Odnos članova kluba prema Voši

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Neizlecivi

Re: Odnos članova kluba prema Voši

Post by Neizlecivi »

Radoye wrote: Thu Jan 19, 2023 2:18 am Hrani kera pa ce da te ujede. Trebalo mu je noge polomiti jos dok je u nasem podmlatku bio pa prvi put na cigansku tribinu otisao.
Kako kazu nikad nije kasno....
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Neizlecivi wrote: Thu Jan 19, 2023 11:01 pm
Radoye wrote: Thu Jan 19, 2023 2:18 am Hrani kera pa ce da te ujede. Trebalo mu je noge polomiti jos dok je u nasem podmlatku bio pa prvi put na cigansku tribinu otisao.
Kako kazu nikad nije kasno....
Kasno je, jer mu se u medjuvremenu vec ostvario san...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Neka njemu tog ''sna''.
Mali covek, mali igrac, i nadasve toliko nebitan da bismo na forumu trebali da se potrudimo dobro da se setimo who the fuck is Pankov, a ne da se ovde trose reci na njega.

Gov*nce, nista vise...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Veoma zanimljiv intervju

Ako im posle ovog seta pitanja nesto nije jasno onda stvarno...
Image
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Iskusno su izbegli da stave Trenera da odgovara na pitanja.
Uprava napolje!
Turija

Post by Turija »

Istocno stajanje wrote: Sun Jan 22, 2023 8:47 am Iskusno su izbegli da stave Trenera da odgovara na pitanja.
Iskusno je i Djordjevic izbegao odgovor na pitanja koliko aktuelnih igraca Vojvodine navija za Vosu.

Tu se, naravno, nije mislilo na pridosle igrace, vec na one ponikle na Vujadinu. Na primer, taj spomenuti mladi Srbobranac ( Bukinac)? Jer, recimo, znamo kako Mudrinski i Katai navijaju za Vosu.

PS
Nisam znao da je Djordjevicu preminuo otac. Iskreno mi je zao. Prerano je ostao bez oca. Poznato mi je to.

Inace, odlican intervju (ako zanemarimo bucan sum vode). Pitanja konkretna i teska za odgovore Kapitenu. Podrska Djordjevicu i da se nadamo boljim danima.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Meni ovaj intervju mnogo pomogao da "upoznam" Djordjevica,imao sam skroz drugacije misljenje o njemu.Nekako mi na terenu deluje kao lik zatvoren u sebe,koji ne ume da komunicira... sad mi je slika skroz drugacija i naravno mnogo lepsa
Image
AntonioKasano

Post by AntonioKasano »

Djordjevic je normalan momak, pohvala i sto su procitali sva pitanja. Mislim da Katai nije bio cigan, Mudrinski odvratni svakako jeste.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Sinoc sam bas kasno poslusao intervju i sad razmisljam milion stvari koje je izgovorio meni nisu najjasnije.Tipa: Rastavac drzi fudbal u malom prstu,Taki najvise pretrcao na utakmici,igracemo grupnu fazu.... :roll:
Image
Turija

Post by Turija »

'ajd" jos koju o NN. Nepresusna tema :mrgreen:
Nekome ce se dici kosa na glavi, ali jos jedna prilika da bolje upoznamo NN, pa sta zakljuci.
Mislim da je vazan igrac za ekipu, ako bi sproveo reci u delo, a cini mi se da je krenuo na ispravan put? Pa, neka je i u 30oj.
Izgleda da je Batak nasao nacin kako izvuci ono korisno od NN?
Sam naslov ne nagovestava i ne odgovara krucijalno onome sto je u tekstu, jer NN kaze da je bivsi igrac i Vojvodine i partizana i da dati gol nije osveta partizanu, ali za bg novine je samo to kljucno.
Da je bivsi igrac jednog od blizanaca, iako, ni NN, ni Malbasic nisu sastavili ni godinu igranja kod njih. NN bivsi igrac Spartaka, a Malbasic Rada, ali to se ne pominje. ( ako uzmemo da se broje samo superligasi, a ne i maticni klubovi nizeg ranga takmicenja).

https://www.zurnal.rs/sr/clanak/150642/ ... -partizanu
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: Mon Apr 03, 2023 11:20 am 'ajd" jos koju o NN. Nepresusna tema :mrgreen:
Ovo je recenica koja tokom vikenda nije izgovorena ni na jednom mediju (bar je ja ne videh)

"Partizan bi sigurno bio bolji, da smo mu mi to dozvolili"

Svi samo pricaju o losem Partizanu,al sto Piksi kaze "imali smo i protivnika na drugoj strani koji je zeleo da nas pobedi i da ne dozvoli da damo gol".
Image
Turija

Post by Turija »

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/sec ... 07-05-2023

Lepo mi je ovo potsecanje na tu odlucujucu utakmicu protiv zvezde. Sve je tacno sto je rekao Milovac.
Nisam znao da zivi u Portugaliji.
Svako dobro nasem bivsem igracu sampionske Vose.
:cheers:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Milan

Post by Milan »

Turija wrote: Sun May 07, 2023 8:49 pm https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/sec ... 07-05-2023

Lepo mi je ovo potsecanje na tu odlucujucu utakmicu protiv zvezde. Sve je tacno sto je rekao Milovac.
Nisam znao da zivi u Portugaliji.
Svako dobro nasem bivsem igracu sampionske Vose.
:cheers:

Voleo bih da se češće pojavljuju tekstovi sa igračima koji su svojim doprinosom uklesali svoje ime u najvrednije zidine našeg kluba, pa me ovakvi članci posebno obraduju.

Sve najbolje Milovcu i njegovoj porodici.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Nikola Čumić je pristao da gostuje na forumu. Bilo bi lepo da se otvori topic i da mu postavljamo pitanja :cheers:
Post Reply