Ivica Brzic otpusten, koga za novog trenera?

User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8907
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

Dejan wrote:Nastić je demantovao da je povređen, ali, očigledno, ni danas neće biti u kombinaciji.
- On ima problem s klubom. Ugovor je u pitanju, a ja sam dužan da poštujem odluke Upravnog odbora. O Nastiću sam čuo mnogo toga lepog i dobro bi mi došao, ali na neke stvari ne mogu da utičem – objasnio je Brzić.
:!: :!: :!:

Eto ko sastavlja tim i zasto neki moraju da igraju a nekima nema mesta ni na klupi. Pa vi vidite da li i sledeci put treba terati trenera ili neka druga dva (a mozda i vise od dva)...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
User avatar
Turija
Posts: 10804
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Ne znam zašto je našem prijatelju Red Firmu (prema diskusijama na forumima,) još uvek draži Rajevac od Brzića?
Čak i da je u pravu (dati golovi, prilaz i agresivnost ekipe takav njegov stav dovodi ozbiljno u ćorsokak) da se ništa nije promenilo dolaskom Ivice Brzića na čelo Stručnog Štaba, zato pitam svog starog prijatelja:
šta je Rajevčevih par utakmica u dresu Vojvodine, u odnosu na Brzićevih PAR STOTINA :?:
da bi imali iste startne pozicije (ili Rajevac čak i bolje) kod navijača Vojvodine.Ono što ja ne razumem je razlog zbog kojeg treba još uvek vući tu temu po forumima?
Brzić je i dalje na poziciji koju je preuzeo od Rajevca, čak ju je i učvrstio. Pobegao zvezdi, a približio se partizanu.Dajemo mnogo više golova, čak i kad protivnik prvi povede.Nismo više ekipa 1:0 bunkerica.
Postavio je Kahrimana tamo gde treba.Istina, ostao je još neki igrač , na terenu i na klupu, a da je u slaboj formi.Međutim, ne može se sve baš preko noći i kolena.
A, šta reći kada navijači na forumu daju 3 ili 2 boda Šarcu, samo zato što nije bio očekivano (katastrofalno) loš, a videlo se koliko su mu drugi pomagali, inače bilo bi :twisted: .I, eto mu (o)lako osvojenih bodova navijačkih, za visoko društvo (kod mene može dobiti bodove tek kad vidim sigurnost u potezima i igri, a ne slučajnost na klizavom terenu.Isto, kao i Kahriman).Zato ne znam zašto smo uzeli Brzića u fokus, kao da je on tu najslabija karika.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
ssnigd
Posts: 3425
Joined: Wed May 02, 2007 5:46 pm
Location: NS

Post by ssnigd »

S obzirom da je dosao u po sezone i da je sa igracima imao mozda 10 dana pravih priprema i da polako upoznaje tim, ovo sasvim dobro izgleda. Posebno je interesantno kako se igraci drugacije ponasaju na terenu, zatim njegove izjave bez pardona i laznog respekta prema ikome pred svaku utakmicu, najava pobede u svakoj. Vidi se da je bio kapiten u pravoj generaciji. Ima tu i nekih stvari koja nam se ne svidjaju, kao ono sa izletanjem da cemo igrati uvek napadacki fudbal, no polako.
Nadam se samo da igraci mogu da izdrze pritisak o osvajanju titule posto je poznato da se obicno timovi koji nisu cz-par odjednom stopiraju i ostanu na trecem, cetvrtom mestu.
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

Evo sad videh da si mi postavio pitanje, pa će ti stari prijatelj i odgovoriti :D
Turija, pošto si priču pokrenuo u jednom pravcu u kojem sam očigledno ostavio taj utisak na tebe, želim samo prvo da skrenem pažnju na par stvari. Koliko god mi jedan bio draži od drugog nastojim da tako nešto maksimalno eliminišem kada pišem po forumima. Trebalo bi sad prelistati dosta postova, a pre svega ih i pronaći da bi otklonili te nejasnoće, ali pretpostavljam da si ovu priču pokrenuo zbog mojih malopređašnjih tekstova na drugom forumu, pa ću krenuti odatle.

