Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Danilo
Posts: 1012
Joined: Sun Aug 17, 2014 1:07 pm

Re: Uprava

Post by Danilo »

https://www.danas.rs/sport/navijacka-ve ... ojvodinom/" onclick="window.open(this.href);return false;

Mislim da ovde stoji problem,navijaci, ponavlja se ona prica sa Zbiljom
E sad verovatno im je nesto obecano i dobili su vetar u ledja a opet ovaj prvi nece kroz kompaniju da im daje lovu....Po mom mislenju navijaci preuzimaju klub i odosmo u ...
Ovaj Bajat odlazi a dolazimo u pricu sa novim Vukovicem i tako u krug
Kad se opet rascereupa trazice se novi Zbilja,Bajat da saniraju , pa opet navijaci....i tako
User avatar
naseljekolumbija
Posts: 1116
Joined: Thu Aug 02, 2012 12:03 pm
Location: NS,NN

Re: Uprava

Post by naseljekolumbija »

@дип парпл Нећеш никог овде убедити да нисмо способни у десет утакмица бод да им узмемо, док они не могу да победе партизан који ми редовно побеђујемо- једноставно, ту нешто не штима. Бољи јесу, али не толико да нас лагано отресу сваку утакмицу.
User avatar
slanobarac
Posts: 3601
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Re: Uprava

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Inače opšte je poznato da Lalatoviću ne kasne plate tako da se on bori za svoje igrače a vrlo lako je mogao da napusti ovaj "brod". Znači on i sa ovim krimogenim ličnostima pregovara samo da bi pomogao igračima.
Nema druge nego dići mu spomenik odmah tamo pored Koste Hadžija. Žrtvuje se za igrače Vojvodine kao i njegov idol za Srbiju.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
User avatar
NS DUNAV
Posts: 69
Joined: Sat Mar 24, 2012 4:19 am
Location: Тамо вамо по Србији

Re: Uprava

Post by NS DUNAV »

Покушавам да останем пострани.До сада никад нисам коментарисао тактику,поставу,(не)допринос појединих играча,смене тренера,људи у управи итд.Једном сам рекао да за мене не постоји име на дресу него само тај црвено бели дрес ,сви су пролазни,осим наше велике љубави ,а то је Ф.К. Војводина.Ми смо специфични навијачи, којих на жалост све мање има и читајући неке коментаре све више примећујем да за нас важи она чувена, да рђавом к.... и длаке сметају.Не тако давно ,кад смо били на лидерској позиције ,смењен је био Загорчић тако да смо чак дошли на странице спортске штампе у Енглеској изложени подсмеху.Кроз управу нам пролазе ,ко до мога, све поштени и у Вошу заљубљени типови.То је само одраз оног што нам се догађа у друштву којем живимо,а и ја сам од скора део истог,после 31 годину одсуства.Учим се да се навикнем,али ми није јасно да ми и даље гајимо наду да можемо утицати на то ко ће бити првак у овој држави.Све је створено и ради се само за двојац из београда.Да ли се ми склањамо овима или не ,крајњи успех је треће место и сви смо тога свесни и ништа ново нисам рекао,али је евидентно да се никад о нама више није писало ,да ниједан други тренер није стајао толико иза својих играча,а недавно сам рекао да би требало да прима плату за директора маркетинга јер не саћам се и једног тренера који нас је толико промовисао у задњих 20 година и више.Иде ми на ганглије ,као и већини овде ,што се лиже са овима на власти ,али то је његова лична ствар.Само ме занима како би се рецимо у овој ситуацији поставио бескрвни Владимир Бауч или онај мали ћелави који нам је одвео тада три најбоља играча у партизан,коме је све било, "па добро",који кошуљу није ознојао,а за многе овде је био хваљени господин.Док је овај овде,осећа се барем нека живост,нека енергија,освојио је куп,радује се сваком голу,дели ту радост са играчима,поштује град у коме ради ,а и нас навијаче и покушава и у нас да усади ту енергију с којом треба да бодримо наш тим или можда некима више одговара метиљавост која нам је једна од карактеристика, најбоље описана од стране Ђорђа Чваркова у епизоди "Лудило равнице".

