16. kolo: Radnički - VOJVODINA 0:1 (0:1)

User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3833
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: 16. kolo: Radnički - VOJVODINA 0:1 (0:1)

Post by Red Marquis »

kulijana wrote:
Red Marquis wrote:Crkao bi a da ne kaže svaki put sever Srbije. VOJVODINA cigane, VOJVODINA, upravo onako kako se i klub koji treniraš zove! Zbog takvih koji je tako i gledaju i imamo raspali klub i raspalu situaciju i zadnja smo rupa na svirali.
Broj puta koji je Lalatovic rekao Vojvodina: 3
Broj puta koji je Lalatovic rekao sever Srbije: 2

Cemu laganje.
Nema on problem da izgovori Vojvodina kad misli na klub, j**e ga nešto drugo.

A tek ovo što pominje albance, veliku Srbiju? Čoveče zasad si trener, kad budeš bio poslanik onda tu retoriku koristi.
Io odio Belgrado
User avatar
Deep Purple
Posts: 3838
Joined: Thu Aug 13, 2020 11:42 am

Re: 16. kolo: Radnički - VOJVODINA 0:1 (0:1)

Post by Deep Purple »

Danilo wrote:Cestitke igracima na pobedi naravno i treneru.
Cini mi se kao da Lalat stvara atmosferu odlaska , eto treci smo, ne mogu vise....
Ljudi pa jel stvarno mislite da samo nasa uprava duguje igracima plate...da blizanci i svi ostali ne duguju...
Ne ulazim ni u to dal su visoke, koji je budzet Vojvodine a koji Proletera....Lalat dovodi dva igraca N.M za 12000eura mesecno i V.K. ista neka cifra, momci ne igraju
Pa kolike su te plate nasih igraca kad ova dvojica sto ne igraju imaju 10.000eura mesecno.Sa tom lovom trebali bi da se koljemo za prvo mesto.
Naravno kriva je uprava sto je takve igrace potpisala a imamo stariju ekipu gde ni za jednog igraca ne mozemo dobiti milku.
Sta je cilj
Ko je lud da ide usled pandemije u Nis
Naravno uprava je odrodjena od ekipe i nema tu neke ljubavi.Dobio je Dule zadatak da finansira i to je to .Koje je ucesce grada 0, sns firmi 0.Ne zaludjujte se.Ko drugi moze da nas vodi .Niko
Dalje Srbijagas kroz Novi sad gas finansira i Proleter, Rk Vojvodinu, gde su drugi sponzori....
Pa Recimo Katai samo ima 650k eur po sezoni plus premije znaci bar 800k i nešto ne verujem da njemu kasni.
A kod nas Kovačević 10k eur i prima platu deset meseci znači to je 100k. Mi maks izdvajamo za plate 2-3 mill eur. A blizanci zajedno bar 40 mill evra ako ne i više. Recimo TSC je Banjcu dao 100k eur za sezonu i plus 50 ili 100k eur obestecenje Inđiji.
User avatar
slanobarac
Posts: 3497
Joined: Tue Dec 09, 2008 4:57 pm
Location: Novi Sad

Re: 16. kolo: Radnički - VOJVODINA 0:1 (0:1)

Post by slanobarac »

Posle ovog što je rekao treba ga najuriti iz kluba. Neka ide na Pink i kod onog na happy pa tamo sa šešeljem i vučićem ovako laprda. Plate fudbalera i velika Srbija, albanci. Nigde veze.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4788
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: 16. kolo: Radnički - VOJVODINA 0:1 (0:1)

Post by gospodinFKV »

Pripada generaciji kojoj pripada, gradu kojem pripada, klubu kojem pripada. Svi znamo da oni uvek imaju tu mentolsku potrebu da budu nAJvEci SrBi. Ide mi na ku*ac to usiljeno srbovanje. Svakom svojom konferencijom ispadamo sve veci cirkus. Svoj primitivizam prikriva nekom plasticnom providnom pricom o guranju srpskih igraca. On prica o Albancima, i to se u poslednjoj sekundi zaustavio, da ne kaze nesto drugo. To nije Vojvodina. To ne sme biti Vojvodina.

Da li on to sad radi da bi pripremio teren za odlazak ili se grcevito bori da ne mora da ide, videcemo za mesec dana. Poruka ove konferencije, posmatrana u vakuumu, je ipak dobra. Svaka rezimska lokalna secikesa i baraba se slikala s ovim peharom. Izvolite, ''gospodo'', klub nije gadljiv na novac. U neka sretnija vremena bismo takve gov*ivim motkama terali od kluba, zajedno sa Lalatovicem. Danas to nazalost mora biti simbioza. Oces da se ku*cis s tim peharom? Izvoli, racun kluba je taj i taj. :lala:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=JbOG5uVkXlM[/video]
Istocno stajanje
Posts: 541
Joined: Thu Jul 23, 2015 11:20 am

Re: 16. kolo: Radnički - VOJVODINA 0:1 (0:1)

Post by Istocno stajanje »

Svakom iskrenom navijacu Vose se ogadio Lalatovic.
Stvarno me nervira to njegovo ponasanje, pravi cirkus od kluba. Dok su mu neki pevali "Lale majstore vodi nas do titule", on se zahvalio tako sto je pregovarao sa Cukom, pa je pokusao to da demantuje, neki sa zapada su isli sa njim na pice, a na kraju se ispostavilo da je otisao u Cukaricki.
Isto je i sad, trazi razlog da ode, a otici ce u neki TSC. Mislim ne volim ni upravu nasu, da ne ispadne da ih branim, ali to su njegove stranacko sektaske kolege, pa nek se dogovori sa njima. I da ih ne zove navijacima. Citam na nekom portalu kako zeli da ode u neki inostrani klub, a sam se zalaze da ne igraju stranci kod nas... Ma dovoljno je sto je cigan da ga ne gotivim. Nece Vosa propasti kad on ode, Vosa ako propadne to ce biti zbog sadjenja tikvi sa djavolom (zvezdom), tako je prosao i OFK.
Locked