Dakle, nije mi bila namera da promovišem jednog ili narušavam sportski ugled drugog trenera. Razlog za pokretanje jedne od mnogih rasprava na forumu sam našao u jednoj nedoslednosti kod određenog forumaša zato sam pitanje postavio lično njemu. Odnosno, po njegovim postovima se da zaključiti da on preferira jednu vrstu igre koju je prepoznao u Brzićevim najavama prilikom dolaska u klub (nije zgoreg prisetiti se šta je rečeno), a on nastoji da i dalje pojasni kako se mnogo toga promenilo u ofanzivniju igru ili kad već nije to onda u ofanzivnom pristupom igri, kako se već izrazio :lol: )) a mora se napomenuti da komentariše utakmice koje i sam priznaje da nije gledao :roll: Imao sam pri tome nameru da obrazložim svoje viđenje na takve i slične vrste izjava koje su po meni pristrastne i omalovažavaju rad trenera koji je, hteo neko da prizna ili ne imao rezultata. Imajući u vidu da se Milovan Rajevac prihvatio posla u trenutku kada „vrući krompir“ niko nije hteo da vidi ni očima, a potom i doveo ekipu na treće mesto i do finala Kupa Srbije. Ove sezone, nakon svega izdešavanog, igre pod pomenutim trenerom se nekom nisu svidele i taj je bio je veliki zagovornik njegove smene. Važnije je pomenuti da smo se branili protiv Lučana i osvojili bodove, a zaćutati kada je u pitanju ispadanje iz Kupa Srbije. Pored tog dvostrukog pogleda na situaciju nikom nikako ne može da bude jasno kako se jedna igra u Čačku može porediti sa kompletnim učinkom u predhodnoj sezoni, ili može? To su stvari na koje sam pokušavao da utičem, jer mislim da se na neka dešavanja ne gleda neobjektivno.
Turija wrote:šta je Rajevčevih par utakmica u dresu Vojvodine, u odnosu na Brzićevih PAR STOTINA :?:
Kao što si i sam Turija napomenuo, u igračkom smislu valjda nije teško porediti ko je više dao klubu, ali glavno pitanje koje se nakon toga nameće jeste: Da li je to odnos koji treba da prevagne u izboru trenera kluba ili ocene nečijeg rada? :wink: Zašto onda jedna veličina poput Bobeta Pavkovića nije htela da se prihvati pozicije trenera kluba, već je to učinio Rajevac pre godinu dana? Ili da se ostavimo igračkih dana obojice pomenutih Bobeta po strani, pa da uporedimo dosadašnji trenerski rad obojice u Vojvodini. Brzić je bio 3 puta trener Vojvodine i pretpostavljam da je mnogima poznato kako je Vojvodina tada prolazila i kako su ga dočekivali navijači. Rajevac je svoju priliku iskoristio iz prve ponuđene šanse (čisto informativno imam saznanja da se niko iz kluba ni ne seti da ga nazove), a nekom je ovo čak četvrta prilika. Ja Brziću želim sve najbolje, kao što želim i Rajevcu u nastavku karijere. Sadašnjem treneru Vojvodine sam i lično čestitao pobedu u Čačku jer ju je svojski i zaslužio, ali sam se isto tako i izljubio :lol: )) sa Rajevcem nakon pobede na Marakani i nisam pri tome pravio razliku ko je bio veći igrač ili je više ostavio u crveno belom dresu, već samo samo vagao koliko je ko i zaslužio. Tako isto ne mogu a da mirno gledam sadašnje natpise kojim se omalovažava rad trenera pod kojim se izdešavalo toliko lepog u tako kratkog roku. Em su rezultati kluba vratili brojne navijače na stadion prošle sezone, em smo imali priliku da vidimo 2000 navijača na gostovanju, pobedu nad najljućim rivalima, kako kod kuće tako i na strani, em se pojavi komentar kojim se poredi jedna utakmica u Čačku sa svim Rajevčevim utakmicama :lol: ... A Rajevčevi rezultati se neće lako zaboraviti, ali za nekog je važnija i dan danas defanzivna igra protiv Lučana :roll: i postavljaju hipotetička pitanja. Nakon svega je presudila rečenica tipa: Bilo je dobro dok smo imali rezultate sa defanzivnom igrom Rajevca, a sada kada ih nema :roll: vreme je da leti. Trebalo bi samo pogledati tabelu u tom momentu pa će situacija biti kristalno jasna da problem nije bio toliko u Rajevcu koliko u komentarima dotičnog forumaša. A šta se to u međuvremenu promenilo dolaskom novog trenera? Postava? Formacija? Pristup igri?... Ako je samo ovo poslednje, mogli bismo da se zapitamo svi kolektivno: Da li je moguće da se tako drastično nešto menja dolaskom novog trenera ili je u pitanju možda nešto drugo? Nekome se više sviđa kada na utakmici ima više golova, ali to nije razlog da umanjujemo rad predhodnika i niz postignutih rezultata, pa bili oni i 1:0.
User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9892
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Po mom skromnom misljenju,sto se nekog ucinka nasih trenera tice,Rajevac je u mom srcu daleko i iznad Pavkovica.I drago mi je sto je otisao na vrhu,kad je osetio (ili je to neko drugi osetio),da je zaista krocio na vrh i da dalje nema.Recimo,zbog takvih postupaka,Dzajic je velicina,a Savicevic,Mijatovic.... niko i nista... u nekom duzem vremenskom periodu.A recimo,da li bi Savicevic ostao jedan od najboljih svetskih igraca,da je kad se popeo na vrh (lobovao Zubizaretu) rekao,dosta,dalje nema.... eeee,i po tome se poznaju velicine.Rajevcu iz sadasnjeg vremena niko nema pravo bilo sta da zameri.
Image
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Evo da i doticni prozbori koju :lol: Da li sam rekao da nisam gledao utakmicu?I da li je istina da sam komentarisao sve na osnovu jedne utakmice?Mihailov,sta kazes na nas napadacki fudbal?(citiram tvoje reci upucene meni posle utakmice sa Borcem).I ko tu pravi analizu na osnovu 1 meca?Ne kazem da je ovo ofanzivna igra,daleko od toga,kazem samo da je ofanzivnija od Rajevceve!Ni sa cim nisam zeleo da omalovazam njegov rad,vec da konstatujem trenutne razlike izmedju njega i Brzica!Mora li se svaka bukvalno shvatiti?
Napred Voso!
User avatar
Turija
Posts: 10804
Joined: Thu Feb 03, 2005 11:25 pm
Location: Vojvodina