Један клуб на свету волЕм јаааа...!
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4846
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Uprava

Post by gospodinFKV »

Deep Purple wrote:Uporediš lepo duel nas i partizana protiv Belgijanaca i onda duele zvezde sa Gentom i vidis razliku u kvalitetu. A onda pogledas reprizu poslednjeg derbija gde partizan dva puta prelazi centar protiv zvezde za ceo meč. Ubiše nas ovi Betting partneri (mozzartsport, maxbetsport ) i ostali portali koji subjektivno ocenjuju partizan i zvezdom i nas nipodostavaju ali moramo biti objektivni. zvezda je nivo iznad naseg prvenstva trenutno hteli mi ili ne to da priznamo a to pokazuju u evropi. Ovaj tim zvezde je bolji duplo od onog partizanovog iz 2010 npr. A mi smo tad bili duplo bolji nego sad. Računica je jasna. Kvalitet košta a oni dobro plaćaju a mi dugujemo. Realnost mora da preovlada. I meni je krivo sto im nismo bar bod otkinuli ali to je fudbal a mi smo dosta lošiji od njih koliko god se neko zavaravao.
Ako poredis vec duele sa Belgijancima, onda se makar treba osvrnuti na stanje Genta pred oba meca sa zvezdom, trenutnu formu, stanje na tabeli u belgijskom sampionatu. Gent iz Beograda bismo i mi izbacili s onakvom igrom protiv Standarda, a to da li je ovaj tim zvezde bolji od partizanovog iz 2010, ne bih bio bas siguran, s obzirom da je partizan usao u LS recimo, a i prilicno je nezahvalno porediti bilo koje dve ekipe udaljene citavu deceniju. Druga stvar, samo pogledaj pristup nasih igraca u utakmicama (izjavama pre/posle) protiv obe ekipe u tom periodu, pa onda procitaj izjave u poslednje 3-4 godine i pogledaj koju reprizu tih utakmica. Razliku u pristupu ne vidi samo onaj koji ne zeli da vidi. Ne moras ti ocigledno da se sklonis, dovoljno je samo da ne grizes u duelima i da onda presudi tako neki sut Gajica i to je to.
User avatar
slanobarac
Posts: 3601
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Re: Uprava

Post by slanobarac »

@NS DUNAV
Poštujem svačije mišljenje a one sa kojima se ne slažem to jasno i kažem. To da nam trener pravi dobar marketing stoji kao i ona estradna razmišljanja. Pišite šta god hoćete samo da me ima na tv i u štampi. E vidiš, meni se to ne sviđa a ne rđavom......
On treba da gleda kako mu tim igra a ja pitam kako? Ne može se navesti 2,3 utakmice ove sezone i to ne cele već samo delovi da mogu reći da je to, to. A to što smo treći je samo zbog kvaliteta lige. To je na nivou neke Vojvođanske lige koju verovatno pamtiš.
ps:31 godina života van Srbije je strašan benefit ali te godine provedene ovde nekako izoštre čula. Pozdrav :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
User avatar
NS DUNAV
Posts: 69
Joined: Sat Mar 24, 2012 4:19 am
Location: Тамо вамо по Србији

Re: Uprava

Post by NS DUNAV »

@slanobarac
Колико је време проведено ван Србије strašan benefit је већ мало дискутабилно и разговор је за неке друге прилике,али ћу се свакако трудити да "изоштрим чула".Поздрав и теби и свима који су на овом форуму без обзира што понеки пут друкчије размишљамо . :cheers:
User avatar
Deep Purple
Posts: 3962
Joined: Thu Aug 13, 2020 11:42 am

Re: Uprava

Post by Deep Purple »

Navijači : Dušan Bajatović kriv.
Sad će i Bajatović da okrivi navijače i ide priča u krug.
Vosa je sve
Posts: 118
Joined: Thu Feb 09, 2017 11:48 pm

