31. kolo: VOJVODINA - Zlatibor 2:1 (1:0)

User avatar
Deep Purple
Posts: 3838
Joined: Thu Aug 13, 2020 11:42 am

Re: 31. kolo: VOJVODINA - Zlatibor 2:1 (1:0)

Post by Deep Purple »

CRD FCV wrote:
Turija wrote:Kontrola lopte i kretanje igraca amatersko.
Закључујем да Симић треба да буде стандард играча испод ког наш клуб не би смео никако да залази. Борбеност, експлозивност и жеља су му феноменални. Нажалост мало ко то испрати у остатку екипе.
To su igraci kvaliteta Nemanje Nikolica, Djordja Ivanovica, Alekse Vukanovica.
To su fudbaleri koji NE SMEJU da nas zaobilaze i odlaze kod blizanaca.
Kod nas bi bili nosioci a kod njih su 15 opcija.
Mi igrace tog kalibra imamo u vidu Simica, Covica, Vukadinovica, Bralica, Sanicanina i Makse kada je u formi. I mozda Stojkovic.
Kada bi se na taj skup igraca dodali pomenuta trojica od gore, plus Shimura, Sise, Ortiz i Tekijaski i nase mlade snage ovo bi bio odlican tim. Drincic i Bojic takodje spadaju u te igrace ali jedan je u poznim fudbalskim godinama dok drugi kroz celu karijeru ima probleme sa povredama.
Ovo je tim za budzet od 2-2.5 mill eur. To je bagatela u fudbalu ali sa tim novcem mi mozemo napraviti strasno dobar tim za Srpske uslove. Sramota je da blizanci u kosarci zajedno imaju preko 10 mill eur budzet a kada se dodaju njihove filijale to dolazi skoro i do 15. Ali sta da se radi navikli smo se godinama.
EDIT: A kladionicu pre nekoliko meseci pravi spisak sa strancima u klubovima i napominje Bralica tri puta a on nas jedini "stranac".
"Sve vas vidi. Sve vas vidi. Svemirska policija."
:ugeek:
Istocno stajanje
Posts: 541
Joined: Thu Jul 23, 2015 11:20 am

Re: 31. kolo: VOJVODINA - Zlatibor 2:1 (1:0)

Post by Istocno stajanje »

Covek radi na promociji sebe a ne Vojvodine. Kao on se bori za pun frizider, bori se on za svoj frizider, samo je dodao patetiku. Kao politicar kada kaze da se bori za narod, a u stvari se bori za sebe. Ne voli on ni tog sto mu se stalno zahvaljuje, da se sutra promeni vlast i on bi promenio stranu sto je dokazao kada je bio na strani Kokeze, a sad spominje Vidica...
Zbog zaljubljenosti u sebe je izgleda uspeo da se posvadja i sa novinarima.
Locked