14. kolo: VOJVODINA - Radnik 1:0 (1:0)

User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 3961
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: 14. kolo: VOJVODINA - Radnik, sreda u 16h

Post by Rabba »

Napredak je za Sinđelić, Dinamo, Radnik i nas, Barselona.

Fali najviše volje. Čini se da su igrači nesnađeni, ugušeni, verovatno da ni stanje u klubu nije bajno, što se njihovih primanja tiče... Nema tu bahatih igrača, nema seljačenja, bar ne na terenu, samo nema žara. Nama Gajić, Lazarević pa i Veselinović ne trebaju zato što su bolji od konkurenata na pozicijama, već što ovi što igraju ne mogu da pomere stvari sami napred... Gojkov ima želje da grize, takođe i Eze, oni nemaju ime i imaju dovoljno malo godina da za njih ima nade negde. Ne znam, Milojević mora napolje, neko mora da ga zameni a ja bih najrađe tu gledao Đuričina. Lazarević mora pre Stojkovića, Gajić pre Fofane... Čak ako se Okuka boji grobara, neka krene sa Đuričinom kao najisturenijim, neka uvede još jednog zadnjeg veznog i neka pomeri Đurića napred, i neka tako proba da iznenadi u Beogradu...

Rockov - Antić, Saničanin, Graovac, Lazarević - Zlomislić, Mirkov(Ahčin) - Ćaća Eze, Đurić, Gojkov - Đuričin kao najistureniji, ali više polušpic nego špic...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
User avatar
Beonic
Posts: 683
Joined: Mon Jul 27, 2015 11:34 am

Re: 14. kolo: VOJVODINA - Radnik, sreda u 16h

Post by Beonic »

"Imali smo problema pred ovaj meč, jer igrači koji igraju po levom boku, a to su Eze, Srećković, pa čak i Huhumis, u poslednja dva dana su ispali iz kombinacije za tim."
- Eto odgovora za nekog ko je nedavno pitao gde su Srećković i Ahčin. Jedan je povređen, drugi bio danas na klupi.

Igra užasna. Slažem se sa Rabbom, Fofana danas katastrofalan. Gajić je i to malo vremena uradio više od njega.

Ako neko može neka objasni: Milojević doveden kao krilo, a igra iza napadača. Đuričin se najbolje snalazi iza napadača, a u toj situaciji igra krilo, Arsić koji je takođe najjači kao ofanzivni vezista ide na krilo pri ulasku. Šta to Milojević radi pa da mu je rezervisano to mesto. Nemam ništa protiv dečka, čak mislim da treba da ima minutažu, ali on voli da dribla i ne staje na loptu, kod njega nisam video nikakve sposobnosti plejmejkera. Možda grešim.
lazarr
Posts: 813
Joined: Wed Oct 20, 2010 10:01 am

Re: 14. kolo: VOJVODINA - Radnik, sreda u 16h

Post by lazarr »

Dno dna. Takva nam je igra. Nikakvog boljitka nema. Čak mi se čini da smo lošiji iz utakmice u utakmicu. Danas Đurić dobar (ne samo zbog gola) a pored njega mi je Zlomislić odigrao solidno. Saničanin standardno. Ostali, kriminal. Za Milojevića nemam reči. Po ko zna koji put ću reći da je dečko očajan fudbaler. Čak se i Gojkov utopio u sveopšte sivilo.
U lavoru očekujem laganih 2 ili 3:0....
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8835
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Re: 14. kolo: VOJVODINA - Radnik, sreda u 16h

Post by Radoye »