Re: Uprava

Post by Vosa je sve »

evo VISKOL opet
raspadanje tima
borba za 6 7 mesto
daleko su to navijaci Vojvodina izgleda da i oni nisu dobili sto im pripada pa dizu glas
klub treba PRIVATIZOVATI da se zna ko je gazda i ko je odgovoran za sve, ovako imamo 10 miseva koji lako pobegnu i lako se opet vrate budu tu dok ima sira posle aj zdravo!
User avatar
slanobarac
Posts: 3601
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Re: Uprava

Post by slanobarac »

Ajmo ovako. Ima li nešto po čemu ćete pamtiti trenera a da to nisu javni nastupi na tv bilo da su kzn, gostovanja kod mitrović na pinku, reklama za kladionice, vožnja Kie? Mislim nešto vezano za teren? Samo nemojte osvojeni kup jer da je tamo mesto crnih bilo crveno :shit: svi znamo kako bi bilo.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
User avatar
Deep Purple
Posts: 3962
Joined: Thu Aug 13, 2020 11:42 am

Re: Uprava

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote:Ajmo ovako. Ima li nešto po čemu ćete pamtiti trenera a da to nisu javni nastupi na tv bilo da su kzn, gostovanja kod mitrović na pinku, reklama za kladionice, vožnja Kie? Mislim nešto vezano za teren? Samo nemojte osvojeni kup jer da je tamo mesto crnih bilo crveno :shit: svi znamo kako bi bilo.
Po rekordu po broju pobeda. Kupu, po tome što je stao i bio tu uz igrače. A to šta bi bilo kad bi bilo je priča za osnovnu školu. Od tima koji je imao skor u sezoni 18/19 10-11-16, -16 gol razliku uz samo 27 postignutih golova na 37 mečeva nas je doveo do 47 golova na 30 mečeva u sezoni 19/20 i do 19-5-6 skora i 20 plus gol razlike takođe i u toj sezoni uzeo kup i zamalo bio drugi na tabeli ! Odličan meč protiv Standarda u Belgiji i da se igrao revanš u Novi Sad bi poneo izuzetan rezultat ali na našu štetu ove sezone se igralo na jednu utakmicu.
Godinu ipo dana bez poraza kod kuće !
A sad da čujemo kontra argumente a da ne bude tipa jaoj on je vučićev čovek i slične stvari, njegovi politički izbori me ne zanimaju. I da daj neki argument ili bilo šta sem sklanjalica crvenom blizancu, njegove privatne stvari sa Kio-m (ili kako se već zove) i političkim izborima. Ja njega gledam samo kao trenera Fk Vojvodina a privatno ga ne poznajem da bih mogao komentarisati njegov privatni život.
Last edited by Deep Purple on Thu Dec 03, 2020 6:04 pm, edited 1 time in total.
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4846
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: Uprava

Post by gospodinFKV »

https://mondo.ba/Sport/Fudbal/a1006734/ ... tovic.html" onclick="window.open(this.href);return false;

EDIT: nasao srpsku mondo verziju, ali ne prenosi saopstenje u celosti.
https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1397449/ ... odina.html" onclick="window.open(this.href);return false;
"Povodom višemjesečnih spekulacija u medijima u vezi sa situacijom u FK Vojvodina Novi Sad, Ujedinjeni navijači Vojvodine, obavještavaju sportsku i vojvodinašku javnost da, je situacija u Klubu više nego zabrinjavajuća, odnosno da FK Vojvodina Novi Sad funkcioniše u vanrednim okolnostima od 08.07.2020. godine i da je Klub talac jednog čovjeka, Dušana Bajatovića.

Dušan Bajatović je Generalni direktor JP "Srbijagas" Novi Sad koji je ujedno i Generalni sponzor FK Vojvodina. Dušan Bajatović istovremeno obavlja funkciju Generalnog direktora FK Vojvodina, a od 08.07.2020. godine je i jedini ovlašćeni Zastupnik FK Vojvodina.

