Djumi, srecno u Zemunu!

User avatar
Voja
Dežurni spiker
Posts: 9678
Joined: Wed Jan 19, 2005 5:54 pm
Location: Kome trebam, već zna...

Post by Voja »

Eeeeee Djumi.... izvukao si se.... bod u gostima na vrucem terenu :wink:

Samo da javim da je mec izmedju CSKa i Zemuna zavrsen 0:0,tako da je Djumi na neki nacin imao uspesan debi.... utakmica,nista posebno za izdvojiti,sem mozda da je Ubiparip usao 3-4 minuta pred kraj i opet bio u veoma dobroj prilici posle kornera,ali sa nekih 5-6 metara po sredini gola,tukao je pored istog.Kad se tome dodaju i dve zicer sanse u njegovom debiju za CSK u kome je isto igrao nesto malo pred kraj,moze se reci da je Voja mogao da se proslavi i vec planira povratak u Vosu,ovako....

Sto se zemunaca tice,vidim da su veoma tanki u igri 1:1,tako d bi Djumi na tome trebao poraditi,mnogo su opusteniji,neko recimo ekipa Macve koja je dolazila sa Djumijem u Celarevo.Imaju jednog igraca (broj 5 Djumi!?),koji je kao zvrk,kao da je na baterije,samo zuji po terenu,nema gde ga nema,uvek u centru zbivanja,ali kad mu se ucinak na kraju utakmice sabere - nista!!!! :lol:

Samo jos da kazem,da je na utakmici bio i Boris vaskovic,verovatno ce pokusati da ponudi kog Brazilca :lol: ,pikac (za koga nisam ni znao da je u Zemunu) je bio isto na tribinama,a najvise sam se iznenadio kad sam video da nema Cvetka,vec je na mec dosao niko drugi,nego.... Djumijev drugar.... gospodin brkati :lol: Djumi,verovatno te je skenirao,mozda te ima u nekim vizijama u buducnosti :wink:

U svakom slucaju,cestitke za osvojen bod protiv CSKa kome je ovo peti remi u 6 kola (imaju i jedan poraz)
Image
Locked