32. kolo: Napredak - VOJVODINA 5:0 (2:0)

User avatar
newnowapv
Posts: 589
Joined: Sun Dec 06, 2009 4:05 pm
Location: Telep

Re: 32. kolo: Napredak - VOJVODINA 5:0 (2:0)

Post by newnowapv »

Djisa wrote: Znaci, ako je autogol, onda nije kroz noge. Interesantno vidjenje.
Jeste, onda nije kroz noge... :roll: :roll:
Nije u tome poenta, nego da stoji igrac ispred tebe, i ocekujes da ce da ispuca loptu, a on je promasi i promeni pravac. To je delic sekunde, nemas vremena ni da odreagujes...
User avatar
N13
Posts: 2027
Joined: Fri Mar 22, 2013 1:10 am

Re: 32. kolo: Napredak - VOJVODINA 5:0 (2:0)

Post by N13 »

Rockov jeste u ociglednom padu formu, ali za to su zasluzni igraci sredine terena. Mi jesmo navikli da Rockov ispravlja greske igraca, i to je poslednjih sezona radio fantasticno. U poslednjih nekoliko utakmica jednostavno ne uspeva. Ne treba kriviti njega toliko... nedopustivo je da igraci dozvole da protivnik napravi toliko sansi!
Mi nemamo sredinu, kreativnu sredinu. Nemamo ni 'ramba' na zadnjem veznom. Krila su nam jos i solidna (Eze, Gojkov, Neskovic, Zukic). Zadnji vezni, centralni vezni i ofanzivni vezni ne postoje! To su 3 igraca manje na terenu, i svaki protivnik u ligi nas nadigra na tim pozicijama. Vec 2 godine ne pamtim utakmicu gde smo dominirali na sredini.
I takodje, promaja kod bekova, sa obe strane. Devetak bio najbolji na pripremama, ali posle toga jako slabo. Lazarevica i Stojkovica necu ni komentarisati.

Pre svega fali nam zadnji vezni kao sto je Novica bio, a zatim centralni i ofanzivni vezni kreativci. Koji nece uvek vracati loptu unazad, najblizem do sebe, vec neko ko ume po potrebi napraviti laznjak, povuci loptu par metara i poslati lucidan pas kroz protivnicku odbranu.
Zar je toliki problem naci takve igrace? Gotovo svi klubovi u ligi uspevaju, samo mi ne. Makar dvojicu igraca da ubodemo na tim pozicijama, imali bismo duplo vise bodova!
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9678
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: 32. kolo: Napredak - VOJVODINA 5:0 (2:0)

Post by Voja »

Turija wrote:Prema snimku, oni su imali dosta srece, a mi previse gresaka - individualnih i kolektivnih.
Moze li jedno pitanje? :mrgreen: Kada smo poslednji put kao ekipa nadigrani i zasluzeno izgubili,
a da pobedu protivniku nije donela sreca ili sudije? :)

Sto se golova tice,gol po sredini gola priznam samo iz penala.

Moje analize govore, ako nam je za utehu ostaje nam za pracenje jos jedna vrsta takmicenja,u kojem smo jos u igri... naime dali smo 24 gola,a za zvezdu je svirano 16 penala.... imamo jos 5 kola da odbranimo prednost :mrgreen: :cheers:
Image
User avatar
Turija
Posts: 10666
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: 32. kolo: Napredak - VOJVODINA 5:0 (2:0)

Post by Turija »

Malo zamenjujes teze, ali dobro, za vecu aktivnost na forumu nije zgoreg.
Niko nije osporio pobedu Napredka, ali koliko golova su im nasi igraci pripremili i da li ih Krusevljani mogu ponoviti u nekom razumnom periodu?
Nije, uopste, sporno da smo izgubili posteno i da smo nadigrani. U 80% utakmica smo nadigrani, ove sezone, sto nijednoj ekipi nije bilo tesko, ali to ne znaci da od tih 5 golova 4 nisu pokloni igraca Vojvodine, iz neznanja ili nesrecnih reakcija nasih igraca, nebitno je za golove da ne dobiju epitet dosta srecnih okolnosti za domacina.
Mozda smo mogli dobiti jos 5, ali smo tu mi imali srece. Medjutim, tih akcija nema u kratkom pregledu sa tog meca.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8835
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: 32. kolo: Napredak - VOJVODINA 5:0 (2:0)

Post by Radoye »

Jebiga mi cele ove sezone napad prakticno i nemamo, totalno smo jalovi napred. I ono malo kvaliteta sto ima tamo potpuno je odseceno od ostatka tima i do izrazaja moze da dodje samo kroz neke individualne pokusaje. Sa druge strane odbrana koja je jos i solidno poslozena i bolji deo naseg tima je pod konstantnim pritiskom 90 minuta bas zato sto su nas svi procitali da napad nemamo i onda tako i igraju protiv nas i normalno je da ce kad-tad to da pukne, jos kad se tu dodaju i neminovne povrede i kartoni medju boljim igracima u defanzivi onda ostanemo i bez odbrane. A i jedan i drugi problem pocinju na sredini terena gde stvari bas nikako ne funkcionisu i to meni se cini pre svega grehom trenera koji je lose postavio vezni red pa iovako vec limitirani igraci koje tu imamo ne mogu ni taj svoj maksimum da izvuku. Al' kad mora da se namesti da igra ko vec mora da igra pa makar i na stetu ostatka ekipe, koja ni sama nije bogznakako kvalitetna, plus jos trener dunster, cudo je da ne pijemo petarde u svakoj utakmici.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Brane
Posts: 517
Joined: Wed Jan 26, 2005 5:18 am
Location: Otava, Kanada

Re: 32. kolo: Napredak - VOJVODINA 5:0 (2:0)

Post by Brane »

Au, znao sam da smo losi, ali da smo ovako losi nisam znao.
Ne znam za voljni momentat, motivaciju, ne znam ni za taktiku, ali osnovni individualni kvaliteti su izuzetno niski. Bekove pretrcavaju 1na1 kao da ih nema, br 2 je komedija, centralni br 15, isto. Zadnji vezni se nicim izazvan okrece prema protivniku pri prijemu lopte (br 7, prvi gol), i istu gubi momentalno. Pa onda ono primanje sa pokusajem finte pri 4 golu a zna da je golman van sesnajsterca (br 2). br 30 ispada na laznjak kao u obdanistu (prvi gol). Br 36, nije u stanju da se krece bez lopte. br 22 ne pokriva ni prostor ni coveka a kad imamo loptu nije aktivan. Kao zadnji vezni, sta taj decko radi na terenu?
Slobodnjaci sa 40m!? Pretpostavljam trenerova zamisao, uzas. Kriviti golmana je najblaze neumesno.

J*bi ga, mozda nije fer etiketirati igrace ali opet, ovo bi trebalo da bude profesionalni klub, u prvom nivou takmicenja. Znam jako puno likova koji nikad nismu uspeli da dodju to tog nivoa, a nije da nisu pokusavali. Nije kraj sveta, ako nisu za Vosu, ima nizih liga, neka se loptaju tamo.

2, 22, 7, 15 nikad vise u igru (ako su mladi igraci, eventualno proveriti jos jednom za nekih 6 meseci). Zaista je dovoljno 9 minuta pregleda da se utvrdi. Imana ne znam, pretpostavljam nisam mnogo propustio.
Locked