Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
User avatar
Turija
Posts: 10739
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Čiča Glišo, prema onome kako pišeš zaključujem da si mlad čovek, prepun optimizma (što je za pohvalu) i neiskustva i zato me ne možeš uvrediti, jer ti opraštam ,,mladalačke grehe,,.
Misliš da mi ne bi voleli Titulu, kao ti? Ali, do nje se ne može doći samo tako što se ona više želi od drugih i što ćemo sve poteze Kluba hvaliti.Dobronamerna kritika (a ovde je od svakog člana ona takva) ne dozvoljava ,,spavanje na lovorikama,, jer sport uljuljkivanje ne trpi i obija se vrlo brzo o glavu.
Vojvodina uz dobre trenutne rezultate mora povratiti i svoj tradicionalni imidž, na čijim temeljima se i prepoznaje slavno ime.Da su u pitanju samo titule, pa ja bih onda navijao za zvezdu i partizan i imao bih ih svake godine. Sigurno, bez puno stresova i nerviranja.,,Uživao,, bih i lakonski zaj...vao okolinu tj Slaninare, kako su slabi i nikad je više neće osvojiti.
Da bi nešto trajalo i bilo stalno veliko mora biti na čvrstim temeljima.U pravu je čika toma kad kaže da igrači ne mogu biti samo igračine, već i ljudine.Mi nismo Čelsi, niti ćemo ikada biti, da su nedeljne plate igrača desetine hiljada evra, pa onda svi grebu za pare (sa karakterom ili bez njega).Da nije bilo tog karaktera, da li bi okrenuli, (samo sa dobrim fudbalerima) sva ona minusna otvaranja utakmica, nesrećne i nespretne golove od 0:1 ili 0:2 na 4:2 ili na 3:3.
Ovaj forum se malo razlikuje od ostalih ,,Ultra navijačkih,, baš po tome što skreće pažnju na neke faktore od uticaja na igru i atmosferu.Da li će neko hteti to da primeti ili će se žestiti i nervirati na svaku pomisao kritike, stvar je ličnog izbora.
Pozdrav

PS
Znaš šta mi je najkrivlje?To što su mnoga imena spominjana ovde kao naše želje za igračka pojačanja Vojvodine, završila u partizanima. A, njihov otpisani igrač sa Kipra kod nas.Pre neki dan Vještica, danas evo i Lakić je crno beli.Da li to gsn Tomić zaviruje (ili ima dojavu :wink: ) na naše forume i uzima u obzir ta laprdanja, kako se ona izgleda kod nas shvataju?Ili forumaši to samo uobražavaju da neko prati rasprave?Možda bi bilo korisnije, po Vošu, da iznosimo deziformacije i zavaravamo protivnike :?: 8)
Last edited by Turija on Sat Jan 26, 2008 1:46 am, edited 2 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8876
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

021 wrote:Pa onda Vukelja... Ja već polako razmišljam kako da izbegnem stresnu situaciju kada ga ponovo vidim na terenu u Vošinom dresu.
Lepo: Cim izadje na teren - zvizdi cela tribina. Svaki kontakt sa loptom - zvizdanje i j***nje keve. Ako slucajno da gol, svi mu okrecu ledja. Toliko mu treba na svakom koraku stavljati do znanja da jednostavno nema sta da trazi u Vosi da se i njemu i Brzicu i brkatom i svima ostalima zgadi zivot. Pa nek ise nazad u Teleoptik, ako ga i tamo hoce...
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Ne bih se složio sa konstatacijom da smo u ovom prelaznom roku izgubili puno u igračkom smislu(ali zato što se tiče ponašanja i ljudskih kvaliteta tu definitivno jesmo). Brzić je tako postavio igru da igrači i koji nisu dugo u klubu mogu lako da zamene one koji su otišli. Ono što nam je najpotrebnije u ovom trenutku je centarfor koji će odmah proraditi
Da li možemo do titule? Nažalost za takav odgovor ne možemo gledati samo u našu avliju već i šta će se dešavati kod naših najljućih rivala.
Dugo smo padali i propadali, sada se polako dižemo i pokazujemo koji realno potencijal imamo.Ako ne ove,onda smo sledeće godine izuzetno ozbiljan kandidat za titulu.
p.s.Da li je mudro u samom jeku rešavanja Kosovske krize dovoditi Amerikanca u Vojvodinu? Da li je slučajnost što je Rasel potpisao isti dan kada je potpisan sporazum izmešu NIS-a i Gazproma?
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

