Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
milancl
Posts: 477
Joined: Tue Aug 21, 2012 2:18 am

Re: Transferi

Post by milancl »

I Trujić potpisao za Voždovac
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
Danilo
Posts: 1012
Joined: Sun Aug 17, 2014 1:07 pm

Re: Transferi

Post by Danilo »

milancl wrote:I Trujić potpisao za Voždovac
Ozbiljno su odradili prelazni rok, po meni 3 , 4 tim po kvalitetu

Nema sanse da mi igramo play off
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9749
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Re: Transferi

Post by Voja »

Sto se Mirka tice evo moje misljenje formirano mnogo pre ovog potpisa. Moguce da je veoma inteligentna osoba,a takvi su po prirodi veoma oprezni,pre nego sto povuku potez proracunaju sve moguce posledice pre svega stetne po njih.Oduvek sam takve ljude smatrao kukavicama,iako eto sa godinama sam shvatio da opreznost ne znaci i kukavicluk. A moguce da je zaista i kukavica. Ne mogu da tvrdim ni jedno ni drugo,ali ce mi uvek ostati u secanju njegove igre za Vosu,kada je uvek prilikom izbora dobra i kvalitetna dubinska lopta saigracu (a Mirko zna da je posalje) ali sa verovatnocom da ce ga protvnicki igrac nagaziti ili povlacenje ali bez napada protivnika uvek birao ovu drugu soluciju. Sad,to sto se nasi navijaci olako vezu za mnoge igrace nije moj problem.Nikada se nisam vezao ni za Davidova,ni za Brkica,pa ni za Ivanica.Da je moja sumnjicavost donekle ispravna "dokazale" su mi i Mirkove izjave prilikom prelaska u Bate,jednostavno svaka njegova izjava je bila neka vrsta kuknjave tipa "zasto bas on mora u inostrasntvo i da bi najradije ostao u Vosi". Samim tim,i izjava da sem Vose ne zeli u drugi klub u Srbiji dobija smisao,jer ne zeli da se zamera navijacima. Kada je otisao preko,i sva ta navala Zvezde na njega mi samo govori (ako je moje razmisljanje uopste tacno) da je on uvek dao pristanak Zvezdi (ako je bio "oprezan" sa malim brojem nasih,sa vecim brojem navijaca mora jos opreznije) ali da su zaista problemi bili na drugoj strani,cena,klub itd. I sta dobija ovim potpisom? Dobija ponovo svoju zemlju :roll: u kojoj nije stranac :mrgreen: dakle eliminise tu neprijatnost tudje zemlje,tudjeg jezika,dobija 100 000 navijaca uz sebe i 500 protiv sebe,verovatno slicnu lovu kao preko,a samim ovim odlaganjem dolaska je najvise dobio,jer sto neko napisa "pise se o njemu kao da nam licno Ronalda dovodite". Tako da... Moram istaci jos nesto,ponosan sam sto sam uzivo gledao generaciju Kocica,Saule,Govedarice,Jezdimirovica,Samardzica... Aj uzdravlje :cheers:
Image
User avatar
Протомајстор
Posts: 418
Joined: Sun Feb 10, 2013 8:29 pm
Location: Исток, Лиман

Re: Transferi

Post by Протомајстор »

Rabba wrote:
Minja wrote:Rabba, uskoro bi mogao da imas materijala za nov avatar. Samo grb treba promeniti, sve ostalo ostaje isto. :)
Rešeno :)

Što se Mirka tiče, šta reći... Nek ti nije sa srećom tamo gde im ništa nećeš značiti...
И нико те Мирко деране неће више у аватар метнути...
User avatar
Turija
Posts: 10713
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Transferi

Post by Turija »

Mada je, skoro, sve receno o prelasku Ivanica kod njih, cekam zvanicnu potvrdu da je potpisao predaju i prodaju obraza, pa da kompletiramo zabludu, nasu i njegovu.
Realno, on njima ne treba, ali sujeta je bolest.
Mislim da ce razocaranje biti obostrano, ali to je njegov i njihov izbor. Po meni, korak u nazad u karijeri Ivanica i gubitak oreola legende u svom Klubu, gradu - medju svojima.
Tamo, nikad, nece biti njihov, u sta ce se vrlo brzo uveriti.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Danilo
Posts: 1012
Joined: Sun Aug 17, 2014 1:07 pm

Re: Transferi

Post by Danilo »

Za koliko smo mi njega prodali Bateu, jel dobijamo neki procenat ako ode u zvezdu za 1.3mil e.
fare
Posts: 2805
Joined: Fri Apr 06, 2012 11:32 pm
Location: LALIC

Re: Transferi

Post by fare »

Evo da se podsetimo Mirkovih reči nakon što je odbio partizan :Ne bi prešao ni u Zvezdu

Uprkos spekulacijama da je za Ivanićeve usluge bila zainteresovana i Zvezda, Ivanić kaže da razgovora nije bilo, ali da bi u svakom slučaju odgovor bio isti.

