26. kolo: VOJVODINA – Čukarički 3:2 (2:0)

Locked
User avatar
slanobarac
Posts: 3497
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Re: 26. kolo: VOJVODINA – Čukarički 3:2 (2:0)

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Sun Mar 12, 2023 5:54 pm
slanobarac wrote: Sun Mar 12, 2023 4:52 pm
Turija wrote: Sun Mar 12, 2023 3:54 pm

A, neki od Kulina bana u raspravu i veci katolici od Pape. Nemojte vise spominjati nijednu sitiaciju da je Vosa ostecena sudjenjem, jer se to prividja samo pojedinim neobjektivnim forumasima. Pa, srecno. Pod ruku sa upravom.
Ove sezone bih mogao izdvojiti samo 2,3 situacije gde smo oštećeni i još nekoliko što nam je suđeno ili nije a npr. blizancima bi sudili.
Penal po meni nije bio ali je bilo bar desetak ozbiljnih fudbalskih situacija ove sezone koje su doprinele rezultatu koje su bile 50:50 i dosuđene protivniku ili očigledne greške na našu štetu. Kada bi se neko pozabavio suđenjem na našim mečevima ove sezone imao bi jako puno posla.
Dobro, nađimo se na polovini. Nekih 5 grešaka. Može? :mrgreen:
PS:Više bih se ja bavio našom lošom igrom pod vođstvom Trenera. :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
CRD FCV
Posts: 1603
Joined: Mon Dec 23, 2013 6:47 pm

Re: 26. kolo: VOJVODINA – Čukarički, subota 16h (A2)

Post by CRD FCV »

Voja wrote: Fri Mar 10, 2023 1:32 pm
Nevernik II wrote: Fri Mar 10, 2023 1:09 pm Realno, ako ovo izgube neće biti ni u top 6.
Cuka,Javor,Partizan i TSC... na osnovu prikazanog u sezoni sve preko 3 boda bice veliki uspeh
Остварили смо велики успех изгледа.
1892
Posts: 1052
Joined: Fri Jan 28, 2005 3:34 pm
Location: Novi Sad

Re: 26. kolo: VOJVODINA – Čukarički 3:2 (2:0)

Post by 1892 »

slanobarac wrote: Sun Mar 12, 2023 6:01 pm
Deep Purple wrote: Sun Mar 12, 2023 5:54 pm
slanobarac wrote: Sun Mar 12, 2023 4:52 pm Ove sezone bih mogao izdvojiti samo 2,3 situacije gde smo oštećeni i još nekoliko što nam je suđeno ili nije a npr. blizancima bi sudili.
Penal po meni nije bio ali je bilo bar desetak ozbiljnih fudbalskih situacija ove sezone koje su doprinele rezultatu koje su bile 50:50 i dosuđene protivniku ili očigledne greške na našu štetu. Kada bi se neko pozabavio suđenjem na našim mečevima ove sezone imao bi jako puno posla.
Dobro, nađimo se na polovini. Nekih 5 grešaka. Može? :mrgreen:
PS:Više bih se ja bavio našom lošom igrom pod vođstvom Trenera. :cheers:

Suština svega je da nije bilo previše grešaka ali su bile krucijalne za krajnji rezultat i oštetile nas za sigurno nekoliko bodova.

Što se tiče starta nad Čumićem, sa zapada sam bio na 50-50% a kad sam pogledao u highlights čist penal. Bio je na lopti i gurnut je sa leđa dovoljno da ga onesposobi da bolje šutira u izglednoj šansi.
Come on you Reds!
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9678
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: 26. kolo: VOJVODINA – Čukarički 3:2 (2:0)

Post by Voja »

Turija wrote: Sun Mar 12, 2023 3:54 pm Da li se izvio u skoku ili nije, nebitno je. Jer, da je bitno, onda, svakom ko se izvije u skoku, da dohvati loptu, ne treba svirati faul, ako je gurnut, jer je hteo da simulira. Nonsens, totalni.