podbara wrote:Ne bih se složio sa konstatacijom da smo u ovom prelaznom roku izgubili puno u igračkom smislu(ali zato što se tiče ponašanja i ljudskih kvaliteta tu definitivno jesmo). Brzić je tako postavio igru da igrači i koji nisu dugo u klubu mogu lako da zamene one koji su otišli.
Ne znam kako si dosao do tog zakljucka da je Brzic postavio takvu igru?
Ono sto moze da zabrinjava je po meni cinjenica da Vojvodina igrala po istom principu kompletnu sezonu i pod Rajevcem i pod Brzicem i jedina velika razlika se ogledala u medjusobnom dogovoru Trifunovica i Kacara da promene mesta u utakmici protiv Mladosti u Novom Sadu, a sada tog istog Kacara, koji je postao prvi strelac lige, nema. Kako ce se taj sraf u timu zameniti, to cemo jos da vidimo. Verujem da ce Sepua biti veliko pojacane tima, a pretpostavljam da ce i oni Nigerijci ( :!: :!: ) i Brazilac ( :!: ) podici nivo igre. Samo jos da stignu u Novi Sad kao i oni crnci iz Afrike od pre godinu dana.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9778
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Red Firm wrote: Verujem da ce Sepua biti veliko pojacane tima
To sam i ja verovao... dok Vukelja nije potpisao!!!
Image
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Post by Djumi »

CICA GLISA wrote:pa ovo je strasno ... uvek ce se naci neki navijaci koji ce UVEK ponavljam U V E K nalaziti neke kritike samo da bi laprdali ..... daj boze da uzmemo tu titulu sto pre pa da vidim koje negativne komentare ce te vi " navijaci " onda da imate ... nemam reci
.
CICA GLISO :!:

Diskusija i kritike nisu laprdanje a titula ako se osvoji bice zajednicka :!:
Citius,altius,fortius mora da bude ideja vodilja svih Vojvodinasa.
Dovedeno je 11 igraca koji su danas predstavljeni u sredstvima javnog informisanja.
Neke od tih igraca sam i ja zeleo kad sam bio u Vojvodini ali oni su sada stariji 3 godine.
Vukajlovic nije prosao u Partizanu,Vukelja takodje,Pavicevic je dobar igrac ali nije bolji od Nastica.
Rasel(amerikanac), Radovic iz Niksica i Jovanovic iz Austrije su neka perspektiva ali ne i pojacanja.
Babalj je dobar golman ali cudi me da ga Madjari nisu hteli da otkupe.
Ja licno sam bio za prodaju Popovica jer sam znao da ce doci Djalovic a on igra poslednje dve godine na poziciji zadnjeg veznog.Makedonac je verovatno pojacanje cim je reprezentativac svoje zemlje,isto vazi i za Sepuju.
Ovaj mali Ilic tek na leto dolazi u Vosu,do tada igrace za Bezaniju.
Mnogi od ovih igraca ce zauzeti mesto recimo jednom Vukobratovicu ili eventualno Aleksicu ili Smiljanicu.
Turija je lepo rekao da je vreme jedini pokazatelj.
Kao covek koji je ucestvovao u nekim desavanjima u klubu znam sigurno jednu stvar a to je da Popovic vise nikada nece vredeti 1,7 miliona evra(zelim mu od sveg srca da vredi 5 miliona),a da Vosa nece jos dugo prodati igraca za 3 milona evra(KACAR) jer prosto ovakvim nacinom dovodjenja igraca nema mogucnosti da se igraci iz skole razviju u ozbiljne igrace.
Zasto Despotovic (prosle godine prvi strelac lige vredi 1,2 miliona) a Kacar 3 miliona :?:
p.s.Kacar je sa 20 godina vec iskusan igrac e to vredi 1.8 miliona evra razlike.
Zato je bolje prodati i Aleksica i Smiljanica jer kako se sada dovode igraci oni ce sa 20 godina biti jos uvek perspektiva Vojvodine.
Brka pre neki dan izjavi da se nece dovoditi igraci na recenicu:Dobri su,majke mi! A meni se cini da se dovode:Uzmite ih pa ako postanu igraci-dogovoricemo se.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
User avatar
Владика
Administrator
Posts: 4320
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:58 pm

Post by Владика »

