1. kolo: c.z. - VOJVODINA 5:0 (2:0)

User avatar
Srbendinho
Posts: 92
Joined: Thu Aug 08, 2013 10:56 pm

Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA, nedelja 20h (A1P)

Post by Srbendinho »

Не слажем се са ставом да треба извести дјецу. Па да им цигани набију комплексе за цијели живот. А то би урадили, вјерујте, јер је то таква сорта напредњачкотерзићевска.

Срамно је да се Војводини није изашло у сусрет и да се утакмица одгоди.

Написао бих још нешто,али нећу да добијем бан због терзићеваца.
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3865
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA, nedelja 20h (A1P)

Post by Red Marquis »

CRD FCV wrote: Fri Jul 28, 2023 8:10 pm
Duplof wrote: Fri Jul 28, 2023 7:50 pm @CRD FCV

A titula? :mrgreen: :mrgreen:
Титулу освајамо због боље гол разлике и међусобних сусрета али је гравер већ урезао у пехар звезду као освајача наредних 12 титула јер је она српски Бајерн.
Пошто гравер није тренутно доступан ми пристајемо на то јер се исто хвата био први или други што се тиче Европе.

Белорус долази у Нови Сад са мајицом "опростите моју ружну прошлост".
A titulu preoteo srpski Dortmund
Io odio Belgrado
User avatar
novosadjanin
Posts: 1353
Joined: Mon Nov 13, 2006 12:30 pm
Location: CURVA OCCIDENTALE

Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA, nedelja 20h (A1P)

Post by novosadjanin »

Analizirao sam minutazu igraca protiv Apoela i ko bi mogao da bude u energetskom problemu u revansu protiv Apoela, ako odigra 90 min protiv crvenog blizanca.

Racunam da stoperi i golman mogu da igraju svih 90min na 3 dana.

Problematicni su: Cumic, Baraj, Milosavljevic svi po 90min, Antonijevic 84min, Zukic 78min.

Za Zukica i Milosavljevica imamo zamene Busnica i nadam se Kajevica. Baraj takodje ima Radulovica kao zamenu.

Ostaju Cumic i Antonijevic.

Ja bih krenuo u nedelju sa Cumicem na klupi. Mislim da je 90-45-90 ok za njega u 3 utakmice.

Antonijevica isto ne bih drzao celu utakmicu. Na pola sata bih stavio Lazarevica levo a Bjekovica desno kao prosle gidine, ako je vec procenjeno da je rano za Bukinca na ovakvim utakmicama. I ako Lazarevic nije povredjen. Ne znam ni zasto Bjekovic nije usao umesto njega na Kipru.

Za sve one koji se pitaju sta je problem igrati na 3 dana. Problem je taj sto Apoel odmara dok se mi dodatno umaramo.
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9778
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA, nedelja 20h (A1P)

Post by Voja »

Nevernik II wrote: Fri Jul 28, 2023 5:41 pm Ovaj forum je nekad bio cool mesto. I tad se kukalo (nikad u Voši nije bilo dobro) ali je bar bilo duhovitosti, zezanja, punkeraja, malo optimizma. Ovo sad je kao crna rupa.
Ovom smeta nijansa crvene boje na dresu, ovom smeta veličina zvezde na dresu, ovom smeta što ne igramo kao što smo igrali pre 50 godina, ovom smeta što tražimo odlaganje, ovom smeta što ne tražimo...nema te sitnice koja se ne može podići na nivo kosovskog boja.

Ja se stvarno nadam da mladji navijači ne čitaju forum. Bukvalno će im ubiti i minimum volje da prate klub.

Nas je bilo 30 u Kipru, 800 Kiprana dolazi u NS.
Hajduk je prodao 15k pretplatnih. Mi smo prodali 15.
Kada je Hajduk zadnji put bio prvak? Koliko uspeha ima u Evropi zadnje dve decenije?
Koliko uspeha ima Željo u Evropi?
Nije uvek neka zavera protiv Voše, nisu uvek drugi krivi ima nešto i u nama

Svaka čast deepu što se trudi da bar malo ubaci neke informacije i da mu svaki post ne bude pomraćenje sunca (i Voja i Red Marquis odskaču od ostalih. Mada, Voja voli da kontrira, ima i do toga :D ).Da sam ja na njegovom mestu verovatno bi odustao.

