Transferi
Re: Transferi
Ćomi im ga ponovo sa oproštenjem zavukao http://www.novisadinfo.info/2018/12/sam ... swpbV7MpsA" onclick="window.open(this.href);return false;
POŠTO OBRAZ ???!!!
Ivanicu, Legendo
Cini mi se da od legendarnih igraca FKV iz 50ih godina proslog veka, nismo imali igraca, eksplicitno i principijelno, posvecenijeg Vosi.
Comi
Cini mi se da od legendarnih igraca FKV iz 50ih godina proslog veka, nismo imali igraca, eksplicitno i principijelno, posvecenijeg Vosi.
Comi
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Pod uslovom da je vest zaista tačna, zaslužuje duboko poštovanje svakog navijača FKV. Lepo je videti toliku principijelnost i doslednost u ovim vremenima u kojima je goli i prizemni interes mnogima osnovna i jedina vodilja.
Ukoliko se ovo potvrdi, Ćomi zaslužuje da mu iskažemo mnogo više zahvalnosti od od onog transparenta koji redovno ističu momci na zapadu. A jednog dana, nadam se da ćemo opet biti u prilici da istinskog majstora u fubalskom smislu i pravog čoveka u ljudskom pogledu, ponovo vidimo u našem dresu.
Doktore, respect i naklon do poda. Hvala ti što nam ulepšavaš i razvedravaš ove sumorne dane.
Ukoliko se ovo potvrdi, Ćomi zaslužuje da mu iskažemo mnogo više zahvalnosti od od onog transparenta koji redovno ističu momci na zapadu. A jednog dana, nadam se da ćemo opet biti u prilici da istinskog majstora u fubalskom smislu i pravog čoveka u ljudskom pogledu, ponovo vidimo u našem dresu.
Doktore, respect i naklon do poda. Hvala ti što nam ulepšavaš i razvedravaš ove sumorne dane.
Ja se nadam da ce jednog dana biti predsednik kluba, jer tu nam je oduvek falio iskreni slaninar!Cane wrote:Pod uslovom da je vest zaista tačna, zaslužuje duboko poštovanje svakog navijača FKV. Lepo je videti toliku principijelnost i doslednost u ovim vremenima u kojima je goli i prizemni interes mnogima osnovna i jedina vodilja.
Kup je nas!
- Red Marquis
- Moderator
Fali takav i na svim ostalim pozicijama...Djisa wrote:Ja se nadam da ce jednog dana biti predsednik kluba, jer tu nam je oduvek falio iskreni slaninar!Cane wrote:Pod uslovom da je vest zaista tačna, zaslužuje duboko poštovanje svakog navijača FKV. Lepo je videti toliku principijelnost i doslednost u ovim vremenima u kojima je goli i prizemni interes mnogima osnovna i jedina vodilja.
Io odio Belgrado
- PelezinhoFkv
Kad god se pomene Ćomi, uvek se setim gesta momaka iz Enca, cenim polovina septembra 2015. god, kada su mu nakon neke utakmice doneli tortu na istočnu tribinu, on frajer došao, zahvalio se i uzeo tortuCane wrote: Ukoliko se ovo potvrdi, Ćomi zaslužuje da mu iskažemo mnogo više zahvalnosti od od onog transparenta koji redovno ističu momci na zapadu.
"Zvezda i Partizan uvek bile političke organizacije koje su se bavile sportom"
Nove informacije o Bjedovu, koji je očigledno prva zvezda prelaznog roka kod nas. Očekuje se da će ipak usrećiti još jednu ekipu u SuperLigi. Sad je Voždovac glavni kandidat za njegov potpis.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Rabba wrote:Nove informacije o Bjedovu, koji je očigledno prva zvezda prelaznog roka kod nas. Očekuje se da će ipak usrećiti još jednu ekipu u SuperLigi. Sad je Voždovac glavni kandidat za njegov potpis.
Ako treba da se organizuje skupljanje novaca preko foruma, da dodamo malo Vozdovcu ako mu fali!
Kup je nas!
- gospodinFKV
''Kupi majicu - podrzi odlazak Bjedova iz kluba''
Mislim da kod ovog "transfera" novac nije tačka pregovora. Pre će biti, lupiću: "Hej, niste nam vratili bodove prošle godine (3 za 3), sad morate da uzmete Bjedova!" Ili, neka slična kombinacija. Garant smo ga i mi tako dobili, po kazni.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
- churguzijanac
Potpisujem.U sustini je vrlo jednostavno ako imas karakter.Turija wrote:Ivanicu, Legendo
Comi
Ako ostane dosledan,kad-tad dobice mnogo vise nego sto bi dobio odlaskom medj blizance.Pamte ljudi!!!churguzijanac wrote:Potpisujem.U sustini je vrlo jednostavno ako imas karakter.Turija wrote:Ivanicu, Legendo
Comi
Danas je Grkinić, sportski direktor Voždovca, odjavio Bjedova. Imamo prvog špica za proleće?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
https://www.fkvojvodina.rs/jelicic-i-vi ... e-ugovore/" onclick="window.open(this.href);return false;
evo nesto i lepo
evo nesto i lepo