- Zvezda nije poslala konkretnu ponudu, ali bih i nju odbio. Voša je jedini klub u Srbiji za koji bih nastupio. Neka ti je na čast imaćeš i dalje sigurno svoj transparent na sred zapada ovo ti je najveća greška u karijeri a skontaćeš i sam nećeš skupiti više nastupa nego godina provedenih u Voši, celu Vošinu školu prošao, najmlađi kapiten u istoriji Voše Bruko!!!
P. S. Znamo da sigurno i dalje čitaš naš forum :x.
User avatar
Ultra slanina
Posts: 394
Joined: Tue Mar 01, 2011 1:34 am

Re: Transferi

Post by Ultra slanina »

Da nije bilo Ivanića, ne bismo mi sad ovde pisali tj. verovatno bi Ogi pokrio i taj deo kao što je pokrio preostalu potrebnu sumu tada, ali avaj momak donirao ogroman % tada.
On i još 2 bivša igrača su tada uplatila jedno 70% skupljene sume. (I kad već spominjem red je napomenuti da je Enver takođe želeo da učestvuje, ali se skupila kinta pa smo mu se zahvalili)

Najveće ime FKV (ako nije najveće među dva) - Toza Veselinović je igrao za govnare. Ok kao se moralo, ali je ipak nosio taj dres na sebi. Svedoci smo muljanja svake pore ovog društva, ko zna koji je razlog njegovog odlaska tamo.
Ili je loš za Bate Borisov ili je prosto naređenje službe :)
recni galeb
Posts: 768
Joined: Thu Oct 28, 2010 3:55 pm

Re: Transferi

Post by recni galeb »

Da li je on potpisao za njih ili ne?
Manite me toga dok se to stvarno ne desi.
Dogovorila se i nasa tadasnja uprava pa ne Ivanic licno odbio potpis sa :shit:.
Do krajnjeg mazanja dolazi tek kada to vidim, do tada jos verujem da decko ima obraz! :lala:
PS. Ako se to desi, spakovao bih onaj transparent sa Zapada i poklonio bih mu ga da ga ima kao "amajliju", za ceo zivot.
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 3981
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: Transferi

Post by Rabba »

Nemam želje da budem loš i uvredljiv prema Ivaniću. Kad je bilo da će potpisati za grobare, odmah posle je bilo potpisivanje kalendara. Prišao sam mu, zagrlio ga i zahvalio mu se što nije potpisao za njih. Bilo bi mi istinski žao da potpiše za cigane, jer kako neko reče, neće se ta veza dobro završiti. Ukoliko i potpiše, slažem se sa galebom, treba mu spakovati transparent sa zapada, onakav kakav jeste, bez skrnavljenja, pa nek ga zapali na sred marakane, ako je dotle došlo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
User avatar
severozapad
Posts: 611
Joined: Wed Nov 10, 2010 3:23 pm
Location: Liman 4

Re: Transferi

Post by severozapad »

Mozemo te manuti ili ne ali je juce, verovatno ushicen, okacio fotku sa aerodroma Nikola Tesla.
A mi smo juce igrali sa Bate i nije bas bio u postavi.
Ono sto mi smeta je sto nismo objektivni bas puno. Do nedavno bas dobar igrac, greska sto je otisao za Crnu Goru a odjednom nece biti ovi zadovoljni sa njim. Slicno smo pricali i za Kataija. Vidite jedno je sto smo razocarani sa njegovim ljudskim kvalitetima i tu se može otvoriti baš ozbiljna debata i ja sam uglavnom na strani kao i velika većina ovde na forumu --> :shit: Ali realno je da su i mnogo lošiji igrači u zatvorenim utakmicama koje crni i crveni igraju postajali Maradone lično za domaće uslove i medije. To koliki su njihovi dometi napolje smo kasnije čuli ili mnogo češće, nismo više ništa o njima koji su taj put izabrali.
I Vojo, ako ovaj igra na sigurno tu možda ima neke istine ali igraš i ti dosta, makar se meni čini. Okej, realnost je da savremeni fudbal ne poznaje emociju, makar ne na način kao pre, ali onog dana kada se i sam pomirim sa tim, zaista više neću dolaziti da gledam kako Mihajlović uči da trči u napadu moje Voše, nego ću uključiti tu Ligu šampiona ili engleski fudbal i ćao drugari. Vreme zaista govori sve i da, ispišao se ovaj deran izgleda po nama ali se pritom i usrao sebi u usta.
User avatar
naseljekolumbija
Posts: 1109
Joined: Thu Aug 02, 2012 12:03 pm
Location: NS,NN

