Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Odgovori
Korisnikov avatar
gospodinFKV
Postovi: 4709
Pridružio se: Ned Apr 01, 2012 1:06 pm
Lokacija: gde treba

Re: Transferi

Post od gospodinFKV »

Dovoljno je samo pogledati visinu tog lika i skontati da je vest cista glupost. :mrgreen:
Kec u Nisu
Postovi: 51
Pridružio se: Pet Feb 09, 2018 10:37 am

Re: Transferi

Post od Kec u Nisu »

Pozdrav dobri ljudi, vidim da vam je stigao "nas" Arsa pa da vam kazem da ste dobili igraca koji ce vam ni iz cega resiti utakmicu i doneti bodove... Desavace se da ga nema na terenu, a jednim slobodnjakom, sutem iz daljine ili asistencijom sve to nadomesti pa i vise od toga. Neumoran , cesto "napaljeniji" za igru od svih igraca rodjenih u Nisu koji igraju za Radnicki, pravi fajter. Srecno i vama i njemu pa da budemo treci i cetvrti na kraju:)

I nemojte ovo najljigaviji, najgori klub u Srbiji itd...ne svidja se ni meni kako smo u par utakmica dosli do bodova, kao ni vecini nislija, ali zadnjih par sezona igrali smo posteno i bili 2x peti sa po jednim bodom koji nam je falio za tu jebenu evropu o kojoj mi je cale pricao i prica i dalje a svi je cekamo 40 godina skoro... Nisam ni ja namrzao Vosu kada su nas brutalno pokrali na Cairu pre 2-3 sezone kada vam je lalat bio trener, pa do 15-og minuta i penal za vas i crveni za nas ni iz cega...Mislim da vam Scepanovic bio predsednik.. Ili kada je crveni blizanac vama izveo drugi tim u predzadnjem kolu i time vas pustio, a nama u zadnjem najjaci kad im nista nije trebalo itd itd...

Inace lepo ste se pojacali, bice to zanimljivo na prolece. A pozdrav i za vaseg i naseg trenera Djumija, zna on da su ga nislije htele i dalje na klupi, ali...Nadam se da pamti ovacije sa zadnjeg kola iz Surdulice..
Korisnikov avatar
churguzijanac
Postovi: 2018
Pridružio se: Uto Feb 22, 2011 10:23 pm

Re: Transferi

Post od churguzijanac »

gospodinFKV napisao:Dovoljno je samo pogledati visinu tog lika i skontati da je vest cista glupost. :mrgreen:
Il' je vest netacna, ili nema nista od Nikolica. Ako je vest tacna i ako ponovi statistiku koju je imao u Azerbejdzanu uboli smo ga samo tako :whistler:
Karlsson
Postovi: 2108
Pridružio se: Sre Avg 21, 2013 9:39 pm

Re: Transferi

Post od Karlsson »

Hvala druže što si nam došao u goste i javio nam se!

Ne zameri to što su neki od nas pod trenutnim dejstvom emocija napisali to što su napisali. To je bilo u momentu verovatno zato što je sudija vukao za Radnički, a gazda vašeg kluba je Zvezdin čovek, pa se automatski dovodi u pitanje poštenje i moralnost, plus smo mi i neki konkurenti za to mesto u Evropi, pa onda kada se sve to izmeša izleti iz usta šta izleti.

Ja izuzetno poštujem Radnički i Meraklije. Mi smo jedni od retkih koji otvoreno prozivamo blizance i javno iskazujemo svoje negativno mišljenje o njima. I onako nas je malo takvih, a treba još međusobno da se prozivamo i mrzimo.

A što se Arsića tiče svakako veliko pojačanje za nas. Nadam se da će i vama naši bivši igrači doneti sreće i uspeha koliko i Arsić nama. Naravno osim kada igrate protiv nas :mrgreen:

Svako dobro i da jedni i drugi na leto pratimo voljene klubove u Evropi :cheers:
Korisnikov avatar
Turija
Postovi: 10576
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 11:25 pm
Lokacija: Vojvodina

Re: Transferi

Post od Turija »

Pozdrav za Nis.
Radnicki nije to sto je danas, kao sto Vojvodina nije to sto je bila juce.
Radnicki je klub sa tradicijom za respekt. Prolazna je i ova jesenja tamna senka bacena na Klub.
Nislije su jedan on malobrojnih klubova SL sa imidzom istinskog, a ne vestackog prvoligasa.
Bilo je u Vosi igraca Radnickog i pre dolaska Arsica. Cuveni Nis expres Obradovic - Beganovic.
Obradovic, nazalost, nije dugo ostao u Vojvodini. Nisu se dobro slozile neke kockice ( ne znam pravi razlog), ali Beganovic je obelezio jedan period istorije naseg Kluba.
Srecno i Arsicu i da ga pamtimo po dobrim igrama u Vojvodini.
:cheers:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
vdn slaninar
Postovi: 985
Pridružio se: Pet Mar 30, 2012 9:46 am

