20. kolo: partizan - VOJVODINA 1:1 (0:0)

Korisnikov avatar
Rabba
Moderator
Postovi: 3910
Pridružio se: Uto Avg 16, 2005 2:59 pm
Lokacija: Novi Sad

Re: 20. kolo: partizan - VOJVODINA 1:1 (0:0)

Post od Rabba »

Brzi pogled na tabelu, 40 minuta pre kraja utakmice na Banovom Brdu, kaže da smo trenutno na 7. mestu.
Dragojlo napisao:Jel to Trajković preletač igra u Zemunu!??? :popa: :juggle:
Došao na početku sezone u Zemun.
Poslednja izmena od Rabba u Pon Dec 04, 2017 7:54 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Dragojlo
Postovi: 692
Pridružio se: Uto Jul 09, 2013 9:36 pm

Re: 20. kolo: partizan - VOJVODINA 1:1 (0:0)

Post od Dragojlo »

Jel to Trajković preletač igra u Zemunu!??? :popa: :juggle:
Korisnikov avatar
Red Marquis
Moderator
Postovi: 3777
Pridružio se: Ned Nov 09, 2008 4:49 pm
Lokacija: West Side

Re: 20. kolo: partizan - VOJVODINA 1:1 (0:0)

Post od Red Marquis »

Analiza suđenja: Partizan oštećen za penal
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... id=1332472" onclick="window.open(this.href);return false;

Dokle ćemo ih više krasti :roll:
Io odio Belgrado
Korisnikov avatar
Radoye
Administrator
Postovi: 8760
Pridružio se: Ned Feb 06, 2005 1:11 am
Lokacija: preko okeana

Re: 20. kolo: partizan - VOJVODINA 1:1 (0:0)

Post od Radoye »

Red Marquis napisao:Analiza suđenja: Partizan oštećen za penal
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... id=1332472" onclick="window.open(this.href);return false;

Dokle ćemo ih više krasti :roll:
Ono jeste to bio kontakt koji moze da se sudi (a i navikli smo se da se blizancima sviraju i manje stvari), cak sam pomislio da smo se dobro provukli sto sudija to nije svirao, ali je on celu utakmicu imao ujednacen kriterijum i dozvoljavao dosta grubu i ostru igru, pustao je ovakve startove i jednoj i drugoj ekipi. Ako je ovo sudio kao penal onda je trebalo da sudi barem jos 10-tak situacija sto u 16 sto na samoj ivici. No sta ces, za tzv. FSS je neshvatljivo da se blizancima ne svira penal i da oni mogu na nekoj utakmici da ne pobede...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Korisnikov avatar
Marcello
Postovi: 954
Pridružio se: Sre Jan 10, 2007 2:21 pm
Lokacija: uvek na našoj strani

Re: 20. kolo: partizan - VOJVODINA 1:1 (0:0)

Post od Marcello »

Radoye napisao:
Marcello napisao:
churguzijanac napisao:Po meni samo Jovancic i Rockov zasluzuju nas dres.
Rockov - bez sumnje.
Jovančić? Ne bih da mračim ovde, ali, za mene je vrhunski fenomen što je dečko došao do kapitenske trake. Sećam se kad je počinjao u prvom timu...sa nevericom sam pitao drugare: "Ko (šta) je ovo, jbt??? Ovaj ne zna da trči, sunce ti"...a, sada kapiten. Naravno, primetio sam da je dosta napredovao, ali sam u startu video da od njega igrača - nema. I stojim iza toga. Aj' da je štoper ili bek, ni po' jada. Ali, ne mogu da pređem preko činjenice da organizatoru igre, u 1/3 slučajeva, pas seče prvi (!) protivnički igrač ispred njega.
Jovancic i nije za organizatora igre, on je po svojoj prirodi tipican zadnji vezni i to sasvim solidno radi. A to sto u ovom nasem sastavu je bas on glavni organizator igre pokazuje koliko je ovo ustvari limitirana ekipa. Kad bi oni koji su formacijski ispred njega imali malo vise muda i autoriteta (a bogami i fudbalskog znanja i kvaliteta) da preuzmu odgovornost na sebe a ne da u 80% slucajeva vrate loptu unazad Jovancicu ne bi ni ovaj morao da radi ono sto mu stoji ko piletu sise. A u jednom segmentu Jovancic odskace od skoro svih u nasem timu - a to je borbenost i pristup igri. Uz sve svoje limite sto se tice kreativnosti i tehnicke obucenosti on barem posteno oznoji dres na svakoj utakmici, sto mnogi mladji od njega pa jos i ponikli u nasem klubu ne rade bas svaki put.
Ovde se slažem u potpunosti. I dalje ne cenim njegove sposobnosti, ali priznajem, kad sam pročitao vaše odgovore - jesam se pokajao što sam bio preoštar. Iskreno, u svojoj rezignaciji prema našoj igri, prevideo sam činjenicu da dečko (Jovančić) zaista "postoji" na svakom delu terena. Zapravo, najčešće pokušava da pomogne nesrećnom Antiću na levom boku, naročito na protivničkoj polovini. E, tu se, postavlja pitanje - šta rade ostali, pogotovo Kojašević, koji je tehnički najjači igrač ove grupe rekreativaca? Čini se da je nespreman, deluje nedovoljno motivisan, ima i solidnih godina. Pošto, zaista, ne znam šta se dešava na treninzima i u svlačionici, interesuje me mišljenje ostalih.

P.S. Najžalije mi je što Bempah nije dobio šansu, ono malo što sam ga gledao, čini mi se da bi bio savršena osica za razbijanje protivničkih napada, i jedini pravi univerzalac...nešto tipa Jugovića, gde ga metneš, rešio si problem.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Korisnikov avatar
Stexman
Postovi: 2547
Pridružio se: Sre Apr 15, 2009 11:38 pm

Re: 20. kolo: partizan - VOJVODINA 1:1 (0:0)

Post od Stexman »

Isto mislim da Jovanci treba neko da ga pre svega psihicki rastereti. Da skine sa njega odgovornost i on ce biti nov igrac. Covek jednostavno nije za ulogu koja mu je namenjena, a to se vidi u razmisljanju kada dobije loptu. Prvo se okrene ka nazad i jednostavno usporava igru. On je odlican zadnji vezni, da igra bez tereta ili eventualno da igra flastera na nekog bitnog igraca, taj se ne bi naigrao fudbala. On stalno pomaze u odbrani jer je tako naucen da igra, a onda dobije loptu i mora da krene napred i tu nailazi na problem.
Isti problem ima Matic (nekada i Stankovic) u reprezentaciji jer Tadic isto tako nije klasican plej. On zna da se od njega ocekuje da povuce, ali to jednostavno nije njegov posao.

Ne treba mu mnogo zamerati, samo ga treba rasteretiti i odmah ce se videti olaksanje u njegovoj igri. I poboljsanje svakako.
Ako im na necemu treba zameriti to je na uzasno slaboj kondiciji.
Korisnikov avatar
Turija
Postovi: 10574
Pridružio se: Čet Feb 03, 2005 11:25 pm
Lokacija: Vojvodina

Re: 20. kolo: partizan - VOJVODINA 1:1 (0:0)

Post od Turija »

http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/ ... io-taktiku" onclick="window.open(this.href);return false;
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Zaključana tema