OFK Futog

Locked
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

OFK Futog

Post by Dejan »

OFK FUTOG AMBICIOZNO DOČEKUJE PROLEĆNU POLUSEZONU
Treća liga - želja i realnost

OFK Futog ambiciozno dočekuje prolećnu polusezonu u Vojvođanskoj fudbalskoj ligi - "zapad". Prvi je na tabeli s 37 bodova (ima 11 pobeda i četiri remija), ispred Slavije s 35 bodova i utakmicom manje. Do prve pozicije (vodi u trećeligaško društvo) Futožani su stigli dobrim igrama u jesenjoj polusezoni, a nadaju se da će i u nastavku prvenstvene trke biti u elementu. Republička liga jeste želja i realnost, ali čeka ih mnogo iskušenja na putu ka njoj, pohod ka višem rangu neće biti nimalo lak. Liga je izjednačena i u svaki susret se mora ući s maksimalnim angažovanjem. Nagoveštaj dobrih rezultata u ligi bilo je osvajanje Kupa grada Novog Sada prošle sezone, s tim da je OFK Futog u Kupu Vojvodine izbacio Tavankut, a ispao od Bečeja.
- Čeka nas nastavak borbe za prvo mesto, biće vruće na proleće - kazao je trener OFK Futoga Milan Kosanović. - Optimista sam, ali neće biti tragedija ako ne budemo prvi. Smatram da su uz nas najozbiljniji kandidati za čelnu poziciju Sloga i Slavija. Raspored nam je povoljan, dočekujemo konkurente na svom terenu. Slogu smo savladali u Temerinu 1:0, a sa Slavijom smo remizirali 1:1, takođe u gostima. Mislim da se o prvaku neće odlučivati u derbi-mečevima već u susretima s ostalim ekipama. Biće neizvesno do kraja, u ligi ima mnogo lokalnih derbija, zanimljiva je i privlači publiku. Prvi put su u istoj ligi Metalac i Futog, a jesenas smo pobedili mesnog rivala na njegovom terenu 3:1.
Pripreme za drugi deo prvenstve počele su 19. januara, ali kako je zima pokazala zube nije odigrana nijedna kontrolna utakmica. No, biće ih, plan je da se odigraju četiri do pet prijateljskih mečeva. Nastavak takmičenja je 12. i 13. marta, a Futožani idu u goste Mladosti u Turiju.
Tim je napustio samo Marko DŽogović, otišao je u Fruškogorac. U redove Futožana se vratio Vlado Marković, operisao je meniskus, ali počeo je da trenira i prema Kosanovićevim rečima biće spreman za prvenstvene duele. Stigli su još: Novaković, Bosančić (Kabel), Vulović (Borac, Klisa), Kuvelja (Elan) i Samardžić (Šajkaš).
- Imamo čak devetoricu igrača na dvojnu registraciju iz Novog Sada, prosek godina ekipe je 22. Od iskusnijih fudbalera tu su: Siniša Šobot, Goran Malinović, Dragoslav Vuković, Saša LJubičić i Aurelije Rašiovan, koji je odigrao svih 15 utakmica jesenas. Šobot je prošle sezone s 35 golova bio najbolji strelac Druge vojvođanske lige - “zapad”, a prvi golgeter takmičenja bio je i godinu dana ranije u Novosadskoj područnoj ligi. U jesenjoj polusezoni odigrao je zbog operacije samo šest mečeva, a sedam puta tresao je suparničke mreže. Najefikasnija smo ekipa u ligi, a zanimljivo je da se čak 12 igrača upisalo u listu strelaca - tvrdi Kosanović.
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

Fudbal: VOJVOĐANSKA LIGA, „ZAPAD”
22.08.2005
dnevnik

Komšijski derbi
začinjen prekidom
Futog Viskol - Veternik 3:2 (0:0)

FUTOG: Igralište Promenada, gledalaca 400, sudija Radošević (Novi Sad). Strelci: Kostić 50. (iz jedanasterca) i Šobot u 55. i 90. za Futog Viskol, a Vujaklija u 53. i Šutulović u 76. minutu za Veternik.Žuti kartoni: Vuković, Stelkić i Stević (Futog Viskol), a Šutulović,Marčeta, Anđelković i Stanojković (Veternik).
FUTOG: Jorgić 6, Vuković 7, Prolić 6, Stelkić 6 (Malinović 6), Đuričić 7, Vukoje 7, Rašiovan 6, Đukić 7, Kostić 8 (Stević - ), Šobot 9, Latinović 6 (Čepić 6)
VETERNIK: Atelj 7, Šutulović 6, Bošnjak 8, Marčeta 7, Mrkić 7 (Stanković - ), Anđelković 6, Stanojković 6, Brkić 7 (Vukomanović 6), Vujaklija 7, Gajić 7, Stanišić 6 (Avdulović - ).



