Pa kad on ne zuri, zasto se forumasima zuri?
Transferi
Re: Transferi
Царевић
Антонијевић Црномарковић Љубисављевић Лазаревић
Траоре Кајевић
Чумић УН Радуловић (ако је код нас)
Ивановић/Јовановић
Ако је потребан још један бонус на терену онда Милетић место Траореа и то је углавном то.
Нападачки слични као прошле сезоне а дефанзивно би требали да смо јачи и без дечијих болести.
Клупа би била занимљива такође, микс искуства и омладине.
Антонијевић Црномарковић Љубисављевић Лазаревић
Траоре Кајевић
Чумић УН Радуловић (ако је код нас)
Ивановић/Јовановић
Ако је потребан још један бонус на терену онда Милетић место Траореа и то је углавном то.
Нападачки слични као прошле сезоне а дефанзивно би требали да смо јачи и без дечијих болести.
Клупа би била занимљива такође, микс искуства и омладине.
- Red Marquis
- Moderator
Ovaj sastav škripi u svim linijama. Bekovi pretanko, štoperi tek treba da vidimo jel to liči na nešto. Veza tanja sigurno, kreative isto kao i pre u promilima, a napad slabiji no dosad.
Io odio Belgrado
Jedan bonus je potreban da bude na terenu, al nema šanse da će to tako izgledati. Za sada, Batak formacija:
Carević - Antonijević, Crnomarković, Traore, Lazarević - Kajević, Zukić - Čumić, UN, Malbašić - Vukić.
Kajević će biti guran na zadnjeg veznog, ko da vidim, Vukić je predstavljen kao rasni špic, tako da nemoj da se nadaš da će da sedi. Pre će Batak Lazarevića gurnuti levo i kretati sa Jeličićem ili Bjekovićem, nego što će Vukić da sedi. Ušli smo u eru novog Mrke, siguran sam u to. Vukić će biti efikasniji od Mrkaića, ali to nije špic za Vojvodinu, jednostavno. Doći će do neke brojke od 12-13 golova, mahom utrpanih Javorima, IMTovima i ostaloj boraniji, al će zato kad bude bilo bitno da nestane ko u džungli. Čak i da Radulović dođe, Vukić starter. Za bonusa, ako dođe Radulović, kad on igra, Malbašić kreće sa klupe, kad igra Miletić, Malbašić igra, Radulović na klupi. Sigurica. Previše je ovo postao štela klub da bi bilo prostora za najboljih 11.
Carević - Antonijević, Crnomarković, Traore, Lazarević - Kajević, Zukić - Čumić, UN, Malbašić - Vukić.
Kajević će biti guran na zadnjeg veznog, ko da vidim, Vukić je predstavljen kao rasni špic, tako da nemoj da se nadaš da će da sedi. Pre će Batak Lazarevića gurnuti levo i kretati sa Jeličićem ili Bjekovićem, nego što će Vukić da sedi. Ušli smo u eru novog Mrke, siguran sam u to. Vukić će biti efikasniji od Mrkaića, ali to nije špic za Vojvodinu, jednostavno. Doći će do neke brojke od 12-13 golova, mahom utrpanih Javorima, IMTovima i ostaloj boraniji, al će zato kad bude bilo bitno da nestane ko u džungli. Čak i da Radulović dođe, Vukić starter. Za bonusa, ako dođe Radulović, kad on igra, Malbašić kreće sa klupe, kad igra Miletić, Malbašić igra, Radulović na klupi. Sigurica. Previše je ovo postao štela klub da bi bilo prostora za najboljih 11.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- AntonioKasano
Mislim da je ubedljivo najlosiji deo tima prose sezone bio dvojac Zukic/Topic plus naravno stoperski kiksevi na kojima su se rotirali Vitas/Traore/Jelicic i Ljubisavljevic.
Nema mi logike da dovedu Kaju matorca i da ga sa 34 godine drze na klupi,a opet fali nam bonus igrac
- churguzijanac
Ono kad misliš nemož gori prelazni rok i ovi naši nas iznenade.
Mi smo lošiji nego prošle godine ako ostane ovako, a po svoj prilici ostaće.
Mi smo lošiji nego prošle godine ako ostane ovako, a po svoj prilici ostaće.
Jedna stvar je sigurna, a to je da je ova ekipa tu negde istog kvaliteta kao preplaćena prošlogodišnja, al da bi trebalo da je značajno jeftinija. Ako nije, onda ne znam šta bih rekao.