Re: Transferi

Post by naseljekolumbija »

Turija wrote: Po meni, korak u nazad u karijeri Ivanica i gubitak oreola legende u svom Klubu.
никад није био легенда, ни близу
User avatar
Turija
Posts: 10713
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Transferi

Post by Turija »

Rabba wrote:Nemam želje da budem loš i uvredljiv prema Ivaniću. Kad je bilo da će potpisati za grobare, odmah posle je bilo potpisivanje kalendara. Prišao sam mu, zagrlio ga i zahvalio mu se što nije potpisao za njih. Bilo bi mi istinski žao da potpiše za cigane, jer kako neko reče, neće se ta veza dobro završiti. Ukoliko i potpiše, slažem se sa galebom, treba mu spakovati transparent sa zapada, onakav kakav jeste, bez skrnavljenja, pa nek ga zapali na sred marakane, ako je dotle došlo.
+1
Vrlo zanimljivo ce biti cuti Ivanicevu izjavu posle potpisivanja ugovora, pa i kasnije.
PS
Da se iz inostranstva, pri kraju ino karijere, vratio u Vojvodinu, postao bi njen legendarni igrac.
Danas je to mnogo lakse, nego nekad, jer lestvica je spustena tik iznad proseka. Uz malo srece i pameti je lako preskociti.
Na zalost starih asova i generacija, danas se vrlo lagano ulazi klub Legendi. Takva su (instant) vremena. Sve brzo dolazi i jos brze prolazi. Pa tako i Modric ispred Ronalda i Mesija lane :roll:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
User avatar
PelezinhoFkv
Posts: 210
Joined: Tue Aug 19, 2014 8:57 am
Location: Liman, Novi Sad

Re: Transferi

Post by PelezinhoFkv »

gospodinFKV wrote: ....
Протомајстор wrote: ...
Evo momci postali ste poznati, citiraju se vaši postovi sa foruma :D
https://www.beogradskiportal.rs/2019/02 ... jem-idolu/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.espreso.rs/sport/fudbal/347 ... aca-zvezde" onclick="window.open(this.href);return false;


A izgleda da je i ozvaničeno, po transfermarketu...
https://www.transfermarkt.com/mirko-iva ... ler/233129" onclick="window.open(this.href);return false;
"Zvezda i Partizan uvek bile političke organizacije koje su se bavile sportom"
User avatar
Turija
Posts: 10713
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Re: Transferi

Post by Turija »

Slazem se Minja da je Klub ispred svih, ali odavno je od Kluba ostalo samo ime.
Ivanic je bio tracak nade da on jos postoji za njegove bivse i sadasnje igrace.
Ako Klub ne postoji iznutra, onda je samo pitanje dokle ce emocije da izdrze i nada da se moze nesto promeniti u nekoj buducnosti.
Kada se Klub ruinira iznutra, nista spolja ga nece zadrzati. Ivanic je unistio emociju i treba vreme da prodje da to izbledi.
Pazi, uprava nije u stanju da potpise ugovor sa igracem iz vlastitog podmlatka. O cemu mi pricamo? O kojoj Vojvodini? Koste Hadzija, Boskova,Toze, Rajkova, Krstica, Takaca, Nikezica, Ivezica.... Da li je i dalje ima i koliko je ima?
Sa kim se navijacki poistovetiti sada?
Kada ode Rockov, ne verujem da ce biti nekog novog igraca? Samo Rockov pobudjuje emociju danas.
Docekali smo u Novom Sadu da je novosadski nizeligas ispred Vojvodine. I to prihvatamo kao normalno za Vojvodinu, Novi Sad, a ne sramno.
Uprava napolje.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Post Reply