Post by Turija »

Oho, biće ovde još jedan fan :lol:

Da se razumemo, niko ne spori zasluge Rajevca.Barem, ja to nisam primetio.Jednostavno, klupske i navijačke ambicije za ovu godinu su bile mnogo veće od Rajevčevih.
A, nije se prošle sezone Rajevac baš tako ,,prošetao,, kroz Kup i kroz Prvenstvo, kako se sada želi predstaviti.Mogao je BSK u Novom Sadu biti naša Crvena Stijena ili Inđija.Međutim, nije im se posrećilo.Jeste li vi zadovoljni kako smo igrali protiv BSK i Banata?
Drugo istina je da smo pobeđivali zvezdu i partizan, kad njima nije bilo mnogo važno.Kad im je bilo- lako smo gubili i od jednih i od drugih.
Treće, nije baš sve tako u vezi angažmana Rajevca i odustajanja drugih poznatijih trenera.Mnogi su bili zainteresovani za to radno mesto (i spomenuti Bobe Pavković), ali kad su videli igrače i atmosferu u FC Vujadin Bioškov, kao i Tabelu, nisu hteli i smeli da se upuste u avanturu.
Budimo pošteni i priznajmo: da li ste u ranu jesen 2006 verovali u treće mesto i Finale Kupa?Evo, prvi ja nisam.To je svetsko čudo.
Ne verujem ni da je sam Rajevac video Vošu u Evropi.Ali nije imao gotovo ništa da izgubi i ušao je u opasnu vodu punu virova.Nije se u njoj udavio, već stigao, uz mnogo muka i podršku predsednika, do cilja.
Hteo je nastaviti.Hteli smo i mi.Ali naš stil igre je bio pročitan.Nije se moglo 2 puta na isti fazon iznenaditi ligaške timove.Mučili smo se maksimalno, na sreću bez skupih poraza.Slobodnjak Drakulića, gol Despota u Zrenjaninu i Kačarevi u Kruševcu i protiv Lučana, sprečili su oluju u Klubu.Inače, viđeno na terenu nije vredno spominjati.
Rajevac je postupio mudro i povukao se sa oreolom slave na glavi.Svaka čast.Ne znači, da ako još uvek nema angažman, da ga ne zaslužuje.Ali, ipak klubovi, ni naši, ni inostrani, nisu jedva dočekali da bude slobodan trener, pa da ga angažuju za preporod.Možda će se to i desiti na zimu i ja mu iskreno želim da ponovi rezultate iz Vojvodine.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