Niko nije rekao ovde da je sudija lose sudio, vec samo da nije dosudio penal za Vojvodinu.
Au iskucao sam post u kom sam odgovorio svima i samo nestade :evil:
Al pokusacu ponovo:

Ne znam da li stvarno ne vidis ili ne zelis da vidis da se Cumic izvio da iznudi penal,a ne da uhvati loptu?
A za ovo drugo,postoji li sudija na svetu koji nije dosudio cist penal nekoj od ekipa,a da je dobro sudio mec?Ako nije dosudio penal,onda je prekrsio fudbalska pravila i kao takav ne moze imati dobro sudjen mec iza sebe.
slanobarac wrote: Sun Mar 12, 2023 4:52 pm Hajde polako sa kvalifikacijama. Isto bi neko, možda, rekao i za tebe jer ko je etalon za objektivnost? Moje mišljenje je da je Voja apsolutno u pravu što se tiče ovog kukanja na sudije.
Apsolutno je nebitno ko je i koliko puta u pravu,mnogo je bitnije da se ovakve rasprave vode kulturno,sa argumentima... bez bilo kakvog omalovazavanja sagovornika,bez vredjanja i ljutnje
Deep Purple wrote: Sun Mar 12, 2023 5:54 pm Penal po meni nije bio ali je bilo bar desetak ozbiljnih fudbalskih situacija ove sezone koje su doprinele rezultatu koje su bile 50:50 i dosuđene protivniku ili očigledne greške na našu štetu.
A sta pokusavam reci sve vreme.Smatram da nismo osteceni protiv Cuke i da ove sezone nismo pokradani nista vise nego sto su Lucani,Kolubara,Radnik... ali i da je i teoretski nemoguce da smo svako kolo osteceni
CRD FCV wrote: Sun Mar 12, 2023 6:09 pm Остварили смо велики успех изгледа.

Nismo jos,al smo na dobrom putu,fali nam taj bod :mrgreen:

Inace sto se tice ovog kukanja na sudije,cesto imam obicaj posle svakog Djokovicevog poraza da pitam drugara (Novakovog velikog fana): "Sta ga je sad bolelo?"
Jer sam primetio da Novak nije pretrpeo nijedan poraz u karijeri kad je zdrav,nego uvek kada izgubi objasni da je to zato sto je bio povredjen,sto ga bolela ruka,sto ga mucio stomak,sto je imao temperaturu,sto ga zezalo koleno...
E tako cu izgleda poceti i Vosine lose rezultate da dozivljavam ovde na forumu.Posle svakog neresenog ili poraza moracu da vas pitam "za sta smo osteceni ovaj put?" :wink:
Image
User avatar
Turija
Posts: 10666
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: 26. kolo: VOJVODINA – Čukarički 3:2 (2:0)

Post by Turija »

Opet dodajete nesto sto nigde nije receno, da bi izveli logican zakljucak.

Koliko puta treba da kazem da sudjenje nije bilo lose, ali je sudija propustio da dosudi penal, posle ocitog odgurivanja Cumica u skoku na loptu.

Vi, eto, sad pouzdano znate i da je on hteo da simulira pad i to 100%, bez promila dileme, bolje cak i od samog Cumica.

Jedna greska sudije ne znaci automatski i lose i tendenciozno sudjenje i da se stalno kuka na sudjenje svaku utakmicu. Opet, neutemeljena generalizacija i olako ubacena optuzujuca rec, koja nije napisana ovde. A realno, tesko je da sudija sudi utakmicu bez greske, sad samo zavisi kakve je tezine i kako se odrazava na krajnji rezultat.

Ako na forumu ne sme da se diskutuje ni o pojedinacnoj spornoj situaciji u korist Vose; OK .
Ovde niko nije rekao da je greska namerno ucinjena, vec je samo primeceno da se dogodila, a to se proglasava za kukanjavu na sudjenje za svaku utakmicu Vose, sto je toliko pausalno izreceno da ne vredi raspravljati.

S druge strane, priznajete da je na 5-6 utakmica Vosa drasticno ostecena ( i to bodovno) sudijskim odlukama ( greskama), sto bi trebali da precutimo, jer se to proglasava za blizanacki mentalitet.