Navijači Vojvodine, više puta su ukazivali na neodrživost ove pozicije, odnosno na klasičan sukob interesa u kome se nalazi Dušan Bajatović. Praktično, on je zarobio Klub, pretvorio ga je u svog taoca, i krajnje bahatim ponašanjem odlučuje o njegovoj sudbini. Bajatović samostalno, bez polaganja računa, odobrava javna sredstva JP "Srbijagas" Novi Sad i istim ne domaćinski raspolaže na samo njemu svojstven i znan način. Tako su i napravljeni nepovoljni poslovni aranžmani, u višemilionskim iznosima u eurima, na štetu Kluba.

Jedan od primjera bahatosti je i sporazumni raskid Ugovora sa bivšim sportskim direktorom Nikolom Lazetićem, sa kim je bilo osnova da se raskine Ugovor o radu, zbog neispunjavanja radnih obaveza i višemjesečnog nepojavljivanja na radnom mjestu. Međutim, Bajatović je samoinicijativno napravio "sporazumni raskid radnog odnosa" i isplatio Nikoli Lazetiću sva Ugovorom definisana primanja, premije za ostvarene rezultate (103,000,00 EUR-a), kao i premiju u iznosu od 80,000,00 EUR-a za osvajanje nacionalnog Kupa.

Ostaje nejasno zašto je nagrađen i isplaćen Nikola Lazetić za svoj nerad i nepoštovanje Kluba, a istovremeno stručni štab i igrači moraju preko sredstava javnog informisanja da traže zarađene plate i premije. Da li se ovo događa slučajno?

Sljedeći primer bahatosti je nepotpisivanje reprograma sa preduzećem "Novi Sad - Gas" d.o.o. Novi Sad što je rezultiralo iznenadnim prekidom u snabdijevanju gasom u F.C. "Vujadin Boškov" i na taj način onemogućeno je redovno funkcionisanje svih sportskih selekcija u FK Vojvodina. Ono što ovu bizarnu situaciju čini skandaloznom i krajnje nevjerovatnom je činjenica da je Generalni direktor "Novi Sad - Gas" d.o.o. Novi Sad - Milan Đukić član upravnog odbora FK Vojvodina, kum Dušana Bajatovića i visoki funkcioner partije koju na pokrajnskom nivou vodi Dušan Bajatović.

Ovo su samo neki od primjera nedomaćinskog poslovanja, a ima ih mnogo, stoga mi Ujedinjeni navijači Vojvodine apelujemo na članove Skupštine FK Vojvodina da preduzmu mjere koje su u njihovoj nadležnosti, spriječe samovolju Dušana Bajatovića i omoguće funkcionisanje Kluba u punom kapacitetu", navodi se u saopštenju koje potpisuju Ujedinjeni navijači Vojvodine.
Iskocio bosanski Mondo, pa je zato jekavica.
User avatar
NS DUNAV
Posts: 69
Joined: Sat Mar 24, 2012 4:19 am
Location: Тамо вамо по Србији

Re: Uprava

Post by NS DUNAV »

Извињавам се што сам у посту од мало пре написао да у овој нашој ситуацији што се тиче неких и "рђавом к.... и длаке сметају", ипак више одговара,овде "ј... луд збуњеног".Поздрав и све најбоље ,идем да се одморим,ипак сам ја у пензији.
Један клуб на свету волЕм јааааа....!
User avatar
newnowapv
Posts: 589
Joined: Sun Dec 06, 2009 4:05 pm
Location: Telep

Re: Uprava

Post by newnowapv »

Ovo je sve vec vidjeno... Ne verujem trenutno ni jednima ni drugima.
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8902
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: Uprava

Post by Radoye »

newnowapv wrote:Ovo je sve vec vidjeno... Ne verujem trenutno ni jednima ni drugima.
Vala bas. Ko se na vruce mleko opekao taj i u jogurt duva.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Post Reply