Red Firm wrote:
podbara wrote:Ne bih se složio sa konstatacijom da smo u ovom prelaznom roku izgubili puno u igračkom smislu(ali zato što se tiče ponašanja i ljudskih kvaliteta tu definitivno jesmo). Brzić je tako postavio igru da igrači i koji nisu dugo u klubu mogu lako da zamene one koji su otišli.
Ne znam kako si dosao do tog zakljucka da je Brzic postavio takvu igru?
.
Navijačka savesti, da li si ti nekad na odmoru!? Nisam želeo da idem u dalju ili bližu prošlost za jedan saljivi post. Opusti se malo! Najbolji pokazatelj je teren!
Živi bili pa videli!
CICA GLISA
Posts: 28
Joined: Sun Dec 02, 2007 10:14 pm

Post by CICA GLISA »

djumi druze , slazem se za neke stvari poput toga da ce mo gusiti ove mladje igrace poput smiljanica , aleksica , vucka , ali VUKAJLOVIC , GROZDANOSKI , PAVICEVIC i jos neki su dovedeni iskljucivo za ovih 6 meseci da se proba uzeti titula pa da se svi ti stariji prodaju , ali ako pak posle par kola mi NE DAJ boze kiksnemo negde i vidimo da je partizan ne uhvatljiv onda ce se sigurno forsirati ovi mladi ..... Ako ne u ovih 6 meseci onda od leta i juris na titulu . . . . Sto se tice igraca hertinih oni dolaze za par dana , plus neki brazilac spic ( nije iz herte ) .... Sepuja decko barem za sada pojma nema , samo sto je jak , amerikanac je za njega ronaldo . . ..
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

voleo bih da nam nas bivsi trener napise neku rec o djalovicu(koliko se secam igrao je kod njega u sremu)jer ono sto sam ja zakljucio gledajuci ga u par navrata niti je bolji od kize a cini mi se ni od sarca tako da
njega tesko mogu da svrstam u pojacanja u pravom smislu te reci!
iako je u zadnjih par utakmica igrao zadnjeg veznog(i to prilicno lose) u bezaniji mislim da je on ipak doveden kao bek!
i on pripada onoj generaciji sto je igrala u irskoj na evropskom prvenstvu
zajedno sa nasim pavlovicem,djurovicem,kacarom,jovicem koja je izuzev par igraca(kacara,smiljanica,predraga pavlovica)koji su uspeli da se odrze na reprezentativnom nivou,mnogo vise obecavala!
zato me i interesuje da li je djalovic u tadasnjoj omladinskoj reprezantaciji bio guran(kao zvezdin igrac)ili je zaista obecavao?!
vladans
Posts: 548
Joined: Tue Sep 18, 2007 2:55 pm
Location: novi sad

Post by vladans »

voleo bih da nam nas bivsi trener napise neku rec o djalovicu(koliko se secam igrao je kod njega u sremu)jer ono sto sam ja zakljucio gledajuci ga u par navrata niti je bolji od kize a cini mi se ni od sarca tako da
njega tesko mogu da svrstam u pojacanja u pravom smislu te reci!
iako je u zadnjih par utakmica igrao zadnjeg veznog(i to prilicno lose) u bezaniji mislim da je on ipak doveden kao bek!
i on pripada onoj generaciji sto je igrala u irskoj na evropskom prvenstvu
zajedno sa nasim pavlovicem,djurovicem,kacarom,jovicem koja je izuzev par igraca(kacara,smiljanica,predraga pavlovica)koji su uspeli da se odrze na reprezentativnom nivou,mnogo vise obecavala!
zato me i interesuje da li je djalovic u tadasnjoj omladinskoj reprezantaciji bio guran(kao zvezdin igrac)ili je zaista obecavao?!
van der iV a.k.a Totti
Posts: 635
Joined: Sun Jan 23, 2005 11:04 am
Location: Point Place