Rajevac i Brzic nemaju isti tretman kod pojedinih navijaca.Podseticu da je Rajevac napadan cak i zbog toga kako izgleda na slikama po stampi a podseticu da je na ovom forumu jos davno receno kako je Rajevac bio dobro isprasen od navijaca u nekom lokalu posle jedne utakmice.Meni nije jasno zbog cega.Kad je Brzic u pitanju za njega pojedini forumasi traze i najmanju priliku da pohvale pa cak i onda kad nema nikakvog razloga,cime je on to zasluzio?Kacar postigne gol u Krusevcu i komentar je da je spasio Rajevca,kod Brzica postize svaku utakmicu gol i niko se ne seti to da pomene,slucajno?Kakav bi bio komentar utakmice iz Cacka da je Rajevac sedeo na nasoj klupi?Kakav bi bio komentar posle Indjije?Jako je smesno citati komentare koji pokusavaju na sve nacine da isprate izjave Brzica po stampi,Brzic kaze igracemo ofanziovno i onda pocinje da se prica kako mi igramo ofanzivno nebitno kakve igre mi u realnosti pruzamo.Moguce da igramo ofanzivno,neka sude oni koji su redovno pratili Vojvodinu ali ono kako smo igrali u Cacku je klasicna bunkerica i to ona tvrdja varijanta.Jednom sam vec rekao i ponovicu:Rajevac je vec sada uspesniji trener od Brzica!Pomenucu i Brziceve izjave za javnost na koje su se neki upecali,ljudi meni je smesno sta taj covek prica,ozbiljno govorim.Nekima je Rajevac smetao zbog toga sto izgleda otuzno na slikama ali ja cu reci da je na mene ostavio utisak kulturnog coveka i osobe koja zna kako da se ponosa i sta i na koji nacin treba da kaze(sto je za mene ipak bitna stavka) dok Brzic mene moze samo da zasmeje sa svojim komentarima.Videcemo samo sta ce da se prica kad naidje period losijih rezultata.Ja takodje nemam nista protiv Brzica(sem tih njegovih smesnih izjava) i zelim mu srecu i da bude uspesan pa i uspesniji od Rajevca ali slozicu se sa Red Firmom da nije u redu nagrdjivati coveka koji nam je toliko radosti doneo protekle godine.
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Turija wrote:Oho, biće ovde još jedan fan :lol:

Da se razumemo, niko ne spori zasluge Rajevca.Barem, ja to nisam primetio.Jednostavno, klupske i navijačke ambicije za ovu godinu su bile mnogo veće od Rajevčevih.A, nije se prošle sezone Rajevac baš tako ,,prošetao,, kroz Kup i kroz Prvenstvo, kako se sada želi predstaviti.Mogao je BSK u Novom Sadu biti naša Crvena Stijena ili Inđija.Međutim, nije im se posrećilo.Jeste li vi zadovoljni kako smo igrali protiv BSK i Banata?
Drugo istina je da smo pobeđivali zvezdu i partizan, kad njima nije bilo mnogo važno.Kad im je bilo- lako smo gubili i od jednih i od drugih.
Treće, nije baš sve tako u vezi angažmana Rajevca i odustajanja drugih poznatijih trenera.Mnogi su bili zainteresovani za to radno mesto (i spomenuti Bobe Pavković), ali kad su videli igrače i atmosferu u FC Vujadin Bioškov, kao i Tabelu, nisu hteli i smeli da se upuste u avanturu.
Budimo pošteni i priznajmo: da li ste u ranu jesen 2006 verovali u treće mesto i Finale Kupa?Evo, prvi ja nisam.To je svetsko čudo.
Ne verujem ni da je sam Rajevac video Vošu u Evropi.Ali nije imao gotovo ništa da izgubi i ušao je u opasnu vodu punu virova.Nije se u njoj udavio, već stigao, uz mnogo muka i podršku predsednika, do cilja.
Hteo je nastaviti.Hteli smo i mi.Ali naš stil igre je bio pročitan.Nije se moglo 2 puta na isti fazon iznenaditi ligaške timove.Mučili smo se maksimalno, na sreću bez skupih poraza.Slobodnjak Drakulića, gol Despota u Zrenjaninu i Kačarevi u Kruševcu i protiv Lučana, sprečili su oluju u Klubu.Inače, viđeno na terenu nije vredno spominjati.
Rajevac je postupio mudro i povukao se sa oreolom slave na glavi.Svaka čast.Ne znači, da ako još uvek nema angažman, da ga ne zaslužuje.Ali, ipak klubovi, ni naši, ni inostrani, nisu jedva dočekali da bude slobodan trener, pa da ga angažuju za preporod.Možda će se to i desiti na zimu i ja mu iskreno želim da ponovi rezultate iz Vojvodine.
Upravo to!A i ne znam zasto se iz mojih tekstova izvlaci da sam omalovazavao Mikijev rad?Trudio sam se posle svakog posta da dam do znanja da sam mu zahvalan za sve sto je dao
Napred Voso!
Stara Garda
Posts: 772
Joined: Sat Jan 22, 2005 4:41 pm

