosa ima.
Za to sacekaj cetvrtak i utakmicu od takmicarskog znacaja. Najbolja roba se ne iznosi na seoski vasar, narocito kad znas da ce te tamo opljackati...
Voja wrote: ↑Sun Jul 30, 2023 2:19 pm
Za to sacekaj cetvrtak i utakmicu od takmicarskog znacaja. Najbolja roba se ne iznosi na seoski vasar, narocito kad znas da ce te tamo opljackati...
Tako je, Radoye
Kakva losa odluka da se izvede rezervni tim. Jaki timovi sa zapada su jaki jer igraju na svaka tri dana jake utakmice, a ovo je jedna od retkih jakih utakmica u nasoj ligi. Nista se ne postize ovim, odmaranje? Od cega? Sezona nije ni pocela? Povrede? Covek moze i na treningu da se povredi. Ova utakmica bi za Cumica , Malbasica vredela vise od 15 ostalih utakmica u nasoj ligi. Ubedjen sam sa bi svi do jednog veceras hteli da igraju.
A to u vezi bunta, to nikog ne zanima, utakmice mogu i ne moraju da se odlazu, to nije u pravilima, ko hoce hoce, ko nece nece. Te utakmica svakako bi morali da se uguravaju u prebukirane termine na jesen. A dva puta su kiksali upravo na otvaranju sezone, leto i prolece , kad je bilo 0 0 i 1 1.
Ovo bi bila idealna sansa za iznenadjenje, zato sto su prve utakmice uvek zeznute, posebno kad imas imperativ i presiju navijaca. Sve se pogresno radi. Pocev od bunkera na Kipru, ali da ne pricam sad o tome, jer ovakav veliki klub NE SME nikada igra bunker protiv timova slicne snage, pa cak i da su malo jaci. Kad dobijes loptu u posed, ne znas sta ces sa njom pa je samo spici prema Cumicu.
Cumic bi itekako imao sta da pokaze, da ne govorim da bi cena mogla samo da skoci, ali ok, ako neko misli da ces sakrivanjem najjacih aduta da uradis nesto ili da posaljes nekom poruku u ovoj drzavni sa izopacenim sistemom vrednosti, u redu, nek radi tako.
Ako ce da bude kiks domacina, to je na ovoj utakmici, bezbroj puta dokazano u proslosti da su domace premijere pred punim tribinama uvek kamen oko nogu.
menager wrote: ↑Sun Jul 30, 2023 2:36 pm
Kakva losa odluka da se izvede rezervni tim. Jaki timovi sa zapada su jaki jer igraju na svaka tri dana jake utakmice, a ovo je jedna od retkih jakih utakmica u nasoj ligi. Nista se ne postize ovim, odmaranje? Od cega? Sezona nije ni pocela? Povrede? Covek moze i na treningu da se povredi. Ova utakmica bi za Cumica , Malbasica vredela vise od 15 ostalih utakmica u nasoj ligi. Ubedjen sam sa bi svi do jednog veceras hteli da igraju.
A to u vezi bunta, to nikog ne zanima, utakmice mogu i ne moraju da se odlazu, to nije u pravilima, ko hoce hoce, ko nece nece. Te utakmica svakako bi morali da se uguravaju u prebukirane termine na jesen. A dva puta su kiksali upravo na otvaranju sezone, leto i prolece , kad je bilo 0 0 i 1 1.
Ovo bi bila idealna sansa za iznenadjenje, zato sto su prve utakmice uvek zeznute, posebno kad imas imperativ i presiju navijaca. Sve se pogresno radi. Pocev od bunkera na Kipru, ali da je pricam sad o tome, jer ovakav veliki klub NE SME nikada igra bunker protiv timova slicne snage, pa cak i da su malo jaci. Kad dobijes loptu u posed, ne znas sta ces sa njom pa je samo spici prema Cumicu.
Cumic bi itekako imao sta da pokaze, da ne govorim da bi cena mogla samo da skoci, ali ok, ako neko misli da ces sakrivanjem najjacih aduta da uradis nesto ili da posaljes nekom poruku u ovoj drzavni sa izopacenim sistemom vrednosti, u redu, nek radi tako.
Bas to, jos eto ako bas zelis da izgubis, das najjaci tim i das im odresene ruke da igraju bez presije rezultata, da uzivaju u igri. Apsolutno se slazem da se sve pogresno radi. I to sto Radoye rece ne iznosi se roba na seoski vasar. Pa imali smo mi tezgu i na evropskom vasaru pre par dana, i sta smo izneli, pokazali, prodali? A i najbolji pevaci, najbogatiji posteni ljudi su poceli na seoskom vasaru (kafani). Nego lakse je ovako, da sami sebe lazemo da smo kao neki faktor, da vecito eskiviramo momente u kojima treba da pokazemo ko smo i od cega smo satkani. Al ok. Izvedimo mesovit sastav, budimo "mudri takticari", pametniji od svih, zajebimo ih, pa ce nam se opet sezona svesti na brojanje neiskoriscenih polukontri i kukanje na sudijske kradje
Ne mogu da verujem da neki porede nasu ligi i Premijer ligu, nase igrace i igrace u najjacim ligama zapada, samo zbog principa i dokazivanja licnog stava.
Ljudi lete i na mesec, ali ne lete iz Srbije, vec iz najrazvijenijih zemalja sa najboljim selektovanim kadrom. Uz duzno postovanje, ali kao da smo pali s Marsa trazeci nemoguce.