Beonic wrote:Ako neko može neka objasni: Milojević doveden kao krilo, a igra iza napadača. Đuričin se najbolje snalazi iza napadača, a u toj situaciji igra krilo, Arsić koji je takođe najjači kao ofanzivni vezista ide na krilo pri ulasku.
Prosto, to ne bi bila Vojvodina kad bi svako igrao na svojoj prirodnoj poziciji u formaciji. Mi stalno moramo da izmisljamo toplu vodu i da eksperimentisemo, pa smo se tako svacega nagledali u zadnjih 10-tak i kusur godina samo jos golmana na spicu nismo videli. Spicevi koji igraju krila, bekovi na zadnjem veznom, krila na stoperu... To je slika i prilika danasnje Vojvodine.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Danilo
Posts: 1012
Joined: Sun Aug 17, 2014 1:07 pm

Re: 14. kolo: VOJVODINA - Radnik, sreda u 16h

Post by Danilo »

Slazem se sa vecinom , igra ne uliva poverenje, i bukvalno preslikana kao i sve prethodne.I za mene Milojevic najslabija karika
User avatar
Marcello
Posts: 954
Joined: Wed Jan 10, 2007 2:21 pm
Location: uvek na našoj strani

Re: 14. kolo: VOJVODINA - Radnik, sreda u 16h

Post by Marcello »

Neko gore reče da, citiram - "iznenadimo partizan". Zaista mislim da će biti iznenađenje ako oni dobiju nas. Bez obzira koliko smo loša ekipa, oni su tek za nijansu bolji. A, s obzirom na njihov moral, možemo i da se osladimo tamo. Ponavljam, bez obzira što je ovo najslabija Vojvodina koju sam ikad gledao (a, mlad i nisam baš).
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
User avatar
Red Marquis
Moderator
Posts: 3828
Joined: Sun Nov 09, 2008 4:49 pm
Location: West Side

Re: 14. kolo: VOJVODINA - Radnik, sreda u 16h

Post by Red Marquis »

4 u nizu da dobijemo? Pa to se ni ne sećam kad se desilo poslednji put...
To što su crni sranje ne znači da mi nismo. Vratićemo mi njih u život.
Io odio Belgrado
User avatar
Rabba
Moderator
Posts: 3961
Joined: Tue Aug 16, 2005 2:59 pm
Location: Novi Sad

Re: 14. kolo: VOJVODINA - Radnik, sreda u 16h

Post by Rabba »

Red Marquis wrote:To što su crni sranje ne znači da mi nismo. Vratićemo mi njih u život.
Hteo sam nešto da dodam, ali to je u principu to. Em smo mentalno na istom nivou, pa će nas dobiti na individualni kvalitet nekog pojedinca, em smo im po imenu pravi takmac za povratak u život.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
User avatar
gospodinFKV
Posts: 4787
Joined: Sun Apr 01, 2012 1:06 pm
Location: gde treba

Re: 14. kolo: VOJVODINA - Radnik 1:0 (1:0)

Post by gospodinFKV »

S obzirom na to kojoj struji trenutno pripadamo ( :pegla: ), stvarno me ne bi cudilo da u nedelju postanemo Barselona i vezemo jos jednu pobedu. Oni su brod koji tone tek nesto malo sporije od nas, i to samo na osnovu velicine birackog...pardon...navijackog tela. Da se ne lazemo, svakako pobeda protiv njih je nesto najsladje, ali ne bismo trebali da zmurimo na gorcinu i cinjenicu da one druge nismo godinama pobedili.

Nisu mi smetala ta treca mesta ni izbliza koliko mi danas smeta to da se protiv crnih borimo za goli zivot, a protiv zvezde statiramo...
User avatar
borrissey
Posts: 1063
Joined: Fri Aug 26, 2011 9:25 pm
Location: ograda na Istoku

Re: 14. kolo: VOJVODINA - Radnik 1:0 (1:0)

Post by borrissey »

gospodinFKV wrote:Nisu mi smetala ta treca mesta ni izbliza koliko mi danas smeta to da se protiv crnih borimo za goli zivot, a protiv zvezde statiramo...
+1

Juče, onako sirotinjski fudbal. Da nije tako dobra zajebancija na tribinama, ne bi se bogznašta imalo videti i čuti. Jedini pomak je to što je Gajić igrao više od 1 minuta.
Locked