U komšijskom derbiju bilo je svega, utakmica je prekinuta i malo je nedostajalo da se neslavno završi. Revoltiran lošim suđenjem trener gostiju Živko Savanović je u 59. minutu ušao na teren i izveo svoju ekipu, odbijajući da nastavi meč. Nakon petnaestominutne pauze utakmica je nastavljena, i to posle mnogobrojnih protesta igrača i uprave ekipe iz Veternika.

Iako u veoma podmlađenom timu gosti su pružili iznenađujuće veliki otpor Futožanima. Futog je poveo Kostićevim golom iz jedanesterca, da bi potom Vujaklija izjednačio iz gužve u kaznenom prostoru domaćih. Posle samo dva minuta, slabi sudija Radošević, nije sudio očigledan faul nad Mrkićem, posle čega je Šobot ušao u kazneni prostor Veternika i pogodio mrežu. Tu je nastupio prekid, da bi u nastavku utakmice gosti izjednačili. Minut pre kraja meča, posle prekršaja nad Vukovićem, dosuđen je slobodan udarac na ivici kaznenog prostora gostiju. Razantnim udarcem Šobot je postavio konačan rezultat i doneo svom timu prve bodove u sezoni. M. R.

Kulpin - Crvena zvezda 1:0, Futog Viskol - Veternik 3:2, Fruškogorac - Kabel 3:1, Mladost - Borac 4:1, Jugović - Železničar 1:0, Proleter - Sutjeska 3:0, Budućnost - TSK 2:1, Slavija - Jedinstvo 4:1.
1. Slavija 2 1 1 0 5:2 4
2. Fruškog. 2 1 1 0 4:2 4
3. Budućnost 2 1 1 0 3:2 4
4. Kulpin 2 1 1 0 2:1 4
5. Želez. 2 1 0 1 5:1 3
6. TSK 2 1 0 1 5:2 3
7. Sutjeska 2 1 0 1 5:4 3
8. Futog Vis. 1 1 0 0 3:2 3
9. C.zvezda 2 1 0 1 2:2 3
10. Proleter 2 1 0 1 3:4 3
11. Mladost 2 1 0 1 4:6 3
12. Jugović 2 1 0 1 2:5 3
13. Borac 2 0 1 1 2:5 1
14. Jedinstvo 2 0 1 1 2:5 1
15. Veternik 2 0 0 2 3:5 0
16. Kabel 1 0 0 1 1:3 0
:)
Posts: 568
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:43 pm
Location: Na zapadu

Post by :) »

To je vec druga utakmica zaredom prekinuta u kojoj igra futog viskol, kolko sam obavesten prosle nedelje gubili su od Kabela 1-0, igrac koji je na kraju udario sudiju pesnicom sve vreme ga je psovao i pretio mu nedobivsi ni opomenu (ceo stadion je to slusao i smejao se), posle dosudjenog penala u 85 minutu za kabel igraci futoga su nasrnuli na sudiju, a pre toga nisu iskoristili penal kojim su mogli izjednaciti kao ni stopostotnu sansu prilikom koje su 3 igraca futoga bila vise od 10 metara u ofsajdu koji naravno nije sviran, kabel nije izveo svoj kazneni udarac zbog incidenta kojim je utakmica prekinuta, jedan revoltirani navijac kabela kad je vec ceo haos poceo udario je jednog igraca futoga i to je naravno odmah iskoristeno da se navijaci optuze i da predsednik lige (gospodin Moracha) odluci da se utakmica PONOVI :roll: !
Imamo čak devetoricu igrača na dvojnu registraciju iz Novog Sada
:roll:

Mis'im sta reci ljudi protiv mafije se ne moze, a ako se ovakve stvari desavaju u cetvrtoj ligi gde je u igri mnogo manji novac, mozemo samo da zamislimo sta se desava u SUPERLIGI SCG.