Post by van der iV a.k.a Totti »

podbara wrote:Ne bih se složio sa konstatacijom da smo u ovom prelaznom roku izgubili puno u igračkom smislu(ali zato što se tiče ponašanja i ljudskih kvaliteta tu definitivno jesmo). Brzić je tako postavio igru da igrači i koji nisu dugo u klubu mogu lako da zamene one koji su otišli. Ono što nam je najpotrebnije u ovom trenutku je centarfor koji će odmah proraditi
Da li možemo do titule? Nažalost za takav odgovor ne možemo gledati samo u našu avliju već i šta će se dešavati kod naših najljućih rivala.
Dugo smo padali i propadali, sada se polako dižemo i pokazujemo koji realno potencijal imamo.Ako ne ove,onda smo sledeće godine izuzetno ozbiljan kandidat za titulu.
p.s.Da li je mudro u samom jeku rešavanja Kosovske krize dovoditi Amerikanca u Vojvodinu? Da li je slučajnost što je Rasel potpisao isti dan kada je potpisan sporazum izmešu NIS-a i Gazproma?
Dobro dosao,stari Admine!Nadam se da ces ponovo biti redovan clan...
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Mislim da ce vreme najbolje pokazati ko koliko vredi,ali mislim da je ipak bolje da smo nekoga doveli kao pojacanje nego nikoga.Mnoge stvari u nasem klubu se nikako ne rade kako bi trebalo,ali je vidljiv izvestan pomak.Ono sto meni poprilicno smeta su igraci tipa Djurovskog i Mandica koji su u klubu samo zahvaljujuci debeloj zaledjini.Dok kod Djurovskog jos i ima nekog osnova da ga drzimo jer je u Bezaniji dobro igrao,a letos nije prosao pripreme,sto se tice Mandica mislim da je to van svake logike. Momak igra fudbal na nivou igraca iz novosadske lige i zauzima mesto nekom mnogo boljem igracu na spisku koji bi mogao biti od koristi.Ali opet i tu ima neke logike s obzirom da mu je majka Rodiceva sestra a otac jedan od Mandica,od toga nas klub moze imati koristi,takva su vremena nazalost,ionako on nece ni primirisati na teren.
Sto se tice toga da postanemo veliki klub koji ce osvojiti titulu i uraditi nesto u Evropi mislim da se na tom planu mnogo toga jos moze uraditi sto se tice nas,ali da taj proces nikada nece biti dovrsen dok se kompletno ne renovira stadion koji ce zadovoljavati onda sve uslove.Stadion je veoma vazna karika u bitisanju svakog kluba,ali nazalost sto se tice nas to zavisi iskljucivo od gradskih vlasti.Srecom kako stvari stoje izgleda da ce se ove godine konacno stvari maknuti sa mesta sto se toga tice i da ce bageri krenuti ka stadionu.
No,da mi uradimo ono sto je do nas.Jedna od stvari na koje treba obratiti paznju je i marketing,ali ne samo to nego i uzimanje pod svoje pojedinih medija i novinara da pisu u nasem interesu.Lepo im platimo,sada imamo para,a ionako tu ne treba puno kesa,jer se ti novinari prodaju i za saku pasulja dobro je poznato.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
CICA GLISA
Posts: 28
Joined: Sun Dec 02, 2007 10:14 pm

Post by CICA GLISA »

ice potpuno se slazem sa tobom za sve sto si rekao . . . .
Cika_toma

Post by Cika_toma »

Cica Gliso, razlika izmedju onoga sto ti zelis i sto ja zelim:

ti: titulu
ja: sistem, a titulu, po mogucstvu. Ne zelim Voshu koja ce bljesnuti sada i nikada vise, generaciju koja ce se raspasti, a posle nje potom, vec tim u kojem ce se pravilnim radom, selekcijom i organizacijom znati red i graditi i postovati kvalitet, a samim tim obezbediti dobri rezultati u narednom periodu.

do titule se, ovako, mozda i moze. Do sistema - najverovatnije, ne moze...Sad, da li je to dobro ili ne, pitanje je prioriteta...
User avatar
Djumi
Posts: 1847
Joined: Tue Feb 15, 2005 9:51 pm
Location: Fudbalski teren

Post by Djumi »

vladans wrote:voleo bih da nam nas bivsi trener napise neku rec o djalovicu(koliko se secam igrao je kod njega u sremu)
Djalovic je igrac koji zadnje dve godine igra na poziciji zadnjeg veznog(Bezanija).Licno mislim da mu vise odgovara pozicija u sredini.Mislom da se ne moze porediti sa Kizitom na beku.U poredjenju sa Popovicem reci cu ovo:manje zna ali vise trci.Moram jos reci da ima prostora za napredovanje jer je 86 godiste.Mislim da nije los potez sto je doveden.

p.s.Mi hocemo titulu ali Cirka i Radivojevic iz Hajduka su presli u OFK Beograd.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Post Reply