Re: Transferi

Post od vdn slaninar »

A sta tek mi da kazemo Nislijama sta su dobili u Stanisavljevicu,kako je resio crnog blizanca dva puta u sezoni,coveka koji zna fudbal.Mozda obojica ne pokazu nista,jednostavno dobili smo igrace koji imaju ime a sad kako ce se pokazati,uigrati videcemo.Meni je kvalitet Kacar,Tadic,Mrdja,Abu,Despotovic,Ivanic,Sergej,Alivodic, ovo sto sad nazivamo pojacanjima i odusevljavamo se je cini mi se daleko od toga,polako.
Kec u Nisu
Postovi: 51
Pridružio se: Pet Feb 09, 2018 10:37 am

Re: Transferi

Post od Kec u Nisu »

Hvala na pozdravima. Za Stanisavljevica znam da ce nam biti veliko pojacanje, secam ga se dobro iz Vose, mozda i bolji igrac od Arsica, e sad ko je u punoj formi, takmicarskom ritmu itd, i to mnogo znaci... Mene zanima vise ako je poneko od vas raspolozen da mi napise ponesto o Sinisi Babicu, ne secam ga se previse iz vaseg perioda, nekako mi je nit smrdeo nit mirisao... A vidim da su ga projektovali nasi za startera na levo krilu pa da sece ka sredini i verovatno pokusava da resava sutem situacije. I jos jedno, posto smo ostali bez Arse koji je igrao centralnog veznog , cesto i blize spicu, moze li Stanisavljevic to, ili mu vise lezi po krilu?
Jos nedelju dana do Ofk Backe...:)
Korisnikov avatar
Voja
Dežurni spiker
Postovi: 9554
Pridružio se: Sre Jan 19, 2005 5:54 pm
Lokacija: Kome trebam, već zna...

Re: Transferi

Post od Voja »

Kec u Nisu napisao:Hvala na pozdravima. Za Stanisavljevica znam da ce nam biti veliko pojacanje, secam ga se dobro iz Vose, mozda i bolji igrac od Arsica, e sad ko je u punoj formi, takmicarskom ritmu itd, i to mnogo znaci... Mene zanima vise ako je poneko od vas raspolozen da mi napise ponesto o Sinisi Babicu, ne secam ga se previse iz vaseg perioda, nekako mi je nit smrdeo nit mirisao... A vidim da su ga projektovali nasi za startera na levo krilu pa da sece ka sredini i verovatno pokusava da resava sutem situacije. I jos jedno, posto smo ostali bez Arse koji je igrao centralnog veznog , cesto i blize spicu, moze li Stanisavljevic to, ili mu vise lezi po krilu?
Jos nedelju dana do Ofk Backe...:)

ma da ti nisi Djumijev naslednik,pa ovde proveravas sam sebe!? :mrgreen: :cheers:
Slika
Korisnikov avatar
gospodinFKV
Postovi: 4709
Pridružio se: Ned Apr 01, 2012 1:06 pm
Lokacija: gde treba

Re: Transferi

Post od gospodinFKV »

Inace, Arsicu je isticao ugovor za tri meseca. Zato je placen tako malo...
Kec u Nisu
Postovi: 51
Pridružio se: Pet Feb 09, 2018 10:37 am

Re: Transferi

Post od Kec u Nisu »

ma da ti nisi Djumijev naslednik,pa ovde proveravas sam sebe!? :mrgreen: :cheers:[/quote]

Nemoj da se vredjamo, mnogo sam lepsi od Bobana Dmitrovica :D Mada stvarni Djumijev naslednik je Toncev himself..
Cane
Postovi: 974
Pridružio se: Pet Jul 07, 2017 9:16 am

Re: Transferi

Post od Cane »

Ja sam jedan od onih koji su negativno pisali o Radničkom, ali pošto nam se ovde javljaju i njihovi navijači, što pozdravljam, samo bih pojasnio da se moje ocene odnose primarno na sastav njihove uprave (u kojoj su i neki "naši" ljudi iz NS) i posebno na sredstva kojima se isti služe kako bi došli do clja koji su zacrtali. Na žalost ta sredstva i načini su poslednjih meseci najmanje sportski a mnogo više pripadaju nekim drugim "veštinama" kojih se ja lično gnušam.
Otuda i moje gađenje nad tim, a to se naravno nije odnosilo na navijače i simpatizere Radničkog, Niš, jug, td. Kecu iz Niša i svima njima sportski pozdrav uz želju da se odmerimo regularno na terenu i ukoliko u takvim uslovima i okolnostima budu bolji imaće moje čestitke i najiskrenije želje za daljim.uspehom. Nezavisno od trenutnih prilika smatram da mi, Radnički, Spartak i možda još poneko iz ove naše prilično jadne lige treba uvek da držimo stranu jedni drugima, jer smo svi zajedno izloženi različitim blizanačkim podvalama i diskriminaciji. Ako to već ne rade uprave onda barem da imamo takve odnose na navijačkom nivou.
Korisnikov avatar
Djumi
Postovi: 1847
Pridružio se: Uto Feb 15, 2005 9:51 pm
Lokacija: Fudbalski teren