A ni te ''fudbalere'' ne mogu da razumem, kako iko od njih posle jedne jedine prodate utakmice i uzete ''premije'' za to moze sebe da nazove sportistom, eng. sportsman - prvobitno olichenje casnog, hrabrog i visoko moralnog coveka, sta je sa etikom trenerskom u trenucima kada im govori izgubite dobicete tolko i tolko, koja je svrha svog truda ulozenog na treninzima i tako dalje i tako dalje...
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

sta je sad i ofk futog mafija :D ?da li futog dobija taj nadimak zbog sponzora?eh kad bi mi imali nekog da nas sponzorise
limanfkv
Posts: 2834
Joined: Wed Jan 19, 2005 12:44 pm

Post by limanfkv »

To je vec druga utakmica zaredom prekinuta u kojoj igra futog viskol, kolko sam obavesten prosle nedelje gubili su od Kabela 1-0, igrac koji je na kraju udario sudiju pesnicom sve vreme ga je psovao i pretio mu nedobivsi ni opomenu (ceo stadion je to slusao i smejao se), posle dosudjenog penala u 85 minutu za kabel igraci futoga su nasrnuli na sudiju, a pre toga nisu iskoristili penal kojim su mogli izjednaciti kao ni stopostotnu sansu prilikom koje su 3 igraca futoga bila vise od 10 metara u ofsajdu koji naravno nije sviran, kabel nije izveo svoj kazneni udarac zbog incidenta kojim je utakmica prekinuta, jedan revoltirani navijac kabela kad je vec ceo haos poceo udario je jednog igraca futoga i to je naravno odmah iskoristeno da se navijaci optuze i da predsednik lige (gospodin Moracha) odluci da se utakmica PONOVI
tacno je to.Utakmica je bila sprdnja ziva.Inace sudiju(Sovljanski) su sve psovali i pritiskali bukvalno svi igraci Futoga,a najgori je bio igrac sa brojem 2(Vukovic,vlsanik nekoliko pumpi u gradu - on mu je spominjao decu,vredjao majku...).Cak su i penal dobili,ali ni to im nije bilo dovoljno.Inace mislim da je sve to zbog prosle sezone kada kabel nije teo da im da bodove na kraju vec odigrao posteno 0:0 i uzeo im 2 mozda presudna boda.U 85. sudija svira penal za Kabel (mozda malo prestrogo,ali nemoze da se poredi sa onim sto je njima svirao) i ceo tim na sa sve trenerom, fiziterapeutom i strucnim stabom.Izgurase ga od centra do ograde,bukvalno svi su ga udarali - i on nesme da pokaze ni zuti.Tek kad se malo smirilo dotrcava igrac sa brojem 5 i ispucava loptu par metara preko navijaca,e tu su svi i iz publike vec popizdeli.UUlece nekoliko navijaca ali i njihov neki k***c(trener valjda) koji je sedeo na tribini jer nema licencu.I tu se ove p***e povlace kao tuku im igrace,nece da igraju utakmicu.Za to vreme frke sa navijacima igrac sa brojem 5 (37 godina!) dotrcava i nabada sudiju.
Liga je zesce namestena da Futog bude prvi,ali Kabelova 3 boda nece dobiti.Dzabe im i stara qurva Moraca i svi ostali.
Pitajte svakog ko je bio na utakmici da li 3 boda treba da dobije Kabel ili Futog.
Inace vidi se i kome sudija sme da sudi,a kome nesme.
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

VOJVOĐANSKA LIGA - ZAPAD
Futog Viskol - Proleter 1:1 (1:1)

FUTOG: Igralište sportskog centra „Dudija“, gledalaca 400, sudija: Savović (Bačka Palanka). Strelci: Šobot u 21. za Futog Viskol i Bursać u 32. minutu za Proleter. Žuti kartoni: Stelkić, Đuričić, Kavčić i Malinović (Futog Viskol), a Havim, Milenković, Ug. Prodanović i Knežević (Proleter). Crveni kartoni: Vuković (Futog Viskol) i Ur. Prodanović (Proleter).
FUTOG VISKOL: Brojčin 7, Vuković, Prolić 7, Đuričić 8, Stelkić 7, Kavčić 7, Vukov 6, Ponjević 8, DŽogović 9, Šobot 8 (Rašiovan), Đukić 7 (Malinović).
PROLETER: Brkić 9, Milanković 6 (Paprić), Perišić 7, Knežević 8, Gordanić 6, Ug. Prodanović 7, Radaković 6 (Bojić), Dubajić 7, Havim 8, Ur. Prodanović 7, Bursać 8 (Gajić).



