6. kolo: Kolubara - VOJVODINA 2:2 (1:0)

User avatar
Deep Purple
Posts: 3838
Joined: Thu Aug 13, 2020 11:42 am

Re: 6. kolo: Kolubara - VOJVODINA 2:2 (1:0)

Post by Deep Purple »

Evo i Čukarički remizirao tamo gde smo mi dobili, partizan da je pravde sinoć bi izgubio a ne pobedio u 96om ali to ke fudbal. Tsc remizirao protiv protiv Napretka u gostima. Mnogo se opterećujemo rasporedima a svaka utakmica je priča za sebe. Neka lošija ekipa će nam doći u formi a neka bolja van forme, neke ćemo mi ekipe dočekati u formi a neke van forme, ima tu mnogo faktora koji utiču i zato je svaki izvojevan bod dobar bod. I tu se ne slažem sa Nikolićem ali shvatam šta želi da kaže i on tako kao fudbaler i treba da misli. Uvek na tri boda treba da se ide ali moramo biti objektivni. Nismo zaslužili tri boda ali mogli smo da dođemo do njih. I opet tek tri šuta na naš gol. Šteta je što smo primili glupe golove ali to je fudbal i mi ćemo takve da postignemo u toku sezons. Ali trebaju da raduju oba gola jer je jedan postignut iz izrađene akcije a drugi iz sjajne duge lopte u prostor, suajnog kretanja beka koji pronalazi Nikolića koji se sjajno kretao. Plus otežani uslovi za igru a to nam ove sezone neće odgovarati.
User avatar
Turija
Posts: 10668
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: 6. kolo: Kolubara - VOJVODINA 2:2 (1:0)

Post by Turija »

@Deep,
Nemam ja nista protiv neresenog rezultata ili poraza, jer ne moze se stalno pobedjivati, ali ovde je gubitak bodova jako skup.
Zato ne smemo igrati nikad mlako, pogotovo poklanjati prvo poluvreme protivniku. To je vec postao neki los prefiks za ovu ekipu i traje od pocetka prvenstva, pa do sada.
Problem je sto se ne vidi promena, obecani napredak i rast ekipe kroz utakmice. To me nervira, taj mlak pocetak svake utakmice.
Zato sam i napisao manje price, a vise dela.

Hajde, videcemo u subotu kako cemo izgledati protiv Lucanaca. Da li cemo uci u utakmicu veoma rezervisano, kao do sada, i dati protivniku volju i osnovanu nadu da moze sa nama da se nosi, pa cak i odnese bod(ove)?
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
slanobarac
Posts: 3497
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Re: 6. kolo: Kolubara - VOJVODINA 2:2 (1:0)

Post by slanobarac »

@Deep
Na koje otežane uslove misliš na meču sa Kolubarom? Uslovi su bili idealni, bez kiše, oko 22°,noćna utakmica, dobra podrška, korektni domaćini..... Ako si mislio na teren onda grešiš jer nije ništa gori od našeg. Možda malo manji ali to ne menja stvar.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
User avatar
N13
Posts: 2029
Joined: Fri Mar 22, 2013 1:10 am

Re: 6. kolo: Kolubara - VOJVODINA 2:2 (1:0)

Post by N13 »

slanobarac wrote: Mon Aug 15, 2022 7:44 pm Ako si mislio na teren onda grešiš jer nije ništa gori od našeg.
Uf, pretera ga. Lopta po zemlji nije mogla ravno da ide, a da ne skakuce. A to naravno dosta utice na igru kratkih brzih pasova, sto dosta pokusava Rastavac da forsira.
E sad, to ne sme biti neki izgovor, jer ce 90% gostovanja u nasoj ligi da bude u takvim uslovima. Pogotovo novembar, decembar, februar, mart.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9678
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: 6. kolo: Kolubara - VOJVODINA 2:2 (1:0)

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Mon Aug 15, 2022 6:58 pm Šteta je što smo primili glupe golove ali to je fudbal i mi ćemo takve da postignemo u toku sezons.
Uvek se najezim kad neko (vecinom nasi treneri) kazu da su primili glup gol!? Pa svaki gol je glup iz ugla onog koji ga prima,zar nije tako. Cilj svake odbrane je da se odbrani i cim primi gol znaci da je ispala glupa,nebitno na koji nacin. Ajd navedi mi bar jedan pametan gol,cisto da vidim kako to izgleda!? "Glup gol" je samo jos jedan izmisljeni termin za izgovor. Jel gol koji je Baray dao GAT pametan!? Nadam se da kapiras sta zelim reci!? Kakvu uopste poruku salje trener koji kaze da mu ekipa primila glup gol!?
Image
User avatar
slanobarac
Posts: 3497
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Re: 6. kolo: Kolubara - VOJVODINA 2:2 (1:0)

Post by slanobarac »

@N13
Mislim da nisam ali ajde. Ovaj sam video uživo a naš na tv. Deo travnjaka Karađorđa sa zapadne strane ka severu je baš loš. Ali opet je isto nama i njima.
PS: Podsetiste me na upravu Atletika kad su gostovali 2008. Zamerali su nam da trava nije ošišana dovoljno i da će to usporiti njihovu igru. :)
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
User avatar
Deep Purple
Posts: 3838
Joined: Thu Aug 13, 2020 11:42 am

Re: 6. kolo: Kolubara - VOJVODINA 2:2 (1:0)

Post by Deep Purple »

@Voja

Glup gol je svaki gol po mom mišljenju koji dolazi posle spleta izuzetno nesrećnih ili manjkom pažnje igrača.
A mi smo takva dva primili.
Odnosno svaki gol za koji si sam odgovoran a nije došao pretežno kvalitetom protivnika. A oba gola su bila isključivo naše greške koje su nas do primljenih golova dovela. Mladost Gat je primila glup gol protiv nas. Gde su slali dugu loptu na svojoj trećini koju je Nešković presekao i Nikolić dao gol. Taj gol nismo postigli jer smo ih nekim gegen presingom pritisnuli, mi jesmo njih stisli ali je ta lopta mogla da ide i u aut recimo a ne da menjaš težište igre dugom dodavanjem na svom delu terena.

Prvo Traore se poigrava na sredini gubi loptu, Bjeković pravi faul za najstrožu kaznu, prvo maše to a zatim im se vraća i iz popravnog postižu gol. Kako da okarakterišem taj gol nego kao glup? A taj je bio i plod nesrećnih okolnosti i plod manjka pažnje igrača, kombinacija ta dva.

Sledeći gol primamo iz situacije koju je i Nikolić sam prokomentarisao, praviš glup faul na 40 metara od gola na igraču koji je okrenut leđima od našeg gola, centaršut i opet splet nesrećnih okolnosti gde naš defanzivac pogađa protivnika i primamo gol.


Fudbal je igra u kojoj gledaš da praviš manje grešaka od protivnika ali nekad i kad napraviš manje izgubiš, mi smo našim glupim odlukama i manjkom sreće izgubili dva boda. Ali smo i više grešaka pravili od protivnika. Igrom nismo zaslužili sva tri ali smo i sami krivi što su nam dva boda izostala iz džepa.

Naravno fudbalska percepcija je kod svih nas različita , za mene pridev glup u fudbalu postoji dok kod nekog drugog ne. I to je na kraju subjektivni osećaj u gledanju ove igre.

I kad kažem glup gol to govorim iz naše perspektive a ne iz perpsektive Kolubare. Mi smo glupostima doveli do toga da oni dođu do golova.
Locked