Uredu, pohvalicemo svako sudjenje i zazmuriti na greske, pa da vidimo dokle cemo stici.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
slanobarac
Posts: 3497
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Re: 26. kolo: VOJVODINA – Čukarički 3:2 (2:0)

Post by slanobarac »

Turija ti izvlačiš reči iz konteksta i odabiraš samo ono što ti odgovara. Ja sam potpuno podržao stav Voje iznet u tom postu i ništa više. A mogao bih, da me ne mrzi, ovde izneti svi tvoju "kuknjavu" na suđenje Voši samo u ovoj sezoni a i ranije. To više priliči nekom mlađem navijaču a ti kao stariji sigurno znaš kako to funkcioniše. I drugo ja sam Deep-u odgovorio u šaljivom tonu( :mrgreen:) i ništa ne priznajem. Ni u policiji. Svako dobro i nema ljutiš. :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
User avatar
Uvek sa tobom
Posts: 1361
Joined: Wed Jun 24, 2009 12:05 pm

Re: 26. kolo: VOJVODINA – Čukarički 3:2 (2:0)

Post by Uvek sa tobom »

Turija wrote: Sun Mar 12, 2023 8:47 pm Koliko puta treba da kazem da sudjenje nije bilo lose, ali je sudija propustio da dosudi penal, posle ocitog odgurivanja Cumica u skoku na loptu.

A realno, tesko je da sudija sudi utakmicu bez greske, sad samo zavisi kakve je tezine i kako se odrazava na krajnji rezultat.
Причу о пеналу сам и покренуо из разлога што да је резултат неким случајем остао 2:2, та његова грешка би нас онда вероватно опет коштала 3 бода (мада нисмо неки извођачи пенала).
УВЕК МИ СМО БИЛИ УЗ ТЕБЕ . . .
Duplof
Posts: 862
Joined: Fri Aug 12, 2022 10:48 am

Re: 26. kolo: VOJVODINA – Čukarički 3:2 (2:0)

Post by Duplof »

Toliko se piše o nedosuđenom penalu kao da smo izgubili finale Lige šampiona. Slažem se da je taj detalj mogao značajno promeniti tok utakmice, ali utakmica je gotova, pobedili smo, sad treba razmišljati o Javoru :)

Početkom sezone smo imali kriminalno suđenje, izgleda da su se malo urazumili, ali greške su i dalje prisutne. Nije ni to problem ako se svaka ekipa podjednako "čašćava" pehovima sudija, već ako se timovi, poput našeg prethodnog rivala, otvoreno guraju zarad nečijih interesa!

Ali budimo realni, kakvo suđenje smo očekivali ove sezone, mislim da smo odlično i prošli za sad. Za neke utakmice nemamo to pravo da se žalimo ni na visinu trave jer smo uprskali toliko prilika nakon kojih se, nekim čudom, i dalje nadamo i borimo za Evropu!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
čeda_maraš
Posts: 90
Joined: Fri Apr 02, 2021 11:53 am

Re: 26. kolo: VOJVODINA – Čukarički 3:2 (2:0)

Post by čeda_maraš »