Derbi susret Vojvođanske fudbalske lige zapad završen je bez pobednika. Na igralištu kraj Dunava viđena je tvrda utakmica bez mnogo šansi, sa obiljem oštrih startova, koji su u više navrata kažnjavani javnim opomenama. To je bilo i za očekivati jer su obe ekipe u ovu sezonu ušle sa najvišim ciljem, ulaskom u republički rang takmičenja.

Početak utakmice protekao je u taktičkom nadigravanju na sredini terena. Domaći su preuzeli inicijativu i posle prodora DŽogovića, u šesnastercu Proletera, najbolje se snašao kapiten Siniša Šobot i savladao inače na ovom meču odličnog golmana Brkića. Možda i presudni momenat odigrao se u 30. minutu, kada su igrači Futoga ostali bez Vukovića. Stameni levi bek najpre je zaradio žuti, a potom zbog prigovora i crveni karton. Manjak igrača odmah se osetio u igri Futoga. Samo dva minuta kasnije došlo je do nesporazuma između golmana Brojčina i odbrambenih igrača, kada je njihovu neodlučnost kaznio Miodrag Bursać i izjednačio rezultat.

Iako su Futožani imali igrača manje čitav sat opet su bili bolji rival i samo su sreća i golman Brkić zaslužni za bod. Čak dva puta navalni igrači Futoga, DŽogović i Šobot, izlazili su pred golmana, gostiju ali je on bravuroznim intervencijama spasao svoj tim. Deset minuta pre kraja meča izjednačene su snage na terenu, jer je gostujući igrač Uroš Prodanović zaradio crveni karton, ali vremena nije bilo da se odluči pobednik.

M. Ristić

Mladost-Kulpin 2:4, Fruškogorac-Jugović 1:0, Futog Viskol-Proleter 1:1, Crvena zvezda-Budućnost 2:1, Veternik-Slavija 1:2, Kabel-Jedinstvo 4:0, Borac-TSK 4:1, Železničar-Sutjeska 1:0.
1. Fut. Visk. 23 15 4 4 44:19 49
2. Slavija 23 13 9 1 36:10 48
3. Proleter 23 12 8 3 40:21 44
4. Fruškog. 23 12 8 3 25:10 44
5. TSK 23 12 5 6 33:17 41
6. Borac 23 10 6 7 26:23 36
7. Budućnost 23 9 7 7 23:19 34
8. C. zvezda 23 9 6 8 29:26 33
9. Mladost 23 9 6 8 27:29 33
10. Jugović 23 8 4 11 20;30 28
11. Železn. 23 7 4 12 25:37 25
12. Sutjeska 23 5 5 13 18:31 20
13. Kulpin 23 5 4 14 17:41 19
14. Veternik 23 4 6 13 25:42 18
15. Jedinstvo 23 5 3 15 21:44 18
16. Kabel (-1) 23 3 7 13 16:26 15
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

VOJVOĐANSKA LIGA - ZAPAD
Futog Viskol - Slavija 2:1 (2:0)

FUTOG: Igralište SC “Dudija”, gledalaca 500, sudija Topčiov (Novi Sad). Strelci: Šobot u 23. i Đukić u 45. minutu za Futog Viskol, a Šašaroga u 90. minutu za Slaviju. Žuti kartoni: Kavčić, Stanišić (Futog Viskol), Rašiovan, Kiš, Miljković (Slavija). Crveni karton: Stanković (Slavija).
FUTOG VISKOL: Brojčin 7, Đukić 9, Prolić 7, Đuričić 9, Stelkić 7, A. Rašiovan 7 (Latinović), Vukov 6, Ponjević 8 (Malinović), DŽogović 7, Šobot 8 (Stanišić), Kavčić 7.
SLAVIJA: Jeličić 5, Vukovljak 6 (Šašaroga), Rakić 5 (Savić), Šaraba 5, Čanković 6, Batoš 5, S. Rašiovan 7, Kiš 6, Miljković 5, Savić 5, Uzelac 6.



Fudbaleri Futog Viskola u derbiju kola savladali su na svom terenu glavnog konkurenta za ulazak u viši rang, ekipu Slavije iz Novog Sada i tako povećali šanse da iduće sezone zaigraju u Republičkoj ligi. Ova utakmica bila je derbi, ali samo na papiru, jer gostujuća ekipa nije pokazala igru dostojnu vrha tabele.

