Ja iskreno uopšte ne vidim po čemu smo mi bolji u odnosu na prošlu sezonu. Doveli smo pojačanja na pozicijama na kojima smo bili solidni, a na pozicijama na kojima smo bili lošiji smo ostali isti. Nisam siguran da će Krsmanović napraviti neku dodatnu vrednost (uz dužno poštovanje njegovoj karijeri), kada već imamo Simića, Rudića i Bošnjaka (od kojih će sada Bošnjak džedžati na klupi, a bio na širem spisku reprezentacije). Buculjević kao zamena Vilimanoviću da sedi na klupi takođe mi uopšte nije jasna kao ideja, osim ako se računa da je Vili sklon povredama (a izgleda da jeste). Sa druge strane, štagod se ovde pisalo o Parapunovu na forumu i na zvaničnom sajtu, ja sam mišljenja da je on jedan sasvim prosečan korektor i bez šanse da napreduje dalje. Ni na jednomj velikoj utakmici nije pokazao visoku klasu, a nabija stastistiku protiv Ljiga i Niša. Ubiparip umesto Baraneka isto ne vidim da će ove sezone biti pojačanje.Duplof wrote: ↑Mon Sep 19, 2022 7:59 pm
Ne baš lak žreb, ali mislim da Voša davno nije bila ovako jaka. Biće zanimljiva LŠ, jer nema jedne ekipe koja previše odudara od ostalih. Uz hrabru igru, podršku publike i malo sreće možda se može i obezbediti prolaz dalje. Nisam siguran da li se menjao sistem takmičenja, koliko klubova prolazi dalje iz grupe?
Moje predviđanje za ovu sezonu je da će trka za titulu biti još tešnja nego prošle sezone, a da ćemo u LŠ biti poslovnično poslednji u grupi. Ako ne budem u pravu, javno ću se ovde priznati grešku u proceni.