Sad kada su se strasti malo smirile ,mogu na miru da prokomentarišem utakmicu.Kao prisutni gledalac i navijač,Voše,krenuću od nas prisutnih na stadionu.Po mom mišljenju poseta za naše razmažene navijače,po lošim vremenskim uslovima,za njih,je bila iznad mog očekivanja.Publika na zapadu,gde ja sedim,je tokom cele utakmice bodrila naše,zviždala pankovu i nijedan zvižduk se nije čuo kada su ovi izjednačili.Tako da mogu da kažem da je navijanje bilo više nego korektno.Kada smo postigli treći gol,to je bila prava erupcija oduševljenja i još glasnije navijanje.Na poluvremenu su takodje ispraćeni burnim aplauzom.Kada je sudija odsvirao kraj,posebno sam bio oduševljen Čumićem kako je uleteo na teren i počeo da se raduje sa našim igračima.Posebno mi je upalo u oči da je neverovatne emocije pokazao uvek mrtav hladan Baraj.Očigledan je napredak Bataka u stvaranju nove hemije medju igračima.Baraj je počeo da igra konačno sa osećajem pripadnosti klubu,NN je toliko puta uklizavao,koliko nije za celo prvenstvo,Čumić je ostavio srce na terenu,što je rekao Batak,dao je 110%,Malbašić kada je ušao nije stao,Topić na svakom delu terena kao i Zuka,Lazarević imao nezgodnog ovusua za čuvanje i sasvim korektno to obavio i još dao gol.Vitas.Kada je istrčao sa kapitenskom trakom,bio sam malo revoltiran,jer sam bio mišljenja da neko od naše dece treba da je ponese.Kako je utakmica odmicala,videlo se ko je vodja na terenu i koga igrači poštuju.Badamosi ko da nije igrao i kad je izlazio tu pored nas,delovao je kao da kaže ja ovde ne mogu ništa.Iz svakog Vitasovog duela se videlu da ulazi punom snagom i bez respekta,ne štedeći ni sebe ni protivnika.Na kraju utakmice je svim igračima čestitao i svoj dres poklonio malom dečku na zapadnoj tribini.Kapiten je na mestu,kao što je bio i Drina.Puno pišete o penalu.Imao sam dobar pregled uživo i odmah je bilo jasno da je penal.Kada sam to pogledao na tv.jasno je da igrač čukaričkog uopšte nije imao nameru,niti mogučnosti da skače sa Čumićem,nego ga je jednostavno odgurnuo laktom u skoku.To da li je Čumić hteo da odglumi ili ne,nije bitno on je odgurnut.Druga stvar koju niko ovde ne pominje je slobodan udarac koji je sudjen posle skoka našeg igrača i čukaričkog i koji se desio ispred mene.Faula nije bilo.Isti takav duel na istom mestu je imao i Baraj,pri tom i dobio i lakat i ništa nije svirano.Ko je gledao utakmicu uživo ne može biti zadovoljan sudjenjem.Da ne spominjem sitnije greške oko auta koji su bili tu ispred mene.Da se osvrnem još na Mamadua,koji je bio siguran u duelima ali kada mu je lopta u nogama to je malo veći problem.Uroš Nikolić dao lep gol ali može puno bolje.Jedina slabija tačka je Bjeković.Tu je duvalo na sve strane i tu je i pao prvi gol.Kad krene sa loptom ili na igrača,ne znamo da li će sam pasti ili srušiti igrača i napraviti penal ili neko drugo zlo.No za borbenost kapa dole.Eto to je neko moje vidjenje utakmice i sa akcentom na to da je Batak na putu da stvori jednu fajtersku ekipu,sa puno emocija i želje za pobedom.To nam je kod prošlog trenera falilo.Izvinite na dužini posta.
User avatar
Turija
Posts: 10666
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: 26. kolo: VOJVODINA – Čukarički 3:2 (2:0)

Post by Turija »

@ceda_maras

Nisam hteo, bas, sve greske sudije (ucinjene na nasu stetu) da iznesem u svom postu, jer za neke forumase je i ovo bilo previse moje neobjektivnosti.
Medjutim, da zatvorimo pricu o subotnjem sudjenju, za koje sam napisao da nije bilo lose ( ali, ne i dobro).
Ziveli! :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
slanobarac
Posts: 3497
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Re: 26. kolo: VOJVODINA – Čukarički 3:2 (2:0)

Post by slanobarac »

Treba otvoriti glasanje da li je bio penal ili ne? :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
User avatar
Turija
Posts: 10666
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: 26. kolo: VOJVODINA – Čukarički 3:2 (2:0)

Post by Turija »

slanobarac wrote: Mon Mar 13, 2023 5:18 pm Treba otvoriti glasanje da li je bio penal ili ne? :mrgreen:
Ne treba, jer nista ne znaci, niti bi znacilo, osim za sarkazam.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
slanobarac
Posts: 3497
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Re: 26. kolo: VOJVODINA – Čukarički 3:2 (2:0)

Post by slanobarac »

Turija wrote: Mon Mar 13, 2023 5:50 pm
slanobarac wrote: Mon Mar 13, 2023 5:18 pm Treba otvoriti glasanje da li je bio penal ili ne? :mrgreen:
Ne treba, jer nista ne znaci, niti bi znacilo, osim za sarkazam.
Koji si ti namćor, ne znaš za šalu?!
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
User avatar
Turija
Posts: 10666
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: 26. kolo: VOJVODINA – Čukarički 3:2 (2:0)

Post by Turija »

slanobarac wrote: Mon Mar 13, 2023 6:22 pm
Turija wrote: Mon Mar 13, 2023 5:50 pm
slanobarac wrote: Mon Mar 13, 2023 5:18 pm Treba otvoriti glasanje da li je bio penal ili ne? :mrgreen:
Ne treba, jer nista ne znaci, niti bi znacilo, osim za sarkazam.
Koji si ti namćor, ne znaš za šalu?!
Vidim zelenog, a on mi se ne svidja :D :cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Locked