Početak utkamice protekao je u dominaciji Futog Viskola, koji je lagano krunio odbrambeni obruč Novosađana. Posle jedne bezazlene akcije pogrešio je golman gostiju Jeličić, kome je loptu iščeprkao kapiten zelenih Siniša Šobot i doveo domaće do vođstva. Na drugi pogodak čekalo se do poslednjeg minuta prvog dela igre, kada je odličan centaršut Aurelija Rašiovana omaleni Đukić pretvorio u prednost od dva gola. U toku prvog poluvremena Slavija je uputila samo jedan šut ka golu Brojčina, i to u poslednjem minutu, kada je šutirao Sekula Rašiovan. U isto vreme Stanković je uspeo da zaradi isključenje zbog prigovora dok se zagrevao van terena.

Nastavak utakmice protekao je u velikoj borbi i žustrijim startovima, ali je na ovom meču odlični sudija Topčiov držao konce igre u rukama. Dočekali su gosti svojih pet minuta. Najpre je golman domaćih Brojčin odbranio odličan šut Sekule Rašiovana, a Šašaroga je u poslednjem minutu meča smanjio rezultat, kada je posle prekida bio najprisebniji i iz gužve odbijenu loptu ćušnuo u mrežu, ali to nije bilo dovoljno da se izbegne poraz.

M. Ristić

Kabel - Sutjeska 2:1, Jugović - Kulpin 1:1, Mladost - Proleter 1:1, Fruškogorac - Budućnost 3:3, Futog Viskol - Slavija 2:1, Crvena zvezda - Jedinstvo 0:1, Veternik - TSK 0:1, Borac - Železničar 3:0.
1. Futog Vis. 25 17 4 4 48:20 55
2. Slavija 25 13 9 3 38:14 48
3. Proleter 25 13 9 3 43:23 48
4. Fruškog. 25 12 9 4 29:15 45
5. TSK 25 13 5 7 34:18 44
6. Borac 25 11 6 8 29:25 39
7. Mladost 25 10 7 8 30:30 37
8. C. zvezda 25 10 6 9 31:28 36
9. Budućnost 25 9 8 8 26:24 35
10. Jugović 25 8 5 12 21:33 29
11. Železn. 25 7 4 14 25:41 25
12. Sutjeska 25 6 5 14 21:33 23
13. Kulpin 25 6 5 14 19:42 23
14. Jedinst. 25 6 4 15 22:44 22
15. Kabel (-1) 25 5 7 13 19:27 21
16. Veternik 25 4 7 14 25:43 19
User avatar
Dejan
Posts: 3946
Joined: Wed Jan 19, 2005 2:25 pm

Post by Dejan »

VOJVOĐANSKA LIGA - ZAPAD
Futog Viskol - TSK 1:0 (0:0)

FUTOG: Igralište SC “Dudija”, gledalaca 300, sudija: Utješanović (Novi Sad). Strelac: DŽogović u 75. minutu. Žuti kartoni: Nikčević i Lavronja (TSK).
FUTOG VISKOL: Brojčin -, Vuković 7, Prolić 7, Ević 6 (Malinović 7), Stelkić 8, Rašiovan 7, Vorkapić 6 (Stanišić), Ponjević 7, DŽogović 8, Šobot 8, Pašćan 7 (Vukov).
TSK: Vesić 7, Varga 6, Virc 6, Spajić 7, Hornjak 6 (Ilić), Banjanin 6, Nikčević 6 (Jelić), Lavronja 7, Kalinov 6, Rašković 7 (Varga), Rosić 6.



Fudbaleri Futog Viskol minimalnom pobedom na svom terenu protiv Temerinaca razrešili su sve nedoumice i tri kola pre kraja obezbedili plasman u Republičku ligu. Domaći su od samog početka krenuli silovito i atakovali na gol Vesića, koji je bio i najzaslužniji što se na poluvreme otišlo bez pogodaka. Šanse su imali Šobot, DŽogović i Ponjević, ali je čuvar mreže gostiju uvek izlazio kao pobednik. Gol vredan treće lige postignut je sredinom drugog dela igre, a majstorsko proigravanje Malinovića iskoristio je Marko DŽogović i preciznim udarcem savladao Vesića. Do kraja meča igralo se na sredini terena, jer su domaći bili zadovoljni rezultatom koji im je garantovao viši rang.

