3. kolo: VOJVODINA - Spartak 0:0

Locked
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9678
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: 3. kolo: VOJVODINA - Spartak 0:0

Post by Voja »

Rabba wrote: Mon Jul 25, 2022 6:39 pm ovde na forumu većinom pretvorili u blizanačke "navijače". Fuj.

Preskočiće se stadion još neko vreme. Nije ovo ni blizu moje Voše.
Sta nam se konkretno zamera?
Image
Taxista
Posts: 119
Joined: Mon Jul 25, 2022 7:03 pm

Re: 3. kolo: VOJVODINA - Spartak 0:0

Post by Taxista »

Pre svega poštovanje svim forumašima.O utakmici je uglavnom sve rečeno.Fascinantno mi je da su se u VAR prostoriji pratile 4 utakmice odjednom.Naravno da se u tom slučaju prate"bitnije"ekipe i nije čudo što se ne reaguje na naše penale.
User avatar
churguzijanac
Posts: 2034
Joined: Tue Feb 22, 2011 10:23 pm

Re: 3. kolo: VOJVODINA - Spartak 0:0

Post by churguzijanac »

Zukic ima neku klauzulu u ugovoru da mora da igra odredjene minute.Sredio mu menadzer snajper sa prethodnom upravom.
User avatar
Pera Centar
Posts: 820
Joined: Sat Jan 18, 2014 12:01 pm
Location: Novi Sad

Re: 3. kolo: VOJVODINA - Spartak 0:0

Post by Pera Centar »

Turija wrote: Mon Jul 25, 2022 1:54 pm
ssnigd wrote: Mon Jul 25, 2022 11:41 am Doslo je vreme, da se Zukic skloni mesec dana iz protokola

Vreme je za Vidakova da dobije sansu i da se upari sa Nikolicem. Simic i Baraye po krilima.
Tako i ja vidim situaciju.
Nikolicu treba centarfor golgeter On je to imao u Spartaku i od Tufegdzica napravio golgetera.
Isto bi bilo i sa Vidakovim. Nije slucajno Vidakov bio prvi strelac u Prvoj ligi. Ja mislim da se momak dobro snalazi u sansi.
Zukica odmoriti malo i dati sansu Busnicu i Mileticu. Ne bi bio velik napredak, ali bi bio napredak.

Nije ovo sada lose, ali mora bolje i to sto pre.

PS
Sta sam napisao onomad za 5 kolo? Dugo pratim nas fudbal i citam ih kao otvorenu knjigu i njih i medije, savez i sudije.
To svi vide na tribini da Nikolic trazi centatrfora ispred sebe, samo trener nikako da prihvati to. Izgleda da su pravi cfori nepotrebni u Vojvodini, jer od prvog mandata Tralatovica igramo sa laznim cforom. Pa i sad Nikolic je poluspic i efilasan je kada ima nekog ispred sebe. Vidakov je pravo resenje. Nadam se da Malbasic ili Simic nece biti lazni spicevi......
Nevernik II
Posts: 448
Joined: Fri Jun 10, 2022 3:29 pm

Re: 3. kolo: VOJVODINA - Spartak 0:0

Post by Nevernik II »

salefkv wrote: Mon Jul 25, 2022 3:24 pm
Nevernik II wrote: Mon Jul 25, 2022 3:12 pm Jedno pitanje (pošto nisam pratio prošle sezone) da li povratak Kabića može da reši neke od problema koje ljudi navode ovde?

Dečko je dosta hajpovan, nije prošao pripreme ali ako je zaslužio hajp koji ga prati njegov povratak može da bude kao neko mini pojačanje.
Meni deluje da ce trio iza spica biti

Malbasic - Simic - Baraj

Kabica vidim kao nekog ko ce se menjati sa nekim od krila kada se umori ili fudbalski padne, a po mom misljenju on za razliku od Bastajica i Neskovica moze da bude ono sto izmena i treba da bude - game changer a ne puko zamenjivanje igraca cisto da se izmena izvrsi i jos gori protok igre kako to kod nas obicno biva...