Post by Stara Garda »

max wrote:Rajevac i Brzic nemaju isti tretman kod pojedinih navijaca.Podseticu da je Rajevac napadan cak i zbog toga kako izgleda na slikama po stampi a podseticu da je na ovom forumu jos davno receno kako je Rajevac bio dobro isprasen od navijaca u nekom lokalu posle jedne utakmice.Meni nije jasno zbog cega.
Zbog kukavicke igre i taktike koju je u pocetku forsirao sa 2 spica!
mihailov
Posts: 1564
Joined: Thu Apr 05, 2007 10:24 pm
Location: Karadjordje

Post by mihailov »

Nema ovo vise smisla,svako bodri svoga :lol: Sto bi Red Firm rekao-moze se ovako do sutra :lol: Ispravka-moglo bi i vise :wink: Evo jos jedan pozdrav mom protivmisljeniku :lol:
Napred Voso!
User avatar
Stoik
Starosedelac
Posts: 743
Joined: Thu Jan 13, 2005 1:06 pm
Location: Novi Sad - Srbija
Contact:

Post by Stoik »

mihailov wrote:Nema ovo vise smisla,svako bodri svoga :lol: Sto bi Red Firm rekao-moze se ovako do sutra :lol: Ispravka-moglo bi i vise :wink: Evo jos jedan pozdrav mom protivmisljeniku :lol:
Image Image
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Vazno je da mi napadnemo titulu i da ka tom putu krenemo u nedelju prethodno pobedivsi i Cukaricki.Moja uvazavanja i za Rajevca i za Brzica uradili su nesto u klubu,ali eto treba i priznati cinjenicu da su oni maltene jedina dva trenera koja su radila, to jest jos uvek rade u klubu po dolasku novog predsednika na njegovo celo.Jeste,bio je tu i pre njih Maric,ali nekako on je bio u odlasku vec se to naziralo,a ova dvojica su pocela da rade u klubu koji je odlicno organizovan.Dakle,ja mislim da je za nas klub mnogo vazniji dobar predsednik,nego dobar trener i da nam Bata nije dosao na celo ko zna gde bi smo bili sada.Dobili smo i postovanje sudija i eto drugu sezonu za redom Vosa je na celu fer-plej liste.A setite se samo malo Djumijevog perioda i sudijskih kradja,pa ono je bila katastrofa.Zao mi je sto Djumi nije imao priliku da bude trener sa Batom na celu kluba,ali......
Hteo bih da istaknem jednu cinjenicu koja mi smeta.Stalno se spominje prosla sezona i veliki uspesi u njoj,ali to za nas klub i nije neki specijalan uspeh.Jeste,veliki je to napredak i skok u odnosu na prethodnih par sezona,ali treba se setiti perioda pocetkom i sredinom devedesetih kada smo takodje igrali finale kupa i u prvenstvu bili treci,gubili drugo mesto u zadnjim kolima,bili jesenji prvaci.Tada je sve to bilo sasvim normalno,u stvari cak je okarakterisano kao neuspeh i na primer Kosanovic je zbog toga otisao iz kluba.Ceo stadion je tada vikao Kosane odlazi.Nije uspeo da osvoji titulu i da zadrzi prvo mesto s jeseni i morao je da plati cenu.Eto malo podsecanja.Ne treba da se zadovoljavamo s malim,Vosa jednostavno nije takav klub,mi jednostavno moramo da sto pre osvojimo tu titulu,jer eto ove sezone ce biti vec 19 godina od osvajanja zadnje,a razmak izmedju prve i druge titule je bio 23 godine.Dakle blizimo se tom proseku i bila bi prava katastrofa da ga premasimo cak.A da ne govorim koliko je nekada bila jaca konkurencija,plus treba spomenuti i nase nekadasnje evropske uspehe,ali i 3 osvojena druga mesta medju kojima se istice jedna ukradena titula koju je dobio splitski Hajduk.
Mislim da je ove sezone pravi momenat za napad na titulu jer su i Zvezda a i Partizan jos uvek,na klimavim nogama.No da li smo kadri za tako nesto,pokazace se veoma brzo.U nedelju je vec jedan od meceva istine.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
User avatar
Radoye
Administrator
Posts: 8907
Joined: Sun Feb 06, 2005 1:11 am
Location: preko okeana

