Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Lalatovic nije prepoznao Merija ili nije hteo da ga prepozna!Sprdao se sa njim i na kraju je oteran kao neupotrebljiv.Nisam siguran ali mislim da je i Pavkov kod njega grejao klupu, tako da trenercino daleko ti lepa kuca NE VRACAJ SE!
Први пут кад је долазио Лалатовић био сам против тога. Сада бих подржао његов повратак. Ал од тога верујем да нема ништа, отишао је из клуба кад је кренуо да се урушава, зашто би дошао сада када је урушен.
Није битно ко нам је тренер све док клубом руководе људи који га воде у његову пропаст.
Није битно ко нам је тренер све док клубом руководе људи који га воде у његову пропаст.
Cini mi se da je Djumi jedina realna opcija, sve ostalo je dalje srljanje u propast.
- gospodinFKV
http://www.zurnal.rs/fudbal/vojvodina/7 ... -vojvodinu" onclick="window.open(this.href);return false;
Ипак, извесно је већ сада да ће шеф струке Радничког, тренерску каријеру наставити у Војводини, с обзиром да се скоро све договорио са управом клуба из Новог Сада.
И пре него што је стигао на Чаир, Лалатовић је истицао како је један од најлепших периода у каријери провео управо радећи у Војводини и да би волео једног дана да се врати.
Да има озбиљне намере да се врати у Војводину, сведоче и играчи које је Лалатовић већ контактирао како би их приволео да му се придруже у клубу из Новог Сада.
Да има озбиљне намере да се врати у Војводину, сведоче и играчи које је Лалатовић већ контактирао како би их приволео да му се придруже у клубу из Новог Сада.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Džoni Marić i Bekavlac,njih niko ne pominje,šta je sa Mišom Kosanovićem,kome je se on zamerio, Voši trebaju rezultati a ne hvalospevi i odanost klubu,lalat je neozbiljan,teatralac,10 klubova u ligi treniro,voša je ozbiljan klub,treba ozbiljnog trenera,a ne skočko pored klupe.Manite se povratnika Radojičića i ostalih,ima možda u regionu neki sposoban trener.
- AntonioKasano
Moze da dodje ko god hoce za trenera, dok su ovi direktori poput Jevtica ili Drakulica u klubu mozemo samo da ocekujemo dalje propadanje...
Meni je ovo takođe osnovno pitanje. Iz kog normalnog razloga neko napušta klub, koji je drugi na tabeli, sa ogromnim vetrom u leđa, da bi vodio klub koji je u očajnom stanju, bori se za play-off, iz kog je već jednom otišao? Navija za nas? Dobija astronomsku platu? Pre dva, tri dana sam čitao izjavu kako tobože želi da sa Radničkim osvoji trofej. Koji mu je ovo klub po redu? Zašto je napusio Čuku? Zašto sada napušta Radnički?naseljekolumbija wrote:Мени није јасно што би се он враћао?
Iako ne sporim da je Lalatović jedan od, rekao bih boljih sturčnjaka na trenerskom tržištu u izvesnom smislu, ja iskreno sumnjam u njegove namere. Više mi deluje kao čovek zadatka, koji će doći i biti tu do maja meseca i uvesti nas u play-off.
Ja se zalažem za trenera koji će gurati omladince i rešiti se najmanje 10 igrača koji samo guše njihov razvoj i na platnom su spisku. Neću play-off, ne zanima me da na jedvite jade budemo 6-ti na tabeli. Šta sa tim? Hoću afirmaciju klinaca i da za 2-3 godine imamo respektabilhnu ekipu koja će vratiti ugled klubu. Sve ostalo je budalaština.
- naseljekolumbija
Џони еј! Баш си ти Џониglogovac wrote:Džoni Marić
- gospodinFKV
U javnosti manje poznat kao Dzimijev zli brat blizanac.naseljekolumbija wrote:Џони еј! Баш си ти Џониglogovac wrote:Džoni Marić
Dakle, neko ko ce im direktno uskratiti provizije od prenaduvanih plata pojedinih igraca? Nemojmo tako koketirati sa tragikomedijom...borrissey wrote:Ja se zalažem za trenera koji će gurati omladince i rešiti se najmanje 10 igrača koji samo guše njihov razvoj i na platnom su spisku.
Prevrnuh segospodinFKV wrote:Dakle, neko ko ce im direktno uskratiti provizije od prenaduvanih plata pojedinih igraca? Nemojmo tako koketirati sa tragikomedijom...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
glogovac wrote:Džoni Marić i Bekavlac,njih niko ne pominje,šta je sa Mišom Kosanovićem,kome je se on zamerio, Voši trebaju rezultati a ne hvalospevi i odanost klubu,lalat je neozbiljan,teatralac,10 klubova u ligi treniro,voša je ozbiljan klub,treba ozbiljnog trenera,a ne skočko pored klupe.Manite se povratnika Radojičića i ostalih,ima možda u regionu neki sposoban trener.
Bata Djoro, ti li si?
Kup je nas!
Jok,Djoko Hadžijevski.Djisa wrote:glogovac wrote:Džoni Marić i Bekavlac,njih niko ne pominje,šta je sa Mišom Kosanovićem,kome je se on zamerio, Voši trebaju rezultati a ne hvalospevi i odanost klubu,lalat je neozbiljan,teatralac,10 klubova u ligi treniro,voša je ozbiljan klub,treba ozbiljnog trenera,a ne skočko pored klupe.Manite se povratnika Radojičića i ostalih,ima možda u regionu neki sposoban trener.
Bata Djoro, ti li si?
Ladno je lik bez sprdnje stavio Bekvalca za ozbiljnog trenera.