Ako hoćemo da postanemo ozbiljan tim onda treba da odigramo što više ozbiljnih utakmica. Nažalost u Srbiji to jedino može sa Zvezdom. Svi ostali su krš kao i mi (neki manje, neki više).
Ovaj forum je i sad cool mesto, slika naseg novog spica je dokaz :mrgreen:
E sad, u pravu si za to "kao crna rupa". Evo i ja sve ne verujem sta citam, cuj izvesti omladince protiv zvezde. Kao da na megdan idemo odabranoj selekciji najboljih igraca Reala, Napolija, Barse, Sitija, Bajerna, PSGa...
Vidim da na forumu zavladao strah i da sto je najcrnje niko ne stavlja akcenat na slabu Vosu nego na (pre)jaku zvezdu. A lepo sam vam rekao, manite se Fiorentine, gledajte Tadica i Dzeka. Cigani vam uterali strah u kosti, pa bi na sve nacine da se sklonite sa giljotine. Umesto da bodrite igrace, da trazite od njih da trce, da se bore, da daju svoj maksimum, pa neka bolji pobedi. Vi ustvari zelite da zivimo u nekoj lazi, kao mozda i nisu bolji jer mi smo izveli omladince, B tim. Strasno sta sve necu cuti. Pa zvezdana je bas top filter za igrace da izbore mesto startera protiv Apoela. Evo ako ih pobedimo na marakani eto i mene na Karadjordju protiv Apoela. Ni sam ne razumem kuknjavu, sta kao bolji su i ako ne mozemo da ih pobedimo daj da im napakostimo, posaljemo b tim ili odlozimo mec. Iskreno nikad se ne bakcem igrom bilo kog protivnika, meni je bitno da mi pre svega igramo fudbal, i meni je drazi poraz od 3:0 na marakani pod Djumijem kada smo im odrzali fudbalski cas nego bilo koja pobeda na marakani u kojoj smo se branili 90 minuta i imali jedan sut u okvir, a zvezdana 30+. Dakle, poruka za trenera, ova 4 meca ponajvise igras za sebe, jer u slucaju ispadanja iz Evrope i 0 bodova bilo bi nerealno da te ne smene, zato mani se filozofiranja, taktika, mudrovanja, strategija. Budi fajter, izvedi ekipu koja ce se "potuci" sa protivnikom, igrati fudbal, nadigravati se, napadati... pa da svi budemo ponosni.

E kada neki nas trener prihvati takve savete i natera ekipu da igraju fudbal, da se pobedjuju i zvezdana i partizan, kada klub postane otvoren za sve dobronamerne savete i ljude, kada opet postane novosadski i narodni, e onda ce doci i tih 15k pretplatnih.

Hvala i tebi sto si me svrstao u ovu grupu "posebnih" forumasa, ali ovo za kontriranje jednostavno nije istina. Ovde realno 80% forumasa cesto menja stavove, i kada bih bio kontras jednostavno bih i ja morao da menjam stavove, a mislim da situacija i nije bas takva. Trudim se da realno (koliko je to moguce i koliko to i umem tj. znam) sagledam svaku situaciju, mozda iz malo drugacijeg ugla, ali zaista nikad u zivotu nijedan post nisam napisao kao kontru bilo kome vec sam pisao ono sto vidim, zapazim... jebem li ga...

I evo ovu zadnju kvotovanu recenicu apsolutno podrzavam i kao sto vidis nema kontriranja.

Meni bi slika sezone bila da sokiramo zvezdu na marakni i draza bi mi bila ta pobeda nego prolaz protiv Apoela :cheers:
Image
User avatar
rykerfcv
Posts: 787
Joined: Thu Oct 06, 2022 8:50 pm

Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA, nedelja 20h (A1P)

Post by rykerfcv »

ogi wrote: Fri Jul 28, 2023 3:20 pm Kao i uvek, Grof pravo u metu!
+1
Нови Сад је наш,значи хвале се ал серу!
User avatar
Deep Purple
Posts: 3922
Joined: Thu Aug 13, 2020 11:42 am

Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA, nedelja 20h (A1P)

Post by Deep Purple »

@Nevernik II

Od reči do reči se slažem. Moramo prvo svoje navike za odlazak na stadion da menjamo. Da idemo zbog kluba da održimo tu tradiciju. Igra, igrači, treneri i rukovodstvo su najmanje tu bitni. Potrebna je da se izgradi ta navika odlaska na stadion. A zatim kada imaš bar pet hiljada ljudi redovno onda možeš i imaš pravo nešto da zahtevaš.