Post by Radoye »

ice wrote:Hteo bih da istaknem jednu cinjenicu koja mi smeta.Stalno se spominje prosla sezona i veliki uspesi u njoj,ali to za nas klub i nije neki specijalan uspeh.Jeste,veliki je to napredak i skok u odnosu na prethodnih par sezona,ali treba se setiti perioda pocetkom i sredinom devedesetih kada smo takodje igrali finale kupa i u prvenstvu bili treci,gubili drugo mesto u zadnjim kolima,bili jesenji prvaci.Tada je sve to bilo sasvim normalno,u stvari cak je okarakterisano kao neuspeh i na primer Kosanovic je zbog toga otisao iz kluba.Ceo stadion je tada vikao Kosane odlazi.Nije uspeo da osvoji titulu i da zadrzi prvo mesto s jeseni i morao je da plati cenu.Eto malo podsecanja.Ne treba da se zadovoljavamo s malim,Vosa jednostavno nije takav klub,mi jednostavno moramo da sto pre osvojimo tu titulu,jer eto ove sezone ce biti vec 19 godina od osvajanja zadnje,a razmak izmedju prve i druge titule je bio 23 godine.Dakle blizimo se tom proseku i bila bi prava katastrofa da ga premasimo cak.A da ne govorim koliko je nekada bila jaca konkurencija,plus treba spomenuti i nase nekadasnje evropske uspehe,ali i 3 osvojena druga mesta medju kojima se istice jedna ukradena titula koju je dobio splitski Hajduk.
Ma jeste tako je, ali zar se ne secas kako je krenula sezona prosle godine? Jebote ja prvi put dodjem u priliku da gledam Vosu uzivo posle boktepita koliko godina i to bude bas onaj uzas protiv Cacka kad je novoinstalirani semafor onako poludeo na kisi od muke kako lose igramo a ja jos gore poludeo od njega. Pa bili smo ubedljivo zadnji na tabeli posle prvih par kola i izgledalo je da nam ne gine ispadanje, igra koju sam video protiv Cacka i sledecu utakmicu na TV (Bezanija?) pa to nije bilo ni za beton ligu, oni losi u tri p***e materine a mi jos gori od njih 10 puta. Zato je to trece mesto drugacije i vrednije od onih u "vecito treci" eri, jer je doslo posle jednog tako katastrofalnog pocetka, pa skoro celu polusezonu nismo nista odigrali i onda na prolece dodjemo u situaciju da idemo na drugo mesto...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
ice
Posts: 2861
Joined: Wed Feb 16, 2005 12:50 am

Post by ice »

Slazem se Radoye.Uzevsi sve u obzir ostace dugo u pamcenju protekla sezona.Medjutim,sad je vreme da krenemo dalje i da postavimo neke nove ciljeve a i standarde rekao bih.Izborili smo se za odredjeni status i put ka cilju je sada mnogo vise prohodniji i moze se krenuti u neometan trk,nema potrebe za zastajkivanjem i osvrtanjem unazad.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Locked