S te strane mozemo ga gledati kao mini pojacanje, i takvu ulogu ja vidim kod njega za prvu (polu)sezonu, a posle cemo vec videti na osnovu prikazanog.
Zahvaljujem :lala:
čeda_maraš
Posts: 90
Joined: Fri Apr 02, 2021 11:53 am

Re: 3. kolo: VOJVODINA - Spartak 0:0

Post by čeda_maraš »

Prošle sezone i pored pretplatne godišnje nisam išao na utakmice,jer ono nije bilo moguće gledati.Dolaskom Zbiljića sve se promenulo.Sve tri utakmice sam,naravno uživo ispratio,i uvek otišao zadovoljan sa stadiona,bez obzira na rezultat.Mnogo komentara je napisano i kada se sve posloži može sa se izvuče neki zaključak.Po mom se slažim sa svima onima da malo sporije ulazimo u utakmicu i da kako vreme odmiće igramo sve slobodnije.Druga stvar je što se tiče Zukića.Slažem se da njegovim ulaskom igra pada i da njegove greške i slabašnost u duelima protivniku pružaju šanse za kontre.Za Topića mislim da odradjuje veliki posao a kao potvrdu toga vidim da u tri utakmice mi još ne znamo kakvog golmana imamo.Tri utakmice ni jedan direktan šut u gol.To pokazuje da sredina odradjuje sjajan posao.Jelačić,neverovatan napredak pored Traorea.Nešković,vidim da je mnogo osporavan.Ja se ne slažem sa time.Dečko savršeno pomaže Djordjeviću i konstantno traži loptu i ne beži od nje.Imao je jednu asistenciju NN za gol i još jednu Kada je NN asistirao za najbolju šansu protiv Spartaka.Baraj po meni mora više srčanosti da pokaže i želje da pomogne odbrani,jer je Lazarević često na vatrometini.Za NN se ne bojim.Takav znalac jednim potezom reši meč i ako je neko primetio koliko puta je uklizavao,prilazio mladjim igračima i savetovao ih a sa Simićem je odmah kliknuo.Što se tiče Mime,jedina zamerka je što je po meni u nedelju izmenama oslabio tim.Izlaskom Topića i Milosavljevića a ulaskom Zukića,Bastajića i Miloševića potpuno smo pali na sredini i dozvolili protivniku nekoliko ozbiljnih napada.Lazarević,Bjeković svejedno ko igra,odlični.Po meni je ovo bila utakmica za Vidakova da udje i sa NN napravi pometnju u odbrani Spartaka.No tek je početak,a izgledamo sve bolje.Blizanci su nas izgleda ozbiljno shvatili i odmah je počela da radi sudijska mafija.No,mi smo Voša i u inat svima bićemo im kost u grlu.Jedina mi je želja da protiv cigana Zbilja uvede red na zapadnoj tribini,da se zna da je ona domaća i da se svaki nepoželjan elemenat odmah izbaci napolje.Osećam posle duže vremena da ćemo ih brojčano nadjačati.Jedva čekam subotu.
User avatar
Maki
Posts: 1111
Joined: Thu Mar 22, 2018 5:16 pm
Location: Liman III

Re: 3. kolo: VOJVODINA - Spartak 0:0

Post by Maki »

Izvinjavam se što sad ja nešto tu palamudim posle Čede, samo da kažem da potpisujem ceo njegov post i povlačim reč za Neškovića, jer sam ga bio u afektu stavio na listu razočarenja.
Wild Srem
Posts: 113
Joined: Mon Feb 21, 2022 7:54 pm

Re: 3. kolo: VOJVODINA - Spartak 0:0

Post by Wild Srem »

A gde mogu da se vide ocene sudije i da li će biti eventualnih kazni?
Bilo bi zanimljivo u 3 kola, 2 puta sudija kažnjen :idea:
Locked