@Voja

Mislim da si sa te strane u pravu i da bi trebalo maksimalno da odigramo. Meni je ovde glavna stvar kako će da izađu ako hoće u mešovitom sastavu bolje da ne izlaze ili izađi sa klincima ili u najjačem sastavu. Nema sredine. Ja sam sinoć bio malo iznerviran jer mi njima izlazimo prošle sezone u susret a oni nama ne izlaze sada. Ako je tako neka onda bude. Nisu ih pobedili Zenit, Fener, Tsc i Fiorentina? Ko ih j**e, dobili smo Sampdoriu možemo i u rupi da iznenadimo. Najvažnije je da izađu spremni na borbu i sa htenjem za pobedu. I Bolingija u 11 ako bude registrovan, ko ga j**e i nama je nepoznanica a ne njima :mrgreen:

No, Vojo ovde generalno u celom tvom upisu mi bode oči jedna stvar i ovde ništa lično prema tebi već generalno za sve ljude. “ Evo ako ih pobedimo na marakani eto i mene na Karadjordju protiv Apoela.” Mislim da svako ko je u mogućnosti treba da dođe na stadion, nevezano za to koliko mu se stvari smučilo, da li voli ili ne voli Zbiljića, da li mu smeta ovaj onaj. Da li mu se ne sviđa kako izgledamo na terenu i ostalo. Jednostavno kakvi god da su, naši su i zato svi na stadion, da nas bude preko 10k i da se prolazi dalje !
Karlsson
Posts: 2135
Joined: Wed Aug 21, 2013 9:39 pm

Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA, nedelja 20h (A1P)

Post by Karlsson »

Meni je ovo spominjanje vlaške magije samo zato što je neko iz nekog kraja jako uvredljivo i za tu osobu kojoj je to namenjeno i za same Vlahe. Da ne kažem rasistički.
Vojvodina je gospodski klub, sa mnogo igrača nesrpskog porekla kroz svoju istoriju i teško mi je da pomislim da neko ko nosi sliku Zaharija Orfelina tako razmišlja i piše.
Tako nešto mogu da očekujem od Šešelja, Dodika, Zmaja od Šipova, ali ne od nas.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9778
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA, nedelja 20h (A1P)

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Fri Jul 28, 2023 11:47 pm No, Vojo ovde generalno u celom tvom upisu mi bode oči jedna stvar i ovde ništa lično prema tebi već generalno za sve ljude. “ Evo ako ih pobedimo na marakani eto i mene na Karadjordju protiv Apoela.” Mislim da svako ko je u mogućnosti treba da dođe na stadion, nevezano za to koliko mu se stvari smučilo, da li voli ili ne voli Zbiljića, da li mu smeta ovaj onaj. Da li mu se ne sviđa kako izgledamo na terenu i ostalo. Jednostavno kakvi god da su, naši su i zato svi na stadion, da nas bude preko 10k i da se prolazi dalje !
Pa i da je licno, sta ima veze, smatras da bih se naljutio? :mrgreen: Pisao sam na mnogo mesta razloge zasto ne dolazim, ima tu i nekih principa, i jos nekih stvari, ali eto kazem licno sam se uzeleo fudbala i nadmetanja i samo to bi me vratilo na stadion. Ne robujem rezultatima, da sam takav verovatno bih navijao za neki drugi klub. Voleo bih samo da makar jednu sezonu igramo fudbal, i to onaj izvorni, najprostiji... bez mnogo filozofiranja i taktiziranja. Da ne je*emo protivnika ni 2%. Da svi koji sledeci mec igraju sa Vosom nisu sigurni dal ce osvojiti koji bod. Da publika protivnickih timova dolazi na stadione da bi pre svega videla Vojvodinu.

Inace ne secam se kada sam zadnji put gledao mec u kom neka ekipa igra bunker 90 minuta i izdrzi. To je cista utopia
Image
User avatar
naseljekolumbija
Posts: 1111
Joined: Thu Aug 02, 2012 12:03 pm
Location: NS,NN

Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA, nedelja 20h (A1P)

Post by naseljekolumbija »

Ево ја признајем да нисам у току. Помињу се влашке магије, расизми, шешељи, змајеви!? Људи моји...?!
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8876
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA, nedelja 20h (A1P)

Post by Radoye »

Vojo ne bi se sa zvezdom odlagalo jer se plasimo njih - kao da postoji bilo kakva sansa da ne izgubimo, sada ili kadgod vec - nego sto 3 dana kasnije treba da igramo revans sa Kipranima. Ako budemo igrali sa zvezdom sada i izadjemo u najjacem sastavu, pola tima ce nam se ispovredjivati i onda 100% gubimo i tu drugu utakmicu. Voleo bih i ja da mi kao klub licimo na nesto i da imamo igrace koji su kadri da igraju jake utakmice u tempu sreda-subota ali situacija je takva kakva je, i u datim uslovima najbolje po nas bi bilo da se utakmica odlozi. Ne zbog zvezde, jebes zvezdu, nego zbog Kiprana.

