23. kolo: Mladost - VOJVODINA 1:1 (0:1)

User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 3961
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: 23 kolo: Mladost - VOJVODINA 1:1 (0:1)

Post by Rabba »

Ako se ovakvi penali budu počeli svirati, fudbal će polako izgubiti i ono malo smisla. Evo, ja nisam profesionalni fudbaler, i da mi neko poput Šatare stavi ruku na rame u punom trku, verovatno bi mi polomio i ruku i rame. Ali se ne radi o amaterskom termin-fudbalu, već (polu-?)profesionalnom, gde ovakvih duela na utakmici bude po desetak-dvadeset. Fare, prijatelju, mani se poređenja sa zvezdinim penalima. Kad potegneš takvu rečenicu, ne želim ni da pročitam ostatak posta. Mene bi bilo sramota da su nam takav penal svirali, a to kod cigana ne postoji. Prevari ga da te sruši, nemoj da se pretvaraš da se iskrcavaš na Normandiji na prvi dodir.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
User avatar
Turija
Posts: 10666
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: 23. kolo: Mladost - VOJVODINA 1:1 (0:1)

Post by Turija »

Po meni, tesko da bi Gemovic dao gol i da je ostao na nogama.
Jos gluplje je uradio Satara, ali najvise je pogresio Kovacevic, posle izborene lopte ( mislim Bojica), kako je sutirao iz odlicne pozicije. Premlako i jos pored gola.
Za tom sansom treba vise da zalimo, nego za Gemovicevom, jer smo imali zicer ,,popravni".

No, idemo dalje dolazi Napredak i nova nevolja za Djumija, a prilika za Vosu.
A tek, Djumija nece trenerska sreca, gde god ode da spasava brod koji tone.
Kakve sanse igraci Napredka promasuju je za neverovati. Tako da ce nam biti lakse doci do pobede u petak, ako im se, bas tad, ne vrati, sve dosad, promaseno?
Videcemo ko je veci maler, Vosa ili Djumi?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Locked