Pokušavam da skontam ko su viškovi u ovoj ekipi, i ne mogu da prestanem da brojim...
Pokušavam da skontam ko su viškovi u ovoj ekipi, i ne mogu da prestanem da brojim...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
@Rabba
Bice da smo mi jedini visak ovde izgleda.
Bez nas bi to sve lakse bilo.
Vidim da niko malog Tanjgu ne stavlja u postavu a mali ce garant imati zagarantovane minute.
Bice da smo mi jedini visak ovde izgleda.
Bez nas bi to sve lakse bilo.
Vidim da niko malog Tanjgu ne stavlja u postavu a mali ce garant imati zagarantovane minute.
Vas dva ili kompletan forum?
Neeego,ima li Sestic kakvog sina,ubedjen sam da bi Turija podrzao njegov dolazak
Da l smo morali isplatiti NNa, jer ne verujem da je on kao navijac Partizana u stanju da zarad ljubavi ka Vosi oprasta neku lovu!? A i sta se desava, ako neko ima procenat od nekog transfera, a dodje do prevremenog raskida ugovora?
- Deep Purple
@Voja
Nismo, sporazumni raskid saradnje. Dogovoriš se sa igračem da u slučaju bolje finansijske ponude može da ide jer ga ti ne vidiš u klubu ili se jednostavno dogovorite jer ga ne vidiš u klubu a i njemu se ne ostaje. Njemu je stigla bolja finansijska ponuda sa Kipra. Propalo mu to i uleteo partizan i ostalo je istorija. Po Uefinim pravilima ako i nekome daš otkaz (trener ili igrač) dužan si da mu plaćaš sve po slovu ugovora kao i da nije raskinuta saradnja sve dok ne nađe novi angažman. U slučaju da ste sporazumno raskinuli ugovor dužan si da mu isplatiš samo dugovanja (ako ih ima) u periodu koji je odigrao. A može i po proverenom receptu blizanaca da oprosti dugovanja
Ništa se ne dešava. To propada. Čak je Sporting probao da prevesla taj sistem. Kupio igrača sa procentom prodaje, odigrao dve sezone i oni mu produžili ugovor i prodali ga odmah nakon potpisa novog ugovora i pravili se ludi za procente jer su se vodili tim da je on potpisao novi ugovor sa klubom i da ga je samo stari obavezivao za procente od dalje prodaje
Išli su na sud zbog toga ali sam zaboravio ishod istog.
Nismo, sporazumni raskid saradnje. Dogovoriš se sa igračem da u slučaju bolje finansijske ponude može da ide jer ga ti ne vidiš u klubu ili se jednostavno dogovorite jer ga ne vidiš u klubu a i njemu se ne ostaje. Njemu je stigla bolja finansijska ponuda sa Kipra. Propalo mu to i uleteo partizan i ostalo je istorija. Po Uefinim pravilima ako i nekome daš otkaz (trener ili igrač) dužan si da mu plaćaš sve po slovu ugovora kao i da nije raskinuta saradnja sve dok ne nađe novi angažman. U slučaju da ste sporazumno raskinuli ugovor dužan si da mu isplatiš samo dugovanja (ako ih ima) u periodu koji je odigrao. A može i po proverenom receptu blizanaca da oprosti dugovanja
Ništa se ne dešava. To propada. Čak je Sporting probao da prevesla taj sistem. Kupio igrača sa procentom prodaje, odigrao dve sezone i oni mu produžili ugovor i prodali ga odmah nakon potpisa novog ugovora i pravili se ludi za procente jer su se vodili tim da je on potpisao novi ugovor sa klubom i da ga je samo stari obavezivao za procente od dalje prodaje
Išli su na sud zbog toga ali sam zaboravio ishod istog.
Ma mislim, ako neko fizicko lice (da ne kazem lice iz kluba ) sredi nekom igracu transfer, i uzme svoj deo kolaca
Gde su ona dva igrača za koje niko nije smeo da zna pre 1. jula, a koji su prošli lekarske preglede i boravili u Novom Sadu?
Ne vidim logiku prelaska u Trgovački onda je mogao i kod nas ostati.Danilo wrote: ↑Mon Jul 03, 2023 5:07 pm Nije mali Lane jos za seniorski fudbal, al ocekujem da debituje ove sezone za prvi tim.Čuka je zainteresovana za Veljka Simica.Kerkez je tu zbog brata....Ode brat ode i on, a nama koji euro tako ja to gledam.
Tsc radi dobar posao, dovodi mlade koliko toliko afirmisane igrace.Svaka cast