A znam da si i ti svestan toga nego uporno zamenjujes teze i mutis vodu iz nekih samo tebi znanih razloga i naterujes mak na konac... :frown:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9778
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA, nedelja 20h (A1P)

Post by Voja »

Radoye wrote: Sat Jul 29, 2023 12:30 am A znam da si i ti svestan toga nego uporno zamenjujes teze i mutis vodu iz nekih samo tebi znanih razloga i naterujes mak na konac... :frown:
Premotas moje poruke u zadnjih 20 godina ovde i videces da nikad nisam bio zagovornik odlaganja meceva i rotacije igraca. Jednostavno to je moj stav
Image
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8876
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA, nedelja 20h (A1P)

Post by Radoye »

Voja wrote: Sat Jul 29, 2023 12:32 am Premotas moje poruke u zadnjih 20 godina ovde i videces da nikad nisam bio zagovornik odlaganja meceva i rotacije igraca. Jednostavno to je moj stav
Pa s ovakvim igracima ako pokusas da guras taj tvoj stav neces daleko stici jer ces vec posle 3-4 utakmice prinudno da rotiras. Jbg nisam ja dovodio ove bogalje niti sam im ja radio kondicione treninge, ali sad nam je to sta nam je, bolje od njih nemamo. E sad mozemo terati nekakvu principijelnost principijelnosti radi pa staviti kitu na panj i lupiti sekirom, ili da vidimo kako od ovih g... da ipak napravimo nekakvu pitu i izvucemo najpovoljniji rezultat tj. prodjemo Kiprane.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
CRD FCV
Posts: 1660
Joined: Mon Dec 23, 2013 6:47 pm

Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA, nedelja 20h (A1P)

Post by CRD FCV »

Radoye wrote: Sat Jul 29, 2023 12:30 am Vojo ne bi se sa zvezdom odlagalo jer se plasimo njih - kao da postoji bilo kakva sansa da ne izgubimo, sada ili kadgod vec - nego sto 3 dana kasnije treba da igramo revans sa Kipranima. Ako budemo igrali sa zvezdom sada i izadjemo u najjacem sastavu, pola tima ce nam se ispovredjivati i onda 100% gubimo i tu drugu utakmicu. Voleo bih i ja da mi kao klub licimo na nesto i da imamo igrace koji su kadri da igraju jake utakmice u tempu sreda-subota ali situacija je takva kakva je, i u datim uslovima najbolje po nas bi bilo da se utakmica odlozi. Ne zbog zvezde, jebes zvezdu, nego zbog Kiprana.
+1

Морамо бити свесни чиме располажемо, колики ке розик и колика добит. Имамо лимитиран тим, ни крштених 11. Имамо на једној страни евро утакмицу која доноси престиж, паре и национални коефицијент. Са друге стране имамо максимална 3 бода од 111 колико има у сезони и противника иза које стоји цела држава.

@Voja
Твоја премиса се заснива на томе да победник тј исход меча није унапред одређен. Да ли ико памти када смо слободно играли са њима? Можда када им није требао куп или лига била решена.
Један сам од оних који ретко гледа мечеве са њима а има их још овде. Ништа ми не говори резултат са те утакмице, ни да смо били добри ни да смо лоши.
Они су кренули у неку кампању са овом Бајерн фором, ми ћемо милом или силом бити прва жртва. Шта хоће да прикрију тиме, то је већ политика. Јер одавно постоји "Хлеба и игара". А они су оба.

Зато не треба трошити минималне ресурсе које имамо на један од 37 мечева који нас чекају већ то треба мудро распоредити.
Istocno stajanje
Posts: 545
Joined: Thu Jul 23, 2015 11:20 am

Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA, nedelja 20h (A1P)

Post by Istocno stajanje »

Kada mi navijaci mislimo da cemo primiti 5 i vise golova od njih, kako onda da im prebacujemo sto su se usrali od njih ili kiprana? Svakako necemo pobediti, ali ne treba ni da saljemo u javnost da smo se uplasili, pa zato odlazemo utakmicu.
Mi nemamo tim za igranje na 3 fronta! Cija je to krivica? Ako ti je cilj plasman u Evropu, valjda moras biti spreman za to igracki.
Zato i kazem da nam je ovo poslednja sezona u kojoj kroz prvenstvo mozemo direktno u grupnu fazu. TSC i Cuka takodje nemaju timove za 3 fronta, tako da ce dosta bodova prosipati. Da li cemo to da iskorostimo zavisi od naseg prosipanja bodova.
User avatar
churguzijanac
Posts: 2057
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:23 pm

Re: 1. kolo: c.z. - VOJVODINA, nedelja 20h (A1P)

Post by churguzijanac »

Jedini razlog zasto se utakmica ne odlaze je zato sto moramo ciganku da razigravamo za LŠ i što oni prvi put planiraju da im prva postava igra duže od poluvremena i treba im takmičarska utakmica da vide gde su.
Ja jesam protiv odlaganja i mislim da treba da izadjemo i da se pobijemo.Jako i bezobrazno!
Što se tiče zbilje, teško će napraviti pomak sa poltronskim pristupom.To ne ide jedno sa drugim.
Locked