M. Ristić

Kabel- Borac 3:1, Proleter-Kulpin 1:1, Jugović-Budućnost 2:0, Mladost-Slavija 3:3, Fruškogorac-Jedinstvo 2:0, Futog Viskol - TSK 1:0, Crvena zvezda-Sutjeska 1:2, Veternik-Železničar 0:4.
1. Futog V. 27 19 4 4 53:20 61
2. Fruškog. 27 14 9 4 33:16 51
3. Proleter 27 13 11 3 45:25 50
4. Slavija 27 13 10 4 42:19 49
5. TSK 27 14 5 8 36:19 47
6. Borac 27 11 6 10 30:29 39
7. Budućnost 27 10 8 9 29:26 38
8. Mladost 27 10 8 9 33:36 38
9. C. zvezda 27 10 6 11 32:32 36
10. Jugović 27 9 6 12 24:34 33
11. Sutjeska 27 8 5 14 27:35 29
12. Železn. 27 8 5 14 26:41 29
13. Kulpin 27 7 6 14 21:43 27
14. Kabel (-1) 27 6 8 13 22:28 25
15. Jedinstvo 27 6 4 17 22:50 22
16. Veternik 27 4 7 16 26:48 19
max
Posts: 608
Joined: Tue Mar 22, 2005 12:03 am

Post by max »

VOJVOÐANSKA LIGA – ZAPAD
Duel komšija odluèilo iskustvo
OFK Futog - Metalac Asko Vidak 0:2 (0:1)

FUTOG: Stadion OFK Futoga, gledalaca 200, sudija: Prole (Baèko Polje). Strelci: Margiæ u 15. i Jeviæ u 50. minutu. Žuti kartoni: Kajtez i Bulj (OFK Futog), a Èalija, Ivkoviæ, Jelin i Jelaèa (Metalac Asko Vidak).
OFK FUTOG: Savkoviæ 8, Balinoviæ 6 (Vujkov 7), Tepiæ 7, Zec 7, Šerf 7, Bulj 7, Kajtez 6, Dajeviæ 7, Bajiæ 7, Sivèeviæ 6 (Marèeta 6), Stojniæ 6 (Ivkoviæ 6).
METALAC ASKO VIDAK: Subašiæ 7, Èalija 7, Pjeviæ 8, Nožiniæ 7 (Latinoviæ 7), Sapanjoš 8, Galiæ 9, Jelaèa 7, Simoviæ 7, Bukviæ 7, Jelin 8, Ivkoviæ 8 (Iliæ 7), Margiæ 8.




Meè dva futoška kluba protekao je u senci prethodnih utakmica. Kiša je omela bolju posetu i vreliju atmosferu na tribinama. Mladi fudbaleri OFK Futoga bili su tvrd orah najboljoj ekipi u ligi. Metalac je imao inicijativu, a domaæi igraèi su pokušavali iz kontri da ugroze gol gostiju. Na gol se nije dugo èekalo, Èalija je poslao dijagonalu u srce šesnaesterca domaæih na drugoj stativi natrèao je Margiæ i neometano poslao loptu u mrežu. U nastavku susreta utakmica je protekla inicijativom iskusnije ekipe Metalca. U jednoj gužvi pred golom Savkoviæa, u visokom skoku Jeviæ je plasirao loptu pored stative. Utakmica je protekla fer i korektno.
R. T. - J. G.
Foto: F. Bakiæ

BAÈKI PETROVAC: Mladost - Mladost(T) 1:3, BEÈEJ: Beèej - Cement 2:0, MLADENOVO: Buduænost - Kulpin 1:0, NOVI SAD: Crvena zvezda - Jugoviæ 1:1, PETROVARADIN: Petrovaradin - Fruškogorac 1:3, KOVILJ: Šajkaš - Borac 1:2, SAVINO SELO: Buduænost - Slavija 1:1, FUTOG: Futog - Metalac Asko Vidak 0:2.

1. Metalac 4 4 0 0 10:1 12
2. Borac 4 2 2 0 6:2 8
3. Jugoviæ 4 2 2 0 4:2 8
4. C. zvezda 4 1 3 0 5:3 6
5. Mladost(T) 4 2 0 2 5:4 6
6. Cement 4 2 0 2 4:5 6
7. Fruškogorac 4 2 0 2 4:5 6
8. Buduæn. (M) 4 2 0 2 3:4 6
9. Beèej 4 1 2 1 6:6 5
10. Buduænost 4 1 2 1 6:6 5
11. Mladost(BP) 4 1 2 1 4:5 5
12. Futog 4 1 1 2 5:7 4
13. Petrovar. 4 1 1 2 3:7 4
14. Šajkaš 4 1 0 3 3:6 3
15. Slavija 4 0 2 2 2:5 2
16. Kulpin 4 0 1 3 1:4 1
Locked