Re: Transferi

Post od Djumi »

Kec u Nisu napisao:
Inace lepo ste se pojacali, bice to zanimljivo na prolece. A pozdrav i za vaseg i naseg trenera Djumija, zna on da su ga nislije htele i dalje na klupi, ali...Nadam se da pamti ovacije sa zadnjeg kola iz Surdulice..
Veliki pozdrav i ko može da zaboravi onakvu podrsku.Jos jednom hvala veliko..
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Korisnikov avatar
gospodinFKV
Postovi: 4709
Pridružio se: Ned Apr 01, 2012 1:06 pm
Lokacija: gde treba

Re: Transferi

Post od gospodinFKV »

Cane napisao:...
Isto sam bio jedan od tih ljudi, ali samo i iskljucivo zbog njihovih komentara da smo treci blizanac. Bezveze...
Odnosi izmedju navijaca neblizanackih kluba je za psihosociolosku analizu. Po svoj logici bi trebali biti normalni, imamo zajednickog neprijatelja pred sobom, ipak...

Mislim da je tu vrlo slican pristup kao pristup fudbalske javnosti prema istim klubovima - lako je mrzeti i pljuvati nekog ko je taman dovoljno medijski eksponiran da to ima efekta, a da ne dize preveliku prasinu kao kad bi se pljuvali blizanci. Lakse je pljuvati Davida nego Golijata. Isto tako i ovde - za razliku od :shit: , ostali su protivnici koje mozes pobediti i na terenu i van njega. Protiv blizanaca su ostali klubovi vecito David, a kad se bore medjusobno pokusavaju da budu Golijat. Sto pre svi prihvatimo cinjenicu da smo svi Davidi u toj analogiji, to ce rivalstvo biti zdravije. :cheers:

Kec u Nisu, dobrodosao na forum. :cheers:
Plana
Postovi: 6
Pridružio se: Ned Jan 14, 2018 12:23 am

Re: Transferi

Post od Plana »

Djumi napisao:
Turija napisao:Mislim da je Arsic OK pojacanje.
Hajde jos centarfora, pa da zaokruzimo ekipu. :dance2:

Nadam se da ce i Djumi napisati nesto o Arsicu (a i Voja :wink: )
:cheers:
Arsic je sjajan vezni igrac(nije bocni).Fenomenalna igra 1 na 1,odlican sut iz igre ali i iz prekida.Moram da kazem da je Vojvodina dobila extra pojacanje.Da sam se ja vracao u Vojvodinu prvo bi doveo Arsica,Pavkova i Petrovica iz Radnickog,Gajica iz Vozdovca i Luku Micica iz Bace Palanke.
ps.Nisam redovno na forumu poslednjih par dana tako da sam tek danas saznao za dolazak Arsica.Vidim euforiju ovde......polako ljudi.
Gosn Djumi, doveli biste Pavkova? Kakvo je vase misljenje o njemu, postoji li mogucnost da nas pojaca do kraja prelaznog roka? Njegov povratak u Radnicki njje ozvanicen.
Ko je po vama bolji - Pavkov, Nikolic ili Mihajlovic?
Korisnikov avatar
Djumi
Postovi: 1847
Pridružio se: Uto Feb 15, 2005 9:51 pm
Lokacija: Fudbalski teren

Re: Transferi

Post od Djumi »

Plana napisao:
Djumi napisao:
Turija napisao:Mislim da je Arsic OK pojacanje.
Hajde jos centarfora, pa da zaokruzimo ekipu. :dance2:

Nadam se da ce i Djumi napisati nesto o Arsicu (a i Voja :wink: )
:cheers:
Arsic je sjajan vezni igrac(nije bocni).Fenomenalna igra 1 na 1,odlican sut iz igre ali i iz prekida.Moram da kazem da je Vojvodina dobila extra pojacanje.Da sam se ja vracao u Vojvodinu prvo bi doveo Arsica,Pavkova i Petrovica iz Radnickog,Gajica iz Vozdovca i Luku Micica iz Bace Palanke.
ps.Nisam redovno na forumu poslednjih par dana tako da sam tek danas saznao za dolazak Arsica.Vidim euforiju ovde......polako ljudi.
Gosn Djumi, doveli biste Pavkova? Kakvo je vase misljenje o njemu, postoji li mogucnost da nas pojaca do kraja prelaznog roka? Njegov povratak u Radnicki njje ozvanicen.
Ko je po vama bolji - Pavkov, Nikolic ili Mihajlovic?
Za mene je Pavkov napadac broj 1 a uz to fantastično se slaže sa Arsićem.
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Odgovori